Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Word 2003 - Indításkor megjelenő munkaablak
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Irodai, ügyviteli programok
Bando
yikies.gif Hogy lehet permanensen kikapcsolni a word indulásakor megjelenő munkaablakot? Már minden beállítást megnéztem, ha újra indul, minden áron betölti újra, hiába kapcsoltam ki korábban menüből.
Please, segítsetek....
eremit
Úgy emlékszem, hogy a testreszabás egyik fülében!
Bando
sad.gif Próbáltam, de visszajön újraindításkor (sajnos).
eremit
Rendszergazda jogosultsággal használod a gépet?

OFF
(Jó tanács: ne idézz be előtted írt üzenetet! Fölösleges. Köszönjük szépen!)
ON
arpsoft
Nálam: beállítások->megjelenítés->bal felső sarokban indítás munkaablakkal
eremit
Köszi! Nálam nincs is telepítve a MS Office. Csak mintha a Testreszabásra emlékeztem volna. Sorry. IPB kép
Bando
sad.gif Rendszergazda vagyok a saját gépemen. A Normal.dot -ból ki lehet valahogy szedni? Vagy lehet az eleve védett valami miatt?
(beállítások->megjelenítés->bal felső sarokban indítás munkaablakkal nincs bejelölve és mégis csinálja....)
eremit
Töröld ki a Normál.dot-ot! Bátran! Vagy nevezd át abcd.xwq, vagy valamire. A Word úgyis létrehozza, és hátha ... Ha szétmenne a Word, még mindig vissza tudod állítani.
Bando
sad.gif sad.gif sad.gif Sajnos, a normal.dot törlése sem hatott. Mit lehet még kitalálni ???
Felajánlok egy díjat a nyomravezetőnek ...
Athos
Eszközök -> Beállítások -> Megjelenítés-nél szedd ki a pipát az Indítás munkaablakkal sor elől. smile.gif

Most látom, hogy Arpsoft már leírta. huh.gif Ma már másodszor bénázom el. sad.gif
Spányik Balázs
Egyáltalán melyik munkaablakkal jön fel? huh.gif
Bando
weep.gif Amelyiket a Ctrl+F1 gombbal ki-be kapcsolhatsz (Word 2003).
Athos
A megoldást ketten is leírtuk. Kipróbáltad? huh.gif
Bando
weep.gif weep.gif Mint ahogy korábban írtam, mindegyik felvetést kipróbáltam, hiába. Ha újra indul a Word, mindig munkaablakkal együtt jön.
arpsoft
Keress rá a registry-ben a startupdialog kulcsszóra, és mindenhol írjad át 0-ra.

Általában a HKCU\Software\Microsoft\Office\11.0\Word\Options útvonalon van.
Athos
Illetve nem árt frissíteni az Officet. ani_wink.gif
Lalo
Csak érdekességnek: nálam be van jelölve, hogy induljon el a munkaablak az alkalmazásokkal, de nem indul! Pedig én éppenséggel el szeretném indítani, mert megkönnyiti a munkát. Persze CTRT+F1 indul, de ha egyszer be van jelölve, akkor miért nem?
eremit
Mikor nem jelenik meg? Ha elindítod a pucér Wordöt vagy ha dupla kattintással megnyitsz egy doc-fájlt?
Lalo
Tényleg igazad van! A munkahelyemen általánoban Excel állományokkal dolgozom, elég sokkal és a többsége folyamatos feldolgozás, így nem nem szüzen inditom az Excel-t, hanem egyből a dokumentumot töltöm be.
Ekkor nem jelenik meg a munkaablak, de ha szüzen indítom el a programot, akkor igen...de vajon mi ebben a ráció?
eremit
Annak ellenére, hogy jó programok, van néhány pötty bennük, amiket értelmetlennek találok. Ez van.
Lalo
Bocsi, hogy visszatérek a témához, de idegesít, hogy ha betöltök egy állományt, eltünik a munkaablak. Pedig az egy nagyon hasznos szolgáltatás, és a nagyobb monitorok mellett, már nem is csökkenti le jelentősen a dokumentumot. Nincs megoldás arra, hogy állandóan ott maradjon? Tudom, nem muszáj mindent érteni, de vajon mi lehetet a Microsoft szándéka azzal, hogy csak új doksi létrehozásakor indul el automatiksan? blush.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.