Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vicces topik
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128
mizsi
Ez a kép egy turisztikai honlapon látható:
IPB kép
Pozitív visszacsatolás?
[OP]Destroy-man
Egy kicsit el lett tájolva a felső réteg. Ráférne egy kis forgatás, meg mozgatás. smile.gif
Csaba_#
Teljesen mindegy hogy rajzolják, a csigazabálók már úgyis túlzásba vitték a rajzolást 1920-ban.
[OP]Destroy-man
USA: Legyen ön is milliomos.

Apple jövőkép:
IPB kép
Adani
IDÉZET(Csaba_# @ 2010. március 25. 9:58) *
Teljesen mindegy hogy rajzolják, a csigazabálók már úgyis túlzásba vitték a rajzolást 1920-ban.

Lehet, hogy kompenzálni akarnak és visszaadnának egy kis darabkát abból, amit náluk vettek el 90 évvel ezelőtt.
die nadel
Hát ez tényleg egy kis darabka ahhoz képest amit elvettek. annoyed.gif
TheSaurus
Nem vicces, sajnos.
http://kepfeltoltes.hu/view/100326/hm_www....ltoltes.hu_.jpg
Temporary
Ez viszont annál inkább vicces: Ingyen Windows 7 Ultimate rotflmao.gif
ProFiler
Ebben mi olyan vicces? Kifizetsz egy rakás pénzt a tanfolyamért, de annyi kedvezményt kapsz, hogy odaadják a Windows 7-et. Ebben semmi különös nincs... roll.gif

Ciao.
Csaba_#
Képelemző játék:

1. Melyik tanuló tűnik álmosnak?
2. Melyik a fiú ikerpár?
3. Melyik a lány ikerpár?
4. Hány nő látható a képen?
5. Melyikük a tanár?

IPB kép
geri005
No Comment biggrin.gif
Csaba_#
A fórumokon folyamatosan ordibáló idióták ellen:

IPB kép
mizsi
Ez sajnos nem vicc, láttam már hasonlót.
Csaba_#
Néha a gyakorlott felhasználóknak is becsúszik egy-egy. De sokak (elsősorban az idegen nyelvismeret hiánya miatt) csak a "next" gombot ismerik egy telepítőprogramon, és ezzel adware-ek és toolbar-ok tucatjait telepítik.
Sebi
A professzor úr előadást tart az orvostanhallgatóknak. A téma: az egyes embertípusok eltérésének okai.
- Képzeljék el - magyarázza -, hogy vannak olyan afrikai törzsek, ahol a férfiak pénisze négyszer akkora, mint az európai férfiaké....
Egy medika elpirul, majd felugrik, és kisiet a teremből. A professzor felnéz, és utána kiabál:
- Hova siet, kollegina? A repülőgép Afrikába csak este kilenckor indul...
kléni
http://image.hotdog.hu/_data/members2/278/...ges/bar%E1t.jpg
Már kinőttetek belőle, de attól még hátha elmosolyodtok smile.gif
Adani
@Sebi

A profos történetet én úgy halottam, hogy rendszeresen káromkodott, és a nők beszélték meg, hogy a következő előadáson ha elhangzik valami trágárság tüntetőleg felállnak és kivonulnak. A tanár fülébe is eljutott és felkészült. Az előadás első 20 perce után felrajzolt egy vonalat és aláírta, hogy 50 cm, majd hozzátette tudtátok ,hogy Dél-Afrikában ekkora f.sza van a négereknek? Erre az összes nő elindult kifelé és ekkor szólt utánuk ,hogy nem kell sietni csak késő este indul a dél-afrikai járat.
Sebi
Ki tudja melyik megoldás a helyes. Az ilyen városi legendáknál sosem lehet tudni.

Hogy hívják a számítógép nyomozóját?
- Numlock Holmes.
Kisszabó
Mielőtt ivás után autóba ülnél teszteld magad:
Alkohol teszt
die nadel
Óvakodj az állatoktól amikor inni mennek és az emberektől amikor inni voltak!
TheSaurus
Mekkora kultusza van nálunk az Acrobat Reader, Photoshop, stb. készítőjének: Adobe-vallás.
jagdtigger
Kínai elektromos autó... rotflmao.gif
[OP]Destroy-man
Igaz, hogy nem tudom, hogy mennyibe kerül, de van egy tippem, viszont ezekután inkább azt mondom: Örülj neki, hogy legalább müködik. biggrin.gif
Csaba_#
Az OK, hogy olcsó fél selejt alkatrészekből van összerakva, hiszen kínai. De attól még a hegesztési varratokra kicsit jobban odafigyelhettek volna- az nem került volna értelmes munkájára igényes szakembereken kívül semmibe (még csak több időbe se, ha már tömeggyártásról van szó). annoyed.gif Azon kívül, hogy zárlatos a varrat, szemmel láthatóan meg se olvasztotta normálisan a fémet, 5 évet adok neki mire teljesen széthullik....
Temporary
Hirtelen nem találom, de az autós topikban válaki régebben belinkelt egy tesztet róla.
jagdtigger
Még régebben csináltam ezt a kis "bemutatót", takarítás közben akadtam rá és elég jót nevettem rajta, még szerencse hogy lementettem a forrás webcímét is biggrin.gif :
http://totalcar.hu/tesztek/totalelectri/
Garono
IPB kép
Csaba_#
Bár a könyvet nem olvastam, de igen csak valószínűtlen, hogy ilyen pontosan ki lehetne belőle számítani Isten "munkásságát". biggrin.gif
TheSaurus
Idő volt rá, a középkorban még olyan statisztikákat is csináltak, hogy hány szóból és betűből áll "a könyv", hányszor fordul benne elő Isten neve, stb. Én se olvastam.
Kisszabó
Két számítástechnikus beszélget:
- Szia! Kölcsön adnál 1000 Ft-ot?
- Adok 1024-et, hogy kerek legyen!
Adani
Nézzétek meg ezt az oldalt:
www.centrumparkolo.hu

Ez már inkább szánalmas mint vicces.

http://kocka.blog.hu/2010/04/13/centrum_parkolo_uj_weboldala
[OP]Destroy-man
Csak a karakterkodolást nem állították be a megfelelőre.

ASP.NET esetén kicsi az esélye, hogy ilyen hiba lépet volna fell. biggrin.gif
beolva
Érvényes-e a pöcs a szavazólapon?
Garono
IPB kép

IPB kép
Sebi
A mérnök meghal és a pokolra kerül. Hamarosan igen elégedetlen lesz a pokol kényelmi szolgáltatásaival, ezért fejlesztésekbe kezd. Nemsokára lesz légkondicionálás, lift és vízöblítéses vécé, és a mérnök igen nagy népszerűségre tesz szert. Egy nap az Úr felhívja a Sátánt telefonon és évődve kérdezi:
- Hát hogyan mennek a dolgok odalent a Pokolban?
A Sátán erre:
- Nagyszerűen. Már van légkondicionálásunk, liftünk és vízöblítéses vécénk, és a mérnök megint dolgozik valamin.
- Micsoda?! - kiált fel az Úr. - Egy mérnök a pokolban? Csak tévedésből kerülhetett oda, neki nem ott kéne lennie, azonnal küldjétek fel ide!
- Szó sincs róla, jó hogy a csapatomban van, meg is tartom - így a Sátán.
- Akkor beperellek - szól az Úr.
A Sátán felkacag:
- Igen?! És hol fogsz találni egy ügyvédet?
Adani
Isten és a Sátán beszélgetnek:
-Mi a helyzet a pokolban?
-Ne is mond, nagyon sok bajunk van a gamerekkel. A múltkor az egyikük a fél részleget kinyírta egy láncfűrésszel mire megértettük vele, hogy ez nem a Doom folytatása.
die nadel
Sok pihent agyú ember:
KÉP
kléni
Épp nézegettem a régről lementett adatokat. (szerencsére ennek 0.01% sem volt megnyitható, így nagyon sokmindent tudtam val kezdeni)
http://imagerz.com/QEMUX0tvAwJWUlJLRAVX
Ennyire ne imádja már az iet a mikroszoft roll.gif
Giraffe
IE6: The Kryptonite of Web Developers laughing.gif
KeLa
Kisfiam mi szeretnél lenni?

Télen medve. Nyáron tanár.
Sebi
A stewardess kérdezi az utastól:
- Parancsol vacsorát?
- Miből lehet választani?
- Igen vagy nem.
Csaba_#
Új szekta? biggrin.gif

IPB kép
Adani
-Mondjon három okot, amiért a tanári pályát választotta.
-Június, Július, Augusztus.
Csaba_#
Ez beteg! laughing.gif
[OP]Destroy-man
Ezek bent voltak a fábry showban is. smile.gif Egy magyar faszi csinálja őket.
Garono
Experimental Gummy Bear Surgeries http://bit.ly/bCTkLf smile.gif
Pjotr
Azt nem hittem volna, hogy különösebben oda kellene figyelni erre a topikra.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.