Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Zeneajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
George
Várom az ajánlásokat, kíváncsi vagyok hogy ki mit hallgat, milyen zene jön be neki?

Akkor kezdeném:
Általánosan:Trance,Dance,Disco,Electronic
Konkrétan:ATB,Scooter,Paul van Dyk,DJ Tiesto,DJ Sammy smile.gif
Shia-ko
Jelenleg Frank Sinatra, Norah Jones, Tracy Chapman, természetesen Leonard Cohen, és ebből következőleg Kern András is.
Ajnász
Nem régiben jelent meg a System of a Down legújabb albuma. Jelenleg azt favorizálom. Számomra nagyon tetszetős muzsikát játszanak. smile.gif Ez az album sokkal dallamosabbra sikerült szerintem, mint az eddigiek, habár most is sikerült összerakni néhány olyan muzsikát, ami a nagyon zúzós kategóriába tartozik.
nascar
Mivel nagyon szeretem a Max Payne II.-őt, és ha végigjátsza valaki, akkor jön a lezáró felsorolás, mely alatt szól egy zene, ami roppant kellemes!
Ezért felmentem az együttes honlapjára, aki írta, és játssza, utána rákerestem egy kicsit a neten (Kazaa tongue.gif ), azóta sűrűn hallgatom őket, nekem nagyon tetszik!
De imádom még a Paradise Lost-ot! tongue.gif
Szóval, ha esetleg érdekel valakit a Max Payne féle zene, akkor itt keresgéljen:
Poets Of The Fall, (music samples)! ani_wink.gif
A MP II. szám: Poets Of The Fall - Late Goodbye
Jester
Nekem a kedvenc együttesem aaa ("dobpergés") ( tongue.gif ) Depresszió!
Szerintem nagyon jó metal zenét játszanak, egyik legjobb a stílusban.
nascar
Igen, igen, igen!
A magyarok közül én is szeretem a Depresszió-t! tongue.gif
Már nyomatom is fülhallgatón! biggrin.gif
benkovics
Szerintem nincs itt miről beszéllni! A Red Hot Chili Peppers a király!
Természetesen ez csak vicc, de nekem tényleg ők a kedvenceim!
Ezenkívül meghallgatok mindent, ami rock, blues, sőt, még olykor a régi Heavy Metal zenekarok lemezeit is!
Esetleg mostanában arat nálam még a The Corrs is!
Putty Mutty
Mindenevő vagyok.76-82 között Disco-ztam,így ezért a Discositott zenéket hallgatom szívesebben.De Space,Tomita,Tangerine Dream,Mike Oldfild ésatb. ill.filmzene is előkelő helyen áll nálam.
De végülis mindegy csak szóljon valami. UTÁLOM A CSENDET !
Greene
Mostanában Rory Gallagher-t, és Loreena McKennitt-et hallgatok. Persze a Stratovarius is megmaradt mint egyik kedvenc. ani_wink.gif

@Benkovics: Bocs, de megint elfelejtettem blink.gif sad.gif . Igérem feltöltöm még ma, ha elérem a szervert!
Shia-ko
Most Ian Brown, és hoztam magammal egy csipet Sinéad O'Connor-t is. tongue.gif
benkovics
IDÉZET(Greene @ 2005. May 10., Tue 10:29)
@Benkovics: Bocs, de megint elfelejtettem  :blink:  sad.gif . Igérem feltöltöm még ma, ha elérem a szervert!

Esküszöm, nem azért írtam! Mint említettem nem sürgős!

IDÉZET(Shia-ko)
Most Ian Brown
(Y)
Ez igen! Micsoda jóizlés! :wink:
Jester
IDÉZET(nascar @ 2005. May 09., Mon 22:35)
Igen, igen, igen!
A magyarok közül én is szeretem a Depresszió-t!  tongue.gif
Már nyomatom is fülhallgatón!  biggrin.gif

B) biggrin.gif
Én még 5.1-es hangfalrendszeren szoktam hallgatni. Mondjuk az ősök ezért nincsenek annyira oda, ezért nálam is általában a fülhallgató a nyerő.
És az avatarom is Depressziós. (Amíg tart album)
Blueeight
Hello!

Mike Oldfield minden mennyiségben. Most éppen az Ommadawn album a kedvenc, persze a 3 Tubular Bells után. ani_wink.gif

Valahol az After Crying-ot Oldfield-hez hasonlították ezért elkezdtem hallgatni. Nem rossz bár nekem gitár nélkül nem zene a zene.

Blue8
eremit
Ludwig van Beethoven: III. (eroica) szimfónia, vezényel Leonard Bernstein.

IPB kép IPB kép
nascar
@ Apokalipszis

Vettem! Az albumot is ismerem! Sőt, nagy metal rajongó voltam, rengeteg érdekességem van a gyűjteményemben pl. 7 videókazettányi videóklipek még a HeadBanger's Ball idejéből az MTV-ről, Metallica Box Set (35000 példányszám összesen a világon, 1 James Hetfield által tervezett póló, 1 VHS kazettta, 1 db aranyozott dedikált "fekete lemez"!), Freddy Mercury emlékkoncert anyaga CD-n (Metallica), Metallica - Garage Days maxi CD-n, és hanglemezen is! Iron Maiden érdekességek, stb., stb.. ani_wink.gif
Most már nincs nagyon időm ezzel foglalkozni, de a mai napig szeretem az igényes metalt! YEEEEAAAAH! tongue.gif
cereal180
IDÉZET(Blueeight @ 2005. May 10., Tue 19:20)
Hello!

Mike Oldfield minden mennyiségben. Most éppen az Ommadawn album a kedvenc, persze a 3 Tubular Bells után.  ani_wink.gif

Valahol az After Crying-ot Oldfield-hez hasonlították ezért elkezdtem hallgatni. Nem rossz bár nekem gitár nélkül nem zene a zene.

Blue8

Én is szeretem Mike Oldfieldot, de nekem a Five Miles Out a kedvencem. Vagyis igazából nincsen kedvencem, mert az összes albumát szeretem, akárcsak a U2-nak.
csibe283
Huhh én nagyon változatos zenéket hallgatok. laughing.gif
Mikor mihez van kedvem.
Trance, Dance, Techno, Hardstyle...ebből azt gondolnátok, hogy diszkós vagyok, de ha azt mondom, hogy a System of a Down is bejön pl. vagy a Dirty Dancing 2 zenéje, akkor rögtön megértitek, mennyire változatos az ízlésem. laughing.gif
Amúgy most a hardstyle az, ami nagyon megtetszett, nem olyan zúzós, mint a hard techno, meg amit a Kashmirban nyomnak. Viszont kicsit keményebb, mint amit Bankban lehet hallani (pl. Peat Jr., Thomka). De röviden, akit érdekel a stílus, meg kell hallgatni egy számot. smile.gif

Kedvencem mindig változnak, mostanában pl. amit hallgatok: Peat Jr. & Fernando, Aquagen, Blutonium Boy, néha egy kis System of a Down valamint rengeteg hardstyle mix. smile.gif

Hogy megértsétek, mit értek zúzos zene alatt: Kashmir (Belépés, átugrod az introt és már szól is)
Ami pedig lightosabb, mint a hardstyle: Bank Dance Hall

Ez alapján el lehet képzelni milyen stílus biggrin.gif Remélem nem baj, hogy belinkeltem a két oldalt. :unsure:
Maverick
IDÉZET(eremit @ 2005. May 10., Tue 18:24)
Ludwig van Beethoven: III. (eroica) szimfónia, vezényel Leonard Bernstein.

Esetleg ugyanez Herbert von Karajan vezényletében?.. roll.gif
eremit
Nyamm nyamm! Nem is tudnék választani! Karajan egyébként fejből tudta összes partitúrát, amit vezényelt! Azannya! IPB kép
ProFiler
Nekem minden bejön, amiben nincs sok gitár és nem rap, vagy hip-hop. B)

Ciao.
Greene
Én a legjobban az olyan zenéket szeretem, amiben sok a hegedu, vagy cselló, az akusztikus gitár, és esetleg a furulya. Ezért is élek-halok az ír népzenékért, meg egyes ír együttesekért smile.gif . Pl. ezért szeretem a Corrs-t nagyon.

@PF: Mi a baj a gitárral? tongue.gif
Shia-ko
now playing:
Interpol
cereal180
IDÉZET(Greene @ 2005. May 11., Wed 9:13)
Én a legjobban az olyan zenéket szeretem, amiben sok a hegedu, vagy cselló, az akusztikus gitár, és esetleg a furulya. Ezért is élek-halok az ír népzenékért, meg egyes ír együttesekért smile.gif . Pl. ezért szeretem a Corrs-t nagyon.

@PF: Mi a baj a gitárral? tongue.gif

Akkor Te biztos, hogy szereted a Blackmore's Nightot nem? Szerintem igen jók.
fapuma
Most épp Bomfunk MC's. B)
(Burnin' Sneakers, In Stereo)

"A Bomfunk szárnyakat ad!"
laughing.gif
TheSaurus
Led Zeppelin, régi Queen (a Jazz-ig), LGT, BDB. A maiak közül Carmina Burana, de nem Kokó miatt.
Shia-ko
REM, persze szigorúan megválogatva. roll.gif
Maverick
IDÉZET(Eremit @ 2005. May 11., Wed 4:56)
Karajan egyébként fejből tudta összes partitúrát, amit vezényelt!

Toscanini is... ani_wink.gif
Mikor először vezényelt a MET-ben, a zenészek fanyalogtak, hogy mit tudhat vajon,
pláne Wagnert hogyan vezényelhet egy olasz...
Ám egyből alábbhagyott a fanyalgásuk, amint az első próbán partitura nélkül vezényelte
le (és persze korrigálta a zenészeket biggrin.gif) a Parsifalt, ami kb. 4 és fél órás darab.. B)
Greene
Ezért mondják azt, hogy a jó karmesternek a fejében van a partitúra, a rossz karmesternek meg a feje van a partitúrában tongue.gif biggrin.gif
Spányik Balázs
Mark Knopfler. Istencsászár volt a koncert a múlt héten, életre szóló emlék! A legnagyobb Dire Straits számokat játszotta 30 méterre a fejemtől, kegyetlen jó volt. Úgy hogy mostanában a Shangri-La albumot hallgatom, de próbálom lecserélni a Ragpicker's Dreamre, csak nem megy, mert annyira jó a Shangri-La. laughing.gif
Challenger
Üdvözlet!

Én úgy vagyok, hogy mindörökké 80-as évek! Persze nem csak ebből az időszakból vannak kedvenc együtteseim.

Magyarok közül egyértelműen Ossian (még a régi felállással - így Paksi Endrével és Maróthy Zolival, Tobola Csabával ill. Vörös Gáborral).
Szintén Paksi énekelt a Wellington nevű bandában.

Külföldi előadók közül pedig nagy kedvencem Billy Idol (ex. Generation X), az Örök Lázadó!
Ezenkívül:
Alice Cooper, Guns N Roses, Twisted Sister, Bon Jovi, Scorpions, Europe, Van Halen, Lion, Saxon, White Lion, Manowar, Iron Maiden, ...

biggrin.gif biggrin.gif
benkovics
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. May 11., Wed 14:59)
REM, persze szigorúan megválogatva. :rolleyes:

Yeah! Nagyobn hasonló az ízlésünk! :rolleyes:
Putty Mutty
Csocsi a csapat.
Dire Straits ? Akkor szereted a Boomtown Rats -et is.
Mike Oldfield ? Tangerine Dream. Aki ezeket szereti az szereti a Krafwerk,Moroder,Jarre,Kitaro,Tomita,Logic,Vangelis és egyéb nyalánkságokat is.
A mindenevésbe a Darts,Sparks-on ELO,Rocky Horror Picture Show-n át a Reggae,
Olaszok,Nazareth-Sweet és hasonlókat is értettem.Filmzene-TraumMelody-k,sok Disco stb. Bakeliton gyüjtöttem őket. Közel 400-an vannak a polcon.
A túl kemény - nem igazán megy nekem.
Hasonló érdeklődésüekkel szívesen váltanék privit is.
Spányik Balázs
IDÉZET(Putty Mutty @ 2005. May 12., Thu 0:19)
Aki ezeket szereti az szereti a Krafwerk,Moroder,Jarre,Kitaro,Tomita,Logic,Vangelis és egyéb nyalánkságokat is.

A Kraftwerktől speciel a hideg kiráz, de nagy vonalakban egyetértek. biggrin.gif
Blazkowicz
@ Challenger
A 80 -as évek nekem is a kedvencem. Nagyon sok számot és együttest szeretek ebből az évtizedből.
A Scorpionst és a Europeot én is szeretem.
Shia-ko
Now playing:
Nick Cave and the Bad Seeds w00t1.gif
Greene
A Kraftwerk pedig nagyon jó. Nem értem miért ráz ki töle a hideg cold.gif tongue.gif

Now Playing:

Tracy Chapman - Telling Stories whistling.gif
google
Mostanában rákaptam a Bon Jovi számokra... cool.gif
eremit
Tschaikowsky: Nussknacker. IPB kép

Csak azért is komoly zene! tongue.gif
Shia-ko
Muddy waters, de sajna még mindig nem az I wanna go home. annoyed.gif

szerk.: a betelejsületlen szerelmem: Janis Joplin doh.gif
cereal180
IDÉZET(google @ 2005. May 12., Thu 11:58)
Mostanában rákaptam a Bon Jovi számokra... cool.gif

Jók is azok smile.gif
Blazkowicz
Sokatokkal együtt nekem is kijutott a jóból.
Amiket az emúlt pár napban hallgatok: Ultravox: Rage in Eden és a Lament album
Az elmúl közel negyed század legismertebb Duran Duran számait videóklipp fórmában.
Közeledvén a Júniusi koncertig, már teljesen be vagyok w00t1.gif .
Midge Ure - If I was, Adiemus - Adiemus 1, Stevie Nicks - Rooms on Fire wub.gif vagyok ennek a nőnek a hangjába.
benkovics
Ultrawox ? bounce8.gif Nem is gondoltam volna, hogy valaki emlékszik még rá.... És a Lament lemez... thumbsup.gif punk.gif clap.gif
Shia-ko
Kaláka
!dealdap
TheSaurus
IDÉZET(eremit @ 2005. May 12., Thu 11:59)
Tschaikowsky: Nussknacker. IPB kép

Csak azért is komoly zene! tongue.gif

Nem is komoly, a Virágkeringő pl. kimondottan vidám...
De nagyon szeretem én is. Meg Mussorgskyt is.
eremit
Klassische Musik-ra gondoltam. A Virágkeringő tényleg remek! Annál már csak a zeneirodalom talán legszebb dallama szebb a Hattyúk tavából! (Schwanenthema aus "Schwanensee")

Az 'Egy éj a kopár hegyen': nagyon thumbsup.gif !
Greene
@Eremit: Ajánlom a Radiomax Klasszikus csatornát (Winamp alá). Nagyon jó zenék mennek rajta, ha elcsípek valami jobb klasszikus zenét én is meghallgatom ani_wink.gif
Priby
Eléggé nyitott vagyok mindenféle zenére... (NA ez túlzás volt biggrin.gif )
Szóval lehet Rock, lehet Pop és lehet disco vagy dance (teljesen mindegy biggrin.gif )

A kedvenceim: Avril Lavigne, Evanescence, Linkin' Park, A*Teens, Sylver, Fragma, Master Blaster, Dj Szatmáry, Peat Jr Fernando és még sokan mások... meg persze az új számok... cool.gif
Shia-ko
Alicia Keys, illetve Pink Martini, és ajánlom a Radio Cafe 98.6 Van barátod válogatását, valamint Nesta által készült Milliók reggelire válogatásokat.
Maverick
IDÉZET(eremit @ 2005. May 14., Sat 7:58)
[...]a zeneirodalom talán legszebb dallama szebb a Hattyúk tavából!

Kétségtelenül gyönyörű, de nem mernék ilyet rámondani, hogy "a zeneirodalom talán
legszebb dallama"... blush.gif
Ahogyan másra sem merném... roll.gif blush.gif
Szerintem nem is érdemes ilyesmibe belemenni, mert hogyan viszonyítod egymáshoz pl.
Bach: d-moll toccata és fúgáját az Éj királynőjének áriájához a Varázsfuvolából, vagy a
Jupiter szimfóniát a Lammermoori Lucia őrülési jelenetéhez, vagy Federico románcához
Cilea: Az arles-i lány c. operájából... roll.gif , és hosszan lehetne még sorolni... ani_wink.gif
Csodálatos, lenyűgözően szép mindegyik! smile.gif

IDÉZET(Shia-ko @ 2005. May 14., Sat 22:42)
Alicia Keys[...]

thumbsup.gif
nascar
IDÉZET(benkovics @ 2005. May 13., Fri 6:10)
Ultrawox

Tisztelettel!
Az ULTRAVOX! ani_wink.gif
Reap the wild wind
Hymn
Dancing with tears in my eyes
Vienna
Sleepwalk
Passing strangers
Passionate reply
Monument
We came to dance

Hogy csak egy-két híresebb számukat soroljam! tongue.gif
Természetes, hogy emlékszem!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.