pezso
2005. november 8. 22:06
A cFospeed használatakor nemigazán vettem észre különösebb változást a letöltésekben, viszont az online multiplayerozások mintha nem akadnának. Namármost. Mivel a kipróbálási idő lejárt, hát gondoltam keresek rá "tovább használati megoldást", amit sikerrel alkalmaztam, amikoris gondoltam kitörlöm a progit. Nem akart törlődni, ezért regedit, meg gyengített módokban kitöröltem. Ekkor valami borzalmakat írt ki a windows, számok tömkelegét, meg "warning", mert vírusok tömkelege van a gépen, meg miegymás...! Aztán: "A windows súlyos hibát észlelt, ezért leáállt...". Elindult ugyan utánna, rendben is volt, nem vettem észre drasztikus problémát, csak annyit, hogy az Opera böngésző nem böngészik. Lehet, hogy itt más bajok is vannak, de még nem jött elő. Arra gondoltam, hogy a cFospeed beállított magának egy optimalizált szintet, amit ha kitöröljük, akkor visszaállít az eredeti állapotra. Én sajnos nem a szokványos módon töröltem, és gondolom az optimalizált állapot fenn maradt, és az Opera nemérti mi van...vagy ilyesmi lehet. Nos, ezügyben tud valaki segíteni? Vagy volt már hasonló gondja valakinek?
Bencce
2005. november 9. 0:00
Csak a téma első felére válaszolnék. A CFOSpeed nem letöltésgyorsító. A lényege, hogy összeszinkronizálja a bejövő és kimenő adatforgalmat. Főleg ADSL-nél, ha letöltés közben fel is töltesz, nagyon leesik a letöltési sebességed. Ezt a problémát oldja meg, ezért vehettél észre MP közben változást, mert ott is oda vissza megy a dolog. Hát így viszont még nem távolítottam el

. Viszont én előbb uninstalláltam volna, és utána regediteztem volna, bár nem hiszem, hogy nagyobb sikert értem volna el...
pezso
2005. november 9. 11:03
Természetesen tudom mit csinál a cFos... Uninstallálni nem tudtam, mert nem engedte, azért jártam el úgy, ahogy fentebb említettem.
Adani
2005. november 9. 18:51
Na ezt nemszabad. Feltelepít pl: protokollokat a TCP/IP-mellé, meg a windowsmappába is lecserél pár vezérlőt. Ha rendesen uninstalálod, akor ezeket visszaállítja, ha csak törlöd, akkor nem.
A megoldás szerintem az, hogy felrakod ismét, majd mostmár korrektül leszeded.
pezso
2005. november 22. 8:02
Köszi. Így jártam el.
nagygabor
2005. december 7. 10:10
Feltelepítettem a 6.1-es verziót, csak az a gondom vele, hogy nem csinál semmit. Nem tudom aktiválni a Traffic Sh....
Mi lehet a gond?
Syn
2005. december 10. 11:22
Chico
2006. január 22. 18:55
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelpíteni a CFos-t (v6.00)!
A gond a következő: telepítés közben amikor a com portokat kellene kiválasztani nem aktívak a jelölőnégyzetek, nem tudok bepipálni egyet sem!
Így nem is engedi feltelpíteni a programot!
Segítségeteket előre is köszi!!!
Bencce
2006. január 22. 18:59
IDÉZET(nagygabor @ 2005. december 07., 10:10 - szerda)
Feltelepítettem a 6.1-es verziót, csak az a gondom vele, hogy nem csinál semmit. Nem tudom aktiválni a Traffic Sh....
Mi lehet a gond?
Nem feltételezek senkiről semmit de ha tört verziót használ valaki akkor a traffic shaping ha jól tudom úgy néz ki mintha nem működne. És nem jelöli a sebességet meg azokat a kis csomagokat. De működik ettől függetlenül.
majom
2006. február 10. 19:58
Jól tudod, ha nem regisztrálod, nem müködik.
Én meg nem sza.oztam tovább a crack-elt verzíókkal, kicsengettem kemény 1900 Ft-ot a progiért

Örökös regisztrácíó. 4 doboz cigetta ára.
Simán utaltam, csakhogy többeket is biztassak (nem reklám ugye?)
nagygabor
2006. február 10. 20:10
Én is megrendeltem. 1900 Ft-ot simán megér.
Hitelkarival ki is fizettem, de azt írták a megerősítés végén, hogy utaljak.
Majd meglátjuk. Nem azért kellett megadni a kártyaszámot, hogy ők majd leszedik a lóvét róla?
Aneurysm
2006. április 25. 7:10
Nekem is van cFosSpeed de egy kicsit zavaró hogy minden windows induláskor előugrik az a kék félkör a tálcán. És nem tudok rájönni hogy hogyan lehetne azt kikapcsolni. Tipp?
nagygabor
2006. április 25. 7:38
Kattints rá 2x és eltűnik.
Különben, jobb klikk a cfos ikonon

Ablakbeállítások és itt kell valamelyik almenüben ki és bekapcsolni.
Aneurysm
2006. április 25. 9:25
IDÉZET(nagygabor @ 2006. April 25., Tue 7:38)

és itt kell valamelyik almenüben ki és bekapcsolni.
Épp erre lennék kíváncsi.
nagygabor
2006. április 25. 13:44
Net0

Aut
omatikus megnyitás/bezárás, pipa ki.
szabotomika
2006. május 1. 4:26
Hali!
Nem véletlen van az ott ám!!
Próbáld a crystalt nagyon jol láthato.AblakbeállÍtás\net1\felületkiválasztása\liquid crystal
Narisárga le Zöld feltöltésedet jelzi,hogy mennyivel süvÍtt a cucc

)
Predator
2006. július 2. 1:10
HI
Nem tudja valaki hogy a cfosspeed melyik verzioja jó routere?
Shia-ko
2006. július 2. 8:53
Routerre szeretnéd feltölteni?
Adani
2006. július 2. 10:19
Mindegyik jó, nekem most éppen a 2.02-es megy, és semmi gond vele.
Shia-ko
2006. július 2. 10:33
Melyik routerre lehet feltölteni win-es programot?
Adani
2006. július 2. 10:48
Routerre nem lehet, de ki mondta, hogy oda töltöttem?
Spányik Balázs
2006. augusztus 7. 4:35
Ez a program tényleg ér valamit? ADSL (valami kis fehér "szappantartó" modem + Linksys router) esetén érdemes vele próbálkozni?
Soma01
2006. augusztus 7. 7:33
Persze! De tudni kell mit várhatsz tőle!
Egy PC adatforgalmát fogja optimalizálni. Azt nem tudja, hogy több PC is van a routeren és azok közt is optimalizál! Ha teljes sávszélt kihasználva töltesz fel vagy le akkor is jó marad a fel/letöltés és a ping. Kb. ezt tudja.
Adani
2006. augusztus 7. 9:07
Viszont fel lehet tenni több gépre is, de tapasztalat szerint elég ha egy gépen fönt van. Legalábbis itt azon van cska fent, amit lwtöltőgépnek használok. Ez megy 7/24-ben ezen futnak a letöltőprogik, a többiről csak ntezek, és tapasztalat szerint ha van elég sávszél még netes játékra is jó.
nagygabor
2006. augusztus 7. 9:24
Képes felismerni a Routert is, ráadásul nem csak a netet, de minden hálózati kártya adatforgalmát képes optimalizálni egyenként, akár egy időben többet is. Most akcióban van 1900 Ft-ért, de a 30 napos verzió is rendesen működik. Egy próbát megér.
Ami nagyon tetszett még, hogy van benne priorítás állítási lehetőség. Nagyon sok programot alapból ismer, de meg is lehet tanítani új programok kezelésére.
Spányik Balázs
2006. augusztus 7. 11:34
Kösz, srácok, kipróbálom.
Felraktam. Arról fogalmam sincs, hogy mit ír ki, mert 1280×1024-en egyszerűen nem lehet látni, olyan kicsik a számok. De az tény, hogy a Firefox valahogy megtáltosodott a Utorrent mellett, persze, lehet, hogy csak optikai csalódás. Mindegy.
Arra mindenképpen jó volt, hogy kiderüljön, tök el van állítva a routerem. A Settingsben a Current Connection alatt ugyanis kiírt egy rakás kapcsolatot, miközben nem futott egyetlen webes program sem. Na mondom, szépen vagyunk, nicsak, ki kommunikál. Ezután
ShieldsUp! szólt, hogy zártnak látja a portjaimat, ekkor kezdtem el a hajamat tépni. Néztem a routert, hát, úgy tűnik, legutóbb, mikor a biztonsági dolgokhoz nyúltam, nem voltam magamnál. Mindent bezártam, ShieldsUp! azt sem tudja, hogy létezem. A Current Connection ettől függetlenül lát egy még mindig egy csomó kapcsolatot, amit nem tudok mire vélni, de a ShiledsUp! nem látja a szóban forgó portokat, és neki hiszek.
Itt tartunk. Ha valaki megpendítené, hogy mit és hogyan érdemes konfigurálni benne, hálás volnék. Például a Connections ablakban a Datanet.hu és a router felé menő kapcsolat is Adaptive*-ra van állítva, és arról sincs fogalmam, mik azok a budgetek. Jó ez így?
Gereby
2006. augusztus 19. 22:41
Én is nagyon jónak tartom a progit. Főleg a prioritás beállításait... De sajnos problémával kell ide jönnöm.

Nem rég vettem meg a progit, működött is szépen, egészen addig, amíg a windowsom meg nem adta magát...

Reinstall, minden föl, jöhet a cFos Speed, de az istenért sem akart elindulni. Több napi leszedem, fölteszem, ígyszedem le, úgy teszem föl, kipucolom a registryt stbstb után nagy nehezen sikerült működésre bírni... (Fogalmam sincs hogyan...) Aztán mit ad Isten... Windows megint megfegszik...

Csak mostmár azzal a különbséggel, hogy egyszerűen nem tudom elindítani rajta sehogy a cFost... Így meg a netem eléggé használhatatlan... Írtam a cFos supportjára, nagyon kedvesen elkezdtek segíteni, csak aztán elfelejtették befejezni...

(Hátha majd hétfőn...) Először s kértek egy filet, hogy küldjem el. (Belenéztem, tele hiba logokkal, hogy nem tud elindulni a driver...) Elküldtem nekik. Jött a válasz, küldtek bétát, mondták, hogy az lehet megoldja majd... Hát sajnos nem így lett...

Írtam nekik vissza, hogy negatív... Azóta nem válaszoltak. A gépembe 2 hálókártya van, elvileg ennek nem kéne problémát okozni, de letiltottam, csak a netes aktív, próbáltam így is , úgy is újra tenni... De teljesen negatív... Eléggé felidegesít a probléma...

Tudnátok segíteni?
Előlre is köszi
KeLa
2006. augusztus 20. 14:28
A CfosSpeed 2.02 verziót használom régóta. Gondoltam, megnézem a 3.x verzió mennyivel tud többet, érdemes e váltani. Feltetem a 30 napos beta verziót de az eddig megszokott forgalomjelző ablak nincs. A gép újraindításakor néha egy pillanatra feljön, de el is tűnik és nemtudom többé előhozni. Ez normális vagy nemtetszik neki, hogy nem tiszta gépre telepítettem?
Gereby
2006. augusztus 20. 15:16
Gyorsít? Ha duplakattot nyomsz a tálcán lévő ikonjára, akkor feljön? Ha a másikra raktad, akkor szerintem leszedte a másikat...
Egyébként nálam még egy pillanatra se indul el... Nem ismeri föl a kapcsolataimat...
KeLa
2006. augusztus 20. 16:14
A másikat leszedte, a dupla kattra nemtörténik semmi. A kapcsolatot örökölte az elődjétől és működik. Hogy gyorsít-e? Azt még nemtudom.
vmiki
2006. augusztus 20. 19:23
Érdemes leellenőrizni az internetkapcsolat sebességét előtte és utánna. Csak hogy tudd, valóban gyorsít-e.
http://www.computers4sure.com/speed.asp?
nagygabor
2006. augusztus 20. 19:41
Mivel én megvásároltam a szoftvert, a frissítéseket is mindig megkapom. Nemrég jött a 3.1-es, ami annyiban bővült, hogy támogatja a sávszélesség korlátozást. Finomítottak egy kicsit a layer-7-es priorítási technológián is.
KeLa
2006. augusztus 20. 20:53
Anno én is megvsároltam, de az egyik frissítés nálam problémát okozott és maradtam az utolsó működő változatnál.
Doc
2006. augusztus 30. 9:12
Csak annyit kérdeznék, hogy a cFos, és a cFospeed között mi a külömbség? A leírás alapján ugyan az, csak a cFos kezeli az ISDN vonalat is. Meglátások? El kell döntenem melyiket vegyem meg

.
Soma01
2006. augusztus 30. 9:56
Ez alapján el tudod dönteni te is, melyik kell neked!
Link
Doc
2006. augusztus 30. 10:52
Köszi!
Spányik Balázs
2006. november 16. 10:48
Tegnap írtak a cfos skacok, hogy van új, és kompatibilisebb a Vistával is. Gondoltam, szólok!
hefti
2007. február 6. 19:18
Sziasztok!
Érdeklődöm nem tudja -e véletlenül valaki , hogy Agnitum Firewall alatt hogyan kell beállítani.
Hiába veszem fel a megbízható alkalmazások közé a "cfosspeed.exe" és az "spd.exe" fájlokat mégsem működik.
Mikor felcsatlakozok az internetre eltünik a a kis ablak ami az átvitelt jelzi.
Hiába engedélyezem a forgalom alakítást azt írja nincs válasz a pingre.
Köszi a segítséget.
HK
2007. február 6. 21:19
A Beállításokban a rendszer fülön van egy gomb, hogy ICMP-beállítások. Ebben az ablakban a visszhangkérésnél a kifelét is be kell pipálni. (meg valami miatt a visszhang válasz kifelét is bepipáltam, csak már nem tudom, hogy miért) de ha mind a kettőt pipipálod, tuti működni fog (mmint kell).
És elég az spd.exe-t felvenni az engedélyezett listába, a cfosspeed nem kell.
hefti
2007. február 10. 18:12
Sziasztok!
Köszi szépen a segítséget így már működik a dolog.
Razak
2007. február 26. 6:59
Lehet, hogy én vagyok a Láma, de nekem is ez a gondom, de én nem találom ezt a beállítási lehetőséget. A programom belül kerestem, de ott nem találtam. A windowsnál keressem? Valaki segítsen nekem.....
3.13.1200-as verziót használom
U.i.: Megtaláltam! Hirtelen azt hittem, hogy a programon belül kell beállítani azt utána jöttem rá, hogy az Agnitumnál kell beállítani! De tökéletesen működik így!
hefti
2007. február 26. 19:00
Nálam az "Agnitum Firewall pro" tűzfalnál:
1. Outpost Firewall pro megjelenítése
2. Beállítások - Rendszer
3. ICMP beállítások
4. Nálam a legfelső sor "Visszhang válasz"- nál a "ki" alá is rakj pipát.
Razak
2007. február 26. 19:05
Nálam is dettó ez a helyzet, de már megtaláltam, de nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Dirk
2007. március 3. 2:16
Nekem az lenne a gondom, hogy megpróbálom telepíteni, de mikor az illesztőprogramokat törli résznél nem megy tovább, hiába várok fél órát. Egy újabb változatot akartam feltenni, a régi leszedtem szerintem rendesen.. Itt a naplófájl:
Link
Soma01
2007. március 21. 11:00
Nekem az a gondom, hogy a maximáli letöltést nem tudom elérni ha felfelé is töltök. De még csak a közelében sem vagyok (kb. a tizede). Ha lejebb veszem a feltöltést akkor elkezd nöni a letöltés. Ezt nem a cfos-nak kellene csinálnia? Ezek szerint nem működik rendesen nálam? 3.13.1218-as verzió van fent.
A Weblap nézefetés az megy simán, de a letöltés nem.
Shia-ko
2007. március 21. 15:12
Kalibráltad?
Sebi
2007. március 21. 18:06
A 3.13.1218-as verzió még béta lehet, hogy az a baj. Amúgy már van újabb béta is, a 3.13.1270-es. Próbáld meg az újabbal.
Soma01
2007. március 21. 22:40
Felrakom az újat aztán meglátom mi lesz. Amúgy kalibráltam, de lehet ez a sávszél emelés tett be neki, mert még a régi sebességen kalibráltam.
Hogyan lehet újra kalibrálni?
Sebi
2007. március 21. 22:49
Jobb klikk az ikonján az óra mellett -> Kapcsolat kalibrálása
Soma01
2007. március 22. 8:24
Köszi.
Felraktam a legújabbat a 3.22(.1254)-t és újra kalibráltam. kiváncsi vagyok milyen lesz. Tesztelem még.
A beállítások menüben miket kapcsoljak be vagy ki? Nektek hogy van?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.