Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Teljes játékot a DVD-re!
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > CD/DVD melléklet
winshark2005
Tisztelt szerkesztőség.

Annyit szeretnék kérni önöktől hogy legalább kéthavonta tegyenek közzé egy teljes játékot. Tudom hogy nem játékmagazin de azért néha lehetne szorítani helyet. smile.gif
Spányik Balázs
Kedves winshark2005, elnézést, ha csalódást okozok, de teljesen kizárt. A teljes verziók nagyon sokba kerülnek, és játékokra költeni pénzkidobás volna, mivel az olvasótábor többségét ez teljesen hidegen hagyja. Másrészt házon belüli konkurenciát csinálnánk a GameStarnak, amit tilt a Lapkiadónk szabályzata.

Ez talán évente egyszer előfordulhat a decemberi számban, akkor is a szabályt erősítő kivételek közé tartozik.
winshark2005
Nem okoztál csalódást sőt később át is gondoltam ezt az egészet és rájöttem hogy tényleg kizárt. Esetleg ha lehet akkor tegyetek említést a PC studióban a Power Director legújabb verziójának kezeléséről.
Köszi
Winshark smile.gif
Spányik Balázs
A következőben már nem fogunk, mert az kész, de talán a novemberiben lehet szó róla, majd beszélek Zimivel.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.