Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: De kicsi a világ!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4
ocsi
A topic célja, hogy nem várt ismeretségeket találjunk egymásközt....
Ez persze nehéz feladat, de bíztatás képpen én be is írnék 2 ilyet:
Egy fényképezős topicban kiderült, hogy egyik fórumtagunk ugyanazokra a táncversenyekre jár nézőként, ahova én versenyzőként... ( és kedvesen a szemembe vakuzgat... twisted.gif )
Egy időben az avatarom a Radnóti Vizitúra felirat, és logó volt( még a nyáron)... Majd egyszercsak jött a pü Balázstól, hogy jéé? te is oda jársz? És kiderült, hogy ő is abban a nagy piros épületben végzett, ahol most én koptatom a padokat... exclamat.gif

Na szóval kalandra fel.. mindenki beírhat magáról néhány dolgot, ahonnan esetleg ismerhetik.. aztán hátha.. cool.gif
google
Én pl. ugyanabba a gimnáziumba jártam, mint Birdhill Thug (emlékszik még rá valaki? Az első fórumtalin volt), és hazafelé kikérdeztem, mi a suliban a helyzet, ahová már évek óta nem jártam. smile.gif Itt derült ki a fórumon, hova jár.
Bencce
Akkor írok 1-2 sort magamról hátha valaki ismerős.
Gimibe az Eötvös József Gimibe jártam, most pedig az IBS-en tanulok.
Ocsi milyen táncversenyek? Én is szoktam néha olyanokra menni, nekem a barátnőm táncol. Hip-hop, és kortárs balett. Kortárs balett előadásokra is szoktunk járni, én pl kifejezetten szeretem Földi Béla koreográfiáit. Ja és az avatordat láttam ma a Műegyetemen egy angol könyv elején smile.gif
ProFiler
IDÉZET(google @ 2005. november 08., 22:53 - kedd)

Most olvasgattam - ott több találkozás is volt. De azóta már többen váltottak is esetleg iskolát. Pl. egyetem. Lehet, hogy lenne megint pár véletlen egybeesés.

Ciao.
Athos
@ocsi
Táncverseny? Milyen tánc, ha szabad érdeklődni?
ocsi
A tánc neve: Akrobatikus rock and roll
Az egyesület neve: Holiday SE.
Én az ELTE Radnóti Miklós gyak. gimn. ba járok.
Réges rég a Hajós Alfréd Ált. isk. ba jártam.
Az avataromat nem láthattad semmilyen angol könyvben, mivel én magam szerkesztettem át.. az eredeti képet viszont elég sok helyen láthattad. "I want you for U.S. ARMY" felirattal.
Emellet ott voltam tavasszal a PHP Konferencián, mint szervező/néző, szóval ott is láthattatok bordó pólóban kitűzővel... biggrin.gif
Chabi
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 08., 22:34 - kedd)
A topic célja, hogy nem várt ismeretségeket találjunk egymásközt...

Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy 3 haverom is írogat a fórumba nagyritkán cool.gif
Athos
@ocsi
Szép! Én társastáncolok. ani_wink.gif
nagygabor
A környékünkről nincs senki, aki fórumozik? Vagy engem ismer innen valaki? roll.gif
Sanzi
Én a fórumon ismertem meg ADanit, és innen tudom, hogy ő is BÉKÉSI!!! biggrin.gif
nagygabor
Veszprém megyéből van itt valaki? Sümeg, Tapolca környéke? -esetleg
Gereby
Csongrád megyéből, esetleg Szentesről van valaki?
Én már találtam egy csongrádi embert, mondjuk ő azt hiszem nem fórumozik. Onnan jöttem rá, hogy valami hálózati vagy internetbeállításokkal bajlódott, és kisértetiesen hasonlitottak a dolgai az én netszogáltatómmal (itt a térségben pár városban mikrónetszolgáltató) kapcsolatos dolgokra. (IP-cím, game host...). Aztán rákérdeztem, és kiderült, hogy csongrádi mikrós...

@nagygabor: Web barátom tapolcai bulb.gif
ocsi
IDÉZET(Gereby @ 2005. november 09., 16:43 - szerda)
Én már találtam egy csongrádi embert, mondjuk ő azt hiszem nem fórumozik.

Itt hangosan fölnevettem tongue.gif tongue.gif laughing.gif ... persze egyből értettem hogy gondolod, de akkor is... twisted.gif
TheSaurus
Van itt valaki Kisbesztercéről? ani_wink.gif Na jó, Észak-Baranyából, Sásd térségéből?
Gereby
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 09., 16:45 - szerda)
IDÉZET(Gereby @ 2005. november 09., 16:43 - szerda)
Én már találtam egy csongrádi embert, mondjuk ő azt hiszem nem fórumozik.

Itt hangosan fölnevettem tongue.gif tongue.gif laughing.gif ... persze egyből értettem hogy gondolod, de akkor is... twisted.gif

Jogos! laughing.gif
Adani
Sanzinak igaza van, valahol kiderült, hogy ő is békési, meg Csum-pi is ráadásul haverok. Ha jól emlékszem Csum-pi kérdezett valamit, a mikrós netről kapcsolatban, és leírta, hogy Békés megyében lakik, én meg egy pü-ben megkérdeztem, hogy mégis hol, mire kiderült, hogy ő is békési. Aztán később kiderült, hogy Sanzi is.

Mit ne mondjak nagyon meglepődtem, mert azthittem csak én vagyok itt békési. Igaz, még tavaly járt ide fórumozni Kis Dr. Úr, kiderült, hogy ő is békési, de már régóta nem írt ide.
web
IDÉZET(nagygabor @ 2005. november 09., 15:52 - szerda)

Én tapolcai vagyok. exclamat.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Valaki Szlovákiából? roll.gif
Chabi
Davs smile.gif lejössz a dunapartra és én visszaintegetek neked a túlpartról cool.gif
cölöp
Az elöző (második) fórumtalin derült ki hogy $ a szomszédom. De már az új fórumra ő sem jár.
apacs
Már a kódolásos dolog óta... sad.gif
Sanzi
IDÉZET(Adani @ 2005. november 09., 18:16 - szerda)
... Igaz, még tavaly járt ide fórumozni Kis Dr. Úr, kiderült, hogy ő is békési, de már régóta nem írt ide.

Ezt nem is tudtam.
Még ha valaki emlékszik Gutihole-ra, ő is békési. ani_wink.gif Már régen nem volt itt, de mi minden nap beszélünk. Ő adta nekem az első újságot. biggrin.gif
Adani
Igen, Gutihole-ról én is hallottam ( tőled, sőt egyszer találkoztunk is), de ő nincs ide regelve. Vagy igen, csak nem ír?
nagygabor
IDÉZET(web @ 2005. november 09., 18:20 - szerda)
IDÉZET(nagygabor @ 2005. november 09., 15:52 - szerda)

Én tapolcai vagyok. exclamat.gif

Király!! king.gif
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok a környékről. Ha jól tudom, akkor itt is lehet az újságosoknál PC World-öt kapni. laughing.gif
web
Igen lehet kapni.
Amugy Sümegre járok gimibe.
ocsi
Valaki Bp-i???
Ami kimaradt: Mint az kiderül a 3. tali után, Google legalább olyan messze lakik tőlem mint én tőle... vagy izé.. szóval kb.: 3 utcányira...
google
IDÉZET(ocsi @ 2005. november 09., 22:31 - szerda)
...Google legalább olyan messze lakik tőlem mint én tőle...

laughing.gif Nem mondod! tongue.gif twisted.gif

Hát igen, nem vagy túl messze.
Greene
Én pedig Shia-ko és Google között lakom (10-10 percre), tehát akkor Ocsi is a "szomszédom". smile.gif
Adani
Hát igen, nekem nincsennek akkor fórumszomszédaim, mert Csum-pi és Sanzi is a város tulsó végében laknak.
ocsi
Na.. valamit már én is tanultam... ez már lassan elmegy egy matematikai feladatnak..
nagygabor
IDÉZET(web @ 2005. november 09., 22:09 - szerda)
Igen lehet kapni.
Amugy Sümegre járok gimibe.

Én is oda jártam. 2003-ban végeztem. Ott van a tablom a lépcsőházban. Az ovális alakú, fakeretes.
Sanzi
IDÉZET(Adani @ 2005. november 09., 20:24 - szerda)
Igen, Gutihole-ról én is hallottam ( tőled, sőt egyszer találkoztunk is), de ő nincs ide regelve. Vagy igen, csak nem ír?

Az új fórumban én sem láttam, de régen fórumozgatott. Nem volt egy GURU biggrin.gif , de írogatott.
titusz
Valaki Debrecenből vagy környékéről? director.gif
Adani
@Sanzi

Igazad van, a régi fórumban van 167 hozzászólása.
tomykav
Esetleg valaki, aki szintén vasműfüstön nevelkedett Dunaújvárosban?
nagygabor
De bírom! Most hírtelen mindenki elkezdte beírogatni, hogy honnan jött. (többek között én is) Jó ez a topic, mert egy kicsit közelebb hozza egymáshoz a fórum tagjait. Esetleg rátalhatunk régen látott barátainkra és megtalálhatjuk 50 éve halottnak vélt testvérünket. laughing.gif Vagy akár megalakíthatnánk a minden NAGY klubbját. biggrin.gif
Persze lehetne alakítani minden ADANI, GOGGLE és GREENE klubbot is. De belőlük egy kicsit kevesebb van mint NAGY-ból. Délután nézegettem a regisztrált tagokat. Vagyunk páran. ani_wink.gif
Adani
Adani csak egy van. biggrin.gif Legalábbis itt a fórumon, egyébként páran még nyomulunk a neten ezzel a névvel, mert már volt olyan, hogy nem fogadta el pár oldal, mert már használatban volt a név.
nagygabor
Már én is jártam így. biggrin.gif Bár már vagy 6 éve ezt a loginnevet használom mindenhová. Valahogy eddig mindig én voltam az első, aki ilyen névvel regelt. offtopic2.gif
titusz
Az lehet, hogy sok felhasználó van csak nem sok az aktív hozzászóló. ani_wink.gif Én is nézegettem a felhasználók listáját és nagyon sok olyan van akinek 0 , vagy 10-nél kevesebb hozzászólása van. Ezért az embernek olyan családias érzése van. biggrin.gif Én még új vagyok itt, de jól érzem magam. smile.gif

Ui: Már a régi fórumba is regisztráltam magam csak akkor be se léptem. Azóta elfelejtettem a jelszavamat és a felhasználói nevemet tongue.gif. Már eszembe jutott a régi felhasználói nevem csak a jelszavam nem, és az e-mail-es emlékeztetőben se kapom meg a jelszót, mert lehet, hogy nem a mostani e-mail címemmel regisztráltam. blink.gif
ocsi
IDÉZET
De bírom! Most hírtelen mindenki elkezdte beírogatni, hogy honnan jött. (többek között én is) Jó ez a topic, mert egy kicsit közelebb hozza egymáshoz a fórum tagjait. Esetleg rátalhatunk régen látott barátainkra és megtalálhatjuk 50 éve halottnak vélt testvérünket.

Ezért nyitottam a topicot.
apacs
Budapesti van? tongue.gif (esetleg olyan aki az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumba jár? biggrin.gif)
Adani
Budapesti sok van. Szerintem ők vannak többségben. A fórumtalis szavazásnál legalábbis ők győztek ( Hol legyen a tali? Vidék vagy Bp? Bp. győzött. )
ocsi
adani: vagyunk egypáran...

Apacs: nem.. de én is az ELTE egyik gyakórlósulijába járok..( bár nem voltam GYIK-án, sem a táborban...) biggrin.gif
apacs
Amúgy azthiszem idén egyzser majd valamiért megyünk a Radnótiba. tongue.gif (valami ünnepség miatt, de nem tudom biztosan, akkor lehet, hogy majd látjuk egymást. biggrin.gif)
atzs
IDÉZET(apacs @ 2005. november 10., 22:06 - csütörtök)
(esetleg olyan aki az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumba jár? biggrin.gif)

Múlt időben ani_wink.gif

PTG osztálytársam volt. (PTG egy tanár abban a suliban.)
apacs
Igen, tudom ki az, de engem nem tanít. sad.gif
google
Annak, aki hallgatja a Modem Időket, vagy elolvassa az újságban a keretes részt, nyilván nem ismeretlen Szilágyi Árpád neve. Ő most a konzulensem (diplomamunka). smile.gif
eremit
Szilágyi Árpi egyetemi tanár?
google
Főiskolai egészen pontosan, azt, hogy egyetemen tanít-e, nem tudom.
eremit
Persze, persze. Főiskolai. És mit tanít?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.