zico
2005. október 18. 8:35
Most kaptam egy E-mailt, remélem jó helyen kérdezek. Nem tudom mi ez, a gépet akarja átvizsgálni ActiveX telepítése után. Online vírusellenőrzés rendben van, csináltam már, de ezt nem merem indítani, valami hibajelentésre jött volna?
ITTKérném áthelyezni a témát, ha nem idevaló.
atzs
2005. október 18. 10:22
Én nem foglalkoznék vele. Aztán lehet, hogy a többiek majd megcáfolnak... Csak akkor állok neki új drivert vadászni, ha valami gond van a régiekkel. Akkor is csak a gyártók honlapján.
Spányik Balázs
2005. október 18. 13:30
Ismered őket? Ők ismernek téged? Van bármi közötök egymáshoz? Ha bármelyikre nem a válasz, akkor töröld le a francba. A jó isten sem tudja, mit kapsz azzal az ActiveX-szel!
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. október 18. 13:47
Így van! ActiveX-et csak a Microsoft updateről, vagy egyéb, 100%-ig megbízható helyről engedélyezettek. Macromedia, akkor a Panda, illetve a Norton on-line scannerje is ilyen elven működik, és természetesen a Microsoft Update. Máshonann semmiképpen, csak ha tényleg nagyon megbízható, és ellenőrzött a hely!
Ha meg már véletlenül letiltottad, akkor töröld ki, vagy legalább tiltsd le.
qwertly
2005. október 18. 14:29
Valaki tud ebben segiten

The Batot használom kaptam egy levelet de ha rá katintok kifagy a Bat csak bezárni tudom a levelt megnyitni letörölni nem mert fagyás van.Van tűzfalam virus irtom de nem csinálnak semit én mittudnék csinálni

.Ha nem tudom letörölni.
zico
2005. október 18. 14:58
Köszi a segítséget, töröltem a levelet.
Bencce
2005. október 18. 15:53
Most mindjárt jön valaki és
Vesperwhisper
2010. február 9. 12:11
Tudna valaki segíteni nekem?
Folyamatosan kapok több e-mailt a citromail-es e-mail címemre, amelynél a feladó neve helyett egy kis ikon látható : egy fehér "lap" aminek a jobb felső sarka be van hajtva.
Ma reggel óta eddig 11 ilyen levél érkezett, nem bontottam fel...
Meg tudja valaki mondani, mi lehet ez?
Köszönöm
Egy kérdést egy helyen tegyél fel! <KGigi>
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.