Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Zeneajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Gergoagore
Kedvenc lassú számom rock bandától: Metallica - One. cool.gif
Aneurysm
Igen, Iron Maiden nagyon jó.
Utóbbi 2-3 hétben a Finntroll új albumára vagyok rákattanva. Csak március végén jelenik meg de promóciós céllal bátorkodtam leszedni netről az mp3-akat és eszméletlen jó! Ezek után még inkább várom hogy rohanhassak a boltba megvenni a lemezt.

Itt egy black metal paródia: http://www.wrzuta.pl/film/ojCRZa9FtA/merduk_-_bad_nun
Nagyon szívbemarkoló a dalszöveg biggrin.gif
Sebi
doh.gif Úristen... blink.gif
Calyd
Zlad - Elektronik Supersonik - nem tudtam, hogy a Vicces topic-ba rakjam-e, vagy ide. Szerintem itt is jó helyen lesz. Imádom ezt a számot! biggrin.gif Szerintem ez az "annyira sz*r, hogy már jó" kategória smile.gif Kedvenc részeim: "5, 4, 3, 1 Offblast!" és "...but love above as, there nothing above, but the stars above, are above."
Aneurysm
Nem, ez még annál is rosszabb biggrin.gif
zsoltchelsea
Régebben (pár éve) volt egy szám, amiben két ezüst színű ruhába és bukóssisakba öltözött arc nyomult. Kb. ilyen volt, de ott nem volt szöveg és kicsit jobb volt. Ez egyszerűen agyhalál. Pí, pí, pí, pí, pi, pi, pi, pi, pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííí! A halál beállta: 19:49. laughing.gif
Calyd
Ha ennyire tetszik, akkor keressétek meg az "I am the anti-pope" című számukat. Az is nagyon tuti! smile.gif
Aneurysm
Tegnap voltam Metalmanián. Kb 1.5 órát csúszott a program és emiatt a Korpiklaani csak 30 percet játszhatott a 70 helyett. Ezt a szemétséget! Komolyan mondom majdnem sírtam.
Sebi
Mostanában a Kamelot zenekarra kattantam rá.

Itt egy kis ízelítő. ---> Kamelot - Forever
Aneurysm
Sebi: április 13-án Wigwam-ban koncerteznek.
Én kedden Moonsorrow-ra megyek (Kultiplex).
Sebi
Én Budapestre el nem megyek koncertre, kinőttem én már a koncertre járásból. Különben sem szeretem Budapestet, messze elkerülöm 1991 óta.
Inkább megnézem itthon a One Cold Winters Night DVD-jüket. smile.gif
Machado
www.allofmp3.com

Rendkívül olcsón letölthető innen rengeteg album, és elfogadnak PayPalt is.
Ráadásul mp3 formátumot és akár 320Kbites minőséget is lehet választani.
Aneurysm
Minek amikor ingyen is le lehet?
PCmaniac
Ööö nem ajánlás inkább egy kérés.

A Soproni sör vizilabdát támogató tv reklámjának a zenéjének a címét valaki nem tudja?
zsoltchelsea
Nézz át IDE!
PCmaniac
Köszi, már megkaptam a címet smile.gif
Machado
IDÉZET(Aneurysm @ 2007. április 6. 11:09) *
Minek amikor ingyen is le lehet?

Talán mert ez legális. ani_wink.gif
zsoltchelsea
Szívemből szóltál. Akartam mondani, de már ahhoz is lusta vagyok laughing.gif tongue.gif .
Aneurysm
Magyarországon teljesen legális az mp3-letöltés, sőt még ha haverodnak átküldöd az is. Lényeg hogy pénzért továbbadni nem szabad. Ezt 2 jogász is mondta nemrég a TV-ben.
Én inkább a minőség miatt veszem meg a CD-t, meg egyszerűen jó érzés hogy ezzel támogatod a zenekart, mert megérdemlik.

Egyébként meg nem az allofmp3 az az orosz szerver amelyik nem fizet jogdíjat?
Greene
Én is épp azt akartam mondani, hogy attól még mert fizetős, nem biztos, hogy legális is. ani_wink.gif
Machado
IDÉZET(Aneurysm @ 2007. április 8. 17:08) *
Magyarországon teljesen legális az mp3-letöltés, sőt még ha haverodnak átküldöd az is. Lényeg hogy pénzért továbbadni nem szabad. Ezt 2 jogász is mondta nemrég a TV-ben.
Én inkább a minőség miatt veszem meg a CD-t, meg egyszerűen jó érzés hogy ezzel támogatod a zenekart, mert megérdemlik.

Egyébként meg nem az allofmp3 az az orosz szerver amelyik nem fizet jogdíjat?

Lehet, ezt nem tudom, első ránézésre legálisnak tűnt, elnézést.

De amúgy elég rosszul közelíted meg a dolgot, nem azért kell valamit megvenni vagy kifizetni mert az úgy legális, hanem mert támogatod vele a zenészeket.
Greene
Ha feketén veszed, akkor viszont nem a zenészeket támogatod vele! bulb.gif
zsoltchelsea
Bár ez Magyarországon nem dívik, de az más érzés, ha legális a program (legalábbis nekem). Itthon az a verseny, hogy hány crackelt szoftvered van. (Erre a legjobb példa a Port.hu: beharangozták már a Taxi 4-et, bemutató napja: április 5. A hozzá tartozó fórum első hozzászólása:
IDÉZET
valaki adjon egy linket a taxi 4 letoltéséhez
Itt tart az ország.)
Bár ezek ingyenes programok vagy kipróbálható verziók (egy-két kivétel, ami nem legál). A zene olyan, hogy sajnos máshonnan kell hozzányúlni, mert nincs igazán jó bolt, amit látogatni lehetne.
ProFiler
offtopic2.gif

Ciao.
Aneurysm
A héten megvettem az új Finntroll albumot (a címe: Ur Jordens Djup), megérte thumbsup.gif
A duáldiszk változatot vettem, az olyan hogy a lemez egyik oldala CD, a másik DVD, ilyet se nagyon láttam még. Írható változatban vajon miért nincs? Pedig jópofa lenne smile.gif
JOINT72
Nem tudjátok hogy hívják ezt a Magyar harmónikást: kép?
zsoltchelsea
Nem tudom, de szegény úgy néz ki, mint egy civilizált YETI. Bocs. tongue.gif Egyébként ne is kérdezd, az tényleg egy kép. laughing.gif
Machado
Én legutóbb az 1995-ös Stranger In Us All című Rainbow albumot szereztem be.
Timer
Nahh, most olyat ajánlok Nektek, amit én sem gondoltam volna magamról: Thirteen Senses: Into The Fire. Igazából egyáltalán nem az én stílusom ez a cucc, de a Vadászpilóták című filmben valamiért iszonyatosan megtetszett! Ha valakit érdekel a cucc, itt meghallgathatja!
zsoltchelsea
@Timer: Nem rossz. Hasonlít Für Anikó új számára, ami szintén jól sikerült szerintem.
Zeneajánló:
AC/DC: Hells Bells
AC/DC: Let Me Put My Love Into You
Metallica: No Leaf Clover
Bon Jovi: Slippery When Wet (album). Meg is van, de sehol sem találom. sad.gif
Linkin Park: What I've Done (új szám)
Ezek legújabb kedvenceim. biggrin.gif
Dani991
Nem tudjátok, mi a címe annak a zenének, amiben Beethoven 5. szinfóniája van "kicsit" átdoolgozva? blush.gif
Matvác
Bethoven 5. Simphony Remastered vagy Remixed tongue.gif
fapuma
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2007. április 16. 17:54) *
Linkin Park: What I've Done (új szám)

Nekem nem igazán jön be. A klipje sem az igazi. Hatásosnak hatásos, de kicsit mintha átmentek volna U2-ba. Az ő zenéjüket is imádom, de a két együttes eléggé más stílus.
Ezek után megveszek a kiváncsiságtól, milyen lesz az album.
zsoltchelsea
Nekem tetszik, de nem olyan nagyon, mint más szokott. A klipjét nem láttam még.
Gergoagore
Good Charlotte - Good Morning Revival
Nem régi album, teljesen eltér az eddigi Good Charlotte stílustól. Bár szerintem ez jobban áll nekik!
Silent Psycho
Nekem a régebbi Good Charlotte albumok jobban bejöttek. roll.gif

Már csak 34017 Minutes to Midnight. punk.gif
fapuma
Most System of a Down - Mesmerize-t hallgatok.
Aneurysm
Tegnap voltam Ensiferum koncerten. Eszméletlen jó volt! Aki nem ismeri őket ajánlom meghallgatásra:

http://www.youtube.com/watch?v=Y6ZnKT2sMnI
http://www.youtube.com/watch?v=1A6GLH6oPAA
Aneurysm
Ezeket a napokban találtam:

Turisas : http://www.youtube.com/watch?v=LIM8CMEM2FY
Battlelore : http://www.youtube.com/watch?v=rS-Vq55BW-I
tanulo91
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2007. április 21. 15:30) *
Nekem tetszik, de nem olyan nagyon, mint más szokott. A klipjét nem láttam még.

Valóban, a Metheora nekem százszor jobban tetszett, most kicsit rock-osabbra vették a zenéjüket.
fapuma
Szerintem meg pop-osabbra. Nekem a Hybrid Theory meg a Hybrid Theory EP volt a kedvencem. (Máig azok.) Azok még sokkal nyersebbek voltak. Mintha a csapat lassan elpuhulna.
A What I've Done klipje.
zsoltchelsea
Na, láttam a klipet. Nem dobtak fel eszeveszettül high-tech effekteket, de amiket bemutattak, az nekem tetszett. Bár lerágott csont a Föld másik oldalának bemutatása, de van benne (legalábbis nekem) egy új, egy jobban megragadó. Talán azért, mert nem a hagyományos képekkel prezentáltak dolgokat. Nekem a képi világ tetszett. A szám tényleg furcsa, már az elején "ritmusidegen" módon (ami egyébként nincs így, csak akkor; utána igazodik) jön be a fő dallam. Szerintem az egész albumot hallgassuk meg, utána értékeljük. Legalábbis én így tenném.
fapuma
Már csak 2 hét, és kiderül, mit sikerült összehozniuk. smile.gif
zsoltchelsea
Na hajrá akkor. smile.gif
kissipos
Hali!

IDÉZET(Dani991 @ 2007. április 19. 13:17) *
Nem tudjátok, mi a címe annak a zenének, amiben Beethoven 5. szinfóniája van "kicsit" átdoolgozva? blush.gif

Szerintem több "feldolgozása" is van, de lehet erre gondoltál:

Robin Thicke: When I Get You Alone (a "Cherry Blue Skies" albumon van rajta).

Itt megnézheted:
http://www.youtube.com/watch?v=nNg0ReHeTiM
Aneurysm
Shaman - Ođđa Mailbmi : http://www.youtube.com/watch?v=PKUpMIRd3hA
Sanzi
Nem vág teljesen ide, de nem tudja valaki, hogy milyen zene szól az új T-mobil reklám alatt? Abban, ahol részletre lehet venni HP laptopot mobilos nettel. A reklámban mindig valamilyen dolgot "csuknak össze", mintha a laptop lenne. Remélem valakinek beugrik. blush.gif
Ha senkinek se tudja, akkor elég lenne egy link a reklámhoz, hogy legalább más hátha felismeri. Köszönöm! smile.gif
Sebi
@ Sanzi: Itt nézz körül. bulb.gif

Nocturnal Rites - Avalon ; Nocturnal Rites - Never Again
fapuma
Meghallgattam a Minutes to Midnight-ot. Hát nem biztos, hogy meg fogom venni. Még meghallgatom két-háromszor, aztán majd elválik. Végülis kellemes hallgatni. Többet nem írok, hallgassátok meg, kiváncsi vagyok a véleményetekre az enyémtől függetlenül leírva.
zsoltchelsea
Én is megszereztem. Bár nem hallgattam meg mindent, de olyan felemás. Van benne Linkin felling is, de nem elég. Valahogy ez az album egy kísérletszerűre sikerült, ami nem tett neki nagyon jót. Elhallgatható, de a következőnek ütősebbnek kell lennie, mert úgy van esélyük fenntartani a hírüket. Az album felemás. Se hideg, se meleg, olyan gyenge langyos.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.