Sanzi
2005. szeptember 24. 16:22
A helyzet a következő. Van egy régebbóta használt Word-öm, és már rengeteg szót felvettem a szótárába. Hamarosan viszont Windows reinstal lesz, és szeretném "megmenteni" a Word szótárát. Lehetőség van erre a programon belül? Vagy csak bizonyos fájlok "másolgatásával" lehet mgeoldani?
Előre is kösz!
Spányik Balázs
2005. szeptember 24. 17:23
Én is mindig elteszem a sajátomat újratelepítés előtt. Ebben a mappában találod:
C:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Microsoft\Proof
custom.dic-nek hívják, de igazából egy sima szövegfájl, megnyithatod, szerkesztheted Jegyzettömbbel is. Újratelepítés után csak azután rakd ide vissza, hogy az Office létrehozta ezt az útvonalat!
eremit
2005. szeptember 24. 17:28
Ez egy szuper tipp!! Köszönjük!
Sanzi
2005. szeptember 24. 19:08
Én is. És azt is, hogy ilyen gyors volt a válasz. THX
fabelly
2006. szeptember 3. 12:12
Gyerekek, lenne egy nagy keresem. Csehorszagban elek es magyarra forditok, nem kuldenetek el valaki a sajat magyar Word szotarotokat (custom.dic)? Nagyon besegitene, kosz.
fabelly
Sanzi
2006. szeptember 3. 13:42
Én felteszem FTP-re,
>>>itt<< a link. Kérdés milyen hasznát veszed...
KeLa
2006. szeptember 3. 14:41
Nekem egy 2 MB méretű van. Az eredetit Német László készítette (Magyar Ispell 0.86) GNU GPL licenc.
Ezt alakítottam át Word által is használható formátumra. Ha valakit érdekel, felrakom ftpre.
fabelly
2006. szeptember 3. 19:26
Kosz a segitseget, sajnos az amit gondoltam, hogy lehetseges, nem lehetseges, de ezt talan ti is tudtatok. Errol lenne szo, kb 45 oldal szoveget forditottam cserol magyarra, de nincs lehetosegem a helyesirast leellenorizni. Akad egy jo lelek koztetetek, akinek elkuldhetnem (1,6MB) es csak annyit tenne, hogy a magyar wordban ellenorizne a helyesirast es visszakuldene, pl a rossz szavakat alahuzna (csak a magyar szavakat, vannak ott meg angol es ches szavak is)? Elore kosz.
fabelly
Sanzi
2006. szeptember 3. 19:32
@KeLa
Tedd fel, engem is érdekelne.

@fabelly
Tedd fel FTP-re, és átnézem legjobb tudásom szerint.
fabelly
2006. szeptember 3. 20:06
Elkuldom emailben, csak masfel mega, jo? Itt az en cimem: fabelly@centrum.sk
Sanzi
2006. szeptember 3. 20:19
Ment egy mail.

u.i.: Elvileg már vissza is ment. Csak 2 hibát találtam benne.
KeLa
2006. szeptember 3. 21:48
Sanzi
2006. szeptember 6. 17:53
Idáig megpróbáltam vagy háromszor, különböző időpontban, de nem ment. Feltennéd egy ingyenes tárhelyre?
KeLa
2006. szeptember 7. 9:43
Elnézést, de elkezdtem ismerkedni a linuxal és ott még nemsikerült az ftp-t belőni.
Feltettem ide->
http://www.gigasize.com/get.php/41025/Custom_dic.zip 30 napig elérhető.
Sanzi
2006. szeptember 7. 13:50
Köszi szépen, lejött.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.