Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Mennyire van tele az asztalod ikonokkal?
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Frikker Dániel
roll.gif Link roll.gif
Jester
Csak néhány dolog van kint az asztalomon, amit kipakolt magának a telepítő és még nem szedtem ki kézzel, bár nem nagyon szoktam vele foglalkozni, szinte sohasem használom, ami szükséges az ott van a gyorsindítás eszköztárban, vagy megtalálom a Startban. Link
sakic
60 db ikonom van biggrin.gif
kép
Alex99
Csak egy Sajátgép ikon, lomtár nélkül. smile.gif
Fujitsu
Nekem meg tele van az egész asztalom mindennel, hiába rakok időnként rendet. Ahogy dolgozom vagy éppen telepítek egy programot, rögtön újabb és újabb ikonok és fájlok keletkeznek. blush.gif
Flick Robert
Semmi nincs az asztalomon.
Stephan
Sziasztok!

Nekem igencsak tele van az asztalom ikonokkal, rendet rajta csak a Windows tart, a név szerinti elrendezéssel, egyébként teljes a káosz most. biggrin.gif Található rajta ikonoktól kezdve mappákon át, egy teljes Ubuntu Linux 7.10 iso-ig minden. smile.gif (Tudom, azért, mert ennyire rendetlen ember vagyok, szégyellnem kell magam tongue.gif)

Üdv.
greenstone
Nekem már 1280*1024-esen sem fért el az összes ikonom, ezért átrendeztem csoportosítva mappákba, amik kint vannak az asztalon...az az igazság, hogy a Minden programon sem fér már el mind, úgyhogy most neki fogok állni, hogy rendet tegyek a gépemen. roll.gif cool.gif smile.gif
jagdtigger
Nekem tök üres az asztalom, ha a gyorsindítást nem vesszük bele.
kori
Nekem jelenleg 22 ikon csücsül az asztalomon. Mondjuk én nem értem azokat akiknek egy sincs. A Start arrow.gif Minden program, arrow.gif megkeresése az óhajtott parancsikonnak relatíve hosszabb ideig tart, mint ha egyből rákattintok az asztalon. roll.gif huh.gif Persze mondják sokan, gyorsindítás a tálcán. Na én azt utálom. tongue.gif
die nadel
Nekem 41 parancsikon csücsül az asztalomon, persze ebben benne van a nejem és a gyerek játékai is!
A gyorsindítás egy hasznos dolog, de nálam csak egy két ikon található ott, mert ha telepakolom akkor mire megtalálok egy parancsikon addig ezerszer behozom az asztalt és ott nem nagyítóval kell keresnem a program ikonját! laughing.gif laughing.gif laughing.gif
laci022
Nálam 3 ikon van az asztalon (Sajátgép, Lomtár + egy mappa) + 10 ikon, ami csak akkor jelenik meg, ha az asztal bal oldalára viszem az egérmutatót (RocketDock).
Fujitsu
IDÉZET
Persze mondják sokan, gyorsindítás a tálcán. Na én az utálom.

Nekem pillanatnyilag 102 elem (nem ikonok) van az asztalomon, 40 ikon a gyorsindításon (valójában 64, de ebből csak 40 van elöl). smile.gif Még jó, hogy több felhasználói fiókom is van. biggrin.gif
die nadel
@Fujitsu!
Én is ismerem a mondást miszerint csak az átlagember csinál rendet, mert a zseni átlát a káoszon! laughing.gif laughing.gif laughing.gif
Fujitsu
Így van! biggrin.gif
mrszitya
... a zseni átlát a káoszon! Hú, ez már fáj... De jó! biggrin.gif

Nekem 13 ikon van az asztalon jelenleg - tehát én nem vagyok zseni smile.gif:
pár alapikon, böngészők, egy üzenőkliens, a playerem, egy-két (net)rádió linkje, stb.
Nagyjából azok a dolgok, amit a leggyakrabban futtatok.
Fujitsu
A Virtual PC-nek köszönhetően jobban el tudtam rendezni a fájljaimat, így már csak 30 elem csücsül az asztalomon (ez nálam nagy szó). smile.gif
Alex99
Nemrég már a Lomtár is lekerült, és maradt egyedül a Sajátgép.
Einstein
Elég sok minden van az asztalomon de azért még elférek rajta, összesen 48 ikon van az asztalomon.
MOSAIC
Csak a szokásos ikonok vannak az asztalomon! A többit billentyűkombinációval hozom be! exclamat.gif
kerticsap
Összesen 87 ikon van az asztalomon. Bal oldalon 50 db a programoknak, jobb oldalon 37 db a fiam játékainak. blush.gif huh.gif
Jay
Nekem, most 3 darab ikon van az asztalomon.
szd
Csak egy lomtár ikon a jobb alsó sarokban, nameg a zenés mappám a bal felsőbe. A többit start menüböl szoktam elindítani.
Frikker Dániel
IPB kép
jagdtigger
IPB kép
KGigi
@jadtigger

Mikori a kép? Mert a mostani tervek alapján nem így fog kinézni. Nem kötekedem, tényleg érdekel. smile.gif
Spányik Balázs
Sok ikonosok nézzék meg a Fencest! Szerintem a legjobb Windows UI-fejlesztés 95 óta. Az otthoni és a melóhelyi gépemen is használom, pedig 10 körüli ikonom van csak kint.
Wiezner István
Utálom ha rendetlenség van a gépen, ez vonatkozik az asztali ikonokra is smile.gif

LINK
Fujitsu
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2009. február 17. 0:55) *
Sok ikonosok nézzék meg a Fencest!

Ki akartam próbálni, de nem tudtam elindítani.

IPB kép

Mit csinálok rosszul? huh.gif
Pjotr
OFF
.NET
Fujitsu
Balázs újabban .NET keretrendszert igénylő programokat ajánlgat? hmm.gif
Spányik Balázs
Ó. Vistán nem tűnt fel, hogy kell hozzá. huh.gif
Einstein
Nyomtató telepítés utáni helyzet: LINK
Greene
A desktopom
jagdtigger
IDÉZET(KGigi @ 2009. február 16. 0:00) *
@jadtigger

Mikori a kép? Mert a mostani tervek alapján nem így fog kinézni. Nem kötekedem, tényleg érdekel. smile.gif

Húha, jó kérdés, ha hihetek az XP-nek akkor 2007-es kép, azt viszont ne kérdezd hogy honnét mert arra végképp nem emlékszem. Amúgy csak azért volt az mert megtetszett, mostanra már váltottam smile.gif
IPB kép
(Mostanra már csak a gyorsindítást és a start menüt használom meg a Launchy nevű programot.)
szd
Deskem
sonykor
Asztalom jelen pillanatban: Link.
Nagy felvezetett a FastStone Capture. Ingyen és szuper.
Kedvenc a Vistás Movie Maker. Nem kell ennél jobb otthonra. Live Messenger is kedvenc. És a Firefox.
Jó játék ez a PC. Akárki akármit mond, a Vista is rendben van.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.