Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Zeneajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Adani
IDÉZET(Greene @ 2006. April 03., Mon 18:58) *

Nekem a gitártanárom csinál lemezt. Iszonyat tehetséges, és ha nem adja ingyen a CD-jét akkor megveszem, mert jó zenét csinál, és megérdemli. ani_wink.gif

Én is így vagyok vele. Aki hallotta már a promót mind ezt mondja. És én is megvenném, akkor is ha nem adná ingyen. Egyébként a múltkoriban mondta, hogy pár hónap múlvam eg felteszi a netre az egészet, addigra talán ki tudja hozni 0-ra, de ha mégsem akkor meg már mindegy, akit érdekel addigra úgyis megveszi.
Sebi
Megjelent az új Lacuna Coil nagylemez, Karmacode címmel. >> Info << thumbsup.gif cool.gif
Machado
Már 2 hete hallgatom tongue.gif biggrin.gif cool.gif
Aneurysm
Tegnap voltam Sonata Arctica koncerten, már harmadjára láttam őket élőben, fantasztikus volt! Ismeri közületek valaki?
Sebi
Igen. smile.gif

Itt egy jó magyar oldal. ani_wink.gif
Sanzi
Hogyne ismerném!!! Sonata Arctica - Shy Erre a számra táncoltam először egy bizonyos lánnyal... wub.gif

A Lacuna Coil-t meg elkezdtem hallgatni.
Machado
Jethro Tullt szokott valaki hallgatni? cool.gif
Shia-ko
Szintén a magyar piacról egy ajánlat.
Ruzsa Dániel
DJ.SZATMÁRI FEAT. JUCUS-SÚGJ EGY TITKOT VIDEOKLIPP
Jester
Jujj, ha egyel kisebb betűtípussal írod, észre sem veszem. tongue.gif Mindegy, ígysem nézem meg, nem az én műfajom. laughing.gif
Ruzsa Dániel
Azért írtam így mert már nagyon vártam és nagyon örülök neki, nem tudod mit hagysz ki:). Azért is linkeltem be, mert sokan hallgatnak fórumosok közt dance-t. cool.gif
Jester
OK, végülis amit én szeretek, és megjelenik, annak énis nagyon örülök. Akkor jó klippnézést kívánok!
Baludada
Miért Te mit szeretsz? tongue.gif
Ruzsa Dániel
Balázskám ugye már ott pihen a vinyódon jucus sexy pocija a klippből biggrin.gif Ha jól emléxem Apokalipszis rock beállítottságú. whistling.gif
Baludada
Ööö háát izé nekem nem tetszett annyira sad.gif Semmi nem történik benne. De attól függetlenül a szám király cool.gif Ja és Balázs vagyok a Balázskát gyűlölöm mad.gif
Shia-ko
De ez mitől dance? hmm.gif
arpsoft
És mitől király? 4 hangzat az egész, némi átmenettel.
Sanzi
Háát, letöltöttem én is, de khmm... khm...
Én nem értekelem semmire ez ilyen tüc-tüc zennét, de biztos van akiknek tetszik.
ProFiler
@ Ruzsa Dániel:
Állati jó! king.gif Köszi szépen! thumbsup.gif

Ciao.
Adani
@Sanzi

Ezzel nem vagy egyedül, bár néhány jó azok között is van, de elég kevés.
Jester
IDÉZET(Baludada @ 2006. April 21., Fri 17:06) *

Miért Te mit szeretsz? tongue.gif

Pl. most tudok szolgálni énis egy példával, nemrég jött ki a Depresszió (magyar metal, szerintem a legjobb!) új kislemeze, énis már nagyon vártam, egyébként igen, a rock, metal, esetleg punk ami nálam szóba jön.
Sanzi
Megint egy nekem nagy újdonság: Fort Minor - The Rising Tied Nemtudom, hogy mikori az album, de nekem nagyon tetszik! cool.gif Remélem lesz majd folytatás.
fapuma
Még alig fél éves. A Linkin Park Mike Shinodája jegyzi. cool.gif
Aneurysm
Nekem is van egy klipp-ajánlatom: Finntroll - Trollhammaren

Mostanában találtam rá és nekem nagyon bejön a stílusuk thumbsup.gif
Sebi
A Finntroll zeneileg nagyon jó, de nekem az énekstílusuk nem jön be. roll.gif

Ebben a stílusban nálam a favorit a Korpiklaani. Valódi Finn fakitermelő metal. Zeneileg hasonló mint a Finntroll, de az ének kicsit visszafogottabban hörgős. ani_wink.gif

>> Korpiklaani Website << >> Korpiklaani lyrics << bulb.gif
Aneurysm
IDÉZET(Sebi @ 2006. April 23., Sun 18:52) *

fakitermelő metal

LOL! Azt tudtam hogy a Korpiklaani a fák népét jelenti de ilyenről még nem hallottam smile.gif Ez a műfaj hivatalos megnevezése vagy te magad raktad össze?
Sebi
Nem én találtam ki, úgy olvastam. biggrin.gif
>> Klikk << ani_wink.gif
h.arpad
Azt folk-metálnak hívják ott is. smile.gif Mindenesetre én még ezt az irányzatot sohasem hallgattam. tongue.gif De minden elismerésem a kritikusé a megfogalmazásért. laughing.gif
Aneurysm
Május 31-i Guns n' Roses-ra jön valaki?
Greene
Gondolkozom rajta, mert 8000HUF a legolcsóbb jegy, és csak Axl, és Dizzy a régi...Nekem Slash, Matt, és Duff nélkül nem az igazi a feeling. roll.gif
Aneurysm
Állóhelyem van, az van a legközelebb a színpadhoz és úgyse bírnám ki ülve smile.gif Tavaly Queen + Paul Rodgers-re a legdrágább jegyet vettük de szerintem ott is jobb lett volna az álló.
Greene
Ez a Guns már nem az a Guns, akármilyen messze állok a színpadtól. smile.gif
Aneurysm
Queen-ről is ezt gondoltam először, és fantasztikus volt.
Ruzsa Dániel
Örülök PF, hogy tetszik! A többiek meg hát nyugodtan le lehet szólni...Igen ez DANCE nem pedig tucc-tucc...Amúgy ízlések és pofonok... laughing.gif
Shia-ko
Amikor még először hallottam a dance stílusmeghatározást, akkor olyanok tartoztak bele, hogy Faitless, Prodigy, Blur, Chemical Brothers. Akkoriban ez még dance-house volt. Változnak az idők. roll.gif
Ruzsa Dániel
De milyen gyorsan... tongue.gif Szóval srácok itt vannak a Súgj egy titkot alkalmával készült interjúk: Dj. Szatmárival,Jucussal Ezket meghallgatva jobban megismered őket és talán nem szólják le olyan hamar őket...
ProFiler
Az idő bizonyos, hogy gyorsan változik. Nem vagyok annak a híve, hogy leragadjak egy bizonyos kornál. cool.gif

Ciao.
Machado
Gondolom KornNál-t akartál írni. twisted.gif biggrin.gif
ProFiler
Na azt PONT nem. laughing.gif

Ciao.
h.arpad
IDÉZET(Shia-ko @ 2006. April 26., Wed 8:59) *

Amikor még először hallottam a dance stílusmeghatározást, akkor olyanok tartoztak bele, hogy Faitless, Prodigy [...]

Na, a Prodigy-ra aztán mostmár tényleg nem illik. tongue.gif
Mit szóltok a Guns 'n' Roses koncertjéhez a SA-ban question.gif Szerintem egy nagy censored.gif az egész. Bárcsak jött volna tavaly a U2... weep.gif
Shia-ko
A Prodigy most is ua., mint a kezdetekkor. ani_wink.gif
h.arpad
Félreérthető volt, amit írtam. Igazad van, csak a dance lett más. ani_wink.gif
Frikker Dániel
Hali!

Nekem a Hooligans>Legyen valami a kedvencem...
Cio
Baludada
Nekem most a Cascada... és a Dj Bobo - Greatest Hits 2006 ani_wink.gif
fapuma
System of a Down - Hypnotize
Disturbed - Ten Thousand Fists

Egy hónapja hallgatom ezeket... Tetszik. smile.gif
Ruzsa Dániel
Balage! Nekem is a Cascada, talán mert azzal leszünk ismertek Európában? roll.gif Vagy tévedek? blush.gif biggrin.gif
Sanzi
Én meg ennek a Flash-nek a bűvöletében vagyok lassan 30 perce. Eszméletlen...KATT
szaby_gyerek
Tankcsapda - Mindenki vár valamit: most ezt hallgatom...Elötte (mielött megjelent volna) Ramms+ein - Rosenrot, HammerFall <= nem rég ismerem, de jó.. Átlatlánosságban meg Iron Maiden (avatarom)!
Baludada
@Sanzi
Tényleg tud valamit az a fiú ani_wink.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.