Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Spy Sweper 4
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > CD/DVD melléklet
Marsy
Sziasztok!

Feltelepítettem a DVD-n lévő Spy Sweeper 4 programot, kipróbálásra. Meg szeretném venni akcióban, de nem működik. sad.gif
Vagyis úgy működik, hogy minden Internetes alkalmazást IE, levelezés (The Bat!)stb letilt. Tudna valaki segíteni, hogy mit rontok el?
nascar
Biztos, hogy a Spy Sweeper blokkol? Mert nem tűzfal, csak azért kérdem.
Bár én csak a régebbit próbáltam (nem a 4-est), de abban nem volt program blokkolás, ilyet tűzfal szokott csinálni!
Marsy
IDÉZET(nascar @ 2005. október 14., 9:37 - péntek)
Biztos, hogy a Spy Sweeper blokkol? Mert nem tűzfal, csak azért kérdem.
Bár én csak a régebbit próbáltam (nem a 4-est), de abban nem volt program blokkolás, ilyet tűzfal szokott csinálni!

Biztos, amint uninstallálom, minden jól működik. smile.gif Annyira elkefél mindent, hogy például a D-Link DL-604-es router setupjába se enged be. mad.gif Az Outpost 2.6-os tűzfalban minden jól van beállítva (hivatalosan megvásárolt Örök élet liszences verzió).
Valaki tudna segíteni a Spy Sweeper beállításában? Lehet, hogy van elszúrva valami. Aki telepítette és jól működik neki az ha tud küldön legyenszíves a beállításokról pillanatfelvételeket a marsy@marsysoft.hu címre.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.