Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Internetes adatforgalom mérés
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Egyéb internetes programok
csum-pi
Hi all...
Szál, nekem kellene egy jó kis program ami mutatja nekem az eddig (pl: egy általam megadott intervallumon belül) történt adatforgalmat. Mind a kimenőt, mind a bejövőt. tongue.gif
Lehetőleg én tudjam megadni menyi idő alatt megtörténet adatforgalmat számláljon.
(megjegyzem nem Vodafosos vagyok hanem már valamivel jobb "mikrohullámú" netem van. biggrin.gif csak hogy szűkítsem ezeknek a letölthető programok számát)
aty
DU Meter?
Meg tudtommal a Connect Mevel is lehet figyelni az adatforgalmat, és nullázni is amikor akarod. De én úgy vettem észre, hogy rettenetesen rosszul mér... - szívtam is ezzel anno, fizethettem dupladíjat :angry:
csum-pi
Azóta nem használsz semmit? Vagy honnan tudod mennyinél tartassz?

Aty:
IDÉZET
.....DU Meter?....

Mellesleg arra gondolok, csak :blink: nem tudtam egyszerűbben kifejezni magam...
aty
Úgyértem, hogy a progi neve DU meter, ha jól emlékszem és jól értelek. Fáradt vagyok már sorry. smile.gif

Jah most látom másik kérdésed: gprst már nem használok hálaistennek, a gprses telómat épp minap vesztettem el, úgyhogy még egy ok arra, hogy kész legyek.
csum-pi
Letöltöttem a programot, és ezt használom, szerintem nagyon jó, mert amikor a központtól kérem le az eddig megtörtént adatforgalmamat, olyan 1-1,5% eltérés volt... biggrin.gif
MOSAIC
Nekem egy NetMeter nevű programocskám van, amely tökéletesen méri a letöltött és feltöltött adatforgalmamat... viszont nemrég vettem egy routert és apám gépét bekapcsoltam hálózatba. Mivel neki nincs DVD lejátszója, ezért hálózatban az enyémet használja, viszont az NetMeter progim ezt a hálózati adatforgalmamat is számolja. Így nem tudom elkülöníteni a tényleges netes adatforgalmamat a hálózatitól. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan adatforgalom mérő program, amely segítségével ezt kiszűrhetem és csak a netes forgalmamat méri!? roll.gif
Shia-ko
BWMeter
MOSAIC
Köszi! worship.gif cheers3.gif
Ez a megfelelő program! type.gif
Shia-ko
A konfigodat légyszi küld majd el, ha nem gond! blush.gif
MOSAIC
OK!
Csak az a kár, hogy demo és 30 napig használható! sad.gif
Shia-ko
Na szóval. Felraktam a legújabb verzióját, és mikor a kért újraindítás megtörténik, blokkolja a netemet, amíg nem kap egy uninstallt.
Az AN7 integrált hálókártyájával nem békült ki.
Van ezzel kapcsolatban tapasztalat, esetleg megoldás?
Mik
Hali ! Adsl-lel netezek és szeretném tudni, hogy az elkészített weboldalaim milyen tempóval érhetők el egy modemes ismerősöm számára. Természetesen az én kapcsolatomon kívánom ellenőrizni fejlesztés közben. Van erre Valami megoldás? A lényeg az lenne, hogy ne kelljen átszaladni hozzá a modemes gépén ellenőrizni. Persze az is segítene, ha tudnám hogy modemes hozzáféréshez milyen max méretű jpg-ket érdemes gyártanom.
benkovics
Ugyan ez kicsit Off, de általában a képszerkesztő, illetve webszerkesztő progik tudják ezt! cool.gif
Sanzi
Tom, hogy OFF, de a FrontPage megmondja, hogy milyen sávszélsséggel mennyi idő alatt jönne be az oldal... A Dreamweawer is megmondja, de ez a progi kevesebbeknek van meg. Talán a FrontPage elterjedtebb...
Adani
Vagy csinálsz egy http szervert a gépeden majd limitálod a sebességet, a modemnek megfelelő szintre, és az Operával megnézed és megjegyzed az időd, amit mutat a status baron, vagy lestopperolod.
leskop
IDÉZET(csum-pi @ 2005. május 10., 21:11 - kedd)
nekem kellene egy jó kis program ami mutatja nekem az eddig (pl: egy általam megadott intervallumon belül) történt adatforgalmat. Mind a kimenőt, mind a bejövőt.

A megoldás: Crystal Internet Meter.
Anita
IDÉZET(csum-pi @ 2005. május 23., 22:30 - hétfő)
Letöltöttem a programot, és ezt használom, szerintem nagyon jó, mert amikor a központtól kérem le az eddig megtörtént adatforgalmamat, olyan 1-1,5% eltérés volt... biggrin.gif

Mi a program pontos neve és honnét töltötted le?
Spányik Balázs
Anita, szerintem ha elolvasod az előtte levő hozzászólásokat te is biztosan rájössz, hogy a DU Meter programról beszélgettek Atyval. roll.gif A hol kérdésre pedig a Google máris megadja a választ.
Kpierre
Én most a Netlimiter 2 Beta 2-t használom. Rengeteg statisztikát vezet a hálózati és az internetes adatforgalomról. Tartalmaz egy kezdetleges tűzfalat is, ami kikapcsolható, valamit kapcsolatokra és programokra lebontva lehet a letöltési sebességet korlátozni. Nekem nagyon bejött w00t1.gif

Innen lehet tölteni a beta változatot, ami egyenlőre ingyenes:
Netlimiter 2
Norbesz16
Sziasztok!

Én nemrégiben raktam fel a NetMeter programot, és az elmúlt egy hétre 52,4 Gb letöltést és 2,8 Gb feltöltés ír. A szolgáltató viszont csak 6 Gb-ot ír a le és feltöltésre összesen.

Kérdésem: Hogyan lehetséges ez? A Program mér rosszul, vagy a szolgáltató?

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv!
Soma01
Nincs helyi hálód is?
Norbesz16
Szia!

Nincs, a gép egyedül lóg a neten, másik gép nincs, ami vagy a hálózatot, vagy az adat forgalmat venné igénybe.

Szia!
Spányik Balázs
Azért azt nagyságrendileg csak tudod, hogy mit és mennyit töltöttél le, és hogy az mihez van közelebb: a 6 gigához vagy az 50-hez. Ennek függvényében el tudod dönteni, hogy melyik a rossz érték.
Soma01
Hát, igen. Weblapok nézegetésével nemigen jön össze egy hónap alatt 52 giga! Szóval töltöttél lefelé is valamit. Nagyából add össze, tippeld meg.
Norbesz16
Üdv!

Van, hogy sokat töltök le, amit csak pár hónap elteltével írok ki lemezre (film, zene), ezen kívül rengeteget böngészgetek, de ebben a hónapban kb 3 filmet szedtem le, ami kb. 3 Gb volt. A böngészgetés lenne a másik három giga? A merevlemez kapacitásán sem látszik az 52 GB. Akkor viszont egyértelmű, hogy a netmeter a rossz.

Köszike.

Üdv!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.