Utonium
2005. szeptember 21. 23:28
IDÉZET(Zazu @ 2005. szeptember 21., 10:35 - szerda)
...Lehetne pl. egy jó levelező program, mondjuk a The Bat. Vagy akár az Incredimail, ha jól írom a nevét...
Az IncrediMail szerintem ingyenes, a Denevér pedig körülbelül annyiba kerül, mint a lap egy évre előfizetve,

szóval nem tartom valószínűnek, hogy ezt fogjuk teljes verzióként viszontlátni a korongon. Viszont előbbit nyugodtan letöltheted, sőt, ha gondolod ajánlok még pár nagyon jó és ingyenes levelezőprogramot.
Én egyébként úgy vagyok vele, hogy nem tartok feltétlenül igényt egy fizetős programra. Olyanra pedig mint az Ashampoo termékei, vagy a Hip-hop Ejay pláne nem. Sokkal többre értékelem a ténylegesen használható és hasznos programokat, még akkor is ha azok ingyenesek. Örülök neki, hogy van valaki a Szerkesztőségben, aki szépen felkutatja nekem ezeket és végül áldásos munkája megkoronázásaként a korongra, majd hozzám kerül. Az e havi szám speciel bővelkedett ilyenekben. Példaként hoznám fel az Autoruns 8-at, a Cryptainer LE-t, vagy a WYSIWYG Web Buildert, de most az eredetileg fizetős ACDSee 5 is szép ajándék volt (bár én nem használom). Ugyanilyen remek húzás volt a NOD32 állandó szerepeltetése is, most így kissé megkésve gratulálnék hozzá. Azt viszont sajnálom, hogy az AV Bros. Page Curl Pro 2 nem teljes verzióként szerepel, de persze megértem hogy nem rakhatnak fel olyan alkalmazást a mellékletre, ami többe kerül, mint maga az újság.
Szóval összegzésképpen úgy gondolom, hogy egyre jobb programokkal igyekeznek a kedvünkben járni. Viszont őszintén megmondom: a legjobban annak örülnék, ha nem csak egy-egy morzsát szórnának elénk, hanem minden hónapban ráfeküdnének valamilyen témára az illetékesek. Hogy mire gondolok? Zazu ugyebár levelezőprogramot szeretne. Nos, lehetne mondjuk a jövő havi mellékletnek egy Levelezők szekciója, ahová összegyűjtenek legalább 4-5 ingyenes levelezőprogramot, azokat, amelyeket a legjobbnak ítélnek (pl: Eudora, Pegazus Mail, IncrediMail, ThunderBird... stb.). Amelyikhez van elérhető magyarítás, azt szintén feltennék mellé a korongra, ezt ugyanis sokan igénylik. Azután a rákövetkező hónapban esetleg a tűzfalak kerülnének terítékre... és így tovább. Ezzel kapásból az újságban is ki lehetne tölteni 3-4 oldalt, mégpedig a programok összehasonlításával, vagy ha úgy tetszik tesztjével.

Hülyeség?