Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vélemények a 26. adásról
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC STUDIO, PC World TV
Csizmazia István [Rambo]
A mai napon kikerült a PC Studió Webtárba a legeslegújabb rész, ezért gyorsan megnyitom a hozzátartozó témát is.

IPB kép

Szerencsére ezúttal is sikerült kiutaznunk az Intel Fejlesztői Fórumára, ahol elsőként láthattuk, milyen új technológiák várhatók az elkövetkező hónapokban. Ebből adunk ízelítőt.

A régmúlt számítógépeit kedvelőknek igazi csemege lesz mostani adásunk: a robosztus irodai gépektől az Enterprise és HT1080Z gépekig szinte a teljes hazai paletta szerepel a műsorban!

Az Apple végre tett valamit azért, hogy gépeiről ne csak a grafikusok és tördelők jussanak eszünkbe: a Belvárosban egy európai színvonalú üzletben keresgélhetünk a Macintoshok között!

Előző adásunkban a drótnélküli hálózatok védtelenségét mutattuk be. Most kocsiba ültünk, és a gyakorlatban is kipróbáltuk, vajon mennyire könnyű ingyen internetezni Budapesten.

Sose gondoltuk volna, hogy ütött-kopott fémkofferben látunk viszont HP noteszgépet és nyomtatót. Így viszont poros, nedves környezetben is dolgozhatnak velük: például egy bányában.

Hogy mire jó még egy 3D-s játék "motorja"? Hát beültetni egy térképszoftverbe! Így kéziszámítógépünkön forgatva, döntve, nagyítva, látványos felületen keresgélhetjük úti célunkat.

Akit érdekel, innen tudja letölteni:
http://www.pcworld.hu/pcstudio.php
Papp Norbert
Én megvárom az októberi számot tongue.gif , remélem jó lesz! ani_wink.gif
Papp Norbert
Sajnálom, hogy nincs játékbemutató. weep.gif mad.gif
Adani
De legalább lesz Retro!
Charles
Nagyon várom!

Üdv!
Timer
Érdeeks adás volt, főként a vége. De hogy került András a képbe? Nagyon nem vágta a helyzetet, vagy csak csinálta a fesztivált? Egyébként a wifi-s rész tetszett, csak egy a gáz: talán kár volt szegny piroskát így kiszolgáltatni. Persze, maának csinálta, de most gondoljunk arra is, hogy felhívtátok rá a figyelmet, így potenciális célponttá vált, néhány "lelkesebb" olvasó-néző számára. Lehet, hogy ezt én lihegem túl, de talán nem volt túl szerencsés kivesézni, hogy hol t éppen blush.gif
Neohacker
Tetszett az adás főleg a Városi kocsis kiruccanás exclamat.gif

De a játék bemutatókkal még lehet várni mert a COD2 ,NFS Most Wanted ,Quake4 ,F.E.A.R még nem jelent meg és ezek szerintem elég jó játékok lesznek exclamat.gif bulb.gif
Gereby
Nos hát megnéztem, és jó volt...
Jó volt az a furikázás... Piroska bőven beleférne az ápoltak közé smile.gif
eremit
Nagyon jó volt az adás most is! IPB kép
Az a sok védtelen (védetlen) wifi! Bárcsak néznék ezt az adást!! Pl. Piroska! IPB kép
Az a 3D-s térképszoftveres, úttervezős kéziszámítógép! Na az aztán igen!!! IPB kép Eszméletlen jó!!
Na meg 45000-ért egy ilyen jó kis fényképező: nagyon jó!

Gratulálok az adáshoz!
Adani
Védtelen Wi-Fi-ket így is könnyű találni, Pesten pedig gondolom még könnyebb. Ha lenne laptopom, vadásznék én is a Wi-fi hálókra. Bár tőlünk nem messze Békéscsabán van egy ingyenes a pályaudvaron.
Humberto
Kircsó volt mint ahogyan megszoktuk. smile.gif
Garono
Hát nekem marhára tetszik a végén az a muksó! Ahogy bámult a kamerába! laughing.gif Mint egy majom, komolyan. <-khm. Ez most nem "faji megkülömböztetés" volt! De marha jó volt, szerintem minden adás végére kéne egy ilyen vicces rész!
BáGyu
IDÉZET(Gereby @ 2005. október 10., 17:19 - hétfő)
Jó volt az a furikázás... Piroska bőven beleférne az ápoltak közé smile.gif

laughing.gif rtfm.gif clap_02.gif yeah.gif

Azért nálam a szeptemberi adás volt a király exclamat.gif biggrin.gif
Gereby
Azt a "muksót" Szőke Andrásnak hívják. Színművész... És szentesi exclamat.gif smile.gif thumbsup.gif Keresztanyámnak osztálytársa volt...
Spányik Balázs
Tök jó fej volt, hogy odajött. Ott szoktak fellépni a sarkon a Godot kávéházban, és épp kint levegőztek. Igazából Ákos autója érdekelte őket (kicsi Mazda MX5), de aztán sikerült kamera elé csalni, még ha értelmes beszélgetés nem igazán lett belőle. tongue.gif
Gereby
biggrin.gif

Gratu Ákosnak az MX5-höz! Szép kocsi! Én egy RX8-asat szeretnék... kis vankel motorral, de hát ez tárgytalan, mivel nem is lehet még jogsim... nomeg amennyibe az kerül..
Szanya
András már régen belopta magát a szívembe, így nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy a "szokványos" bakik után még volt valami, ami az utolsó másodpercekig a képernyő elé szögezett.
Örülök, hogy Fehérvárra jön a retro. Pontosan hová és mikor? Díterbólenről többet is megtudhatok ott? :-)
Az Apple boltba tuttira benézek egyszer.
A térképszoftvet pedig adandó alkalommam megszerzem valahogy. mad.gif
Frankó adás volt ismét.
Köszi.
google
IDÉZET(eremit @ 2005. október 10., 17:29 - hétfő)
Bárcsak néznék ezt az adást!! Pl. Piroska!

Minden kívánságod ilyen hamar teljesüljön!
A fórumot már nézi.
biggrin.gif
(Vajon ki lehet az a pihent, aki így regelt be? laughing.gif )
MüMüKe
Üdv mindenkinek!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem írtakhoz. A Szőkét benne hagyni kész
főnyeremény volt. smile.gif Kívánom hogy még sok ehez hasonló dologgal lepjetek meg minket. biggrin.gif Csak így tovább !
VINIKOR
Nagyon jó volt. Lehet, hogy azért örültem neki annyira mert sikerül lejátszani. Valamiért nem indult el a lejátszás, le-föl telepítettem a playereket, ~1.5 óra eltelt mire rájöttem, hogy a VIDEO TS mappában a VTS_02_0 IFO Mentési Fájlja 40KB fájllal indul el a műsor. Mi lehet ennek az oka, hogy csak így indul a PC Studio? De semmi gond ha így tudom csak megnéni. Progaramokat telepítettem a DVD-ről, tehát nincs gond a lemezzel amúgy. Kösz.
Piroska
Üdv, TI Wi-Fi kukkolók! smile.gif Peren kívüli egyezséghez mit szóltok?! Minimum egy MX5 + 1 éves előfizetés + határozatlan idejű munkaszerződés nálatok v. találkozunk a bíróságon! Határidő 15 nap. smile.gif
Spányik Balázs
Ja, ez így nagyjából reális, ebben a sorrendben, természetesen! biggrin.gif

Azóta legalább becsuktad az ajtókat (már ha tényleg te vagy a vendégszerető Piroska)?
Neohacker
Szerintem Piroska is olyan "star" lett itt a fórumon ,mint az a szoprános csávó a megasztárban exclamat.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif punk.gif
eremit
IDÉZET(google @ 2005. október 11., 21:42 - kedd)
IDÉZET(eremit @ 2005. október 10., 17:29 - hétfő)
Bárcsak néznék ezt az adást!! Pl. Piroska!

Minden kívánságod ilyen hamar teljesüljön!
A fórumot már nézi.
biggrin.gif
(Vajon ki lehet az a pihent, aki így regelt be? laughing.gif )

Bárki kiadhatja magát Piroskának vagy google-nak vagy eremitnek vagy TRf-nek, mit tudom én! Ebből akkor lesz per, amikor belőlem pápa!
pannonboy
A bejelentkezésnél és a búcsúzásnál volt a Balázs mögött valami kibontott doboz nylonnal együtt. Olyan, mintha Karácsonykor a szétszaggatott papírzacskók lennének a felvételen.
A kocsikázás tényleg jó volt. A főleg, hogy minden városi zaj hallatszódik, így az igazi. Kár lett volna utólag megcsinálni a hangot rámondással.
Csikós Gábor
Szeretném megkérdezni, amennyiben nem titok, milyen program segítségével készül a mozgó menü a lemezen. Nagyon tetszik. smile.gif

Köszönöm.
Spányik Balázs
Nem tudom, azt nem mi csináljuk, hanem a cég, aki a DVD masterelését végzi. Kint van a nevük a műsor végén. Majd alkalomadtán rákerdezünk, ha beszélünk velük.
Csikós Gábor
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. október 25., 21:37 - kedd)
Nem tudom, azt nem mi csináljuk, hanem a cég, aki a DVD masterelését végzi. Kint van a nevük a műsor végén. Majd alkalomadtán rákerdezünk, ha beszélünk velük.

NAgyon szépen köszönöm.
Kicsi Sims
Még 2 nap és kiadják a PC World novemberi számát. Szóval elnézést, hogy csak most írom le a véleményem blush.gif : Elég jó volt. smile.gif
De egyet nem értek, Samu József miért nem szerepel a PC Studioban?
kori
Kilépett a PC World szerkesztői csapatából. ani_wink.gif
wildjano
Az ADSL szolgáltató nevét sikerült kifütyülni, de "az a két k*rvanagy akkumulátor" bennemaradt... laughing.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.