Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Oroszul "beszél" a böngészőm
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Egyéb internetes programok
Peredi Zoltán
Gyerekek!
Orosz honlapokon orosz szakkifejezésekre kutakodtam. Hogy ezeket beírhassam a Google-ba, fel kellett tennem a Windows orosznyelvű billentyűzetét. Ment is minden, de ettől kezdve a legtöbb magyar nyelvű honlap ékezetes betűi helyett orosz karakterek jelentek meg. Eltávolítottam az orosz billentyűzetet, és talán ritkábban, de most is ugyanez a helyzet. Mit tudtok erről? Hova tehette még be Bill Gatyesz a lábát?
Halasi Miklós
Nézet menü -> Kódolás -> Automatikus választás elé pipa be. ani_wink.gif
Peredi Zoltán
Jó lett, köszönöm! worship.gif
Lalo
Azért Moszkvában biztos örültek! smile.gif
Peredi Zoltán
A novemberi szám 159. oldalán azt is megtudhattuk, miért van így: ilyenkor a böngésző fogja megkeresni a helyes karakterkészletet.
Ruzsa Dániel
Nekem már lett így kínai a cucc, a kódolást megkevertem. biggrin.gif
web
Én meg kerestem a google ben és orosz oldalakra jutottam és azóta az ő helyet csak egy négyzetet látok és valamelyik karakter helyet meg csak ? jelet, próbáltam a kódolást beállítani autómatikusra, de fogjamagát és átáll Nyugat Európai (ISO) ra. De miért csinálja??
bl4ckf0xi
FIREFOX%...!
itt
web
Ok felraktam, de azzal is még mindig vannak nem odaillő karakterek.
PL az á helyet egy ? jel van a hosszú ő helyet egy négyzet.
Na most akkor mi lehet?
bl4ckf0xi
Ha Wordbe irsz jok a karakterek?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.