Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Zeneajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
benkovics
worship.gif Shia-ko! Köszi! Nagyon kircsi zenéket küldtél... A Tiltott Gyümölcs lemezen vannak a legkedvencebb számaim... alc.gif whistling.gif cheers3.gif punk.gif clap.gif clap_02.gif clap.gif clap_01.gif
Shia-ko
nm ani_wink.gif
benkovics
thumbsup.gif
Machado
Én mostanában Devildrivert szoktam hallgatni. Nem egy békés zene, de deathmetalt kedvelők figyelmébe ajánlanám twisted.gif
eremit
Jelenleg a kedvenc: Pink Floyd - A fal! Állati jó! thumbsup.gif
fapuma
O.S.T. Blade Trinity
Van benne egy-két jó dallam. cool.gif
cölöp
@fapuma
Ha már O.S.T.-->Alone In The Dark
fapuma
Erről nem hallottam. blush.gif Kb. milyen stílus?
cölöp
S.Y.L.-Dimmu-FF-In Flames-Agnostic Front-Exodus-Lacuna Coil-COF-.....stb
fapuma
Megkeresem valahol! cool.gif
benkovics
Én meg Deák Bill Gyulát halgatok! king.gif

(Jut eszembe! Nincs meg valakinek a második lemeze CD-n? (az amelyiken a Transit Blues is van!) Mert sehol nem tudom megvenni, és a bakelitem, már gatya! weep.gif )
maystro2
Nálam pedig Jamiroquai az etalon. Jöhet még Lamb, De-Phazz, Audio bullys, Erikah Badu.
Rockban pedig Red Hot Chili Peppers a favoritom.
benkovics
R.H.C.P. king.gif .oké:
kissipos
Hali!

Most éppen (The) Doorst hallhatok. Egyébként szeretek/meghallgatok mindent, ami rock, vagy rockos. Egyik nagy kedvencem a Coldplay, a másik a Travis. De nagyon "bejön" a Red Hot Chili Peppers is. Régi nagy kedvencem pedig a Queen. Szinte az összes Queen albumot meghalgattam már kb 100-szor (fejenként).
Magyarok közül általában Bonanza Banzai, meg Ákos. Jöhet a Tankcsapda is.
Mostanában egyébként Blues-t is hallgatok. Pl. Hobo Blues Band. Magyarok közül még nagyon jó a Másfél is. Aztán külföldiek közül Tracy Chapman se rossz. De ne feledkezzünk meg Jimi Hendrixről sem, se a U2-ról, sőt az R.E.M.-ről se, de olykor egy kis Kean is jöhet, meg Nirvana meg Metallica.... és egy kis Oasis

Na és a másik örök kedvenc a Pink Floyd. Hogy azok mire képesek egy gitárral.
Ja a GNR is jó, meg még sorolhatnám...

Az egyetlen Pop előadó mostanában, akit meghallgatok Anastacia. Tőle is csak egy-két szám jön be, meg a hangja.

Általában szeretem azt a zenét, amiben sok hangszer van, főleg gitár, hegedű vagy valamilyen rézfúvós, és esetleg a zongora se rossz. Mostanában egyébként rákattantam az Indie zenére...

Nos talán ennyi...
Shia-ko
1-2 (feltörekvő) ifjú:
The Killers
Franz Ferdinand
Pjotr
Radio A
(ha esetleg nem volt még)
kissipos
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. augusztus 10., 10:08 - szerda)
1-2 (feltörekvő) ifjú:
The Killers
Franz Ferdinand

Hali!

Igen a Franz Ferdinand se rossz, sőt...

De Bob Marley se kutya...

Van azért sok jó előadó...

Egyébként szerintem/számomra a zene csak hangszeres zene lehet. Ha ezt megspékelik egy-két dologgal (pl. A Pink Floyd, és még sokan...), akkor az jöhet, de a pusztán számítógépből kicsalogatott dallamok már nem a kedvenceim.

Egyébként ajánlom figyelmetekbe David Byrne-t, és Peter Gabriel is remek...

Bár ez utóbbi előadó sok mesterséges hanggal dolgozik...
Viking6
Sziasztok,

Átolvastam az előző 6 oldalt, és feltűnt, hogy nem nagyon vannak filmzenék.

Én a következőket szeretem:

- Brokedown Palace - Börtönpalota címmel ment valamikor. A zenéje ISTENI !!!
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:6kd3vwpia9tk
thumbsup.gif

- Mátrix 1. - Csak a 4. szám miatt (Rob D)

- Last Action Hero - Utolsó akcióhős. A film felejtős volt, de a zenéje zúzós!!!
(Ez volt a legelső CD-m, valamikor 1994-1995 körül)
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:yc8uak4kgm3k

Nektek van kedvenc filmzenétek?

Üdv.
Shia-ko
Natural Born Killers
The Crow
gabesz.68
Sziasztok!
Én is belekotyogok...

Abszolút No1. Alanis Morissette... (Ő az, akiért odaadnám a kisujjam hogy egyszer élőben láthassam...)
Akik miatt annak idején a zenét megszerettem: Led Zeppelin...
Magyarok: Hobo, Bill, Quimby stb.
Filmzene: City of Angels
cölöp
Zepp-pel egyetértek maximálisan.
benkovics
IDÉZET(benkovics @ 2005. augusztus 09., 23:01 - kedd)
(Jut eszembe! Nincs meg valakinek a második lemeze CD-n? (az amelyiken a Transit Blues is van!) Mert sehol nem tudom megvenni, és a bakelitem, már gatya! weep.gif )

Senki?
kissipos
Hali!

Mivel engem is érdekel így ha gondolod utánaérdeklődhetek annak a Deák Bill CD-nek.
Nem ígérem azonnal, de majd meglátjuk...

...aztán, ha meglesz, majd megbeszéljük...
benkovics
worthy.gif cheers3.gif worship.gif thumbsup.gif
kissipos
Hali!

Az egyik ismerősöm úgy emlékszik, hogy megvan neki az adott album. Még nem 100%, és a minőségét sem tudom (cda, vagy mp3...), de ez már valami...

Holnap személyesen is beszélek vele, aztán egy pár napig nem leszek, de utána...
benkovics
worthy.gif thumbsup.gif
kissipos
Hali!

Nos megvan a kicsike, de most bővebben nem tudok róla nyilatkozni, mert meghallgatni még nem volt időm és Péntekig nem leszek itthon. De utána megbeszélhetjük a dolgot. Előzetesen annyit, hogy Borsod megyei vagyok (Miskolc lenne a legideálisabb). Ha esetleg idevalósi vagy mehet személyesen is a dolog, ha nem, akkor majd kitaláljuk...

Adok mail címet: roquentinkukact-onlineponthu

Remélem érthetően írtam le a mail-címem...
benkovics
thumbsup.gif
Mail ment! worship.gif
kissipos
Hali!

Na itthon vagyok Szombatig!

Nem kaptam levelet. Jól értetted a címet?
van egy gmail-es is. az azonosítóm roquentin.antoine

utána beírod a szokásos @gmail.com-ot

Remélem ez már rendben lesz.

Egyébként most nézem, hogy a harmadik szám hiányzik. A minőségét még mindig nem tudom... nem volt időm, de ma este már lesz...

A srácnak egyébként megvan MC-n (magnókazin) is az album!!!
benkovics
Pedig én írtam! PÜ-t is!
Mi lehet a baj? weep.gif
Gyere fel msn-re ha tudsz!
Shia-ko
Újra előkerült Zorán.
cölöp
IDÉZET(benkovics @ 2005. augusztus 09., 23:01 - kedd)
Én meg Deák Bill Gyulát halgatok! king.gif

@Tomi
Sógoromnak megvan , kell?
benkovics
Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! worship.gif biggrin.gif
benkovics
@Cölöp!
worship.gif
Már halgatom is!
Istenkirálycsászármegakiller vagy!
cölöp
Örülök hogy segíthettem. smile.gif
Timer
Nekem a legjobban most az a zúgás jön be, amit nem igazán tudom, hogy a gépem melyik része okoz, én wincsire gondolnék, de ki tudja: talán a tápventi. Kicsit zúzós, olyan '90-es évekbeli acid hangzáskép biggrin.gif
Mezofi
Sziasztok!
Elkészítem az első Flash oldalamat, ehez szeretnék kérni tőletek segítséget zene szám ajánlás terén.
Sajnos nem csak a grafikához nem értek de a zenékhez sem.
Tudtok-e valamilyen zenét ajánlani amiben nincs szöveg és esetleg illene a site-hoz.
Esetleg olyat amit az internetről is le tudok tölteni.
A 20%-os site linkje:
SITE smile.gif
Shia-ko
Nagyon ott van az új, In Your Honor című albumuk. worship.gif
Greene
Én azt ajánlom, hogy ne legyen alatta zene. ani_wink.gif
ocsi
Szerintem ha mindenképpen zenét akarsz, klasszikussal próbálkozz... Valami olyat ami csak háttérdudorászásnak jó.. nem vonja el a figyelmet... Bár engem akkor is zavarna, mert én mindig zenét hallgatok a gépelőtt.. és így összeakad..szóval mindenképp legyen kikapcsoló gomb...
Machado
Deftones valaki? cool.gif
Machado
Rammsteint valaki?
Picu
Jelentem én néha szoktam Rammsteint hallgatni... Pl. a Du Hast-ot, az Engelt... Ismeri valaki az Iron Maiden-t? Egészen pontosan a Fear of the Dark c. számot (a 8 perc 6 másodperces változatot... (Rock in Rio(Live))). Továbbá az örök nagy kedvenc a Metallica, meg a Blind a Korn-tól... A magyar népzenét is nagyon szeretem (a Tankcsapdát smile.gif ), de csak a régebbi albumaikat...
Machado
Jaja, a Korn jó zene, de a Tankcsapda laughing.gif , inkább hagyjuk
George
És hallotatok már a Röyksopp nevü "együttesről",legújabb albumuk:The Understanding? Norvég elektronikus zene.. Nem rossz

Plusz ajánlanám még Global Deejays - Global Network c albumát illetve Nickelback - All the rigth reasons c albumát ani_wink.gif
kissipos
Hali!

Mostanában:

Black Sabbath (az eredeti),
The Cure,
The Smiths,
Jethro Tull,
Gary Moore.
Machado
Black Sabbath a legnagyobb punk.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
kissipos: Akkor gondolom a Def Leppard, az Uriah Heep, illetve Sammy Hagar sem ismeretlen. ani_wink.gif thumbsup.gif
Timer
George!

Bár az új albumot nem ismerem, de hallottam már tőlük néhány track-et, és csak dícsérni tudom az ízlésed smile.gif

Az "In Space"-t, és a "Poor Leno"-t biztosan ismered Te is biggrin.gif
Machado
Valaki nem venne meg nekem egy CD-t az Amazonon? biggrin.gif Fizetnék minden költséget. Az a probléma, hogy nincs még hitelkártyám és nem is vagyok jártas a netes vásárlásban. Nálunk, sajnos beszerezhetetlen ez a CD sad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.