Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Zeneajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
benkovics
Az king.gif !!! Végre valaki!
Shia-ko
Frank Sinatra után szabadon:
Michael Bublé
ProFiler
Neoton Família cool.gif

Ciao.
Ulala
Éppen most a nagy kedvencem: Romeo & Juliette musical. whistling.gif
ProFiler
biggrin.gif Méghogy éppen most! Nem inkább még mindig? ani_wink.gif hug.gif

Ciao.
Shia-ko
IDÉZET(Ulala @ 2005. May 15., Sun 21:02)
Éppen most a nagy kedvencem: Romeo & Juliette musical. whistling.gif

Melyik nyelven?
ProFiler
Nekem speciell franciául jön be a legjobban. wub.gif

Ciao.
Ulala
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 15., Sun 20:07)
biggrin.gif Méghogy éppen most! Nem inkább még mindig?  ani_wink.gif  hug.gif

blush.gif Na jó, lebuktam. Tényleg még mindig. blush.gif biggrin.gif Immáron több mint fél éve.
Nekem is a francia tehát az eredeti nyelv tetszik a legjobban. wub.gif Olyan romantikus, de még is lendületes. Megvan magyarul és angolul is de a francia a legjobb. Ha minden jól megy megszerzem DVDn is a musical-t. biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 15., Sun 19:50)
Neoton Família cool.gif

jav.: Napoleon Boulevard biggrin.gif

Ciao.
Greene
Crouching Tiger Hidden Dragon Soundtrack - Tigris és Sárkány yinyang2.gif
Putty Mutty
ProFiler ! Pedig jók a Kraftwerkek.Úgy vagyok vele mint pl.a Sparks vagy Hilly Michaellel. Semmihez nem hasonlítható hanzásuk van.

Benkovics ! Az U-Vox király.Sajnos csak 4 albumuk van meg.

Ulala ! Hallgasd meg a Romeo & Juliet - Alec R.Constandinos-tól a Syncrophocic Orchestra-val. IBIS Record Int.-Paris-1978
ProFiler
IDÉZET(Putty Mutty @ 2005. May 15., Sun 22:30)
ProFiler ! Pedig jók a Kraftwerkek.Úgy vagyok vele mint pl.a Sparks vagy Hilly Michaellel. Semmihez nem hasonlítható hanzásuk van.

blink.gif Ezt biztos nekem írtad? hmm.gif

Ciao.
Putty Mutty
Bocsika ! De tényleg.
Spányik B.-nak írtam.
Shia-ko
IDÉZET(Greene @ 2005. May 15., Sun 22:56)
Crouching Tiger Hidden Dragon Soundtrack - Tigris és Sárkány yinyang2.gif

The Eternal Vow w00t1.gif
TheSaurus
XX. századi híradó?
Shia-ko
Mivel a játsztéren Nap verseit idéztem, így mindjárt ajánlom az Eleven Hold zenéjét is, hisz az említett versek az első elbumra felkerültek.
Blazkowicz
Mit nem adnék ha Magyarországon lenne egy Ultravox koncert, vagy mondjuk Midge Ure látogatna el roll.gif

Mostanában elég sokat hallgatom a Painkiller betétdalát a Mech előadásában.
Akit érdekel, az letöltheti a játék betétdalához készült videóklippet a csapat hivatalos oldaláról. Mech - Painkiller (katt a download linkre)
eremit
Johann Sebastian Bach: Hat brandenburgi verseny. (Concertok különböző hangszerekre) thumbsup.gif
cereal180
Most éppen ezt hallgatom: Tiesto - In search of sunrise 4 Szerintem ez jónak mondható az egyébként elég silány techno-"zenék" közül.
Shia-ko
Kispál és a Borz, kiemelt figyelmet fordítva a Happy borzday című albumra, és Lovasi szólóalmuára.
Machado
IDÉZET(Ajnász @ 2005. May 09., Mon 18:11)
Nem régiben jelent meg a System of a Down legújabb albuma. Jelenleg azt favorizálom. Számomra nagyon tetszetős muzsikát játszanak. smile.gif Ez az album sokkal dallamosabbra sikerült szerintem, mint az eddigiek, habár most is sikerült összerakni néhány olyan muzsikát, ami a nagyon zúzós kategóriába tartozik.

Slipknotot ismered? cool.gif punk.gif . Nálam ők a favoritok. Amúgy tényleg nagyon jó a System új albuma, bár a Toxicity azért az igazi ani_wink.gif . A Mudvayne új albumát hallottad már? Az is nagyon ott van, bár most én inkább Slipknottól a Vol 3-at és az új Audioslavet szoktam hallgatni cool.gif
Ajnász
Persze, hogy ismerm cool.gif Tegnap pont volt Slipknotos két órám.
Systemtől szerintem is a Toxicity a legjobb album, Chop Suey-vel az élen. A Mudvayne-t, Audioslave-t nem ismerem blush.gif
Ha minden igaz, tegnap volt Nightwish koncert BP-en. És nem voltam. crying.gif crying.gif
Shia-ko
Az Ocean's twelveben 2 jó pillanat volt. Az eleje, és a vége. És ezért:
Ornella Vanoni: L'appuntamento
Shia-ko
Egyrészt, mert kihagyhatatlan, másrészt, mert az idei sziget legfontosabb pillanata:
Nick Cave
Blazkowicz
Te szent ég!
Most jövök a Duran Duran koncertről, és így utólag elmondhatom, hogy egy felejthetetlen élményel lettem gazdagabb. Nem voltak sokan ,de a hangulat így is a tetőfokon volt. Még mindíg nagyon ott vannak a srácok. Simon hatalmas showman.
Éljenek a 80as évek (is) exclamat.gif punk.gif
Shia-ko
Na meg, ahol Neo az előzenekar... ani_wink.gif
eremit
Deep Forest - Comparsa, Pacifiqe
Nekem ez a két CD van meg tőlük, de nagyon jó mind a kettő! IPB kép

http://www.sonymusic.fr/deepforest/

http://www.deepforestmusic.com/
ProFiler
IPB kép
Apocalyptica - Apocalyptica 2005

whistling.gif punk.gif clap.gif w00t1.gif yeah.gif

Ciao.
Machado
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. Jun 06., Mon 17:43)
Egyrészt, mert kihagyhatatlan, másrészt, mert az idei sziget legfontosabb pillanata:
Nick Cave

Én inkább a Kornra mondanám ezt smile.gif , bár most, hogy kilépett az egyik gityós...
eremit
Alchemy: Dire Straits Live — 1984

Polimer kazettáról. laughing.gif

u.i.
Nem is Polimer, hanem Forward Low Noise Compact Cassette C-90. HI-FI. IPB kép
Priby
Én Nightwish-t hallgatok, nekem nagyon bejön... valaki másnak is esetleg?? blush.gif biggrin.gif
Greene
Én is Nightwish-t hallgatok reggelente (egyéb más mellett persze). Nekem egy bizonyos szinten bejön.
Az ének elég jó, de a csaj kiejtése katasztrófa biggrin.gif , a gitár is szépen szól (a szólógitár Ibanez azt hiszem), a dob viszont nem annyira monumentális.
A zenéjük kicsit egysíkú...
cereal180
Én is szeretem, de egy kicsit ráuntam, úgyhogy mostanában nem hallgatom túl sokat.
Greene
Igen, én is hamar ráunok mert egysíkú blush.gif
Priby
Én max azért unom, mert már két hete csak ugyanazt az albumot hallgatom... tongue.gif
eremit
Jon and Vangelis - The Friends of Mr. Cairo

Húú, ez már valami! thumbsup.gif
Darcy Tucker
Dave Matthews Band bármelyik albuma. thumbsup.gif

Meg Café del Mar!!!
cereal180
P.O.D. - Payable On Death

Erről az albumról az Eternal c. számot mindenképpen érdemes meghallgatni whistling.gif Mint album a Satelite sokkal jobb volt roll.gif
fapuma
Így van, így van! thumbsup.gif
nascar
Nemrég jött ki a Paradise Lost új, 2005-ös albuma.
Paradise Lost
Igényes, melankólikus, dallamos rockzene, iszonyú hangszeres tudással párosulva!
Minden rock rajongónak ajánlom meghallgatásra! superman.gif
cölöp
A 'Lost -tól a váltásig bármi jöhetett , a "megújult" stílus nekem speciel nem jött be.
Nem rossz , nem rossz , de...... nem 'Lost.
Machado
IDÉZET(cereal180 @ 2005. Jun 21., Tue 20:28)
P.O.D. - Payable On Death

Erről az albumról az Eternal c. számot mindenképpen érdemes meghallgatni whistling.gif Mint album a Satelite sokkal jobb volt roll.gif

Totál egyetértek én is, a Satellite a best cool.gif, amúgy én jófajta Audioslave-t nyomatok mostanában
Darcy Tucker
A Paradise Lost-tól a One Second-ig mindegyik meg volt nekem, de a Host albumuk már nem tetszett. De a többi tényleg nagyon jó!
nascar
@ cölöp, Darcy Tucker cheers3.gif

Na végre!
Szóval a Host album tényleg egy fordulópont volt, de azóta megint jönnek felfelé!
A Believe In Nothing már jól sikerült, a Symbol Of Life már kifejezetten jó, és az új album, ami Paradise Lost névre hallgat, már állat!
Elég dark-os, nagy hömpölygő dallamok, nagyon szeretem.
De azért a két nagy kedvenc még mindig a "Pity The Sadness", és az "As I Die"!
jerry.gif
Darcy Tucker
Hűűűű! Azok mekkora nagy számok! Nagyon imádom őket.

Egyébként, a Draconian Times szerintem az egyik legsikerültebb albumuk. Arról szinte az összes számot nagyon szeretem. Mindjárt meg is szerzem valahonnan újra. ani_wink.gif

----------------------------------------------

Utólag: Most hallgatom az új albumukat és tényleg nagyon jó! Köszi a tippet!
Machado
Az új System Of A Down albumot hallgatja valaki? Naaagggyyyoonn jó lett biggrin.gif cool.gif
Shia-ko
Ritka tehetségesek a srácok, és nem tartják magukban. cool.gif
Machado
Ők már nem tehetségek, hanem klasszisok a műfajukban, ezt 3 tökéletes albummal bizonyították eddig és őszel jön a negyedik smile.gif exclamat.gif bulb.gif laughing.gif
eremit
Mendelssohn: e-moll hegedűverseny

Aki még nem hallgatta, tegye meg! Gyönyörű! Bízzatok bennem!
benkovics
Én többnyire meghalgatom amit ajánlotok, és eddig nem bántam meg! thumbsup.gif worship.gif

Én meg most kaptam egy Bob Marley válogatást! Kedvem lenne leutazni a karib tengerre (hurrikán ide vagy oda) !
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.