Bando
2005. május 10. 16:53

Hogy lehet permanensen kikapcsolni a word indulásakor megjelenő munkaablakot? Már minden beállítást megnéztem, ha újra indul, minden áron betölti újra, hiába kapcsoltam ki korábban menüből.
Please, segítsetek....
eremit
2005. május 10. 16:58
Úgy emlékszem, hogy a testreszabás egyik fülében!
Bando
2005. május 10. 17:01

Próbáltam, de visszajön újraindításkor (sajnos).
eremit
2005. május 10. 17:05
Rendszergazda jogosultsággal használod a gépet?
OFF
(Jó tanács: ne idézz be előtted írt üzenetet! Fölösleges. Köszönjük szépen!)
ON
arpsoft
2005. május 10. 17:11
Nálam: beállítások->megjelenítés->bal felső sarokban indítás munkaablakkal
eremit
2005. május 10. 17:14
Köszi! Nálam nincs is telepítve a MS Office. Csak mintha a Testreszabásra emlékeztem volna. Sorry.
Bando
2005. május 10. 17:58

Rendszergazda vagyok a saját gépemen. A Normal.dot -ból ki lehet valahogy szedni? Vagy lehet az eleve védett valami miatt?
(beállítások->megjelenítés->bal felső sarokban indítás munkaablakkal nincs bejelölve és mégis csinálja....)
eremit
2005. május 10. 18:19
Töröld ki a Normál.dot-ot! Bátran! Vagy nevezd át abcd.xwq, vagy valamire. A Word úgyis létrehozza, és hátha ... Ha szétmenne a Word, még mindig vissza tudod állítani.
Bando
2005. május 11. 11:08

Sajnos, a normal.dot törlése sem hatott. Mit lehet még kitalálni ???
Felajánlok egy díjat a nyomravezetőnek ...
Athos
2005. május 11. 11:29
Eszközök -> Beállítások -> Megjelenítés-nél szedd ki a pipát az
Indítás munkaablakkal sor elől.

Most látom, hogy Arpsoft már leírta.

Ma már másodszor bénázom el.
Spányik Balázs
2005. május 11. 17:49
Egyáltalán melyik munkaablakkal jön fel?
Bando
2005. május 12. 9:57

Amelyiket a Ctrl+F1 gombbal ki-be kapcsolhatsz (Word 2003).
Athos
2005. május 12. 10:01
A megoldást ketten is leírtuk. Kipróbáltad?
Bando
2005. május 12. 10:12

Mint ahogy korábban írtam, mindegyik felvetést kipróbáltam, hiába. Ha újra indul a Word, mindig munkaablakkal együtt jön.
arpsoft
2005. május 12. 13:48
Keress rá a registry-ben a startupdialog kulcsszóra, és mindenhol írjad át 0-ra.
Általában a HKCU\Software\Microsoft\Office\11.0\Word\Options útvonalon van.
Athos
2005. május 12. 15:01
Illetve nem árt frissíteni az Officet.
Lalo
2005. augusztus 15. 16:28
Csak érdekességnek: nálam be van jelölve, hogy induljon el a munkaablak az alkalmazásokkal, de nem indul! Pedig én éppenséggel el szeretném indítani, mert megkönnyiti a munkát. Persze CTRT+F1 indul, de ha egyszer be van jelölve, akkor miért nem?
eremit
2005. augusztus 15. 17:06
Mikor nem jelenik meg? Ha elindítod a pucér Wordöt vagy ha dupla kattintással megnyitsz egy doc-fájlt?
Lalo
2005. augusztus 16. 18:57
Tényleg igazad van! A munkahelyemen általánoban Excel állományokkal dolgozom, elég sokkal és a többsége folyamatos feldolgozás, így nem nem szüzen inditom az Excel-t, hanem egyből a dokumentumot töltöm be.
Ekkor nem jelenik meg a munkaablak, de ha szüzen indítom el a programot, akkor igen...de vajon mi ebben a ráció?
eremit
2005. augusztus 16. 19:15
Annak ellenére, hogy jó programok, van néhány pötty bennük, amiket értelmetlennek találok. Ez van.
Lalo
2005. október 11. 18:09
Bocsi, hogy visszatérek a témához, de idegesít, hogy ha betöltök egy állományt, eltünik a munkaablak. Pedig az egy nagyon hasznos szolgáltatás, és a nagyobb monitorok mellett, már nem is csökkenti le jelentősen a dokumentumot. Nincs megoldás arra, hogy állandóan ott maradjon? Tudom, nem muszáj mindent érteni, de vajon mi lehetet a Microsoft szándéka azzal, hogy csak új doksi létrehozásakor indul el automatiksan?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.