csum-pi
2005. május 10. 20:11
Hi all...
Szál, nekem kellene egy jó kis program ami mutatja nekem az eddig (pl: egy általam megadott intervallumon belül) történt adatforgalmat. Mind a kimenőt, mind a bejövőt.
Lehetőleg én tudjam megadni menyi idő alatt megtörténet adatforgalmat számláljon.
(megjegyzem nem Vodafosos vagyok hanem már valamivel jobb "mikrohullámú" netem van.

csak hogy szűkítsem ezeknek a letölthető programok számát)
aty
2005. május 10. 20:44
DU Meter?
Meg tudtommal a Connect Mevel is lehet figyelni az adatforgalmat, és nullázni is amikor akarod. De én úgy vettem észre, hogy rettenetesen rosszul mér... - szívtam is ezzel anno, fizethettem dupladíjat :angry:
csum-pi
2005. május 11. 12:48
Azóta nem használsz semmit? Vagy honnan tudod mennyinél tartassz?
Aty:
IDÉZET
.....DU Meter?....
Mellesleg arra gondolok, csak :blink: nem tudtam egyszerűbben kifejezni magam...
aty
2005. május 11. 21:59
Úgyértem, hogy a progi neve DU meter, ha jól emlékszem és jól értelek. Fáradt vagyok már sorry.

Jah most látom másik kérdésed: gprst már nem használok hálaistennek, a gprses telómat épp minap vesztettem el, úgyhogy még egy ok arra, hogy kész legyek.
csum-pi
2005. május 23. 21:30
Letöltöttem a programot, és ezt használom, szerintem nagyon jó, mert amikor a központtól kérem le az eddig megtörtént adatforgalmamat, olyan 1-1,5% eltérés volt...
MOSAIC
2005. május 24. 18:30
Nekem egy NetMeter nevű programocskám van, amely tökéletesen méri a letöltött és feltöltött adatforgalmamat... viszont nemrég vettem egy routert és apám gépét bekapcsoltam hálózatba. Mivel neki nincs DVD lejátszója, ezért hálózatban az enyémet használja, viszont az NetMeter progim ezt a hálózati adatforgalmamat is számolja. Így nem tudom elkülöníteni a tényleges netes adatforgalmamat a hálózatitól. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan adatforgalom mérő program, amely segítségével ezt kiszűrhetem és csak a netes forgalmamat méri!?
Shia-ko
2005. május 25. 8:16
BWMeter
MOSAIC
2005. május 25. 9:50
Köszi!
Ez a megfelelő program!
Shia-ko
2005. május 25. 10:26
A konfigodat légyszi küld majd el, ha nem gond!
MOSAIC
2005. május 25. 18:27
OK!
Csak az a kár, hogy demo és 30 napig használható!
Shia-ko
2005. május 26. 11:36
Na szóval. Felraktam a legújabb verzióját, és mikor a kért újraindítás megtörténik, blokkolja a netemet, amíg nem kap egy uninstallt.
Az AN7 integrált hálókártyájával nem békült ki.
Van ezzel kapcsolatban tapasztalat, esetleg megoldás?
Mik
2005. május 30. 16:24
Hali ! Adsl-lel netezek és szeretném tudni, hogy az elkészített weboldalaim milyen tempóval érhetők el egy modemes ismerősöm számára. Természetesen az én kapcsolatomon kívánom ellenőrizni fejlesztés közben. Van erre Valami megoldás? A lényeg az lenne, hogy ne kelljen átszaladni hozzá a modemes gépén ellenőrizni. Persze az is segítene, ha tudnám hogy modemes hozzáféréshez milyen max méretű jpg-ket érdemes gyártanom.
benkovics
2005. május 30. 17:34
Ugyan ez kicsit Off, de általában a képszerkesztő, illetve webszerkesztő progik tudják ezt!
Sanzi
2005. július 21. 17:37
Tom, hogy OFF, de a FrontPage megmondja, hogy milyen sávszélsséggel mennyi idő alatt jönne be az oldal... A Dreamweawer is megmondja, de ez a progi kevesebbeknek van meg. Talán a FrontPage elterjedtebb...
Adani
2005. július 21. 17:57
Vagy csinálsz egy http szervert a gépeden majd limitálod a sebességet, a modemnek megfelelő szintre, és az Operával megnézed és megjegyzed az időd, amit mutat a status baron, vagy lestopperolod.
leskop
2005. augusztus 15. 10:53
IDÉZET(csum-pi @ 2005. május 10., 21:11 - kedd)
nekem kellene egy jó kis program ami mutatja nekem az eddig (pl: egy általam megadott intervallumon belül) történt adatforgalmat. Mind a kimenőt, mind a bejövőt.
A megoldás: Crystal Internet Meter.
Anita
2005. augusztus 15. 19:35
IDÉZET(csum-pi @ 2005. május 23., 22:30 - hétfő)
Letöltöttem a programot, és ezt használom, szerintem nagyon jó, mert amikor a központtól kérem le az eddig megtörtént adatforgalmamat, olyan 1-1,5% eltérés volt...
Mi a program pontos neve és honnét töltötted le?
Spányik Balázs
2005. augusztus 16. 6:27
Anita, szerintem ha elolvasod az előtte levő hozzászólásokat te is biztosan rájössz, hogy a DU Meter programról beszélgettek Atyval.

A hol kérdésre pedig a
Google máris megadja a választ.
Kpierre
2005. augusztus 17. 8:21
Én most a Netlimiter 2 Beta 2-t használom. Rengeteg statisztikát vezet a hálózati és az internetes adatforgalomról. Tartalmaz egy kezdetleges tűzfalat is, ami kikapcsolható, valamit kapcsolatokra és programokra lebontva lehet a letöltési sebességet korlátozni. Nekem nagyon bejött
Innen lehet tölteni a beta változatot, ami egyenlőre ingyenes:
Netlimiter 2
Norbesz16
2007. november 25. 23:48
Sziasztok!
Én nemrégiben raktam fel a NetMeter programot, és az elmúlt egy hétre 52,4 Gb letöltést és 2,8 Gb feltöltés ír. A szolgáltató viszont csak 6 Gb-ot ír a le és feltöltésre összesen.
Kérdésem: Hogyan lehetséges ez? A Program mér rosszul, vagy a szolgáltató?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!
Soma01
2007. november 26. 8:46
Nincs helyi hálód is?
Norbesz16
2007. november 26. 16:49
Szia!
Nincs, a gép egyedül lóg a neten, másik gép nincs, ami vagy a hálózatot, vagy az adat forgalmat venné igénybe.
Szia!
Spányik Balázs
2007. november 27. 0:51
Azért azt nagyságrendileg csak tudod, hogy mit és mennyit töltöttél le, és hogy az mihez van közelebb: a 6 gigához vagy az 50-hez. Ennek függvényében el tudod dönteni, hogy melyik a rossz érték.
Soma01
2007. november 27. 9:47
Hát, igen. Weblapok nézegetésével nemigen jön össze egy hónap alatt 52 giga! Szóval töltöttél lefelé is valamit. Nagyából add össze, tippeld meg.
Norbesz16
2007. november 27. 14:57
Üdv!
Van, hogy sokat töltök le, amit csak pár hónap elteltével írok ki lemezre (film, zene), ezen kívül rengeteget böngészgetek, de ebben a hónapban kb 3 filmet szedtem le, ami kb. 3 Gb volt. A böngészgetés lenne a másik három giga? A merevlemez kapacitásán sem látszik az 52 GB. Akkor viszont egyértelmű, hogy a netmeter a rossz.
Köszike.
Üdv!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.