Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: A 3. fórumtalálkozó helyszíne
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
ProFiler
A kérdés adott. ani_wink.gif

Megkérnék mindenkit, hogy szövegben is válaszoljon. Főleg az, aki részt is venne.

Ciao.
Ulala
Én Budapestre szavaztam, mivel sokkal jobban megközelíthető mint bármelyik más város. Így talán több vidéki el tudna jönni.

Na meg egy picit önző voltam és gondoltam magamra is. laughing.gif roll.gif

Szeretnék is részt venni, amennyiben számomra is jól megközelíthető helyre esik a választás.
ProFiler
Budapest.

Ciao.
Gigah3rtz
Vidék!
Eddig egyedül vagyok! biggrin.gif Mhh...azért akik szavaznak írják is le ! Mert lehet hogy látogató vagy olyan szavaz aki nem jön el! :blink: unsure.gif huh.gif
cereal180
Bp.
cölöp
BP-re szvaztam , de ha máshol lesz is megpróbálok elmenni.
ProFiler
Hozzáteszem, hogy a vidéknél vegyétek azt is figyelembe, hogy nem eldöntött a helyszín. Tehát vidék jelenthet Szegedet, Debrecent, Pécset, Sopront egyaránt.

Ciao.
benkovics
IDÉZET(Gigah3rtz @ 2005. May 09., Mon 21:58)
Vidék!
Eddig egyedül vagyok!

Már nem vagy egyedül! roll.gif
Vajon ki az, aki anoním szavaz? Egy ilyen témában? Nem értem!
Én szeretnék utazni valahova! Sopron is ott volt a toppon! cool.gif
mizsi
Bp.
Bár ha vidék, az sem baj, akkor is megyek most már.
Shia-ko
Mindegy, ezért nem szavaztam.
benkovics
(Y) Tudtam, hogy Te mindenképpen jössz! :ole:

ProFiler, Ulala!
Tényleg nem jönnétek Szegedre? Mert akkor ne ott legyen!
Akkor valóban jobb lenne BP, Vagy Kecskemét. Kecskemétiek?
Greene
Én a Vidékre szavaztam, mert ha BP-en van akkor semmi olyan érzésem nincs, hogy kimozdultam volna otthonról.
Szeretek a vonaton beszélgetni, és enni az alufóliába csomagolt szendvicseket, hozzá a pepsi-coca kólával B) smile.gif .
Szeretek a kaller arcába nevetni, átosonni a másodosztály dohányzó részére, és jókat cigizni útközben smile.gif
Szeretem a vidéki friss levegőt, és azt, hogy kedvesek az emberek amerre megyek.

Ha viszont csak Budapest a megoldható, akkor az se baj... ninja.gif
benkovics
:naerrőlvanszó:
Shia-ko
IDÉZET(Greene @ 2005. May 10., Tue 9:24)
átosonni a másodosztály dohányzó részére, és jókat cigizni útközben smile.gif

Nem ismerlek. :angry:
Gigah3rtz
Igazából 10en szavaztak Bp-re de 5-en írták le hogy oda mennének angry.gif
benkovics
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. May 10., Tue 9:16)
Nem ismerlek. :angry:

Dehogy nem! Én is ott voltam! roll.gif roll.gif roll.gif
Athos
Vidékre szavaztam. ani_wink.gif
arpsoft
Szintén Budapest, de csak praktikus okokból, mint pl a megközelíthetőség.

Semmi más oka nincs, ugyanúgy elmennék akár Gyulára vagy Nyíregyházára is.
benkovics
IDÉZET(arpsoft @ 2005. May 10., Tue 12:05)
Szintén Budapest, de csak praktikus okokból,

Praktikus okokból??? Hiszen itt közlekedni....
Ráadásul mindenki máshová érkezik....
Szóval, szerintem ez a legrosszabb! Mert mire összefutunk...... Szóval, vidék rulez....
Bárhol, csak ne Budapesten!
Csizmazia István [Rambo]
Vidékre szavaztam (jó volt kicsit kimozdulni), de részemről tulajdonképp mindegy.
Halasi Miklós
Én pestre, mert itt még válogathatunk is, hogy hol legyen... Másrészt ha vidéken lesz, lehet, megint nem tudnék elmenni....
Adani
Vidékre ment egy szavazat. Budapestet nem szeretném több okból is.
Nem vagyok abszolúte ismerős arrafelé, és mivel innen felőlünk senki nem fórumozik (pláne aki még jönne is) unalmas lenne több órát vonatozni egyedül.

Vidék több szempontból előnyös volna. Könnyebben lehet egyeztetni, hogy hol találkozzunk (pl: pályaudvar vasútállomás).
Vidéken belül is leginkább Szegednek örülnék ilyen szempontból. Közel is van, a közlekedés is jó, bárhova könnyű eljutni, akár tömegközlekedve, akár autóval. (Még nem tudom mivel fogok meni). Pest ilyen szempontból katasztrófa, ha Pesten lesz autóval biztos nem.
apacs
IDÉZET(Gigah3rtz @ 2005. May 09., Mon 21:58)
Vidék!
Eddig egyedül vagyok!

Már nem vagy egyedül, vidék jobb lenne, de a Budapestet sem ellenzem, végülis nekem mindegy. biggrin.gif
MOSAIC
Nem szavaztam, mert nekem mindegy! Szeretek utazni és ha ráérek, akkor ott leszek a 3. fórumtalálkozón! smile.gif
sirfrancisd
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. May 10., Tue 13:17)
Én pestre, mert itt még válogathatunk is, hogy hol legyen... Másrészt ha vidéken lesz, lehet, megint nem tudnék elmenni....

Na kérem itt is vannak jó helyek azért, ez semm a világ vége! ani_wink.gif

Szavazat Szegedre! biggrin.gif
Spányik Balázs
Nem szavaztam egyikre sem. Mindegy, hogy hol lesz, a hangulatomtól függően fogom tiszteletemet tenni az eseményen vagy nem.
MOSAIC
Végül csak szavaztam: Budapestre
Átgondolva a dolgot, szerintem ott lenne a legjobb számomra... meg Sopron! roll.gif
ProFiler
Mivel Budapest "nyert" és Ulala elvállalta ott a szervezést, ezért ezt a topikot le is zárom.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.