Gyalo92
2005. október 27. 5:57
Melyik progi a legjobb, amit le tudok tölteni?
Bencce
2005. október 27. 7:46
Ami ingyen is van, olyat nem igen tudok ajánlani... Talán a trackerekért nem kell fizetni.
Ruzsa Dániel
2005. október 27. 12:23
Ami volt a PCWORLD-ben is meg ami nekem meg van DELUX-ban, az a MUSIC MAKER, de az Ejay sorozat számtalan elem vonultat fel disco stílusban programokat, az oldalamon találsz jó pár MUSIC MAKER-rel készített zenét, de nem igazán disco stílusban!
'Hercooles
2005. október 28. 1:21
MixVibesPro,
Atomix MP3,
Virtual DJTalán ez a 3 van amivel érdemesebb próbálkozni.
Az Atomixet elég könnyű kezelni, sőt..
A Virtual DJ sem bonyolult, viszont ebben már több lehetőséged van belenyúlni a nótákba..
És végül a személyes kedvencem: Mix VibesPro 5.21 Talán ez a legbonyolultabb, tudja azokat a dolgokat amiket a Virtual DJ, viszont nagy előnye, hogy kevésbé erőforrás igényes, bár lehet hogy csak én vagyok elfogult.
Az első a kezdők progija, a második kettő a megszállottabbaké, bár a hozzá értő mindegyikkel jó kis mixeket tud összehozni.
Gyalo92
2005. november 12. 23:19
Nekem is mondták már, a virtual DJ-t, de most a Traktorral szórakozom
Ruzsa Dániel
2005. november 13. 5:51
A földműveseknek gyártassz zenét a trakorral?
Erről a progiról még nem hallottam? Egyszerű kezelni
'Hercooles
2005. november 14. 13:01
Tracktorról is hallottam már, de megmondom őszintén, még nem próbáltam.
Ha megy vele a dolog, akkor hajrá

, lehet én is kipróbálom..
lal
2005. november 30. 21:39
ja én is halottam már a traktorról, sőt

ki is próbáltam,
de nekem túl bonyolult volt
Razak
2005. december 1. 17:35
Hellosztok!
Én egy olyan programot szeretnék amiben kettő hangot könnyen összetudok keverni. Vagyis elmondom, hogy miről lenne szó és akkor tudtok jobban ajánlani hozzá programot:
Van egy zene amiben csúnya szövegek is előfrodúlnak és egy sípoló hanggal kiszeretném sípoltatni és az egyszerűbb használat érdekében olyan lenne jó amiben a zenét másodperces felbontásban látnám, hogy arra könnyen rátudnám húzni a sípszót és akkor az is jó lenne benne egyúttal, ha belehetne állítani, hogy a zene annál a résznél néma legyen. Remélem érthetően magyaráztam el és tudtok segíteni.
Ja és még valami: valaki nem tud adni valami "hivatalos" sípszót, mert nem mikrofonnal akarok már bíp-elni......
Painkiller
2006. január 26. 14:54
Van ilyen program most nem emlékszem a nevére, de valami "r" betűs. De ha megvan a VirtualDJ szerintem azzal is meg lehet csinálni, de csak ezért szerintem ne vedd meg, majd leírom, ha eszembe jut az ingyenes progi neve.
zazie
2006. február 9. 16:23
Ebben a topicban ha jól látom inkább a zenekészítő szoftverekről van szó. De a cím DJ programot említ. Van egy ingyenes progi a MIXVibes Free. Könnyen kezelhető kis program. Betöltjük a zenéket és mehet a lejátszás mixelgetéssel
csucsu144
2006. március 31. 7:32
cső emberek. Valaki megtuná adni a mixvibes free webcímét, ahonnan letudom tölteni, mert egy csomó programot használok, de ezen program nem szerepel a listámban. az atomixmp3, virtual dj, tactile13000, traktor dj, dss dj, dj mixes(magyar program). Ugyhogy valaki legyenszives segíteni
zico
2006. március 31. 7:44
Ruzsa Dániel
2006. március 31. 7:53
Szerintem mindenki tanulja meg a virtual dj-t, másra amúgy ez se, meg a többi se jó, csak arra, hogy megtanuld az elvét a lemezjátszóknak és a mixelésnek, igazán jókat mixelni "élőben" lehet rendes lemezjátszókkal nem szgépre írt progikkal.
---===K1mSt3r===---
2006. április 9. 21:20
Virtual DJ-re leszettem efekteket, be is raktam de nem tudom használni , mert rákatintok de nem csinál semmit
Adani
2006. április 9. 22:01
@Ruzsa Dániel
Igazad van, de nem mindenki engedheti meg azt magának, és házibuliban egy VirtualDJ-vel is egész jól el lehet szórakozni, meg ott tényleg meg lehet tanulni. A Virtual DJ-ben az tetszik, hogy egérrel lehet szkreccselni, sőt állítólag kézzel is lehet, ha van webcamod.
Robosztusz
2006. április 12. 19:41
Sziasztok új vagyok, Virtual Dj-t nemtudjátok honan lehet letölteni?nem a trial verzióját hanem a fullos verziót.Mert keresgélek neten, sehol se találok Virtual DJ-t egészben.Még kezdő lennék a DJ-zésbe először csak ki akarom próbálni hogy milyen, de ha nincs progim nem nagyon fogok tudni nekiállni.
léccives segítsetek nekem.
Sebi
2006. április 12. 20:56
A teljes verziót sehol mert fizetős program. Ára: 129,00 USD
Teszteld a teljes értékű próbaváltozatot 20 napig. Letöltheted
>> itt <<
Ruzsa Dániel
2006. április 20. 12:04
Fizetős....Vagy megkeresel engem...

Én még emelett traktor 2.0-t és MixVibes-t használok, az utóbbi két programmal-elég bonyolultak-, de ha jól megtanulod őket, hatalmas bulikat nyomathatsz egy gépről is akár.
Adani
2006. április 20. 14:17
Ez igaz, mi anno még egy Pitchwork nevű winamp pluginnel is tudtunk jó bulikat nyomni. Sajnos már nincs meg.
Ruzsa Dániel
2006. április 20. 14:54
Lenne a traktorral és a mixvibsel kapcsoltatban két kérdésem, mindegyikre vontakozik: hogy tudom a két lemezt egyszerre elindítani?
Ruzsa Dániel
2006. május 9. 8:38
Virutal DJ kérdés: Mit és hol és hogy állítsak be, hogy ha mondjuk megy egy szám, akkor a gépbe dugott mikrofonba tudjak beszélni, és az a szám alatt hallható legyen?
zsoltchelsea
2006. május 25. 19:12
Hi! Ha nem a lejátszás pillanatában akarsz keverni, akkor az Audacity 2 jó választás. Magyar nyelvű, ingyenes.
Adani
2006. május 25. 20:58
Mi inkább lejátszás közben szoktunk házibulikon marháskodni, arra meg a Virtual DJ jó program. Szkreccselni pl: nagyon jól lehet vele.
zsoltchelsea
2006. május 29. 13:55
Az sem rossz, de egy alapzenét el lehet vele készíteni. Bocs, de csak ennyit tudtam ajánlani, én egy másik stílust kedvelek jobban, úgyhogy nem vagyok nagy szakértő...
tanulo91
2006. június 16. 14:02
Szerintem az Atomix MP3 és a Traktor DJ a legegyszerűbben használható DJ progi. Bár megjegyzem a kettőnek azért eléggé eltérő a kezelőfelülete, a Traktor valamivel bonyolultabb.
Ruzsa Dániel
2006. június 16. 19:03
Annyi kérdésem lenne, hogy olyan program kéne ami szép sorban lejátsza a számokat de úgy, hogy automatikusan és köztük halkítás-hangosítást alakalmazva csinálja meg az összefügést. És ami még nagyon fontos "mix" közben mikrofonra tudjak beszélni és mindenzt tudjam rögzíteni. Esetleg ez winamppan nem megoldható?
tanulo91
2006. június 17. 6:55
Atomix-ben van jobb oldalt egy Playlist, abba beledobálod a számokat, aztán annak az ablaknak a bal felső sarkában van egy csillag, arra kattintva elindíthatod a lejátszást (természetesen automata átmenetekkel). A mikrofon dolog: windowsos hangerőszabályzó nem jó? Amíg beszélsz, addig a hangerőt leveszed, a mikrofonét meg fel.
baljos
2006. június 26. 13:11
Hali Mindenki!
Lenne egy kérdésem virtual dj-vel kapcsolatban. Hogy tudom azt megoldani, hogy keverés közben a fülesben azt a zenét halljam, amit rá akarok keverni az előzőre...
Dj.Fabio
2006. július 22. 19:59
(tipp)
Sziasztok!
A tractornak van a hármas verziója! Az internetről le lehet
tölteni. Ez csak kb. 20 napos (azt nem számítja napnak mikor nem használjuk).

Az lenne a tippem, hogy letöltöd a D: meghajtóra a fájlt, és még nem nyitod meg, hanem csinálsz egy mappát (pl.: TILOS MEGNYITNI!) és beleMÁSOLOD! Azután azt nyisd meg, ami a D: meghajtón van, ha ez megtörtént és a program lejárt, akkor a mappából (TILOS MEGNYITNI!) kimásolod (felülírod) a D: meghajtóra és megyitod.
Az a lényeg, hogy a mappát (TILOS MEGNYITNI!) meg lehet nyitni csak a benne lévő fájlt nem. Csak akkor lehet megnyitni ha van egy a mappában (TILOS MEGNYITNI!) és van egy a D: meghajtón.
(A titok az hogy ha a netről letöltöd a telepítőfájlt és feltelepíted, akkor újból le kell töltened. Ezt akarom megelőzni.)
Lehet, hogy bonyolult voltam.
zsoltchelsea
2006. augusztus 9. 14:49
Szerintem nem, mivel vagy beírja magát a Registrybe vagy a számítógép nevét jegyzi meg, szóval inkább ne kísérletezz. Persze egy teljes win újratelepítés megoldja a problémádat.
Gab09
2006. október 1. 14:48
Én virtalDJ használok sokan le szoják pedig csak megkell tanulni kezelni
AZ a bajom vele hogy hogy.. hogy nincs bajom vele

nem tul szépen szol és nagyon lefogja a gépet
Digital Silence
2006. október 1. 15:42
Ha, megtanuldat kezelni a VirtualDJ-t, akkor itt az ideje, hogy megtanulj helyesen írni!
edina
2006. október 4. 13:26
Sebi
2006. október 4. 17:27
DJ programmal?
Fester
2006. október 23. 19:00
Hali!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már kinőttem ezekből a "régi" progikból!
Próbálom azokat keresni amik a valóságot tükrözik. És tényleg jól működnek! Atomix mp3-al az volt a bajom, hogy ha sebességet állítottam betorzított a zene. Sokat toltál neki sok torzítás. Természetesen mind a 2 irányban.

Láttam még 1 pár keverőprogramot de eggyiktől se vagyok elszálva! Van most 1 gyári Pioneer DJ progi. Az szerintem már ott van a "JÓ" közelében!

Tudok mihez hasonlítani mert volt 1 pár bulim pio100-sal. Keressetek rá: pioneer djs 1.001.000 vagy: 1.002.000
Kb. 50-60M istalálva 190 körül van.
Ja kicsit gépigényes, ne próbálkozzatok öreg játékgépekkel!
(Ha valaki tud ajánlani elfogadható keverőprogit azt szivesen veszem!)
dj peters
2006. november 2. 17:19
szevasztok nem tud valaki abba segíteni hogy mikor a virtual dj-vel mixelek akkor néha elmegy a hang ez mitől lehet????
mazda6diesel
2006. november 26. 16:11

Egy két mixből kivágtam részleteket és ezeket szeretném egymásba mixelni és az egészből egy mp3-at készíteni. Tudtok erre Valami egyszerű progit? Az nem baj ha magyar!
GabaGaba
2007. január 12. 9:33
IDÉZET
Lenne egy kérdésem virtual dj-vel kapcsolatban. Hogy tudom azt megoldani, hogy keverés közben a fülesben azt a zenét halljam, amit rá akarok keverni az előzőre?
Ez lenne az én kérdésem is...

Uraim..
Csapagy
2007. augusztus 30. 13:10
Ha teljes verzióról van szó, akkor egyszerű a megoldás: a beállításoknál be tudod lőni, melyik kimeneten mi szóljon!
Így:
http://www.kepfeltolto.hu/?img=4odoÉn még egy 6 sávos keverővel szoktam rásegíteni a mixerére!
MlacI
2007. december 12. 12:16
Nekem meg van a VIRTUAL DJ de ahogy halgatom a számot és végetér akkor kiir valamit angolul !! :-( :-(
erre mit tudtok mondani ?
a DJ traktort nehéz kezelni mivel angol és az nem az a traktor!! a (dj traktorral ) zenét lehet csinál olyan tücc tücc tücc -öset amiben nincs szöveg !!!
xtasy
2008. február 11. 13:55
Ha leírod mit ír ki,akkor lehet hogy tudok segiteni.
Egyébkent a Pioneer DJS az ami hasonlít az igazi CD mixerekhez és ezért szeretem. Ami a Live mixelést illeti, oda ajánlok egy Mixmeister Fusion-t. Egyetlen hátránya, hogy ha nem otthon, magadban szórakozol vele, hanem komoly mixet szeretnél osszehozni egy party-ra, akkor kell két hangkártya hozzá. Annak örülök a legjobban, hogy ez laptopon is megoldható probléma, csak sajnos nekem nincs laptopom még.
Raphouse
2008. február 20. 17:26
Nekem olyan kéne hogy egy számról leszedném a szöveget és csak az alapot hagynám meg és arra lehetne saját szöveget énekelni.
azt melyik progival lehet és hogyan?valami egyszerűt ha lehet.
köszönöm
Adani
2008. február 20. 21:05
Van pár progi, de nem igazán lehet megcsinálni, és a végeredmény nem szokott jó lenni.
Bloodyangel
2008. március 9. 10:16
Nem használ valaki adobe audience 3-at?
Mert láttam neten hogy van elrejtve benne egy mixer ablak és nem tudom előhozni ebben kérném segítségeteket.
janika69
2008. december 4. 0:13
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a DSS DJ programban, hogy tudom azt beállítani, hogy a fülesben azt a zenét halljam, amit rákevernék az épp futó zenére??
Köszi a segítséget!
Jani
nyekk
2011. szeptember 16. 6:21
Sziasztok!
Virtual DJ.-t használok(version 5.0 rev.6), és sajnos az gond ütötte meg a fülemet, hogy amikor a potikat tolom vagy tekerem, nem hangos, de hallható pattogást produkál a progi! Próbáltam több gépen, több hangkártyával, xp és win7 alatt is, de mindíg ott az a fránya pattogás, de csak amíg a potikat mozgatom.

Ja és a vidikártya drivert is frissítettem már.
Ötlet? Tanács?
[OP]Destroy-man
2011. szeptember 16. 10:58
Szoftveressen tekered a potikat, vagy van hozzá vezérlőkártyád?
Milyen hangkártyát használsz hozzá? Lehet, hogy az kevés már neki. Hardveres ASIO melegen ajánlott ilyen célokra.
nyekk
2011. szeptember 16. 18:50
Szoftveresen természetesen.
Az egyik gépben van egy alaplapi realtek (asus a8n sli-premium), de ua. gépen próbáltam usb-s terratek aureon 5.1 usb mk2-vel is.
A laptopon amin próbáltam intel high definition van.
A harmadik gépen is integrált van, az egy asrock alaplap (asrock 939 dual sata2)
Mindhármon produkálja!!!
Ezek közül vmelyik támogatja a Hw. asiot vajon?
Egyébként amikor csak dob szól, ott is ütemre pattogást visz a zenébe! Vagyis akkor hallom csak.
Qrvára idegesít. Nem tudom milyen vezérlőkártya kell hozzá, csak addig akartam ilyen szoftos megoldást, amig nem jön össze a pultom. Majd ott minden hardweres lesz........
[OP]Destroy-man
2011. szeptember 16. 23:03
Ezt az 5.1-es aureont nem találtam a terratec oldalán, csak egy stereot, illetve egy 7.1-est, de azok kb. alaplapi hangkártya szinten vannak, ami egy ilyen programnak meg realtimeban édes kevés. Lehet vele trükközni, hogy ezt ne csinálja, de akkor azzal számolni kell, hogy ez minimum 3-4 másodperces latencyt eredményez, ami DJ-kedéskor már használhatatlan. ASIO-t pedig a felsoroltak közül egyik kártya sem tudja. ASIO-t egyébként 1-2 kommersz kártya csúcsváltozatai, illetve stúdió kártyák tudják. Nekem épp van egy belső PCI-os eladó.

Viszont beruházás előtt mindenképp teszteld, hogy nem-e mással van a gond, de ekkora hardver választék esetén tuti nem, ráadásul az említett kártyák tényleg nem alkalmassak DJ-kedésre. Használtan már kapsz 20-25-ért olyan kártyát, amivel érdemes foglalkozni. Tesztelni a kártyádat egy sima lejátszó programmal tudod. Ha ott nem recseg, akkor a hangkártya nem bírja. A lényeg, hogy olyan hangkártyád legyen, aminek saját processzora van, ami a hanganyagot teljes egészében feldolgozza. Ez az ASIO lényege. Megfelelő vezérlőkártyával egy teljes pultot kapsz. Pl ilyet:

Ezekben már szokott lenni hangkártya is, de nem feltétlenül van. Ebben éppenséggel van.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.