Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vicces topik
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128
Adani
Paranoia felsőfokon!
Shia-ko
IDÉZET(Zsivaagoo)
Önjelölt hardverészekkel már volt szerencsém találkozni. Papácska begyűjtött mindenféle számítógépet + monitort az ámítástechnikai lomtalanításból. 25 éves kisfia nekiállt összerakni. Aztán hívtak egy nagytudásút, és a nagytudású egy évig karban tartott egy gépet. Aztán a nagytudású otthagyta őket két éve.

Ezután apuka és a 25 éves kisfia nekiálltak karbantartani. Minden üres bővítőhelyre benyomtak egy-egy beleillő bővítőkártyát (ISA VGA, ISA FDD/HDD kontroller, ISA és PCI hangkártyák, stb.) minden lehetséges "végpontot" összekötöttek a rendelkezésre álló szalagkábelekkel.

Ezekután apuci megkérdezte tőlem egy sörözés alkalmával, hogy értek-e az informatikához. Mondom, egy kicsit. Az jó, mert biztos tudnék tanácsot adni neki, hogy mit csináljon. Monjad! - mondtam.

Erre mondja:
- Van három és fél számítógépem. Meg kéne őket csinálni, hogy tudjon az asszony is és a lány is játszani.
- Eddig működött valamelyik?
- Igen, a Sz.... fia tartotta karban.
- És most?
- Hát az ifjabb Sz... már nem akar foglalkozni vele.
- No és milyen az a három és fél gép?
- 486-os vagy mifene már nincs közöttük.  (Hát nem is volt!  )

Megbeszéltük, hogy mikor menjek hozzájuk, meg azt, hogy sör legyen, de bőven.
Adott időpontban érkezem, apuci fülig festékes, épp meszeli a konyhát, az előszobában a régi tapéta már csak nyomokban a falon, öreg tapétakupacok a sarokban, teljes lakásfelújítás közepe van házilag kivitelezve. Legbelső szobába betessékelnek, kapok sört, hamutartót, rágyujtok. A három és fél gépet + monitorokat + ilyen-olyan maradék alkatrészeket előszednek a rendelkezésemre álló 2 m2-re.
Elkezdek vizsgálódni. Hát 486-os tényleg nincs egy darab sem. A fél gép egy ósdi 386SX. Kezdem a kukába való kupacot összeállítani. Találtam 1 db P1 100-as gépet leleffent procihűtővel, 1 db AMD586-ost + mégegyet.
4 óra barkács. Azaz szétszedés utáni újrabarkács. Ekkorra már rendelkeztem :
- 1 db működőképes P1 100-as géppel, 16 MB EDO RAMmal + 1 MB ramos PCI VGA kártyával (S3 Trio-nál ócskább) + 512 MB vinyó + 2x-s CD-ROM + valami SB kompatibilis ISA hangkártya csodával, amelyen már volt kép, sőt, a BIOSba is be tudtam menni.
- 1 db Amd 586-os géppel, 8 MB EDO RAMmal + ISA VGA 512 kB Trident kártya.
- lelockolt mobilrackban 1 db nemtommilyen vinyó + 2 db 1x-es CD-ROM, 1 db nemtommilyen hangkártya + 1 db Amd586-os proci + hűtő.
Ekkor az idő már este 9-re járt, a család álmos és fáradt volt, apuciból kipréseltem 5 rugót az időmért + szakértésért és megállapodtunk abban, hogy holnap folytatom.

Eljött a holnap. Vittem apuciékhoz az összes megmaradt EDO RAMomat, W95 + W98 install CD-t stb. Az okosabbik gépet összedugtam, hogy vinyóról bootol-e. Bootolt. W95 kékhalál. Csökkentett üzemmód dettó. Sebaj. Rambővítés EDO RAMmal 32 MB-ra. Win98-as bootfloppyval feltámasztom a gépet, a vinyón 1,5 MB szabad hely. Na erre W98-at telepítünk - mondom- mert a w95 nem ismerné fel az eszközöket. Vinyóról majdnem minden irtás, a felszabaduló 350 megára zúdul a w98. Másfél óra alatt. Addig szépen összeraktam az 586-os gépet már 16 MB EDO RAMmal, az ISA VGA 512 kB Trident kártyával, a lelockolt mobilrackban 1 db nemtommilyen vinyóval, az 1x-es CD-ROMmal, +a nemtommilyen hangkártyával. Bé is dobozoltam szépen. Közben megkészült a w98 település, feldobtam egy wördöt, gyártottam ikonokat. Mutatom az eredményt, este 9 van, apuci, anyuci, leány örül, hogy legalább az egyik gép már működik, szép szines, van rajta Windows is. Uccsó sört megiszom apucival, megállapodunk, hogy holnap ismét jövök. Lementem tőlük a közeli törzskocsmámba, és jól berugtam.

És ismét eljött a holnap. Lepróbálom az 586-os gépet, feláll, Briósba be, felismer mindent ami kell. Mondom apucinak, erre a gépre majd valamikor később kell win95-öt rakni. most lássuk azt, amit tegnap keltettem életre w98-cal. Röpke három óra alatt beállítottam a DOS-os játékokat w98 alatti futásra (batch file kreálásokkal, "set sound blaster IRQ, Base/ I/O /midi / DMA  address stb.) hanggal retye-rutyával mindennel. ismét 9 óra, család álmos, apucinak megmutatom, hogy ezt a kupacot már dobja ki véglegesen a kukába. Elköszönés, törzskocsmában ismételt berugás.

Kb. négy hónap múlva körmönfont üzenet érkezik a "postássa" ( a postás az ifjabb Sz... az elmúlt buherátor faterja), hogy az 586-os gép (persze nem ilyen szabatosan fogalmazva) nem működik. Azaz nincs rajta Windows. (Ez pont megfele a megbeszélteknek.)

Szerintetek azóta telepített valaki az apuci második gépére win95-öt ?
apacs
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Shia-ko
IDÉZET
Öregasszony elmegy a dokihoz.
  - Doktor Úr nem tudom mi a baj velem, de folyamatosan szellentek. Hála
  Istennek nem lehet észrevenni, mert nincs szaga és hangja sem, de engem
  mégis zavar. Most is, hogy itt beszélgetünk már vagy ötöt szellentettem.
  Kérem adjon valami orvosságot!
  Doki felír neki valamit és megkéri jöjjön vissza egy hét múlva.
  Jön az öreglány kikelve:
  - Mi a szart adott nekem, maga idióta! Mióta szedem, továbbra is
  hangtalan, de olyan büdöseket fingok, hogy az kibírhatatlan!!
  Mire a doki:
  - Legalább a szaglása rendbe jött. Felírok valamit a fülére is, jó?
apacs
Ez nagyon jó! rotflmao.gif
Athos
Ez nagyon ott van! laughing.gif
Adani
-Doktor úr, baj van a hallásommal, már a saját szellentésemet sem hallom.
-Ebből vegyen be naponta két szemet!
-Ettől jobban fogok hallani?
-Nem, de hangosabban fog fingani!

-Önnek milyen a hallása?
-Római katolikus
eremit
- Sind Sie kommunistisch?
- Nein. Römisch-katholisch.
Adani
-Anyuuuuu! Ég a karácsonyfa!
-Nem ég hanem világít!
egy perc múlva:
-Anyu, világít a függöny!
mizsi
-Pistike! Tudsz mondani olyan nevet, amelyet th-val írunk?
- Igen. Margithíd
cölöp
Mav egy másik topicban...
IDÉZET
biggrin.gif biggrin.gif  Hát erre tényleg égető szükség van.. biggrin.gif biggrin.gif

Nem is te lennél .... biggrin.gif
Adani
-Mit iszol fiacskám?
-Savat.
-Mit?
-Hrrr...
Maverick
- Asszonyom! Miért ilyen furcsa a feje a kutyájának?
- Uram, ön hátulról nézi.
- Hát ezért nem fogadta el a kaját? Úgy kellett bele tuszkolnom.
twisted.gif laughing.gif laughing.gif
hope
laughing.gif Ez a Sziki-szökevényben is benne volt, csak ott kicsit másként:
-Éredekes arckifejezése van a kutyájának.
-Mert hátulról nézi.
-Akkor már értem, miért fogadta olyan kelletlenül a kockacukrot!
Hogy az mekkora film volt! laughing.gif
eremit
Sziki-szökevény. Én csak a plakátját láttam, a filmet nem, de már az is nagyon lol! Kár, hogy ennek a manusnak a filmjeit eredeti nyelven nem értjük (tisztelet/gratula a kivételeknek), azokban lehet a tengernyi poén!
Shia-ko
Kamu, de jól hangzik:

IDÉZET
Ez egy rádióbeszélgetés, ami gallíciaiak és észak-amerikaiak között valóban megtörtént, a 106-os tengerészeti vészhívó csatornán rögzítették a gallíciai partoknál, Costa de Fisterrán 1997 10. hó 16.-án.

A beszélgetés valóban megtörtént, és először 2005 márciusában hozta nyilvánosságra a spanyol katonai hivatal. Minden spanyol újság leközölte, és egész Spanyolország halálra röhögte magát.

**Gallíciaiak: (Zaj a háttérben.)**
Itt az A853 beszél Önökhöz, kérem változtasság meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést! Önök egyenesen felénk tartanak, a távolság 25 tengeri mérföld.

**Amerikaiak: (Zaj a háttérben)
Azt tanácsoljuk Önöknek, hogy változtasság meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

** Gallíciaiak:
Negatív válasz. Megismételjük: változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést!

** Amerikaiak: (Egy másik hang)
Itt az Amerikai Egyesült Államok egyik tengeri hajójának kapitánya beszél Önökhöz. Ragaszkodom hozzá, hogy azonnal változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

**Gallíciaiak:
Mi nem látjuk a kérésnek sem megvalósíthatóságát, sem szükségességét, ezért Önöknek javasoljuk a pozíciójuk 15 fokkal délre történő megváltoztatását, hogy elkerüljük az ütközést.

**Amerikaiak (nagyon izgatott, parancsoló hang)
ITT RICHARD JAMES HOWARD KAPITÁNY, AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK USS LINKOLN NEVŰ ANYAHAJÓJÁNAK KAPITÁNYA BESZÉL, AMI A MÁSODIK LEGNAGYOBB HADIHAJÓJA AZ ÉSZAKAMERIKAI FLOTTÁNAK. KÍSÉR MINKET KÉT PÁNCÉLOS CIRKÁLÓ, HAT ROMBOLÓ, ÖT KERESZTHAJÓ, NÉGY TENGERALATTJÁRÓ ÉS TÖBB HAJÓ, AMELYEK ÁLLANDÓAN TÁMOGATNAK.
A PERZSA ÖBÖLBE TARTUNK, HOGY OTT EGY KATONAI MANŐVERT ELŐKÉSZÍTSÜNK ÉS EGY IRAKI OFFENZÍVA ESETÉN VÉGREHAJTSUNK. ÉN NEM AJÁNLOM, ÉN MEGPARANCSOLOM ÖNNEK, HOGY VÁLTOZTASSA POZÍCIÓJÁT 15 FOKKAL ÉSZAKRA!!!! AMENNYIBEN NEM HAJTJA VÉGRE, KÉNYTELENEK LESZÜNK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET MEGTENNI, HOGY BIZTOSÍTSUK AZ ANYAHAJÓ ÉS A HADERŐ BIZTONSÁGÁT!!! ÖNÖK TAGJAI EGY SZÖVETSÉGES ÁLLAMNAK, TAGJAI A NATONAK ÉS ÍGY ENNEK A HADERŐNEK!!! KÉREM AZONNAL ENGEDELMESKEDJENEK ÉS MENJENEK AZ UTUNKBÓL!!!

**Gallíziaiak:

Itt Juan Manuel Salas Alcantra beszél. Mi ketten vagyunk. Oltalmaz minket a kutyánk, az ételünk, két sör és egy ember a Kanári szigetekrõl, aki éppen alszik. A Cadena Dial von la Coruna adó és a 106-os tengeri vészhívó csatorna támogat. Sehova nem utazunk, a szárazföldrõl beszélünk Önökhöz. Az A-853-as számú Finisterrai világítótoronyban vagyunk, a gallíciai partoknál. Halvány fingung sincs, hogy a spanyol világítótornyok rangsorában hányadikak vagyunk. És megtehetik a lépéseket, amiket szükségesnek tartanak és amelyekre vágynak, hogy a biztonságát a francos anyahajójuknak garantálják, különösen, hogy nemsokára a gallíciai partok szikláin szét fog zúzódni, és ezen megfontolásból ki kell tartanunk amellett és szeretnénk Önöknek mégegyszer a lelkükre kötni, a legjobb, legegészségesebb és legokosabb Önöknek és embereiknek, ha pozíciójukat 15 fokkal délre megváltoztatják, hogy az ütközést elkerüljük.
Shia-ko
Régi, de jó rovat:

IDÉZET
Székely bácsika Pestre utazik a rokonokhoz látogatóba és a fiára bízza a gazdaságot arra az időre, amíg távol lesz. Ahogy visszatér, a fia már várja a lovaskocsival a vasútállomáson. Elindulnak haza és beszélgetni kezdenek.
Azt mondja az öreg:
- Minden rendben volt, fiam?
- Igen apám.
- Semmi baj nem történt?
- Semmi apám.
Az öreget nem hagyja nyugodni a dolog, és tovább faggatózik:
- De tényleg semmi baj sem történt?
- Hát... Eltört a villa nyele.
- Eltört a villa nyele? Hogyan tört el a villa nyele?
- Hát, mikor vittem a kutyát elásni...
- Miért, megdöglött a kutya?
- Igen.
- Hogy történt?
- Letaposták a lovak és a tehenek...
- Letaposták? Hogy-hogy letaposták?
- Megriadtak amikor kigyulladt az istálló.
- Kigyulladt az istálló !? Mitől gyulladt volna ki az istálló !?
- Hát apám, átfújta a szél a zsarátnokot a nagyházról...
- Hát az is leégett!?
- Igen, de a macska a hibás.
- Már hogy lenne a macska a hibás?
- Felborította a gyertyákat, amikor ravataloztuk a nagymamát.
- Meghalt a nagymama??! Dehát...
- Akkor ütötte meg a guta, Isten nyugosztalja, amikor édesanyám megszökött a postással...
- Megszökött a postással?! Hát akkor minden rendben van, fiam.
- No hát mondtam én, hogy minden rendben van.
Shia-ko
For Men:

IDÉZET
Móricka kérdi a papáját, hogy mi a különbség az "elméletileg" és a
"gyakorlatilag" között.
- Na figyelj! - mondja az apja, és odaviszi az anyósához.:
- Kedves mama! Mit csinálna, ha jönne egy 2 méteres néger, és 5.000
dollárt kínálna magának egyetlen éjszakáért?
- Hát fiam, az én koromban ne sokat válogasson az ember...
- És te drágám, mit csinálnál? - fordul a feleségéhez.
- Tudod, hogy nagyon szeretlek, de hát a gyerekeknek cipőt kellene  venni, neked új öltönyt, a mamának gyógyszerek kellenek, hát azt hiszem, hogy feláldoznám magamat...
- És te lányom?
- Hát már nagykorú vagyok, különben sem volt még dolgom négerrel, naná, hogy belemennék!
- No látod fiam, - így a papa. - ELMÉLETILEG van 15 000 dollárunk, GYAKORLATILAG azonban 3  ribanccal élünk egy fedél alatt!
eremit
Ez már volt, csak kissé más szöveggel! Nincs kedvem megkeresni, hol. (Tőlem.)
De azért még mindig lol2.gif
Csizmazia István [Rambo]
Ez is érdekes szerintem:
IPB kép
eremit
lol2.gif thumbsup.gif
Hol kapni ilyen pólót?
Csizmazia István [Rambo]
Szerintem TomCat polóboltjában lesz előbb-utóbb.

Ez egy picit morbid, de jó kis flash animációs rajzfilm:
http://www.bozzetto.com/neuro.htm
Gereby
A rák alszik a házában, mikor hajnalok hajnalán bekopog hozzá a cigi meg az égett pirítós:
-Ki az?!-kérdezi a rák álmosan
-Mi vagyunk a rákkeltők!
Chabi
Nagyon jó ez a kis flash laughing.gif

A kutya az LOL
Adani
Mókuska randira készülődik. Igencsak kiöltözik, már a sminkje is készen van, amikor hirtelen lesz..ja egy madár.
Hát, Mókuska mérgelődik...
- Na de madárka! Hát miért sz..tál le, épp randira készülődöm!
- Ja, és még azt is üzeni, hogy nem ér rá!
ocsi
hehe...tongue.gif

A flash animáció nagyon jó.. hiába ez a hapi már több hasonló színvonalút csinált... (Európaiak VS Olaszok...)
mizsi
IDÉZET
A nagy típusválaszték :

Csajok :
Pláza Cica
Látszólag: Feszes nadrág, szexi tetkó, falatnyi tapadós top, a cipője nélkül nem érné fel a bárpultot.
Félelmek: Letörik a műkörmöm, lejár a szolibérletem, elhagy a pasim, a merdzsós. Idézet: Jó, smárolhatunk, de ha elkened a szemfestékemet, meghalsz!

Manager Cica
Látszólag: Kiskosztüm, nagy ész, jobb kézben mobil, bal kézben filofax, hóna alatt aktatáska.
Félelmek: Meghúzza valaki a vadi új céges autómat, vírusos lesz a laptopom, csökken az értékem a munkaeröpiacon.
Idézet: Visszajött már a HR-röl a CV-je annak az új kollégának, akivel az FMCG sales force-unkat akarjuk erősíteni?

Férjet akarok Macska
Látszólag: Ábrándos tekintet, konszolidált viselet. Ha tüzet kérsz tőle, a folyosón elkéri a telefonszámodat, és ha legközelebb összefuttok, azon bánkódik, hogy nem hívtad fel.
Félelmek: Siet a biológiai órája, nincs kinek kivasalni az inget.
Idézet: Láttad azokat az édes bucifejű gyerekeket, ahogy a homokozóban játszottak a papájukkal?

Sznobi cica (kultúr)
Látszólag: Egyetemista, művészlélek, fontos az egyediség, a másság, ami néhol a régi korokat (hippizmus) idéző méregdrága, tömegcuccok viseletében merül ki. Kerüli a divatot, kivéve az "altis" vonalat. Öltözet: bársony gatyó haranglábbal, egyszerű pólócska "ART", vagy "Cannabis" felirattal, bokáig lelógó kötött pulcsi, bársony, vagy bőrcipellő lehetőleg piros, zöld, vagy lehetetlen kék színekben. Bahiás ékszerek.
Félelmek: Még nem láttam a "Művészben" Hal Hartley legújabb filmjét, így nem tudok róla értekezni. Mi lesz, ha egyszer bezár a "Ciánkáli"? Nem jutok le a ma esti KisPál koncertre.
Idézet: "Szerintem a világmindenség fontos alkotóelemei vagyunk, mely a tudatunk kiteljesedésével válik harmonikus egységgé"

Pasik :
A Manager
Külsőleg: Jól öltözött, kedves, felelősségtudatos, magabiztos, élete látszólag vidám, gondtalan és jól szervezett.
Félelmei: Reggel elkésik a tőzsdéről, egy hónapban csak másfélmilliót keres nettó, és ezért körberöhögik, emelni fogja a Mekdonaldsz a "sajtbi" esetleg a "hambi" árát is, nem fog reggel kapni csokis kroaszant, elkapja a kergemarha kórt, véletlenül megszólítja egy nő.
Idézet: (színház, Tosca áriája közben): Mobilon: - Hogy öt pontot estünk a tőzsdén? Azonnal vásárolj 5 milkáért MOL-t!

Szoli king típus
Látszólag: Barna agyonszolizott bőr, kigyúrt, alacsony test, kocka LADA, vastag aranyláncok, mobil, fehér frottír zokni, makkos cipő, susesz (suhogós jogging). Félelmek: Nem adtam tejet Marcellnak (a pitbullnak), kifogy a mobilból a térerő, nincs eléggé izzadtságszagom, nem megy a narancssárga pólómhoz a zöld suhogós jogging.
Idézet: Nekem csobogsz, kispatak?
Maverick
IDÉZET(hope @ 2005. július 22., 8:18 - péntek)
laughing.gif Ez a Sziki-szökevényben is benne volt, csak ott kicsit másként:
-Éredekes arckifejezése van a kutyájának.
-Mert hátulról nézi.
-Akkor már értem, miért fogadta olyan kelletlenül a kockacukrot!
Hogy az mekkora film volt! laughing.gif

doh.gif Már tudom, miért volt annyira ismerős!.. ani_wink.gif biggrin.gif
attika80
IDÉZET(eremit @ 2005. július 22., 8:38 - péntek)
Kár, hogy ennek a manusnak a filmjeit eredeti nyelven nem értjük (tisztelet/gratula a kivételeknek), azokban lehet a tengernyi poén!

Szia.

Nagyon sok film magyar szinkronnal jobb. Pl a Fredi es Beni. Ott is tobb poen volt a magyar nyelvuben:) smile.gif Speciel a Sziki szokevenyt angolul nem lattam de nem hinnem, hogy tobb a poen mint magyarul. Sot laughing.gif
Maverick
1.
Az öreg székely és a fia fát vág kint az erdőben.
Egyszer csak megszólal a fiú:
-Akkor viszlát édesapám.
-Miért, mész valahova?
-Nem, csak maga felé dől a fa.

2.
Az öreg székely es a fia fát vág kint az erdőben.
-Akkor viszlát edesapám.
-Miert, felém dől a fa?
-Nem, csak én megyek haza.

3.
-Akkor viszlát edesapám.
-Miért, felém dől a fa?
-Igen, meg megyek is haza.

4.
-Édesapám! Maga felé dől a fa!
-És köszönni ki fog?

5.
-Akkor viszlát édesapám.
-Miért, felém dől a fa?
-Ejj édesapám! Most aztán jól lelőtte a poént...

6.
Ket fa beszélget az erdőben, egyszer csak megszólal az egyik:
-Na akkor viszlát.
-Miért, mész valahova?
-Nem, csak megjött az öreg szekély a fiával, és én ledőlök egy kicsit.

lol2.gif lol2.gif rotflmao.gif
eremit
Becsinálok menten én es (ez székelyül volt)!

Permutációk két székelyre és egy fára. Három elem. Hat különböző sorrendjük van, P=3!

eznemigaz.gif eznemigaz.gif
apacs
rotflmao.gif
mizsi
Az évezred (potya)gólja
eremit
Azta! rotflmao.gif

Ha jól láttam, nem is ért hozzá senki, úgyhogy a másik kapus lőtte!
mizsi
Úgy látszik, nemcsak nálunk vannak tehetségek! laughing.gif
attika80
A székely és a fia kaszál a réten. A fiú suhint a kaszával és levágja az apja egyik lábát. Mire az öreg: Fiam még egy ilyen és hátsó félen billentelek brush_01.gif !!!! eznemigaz.gif rotflmao.gif
eremit
Naaaa! Az eredeti jobb volt! smile.gif
IPB kép IPB kép
Adani
@Mizsi

Ez király volt. A másik kapus lőtte azt a gólt.

@Eremit

A régi fórumon kazuárba rúglak lett volna biggrin.gif
eremit
rotflmao.gif

rotflmao.gif
google
@ Mizsi: nem rossz! laughing.gif

De emlékszem én egy bedobásból öngólra is, az angol bajnokságból! biggrin.gif (sajnos videót nem tudok mutatni róla. sad.gif )
eremit
Sőt! Kosárlabdameccsen az utolsó piilanatban dőlt el a győzelem: kosár át a túlsó palánkra! Ez nem sömmi! Több ilyen is volt már!!! thumbsup.gif
Adani
És azt hogy hívják, amikor a kosárban a saját kosaradba dobod a labdát? Fociban, kézilabdában, öngólnak hívják, de a kosárban nem gól van hanem kosár. Az önkosár szerintetek jó? Megkérdeztem húgomat is, ő kosárlabdázik, de ő se tudott mást mondani, pedig náluk is történt már ilyen.
google
Nekem az önkapufa a kedvenc fogalmam az ilyen esetekben. cool.gif
mizsi
Miután a csatár már harmincadszor rúgja a kapu fölé a labdát, megszólal:
- Ma valahogy nincs szerencsénk!
Mire a csapattársa:
- Dehogy nincs! Ez a mi kapunk! laughing.gif
Maverick
@Google

Talán a legjobb az volt, amikor mindenki azt hitte, hogy áll a meccs, mire az egyik játékos egy hirtelen ötlettől vezérelve
unaloműzésként beívelte a lasztit a saját kapujába, és nagyon csodálkozott, mikor a bíró középre mutatott.. twisted.gif lol2.gif lol2.gif
Jó eséllyel pályázhatna ez is a legnagyobb potyagól címre.. biggrin.gif
ocsi
Vicces webmesterek vannak..tongue.gif
Belépek az SWF.hu ra és mit látok üdvözlő szövegként?!
IDÉZET
Menj nyaralni kiskamasz!

cool.gif
gabesz.68
modding...
biggrin.gif
apacs
biggrin.gif
Gereby
Jó ez a modding!

Jól hangzó reklámplakátok, leegyszerűsítve (úgy álltalában):<->
(Sokszor ez a hátterem.)
Maverick
Két rendőr kimegy a vasútállomásra.
- Jó napot kívánok két jegyet kérnénk.
- És hova tetszenek parancsolni?
- Azt nem mondhatom meg, szolgálati titok!

twisted.gif lol2.gif lol2.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.