CHRIS111
2005. szeptember 8. 19:46
Helló. Ma megvettem a szeptemberi számot és otthon ahogy betettem a dvd irómba nem akarta olvasni csak felpörgette majd semmi, először azt hittem a meghajtó a hibás de még három másikba is kipróbáltam és ott sem ment. Fogtam a dvd-t és a fény felé tartva észrevettem hogy felületén egy kis kör féle képződmény van mintha bele lenne égetve. Gondolom emiatt nem játsza le vagyis a dvd hibás. Ez még nem akkora baj mert visszaküldeném ahogy az újságba le van irva, de a gond az hogy nem Magyarországon élek és gondolom ha vissza is küldöm ti nem küldtök vissza olvashatót. Van itt megoldás? Az ACD SEE 5 miatt
Spányik Balázs
2005. szeptember 8. 22:28
Csörögj rá a terjesztésre, megmondják, hogy küldenek-e vagy sem. Ha nem, akkor is megoldjuk valahogy.
tibcsihead
2005. szeptember 8. 22:36
Az én DVD-m is olyan, de hibátlan. Már máskor is vol ilyen elszineződés a korongon, de még mindig olvasható volt.
CHRIS111
2005. szeptember 9. 9:41
Rendben. Hétfőn Magyarországon leszek és majd telefonálok nekik.
sw_feri
2005. október 12. 21:15
üdvözlet!
Én ma vettem a terjesztésen meg a 2005/04 dvd-s magazint de sajna nem olvassa be egyik gépem sem, megnéztem a lemezt és láthatóan sérült.
gondolom a terjesztésen kicserélik de ugye elég ha csak a dvd-t viszem vissza nem kell az úság ?
köszönettel:feri
Spányik Balázs
2005. október 12. 21:52
Igen.
sw_feri
2005. október 23. 7:52
Mindenesetre nagyon király, hogy a 64bites XP miatt rendeltem meg és vettem meg, ami nem használható, csak erről elfelejtettek bent szólni. Pedig kifejezetten csak e miatt vettem meg ezt a számot, és direkt meg is kédeztem bent az irodában, hogy meddig működik, hogy kell-e regisztrálni és lelkesen válaszoltak is rá. Csak hát mégsem lehet regisztrálni. Érdekes.
Spányik Balázs
2005. október 23. 10:25
Milyen irodában? Bejöttél ide a szerkesztőségbe és megkérdezted valamelyikünktől, mire az illető azt válaszolta, hogy nem kell regisztrálni?
Amennyiben a terjesztésen tetted ugyanezt, hát... szóval azért józan paraszti ésszel belátható, hogy nekik azért túl sok közük nincs ehhez. Azon is nagyon csodálkozom, hogy bármelyikük nyilatkozott erről. De miért nem fogod meg az egész cuccot és hozod vissza
az illetőnek, mondván becsapott téged, mégis regisztrálni kell?
sw_feri
2005. október 23. 14:15
Igen, az lenne a normális, hogy józan paraszti ésszel a terjesztésen olyan ember legyen, aki azért egy kérdésre tud válaszolni, vagy nem? Nehogymár még én legyek a hibás. Én csak egy regisztrálható 64 bites XP-t szerettem volna, ennyi és úgy érzem a terjesztésen kellett volna tudniuk, hogy ami az újságban van, nem használható!
És miután már kétszer voltam bent, harmadszorra nincs kedvem bemenni, hanem kénytelen kelletlen benyelem a békát, és a sarokba hajitom az XP-met, amit nem lehet regisztrálni, és nem lehet használni.
Spányik Balázs
2005. október 23. 17:32
1. Nem mondtam, hogy hibás vagy bármiben is.
2. Nem, a terjesztéstől nem lehet elvárni, hogy szakmai kérdésekre tudjanak válaszolni. Azt sem lehet tőlük elvárni, hogy egyáltalán tisztában legyenek azzal, mi az a 64 bites Windows. Ők nagyon kedves hölgyek, akik napi 8 órában intézik, hogy az újság eljusson minden előfizetőhöz, eljusson a árusokhoz, kicserélik a hibás CD-t, a nyomdahibás lapot stb.
Mivel az 64 bites XP rá van írva ennek a számnak a címlapjára, ezért azt gondolják, hogy ez még használható. Fogalmuk sincs róla, hogy azóta eltelt fél év, a béta időkorlátja lejárt, a Microsoft beszüntette a regisztrációt, és kiadott egy másik időkorlátos demót. Fogalmuk sincs, és nem is kell, hogy legyen. Hogyan is hibáztathatnád őket, hiszen te sem tudtál róla! Ők ezek szerint csak pont annyira értenek a dologhoz, mint te.
Ha valamiért hibáztathatók, az az, hogy véleményt mondtak valamiről, amihez nem értenek. Ez számomra is meglepő, nem szoktak ilyet tenni. Ilyenkor meg szoktak minket kérdezni. De erre alapozva nyugodtan bejöhetnél harmadszor is, hivatkozhatnál rám, és kérhetnéd, hogy kártalanítsanak valamilyen módon, mondjuk a következő számmal.
Előre szólok, hogy senki ne vegye meg bármelyik régebbi számunkat a rajta levő a teljes verzióért, mert lehet, hogy az már nem fog működni! Általában a teljes verziók regisztrációját is időkorláthoz köti a cég, amely a programot adja. Ilyen világban élünk.
sw_feri
2005. október 23. 19:32
Értem én, de most akkor vigyem vissza a kiolvasott ujságot a felbontott dvd melléklettel, és kérjek helyette egy új számot? Nem tudom visszacserélik-e, potyára meg nem szivesen mennék be.
<Szia! Írtam neked pü-t. Légy szíves olvasd el! (Shia-ko)>
Neo
2005. november 4. 20:45
Törölve a kérdés...megoldódott.
Szini
2005. december 3. 9:37
Sziasztok! Mosvt vettem meg a decemberi PCW-t és sjnálatomra a DVD-t nem olvassa be a meghajtó. A DVDn nem látok semmi elváltozást. A meghajtó jó, mert kipróbáltam más DVDkkel és azokat egytől-egyig beolvassa... Hogyan tudnám kicseréltetni a dvdt? El kell küldenem valahova a régit?? Választ előre is köszi!
Szini
nagygabor
2005. december 3. 10:07
terjesztes@pcworld.hu vagy a telefonszámot nézd meg az újságban.
keen
2005. december 3. 11:26
Idén először nekem sem működik a dvd. Hiányzik valami kép neki: -Where is "D:\work\CD\sreen.jpg"?- és tartalom sincs sajna. Tudom, terjesztés, vagy van más ötletetek?
Tószegi Szabolcs
2005. december 5. 9:02
Terjesztés. Előtte azért próbáld ki egy másik gépben, hogy tényleg a lemezzel van-e a gond, nem a géped őrült-e meg valamitől és azért lát csak 8+3 karakteres fájlneveket a lemezen (hogy keresi a screen-jpg-t az erre utal).
CDNorbi8
2005. december 10. 12:34
Helló!
Megvettem akció keretében a 2005 februári számot, és nem olvassa egy meghajtó sem.
Hibás a lemez, vagy mi van?
És ha hibás, hogy jut el hozzám? Kell-e postaköltséget fizetni?
CDNorbi8
2005. december 10. 16:04
Nálam nem megy a 2005/06-os dvd, és én is a 8+3-ra gyanakszom, de Nem tudom hol lehet kikapcsolni (mert a screen.jpg fájlt kéri)
Na, hol lehet?
Ezért kár volt új topikot nyitni. Áthoztam ide. <PF>
keen
2005. december 10. 23:10
Azt én sem tudom, nem találtam meg a hibát, de újraraktam mindent pénteken(is) és azóta a lemez jó, jelentem. Egy dologra gyanakszom, hibásak voltak a videokártya telepítőfájljai, tegnap jött a decemberi frissítés, és azzal már ez a gondom nem jött elő.
Spányik Balázs
2005. december 11. 11:50
IDÉZET(CDNorbi8 @ 2005. december 10., 16:04 - szombat)
Nálam nem megy a 2005/06-os dvd, és én is a 8+3-ra gyanakszom, de nem tudom hol lehet kikapcsolni
Nem kell kikapcsolni semmit ahhoz, hogy a CD felülete működjön.
ujfa
2005. december 12. 10:41
A 2005. decemberi DVD-n a NOD32 fertőzöttséget jelzett imigyen :
Extra/Messenger Pluginok/CEDP Stealer 3.5/CEDP-Stealer Setup.exe>NSIS>saap.exe-Win32/Adware 180
Mi a teendő? A NOD32-vel, kiadás előtt ellenőrizitek a teljes DVD-t ?
Mivel új bejelentkező vagyok, engedtessék meg számomra egy javaslat, miszerint a DVD szerkesztése során célszerű lenne arra is gondolni, hogy előre jelezzétek: a szoftver milyen operációs rendszeren fog működni? Ne a felinstallálás közben, vagy után hibát jelezzen emiatt.
Egyébként a magazinban megadott segélyvonal cime rosszul van megadva, helyesen:pcworld.hu/forum a jó!
Üdvözlettel : ujfa
CDNorbi8
2005. december 12. 15:15
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. december 11., 11:50 - vasárnap)
IDÉZET(CDNorbi8 @ 2005. december 10., 16:04 - szombat)
Nálam nem megy a 2005/06-os dvd, és én is a 8+3-ra gyanakszom, de nem tudom hol lehet kikapcsolni
Nem kell kikapcsolni semmit ahhoz, hogy a CD felülete működjön.
Jó, most valamitől megjavult!
Spányik Balázs
2005. december 13. 17:22
IDÉZET(ujfa @ 2005. december 12., 10:41 - hétfő)
Mi a teendő?
Semmi. A NOD jelzi, hogy ez a program valamilyen reklámozós modult tartalmaz. Teendő: eldönteni, hogy ennek tükrében akarja-e az ember használni vagy sem.
IDÉZET
A NOD32-vel, kiadás előtt ellenőrizitek a teljes DVD-t ?
Nem csak a NOD32-vel! De ne keverjünk össze egy adware-t egy vírussal vagy valami hasonló károkozóval. Van, aki az adware-re is allergiás, van, aki nem, és még az is lehet, hogy a program telepítése során ki lehet kapcsolni ezt a reklám dolgot, gondoljunk csak a Messenger Plus!-ra.
IDÉZET
Mivel új bejelentkező vagyok, engedtessék meg számomra egy javaslat, miszerint a DVD szerkesztése során célszerű lenne arra is gondolni, hogy előre jelezzétek: a szoftver milyen operációs rendszeren fog működni?
Ha külön nem jelezzük, akkor minden alkalmazás, amely felkerül a CD-re és a DVD-re, Windows XP alatt fut. Más programok esetén szoktuk jelezni, hogy más oprendszert vagy valamilyen speciális környezetet igényel.
IDÉZET
Egyébként a magazinban megadott segélyvonal cime rosszul van megadva, helyesen:pcworld.hu/forum a jó!
Kipróbáltad?
nitroboy
2006. március 8. 19:10
Sziasztok.Nemtudom miért,de a dvd-n nincs semmi.Ez vajon miért van?Nincsenek könyvtárak és fájlok...
mizsi
2006. március 8. 20:25
Szerintem hívd a terjesztést.
Crumbsucker
2006. április 7. 13:35
Üdv Mindenkinek!
Kb. 1 órája vásároltam egy PC World magazint DVD melléklettel. Gondoltam gyorsan frissítem a NOD32-t és megnézem ezt a Agnitum tűzfalat is. Erre? Egyik proginál sem működik a setup. Az Agnitumnál az írja: Nem megfelelő funkció!? A Nodnál meg: Setup program hiba miatt leáll, hibajelentés küldése. Nagyon bosszant, eddig a CD-s melléklettel sosem voltak gondok.
Kérem, segítsenek, köszönöm!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.