Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vicces topik
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128
Maverick
Javítva!.. ani_wink.gif

Gyorséttermi reklámok és a valóság... IPB kép IPB kép laughing.gif
tibcsihead
Hogy hívják a számítógép-őrült lányát?...Partícia!!!
Maverick
biggrin.gif Partícia Mágia, mi?.. ani_wink.gif laughing.gif
eremit
ha ha ha
KoPe.hu
"Is the Jesus black?
Yes she is."
biggrin.gif
Athos
IDÉZET(SzoZo @ 2005. May 06., Fri 10:37)
... ASCII karakterekből van kirakva a kép!
Lásd a linket! ASCII filmek!
Érdekes, sőt élvezhető! huh.gif

Eszméletlen jók! biggrin.gif De kinek van ehhez türelme... :unsure:
ProFiler
"Csak" egy programot kellett megírni, ami átalakítja a képeket. Nekem azthiszem van is egy ilyenem. De csak fotókhoz jó - videókkal nem megy.

Ciao.
Greene
Szerintem nagyon jópofák biggrin.gif . 100%, hogy az átalakítás egy programmal történik, ahogy PF is írja. Mindenesetre egy HTML fileban Harry Pottert nézni nagyon mókás dolog laughing.gif
cölöp
Ablakok Cicciolinában--->Windows Installer
kissjanko
Az öreg székely, meg a fia fekszenek egymás mellett az ágyban.
Az öreg székely észreveszi, hogy mozog a takaró, mire a fiához fordulva kérdezi:
- Mit csinálsz ott fiam, a takaró alatt?
- Maszturbálok, édesapám! - válaszolja a székely fiú.
- És jutottál már valamire? - kérdi az édesapja.
- Még nem! - jön a válasz.
- Akkor talán próbáld meg a sajátoddal!!!
fapuma
Eszembe jutott egy, amit a Föci tanárom mesélt:

Emberünk felszáll a gyorsvonatra, és keresi helyét a fülkék közt. Az egyikben csak egy nő van, úgyhogy ide kéredzkedik be. Miután lepakolt, látja ám, hogy a nő kifele nézelődik, és milyen szenzációs légzsákai vannak, lopva megkuksolja.
A nőci azonban ezt észreveszi, és dühödten megkérdi:
-Kér egyet a pofájába?! mad.gif
-Ahh, egyet a kezembe is! roll.gif
kissjanko
Miatyánk Microsoft aki a merevlemezen vagy.
Szenteltessék meg a te Windowsod,
Jöjön el a te javítókészleted,
Legyen meg a te frissítésed.
Miképen a Windondowson azonképpen az Officeban is,
Mindennapi E-mailünket ad meg nekünk ma
Bocsás meg kalózmásolatainkért.
Miképpen mi is megbocsátonk a MATÁVNAK!
Ne végy minket a BSA-hoz de szabadíts meg minket az OS/2-től,
Mer tiéd a Dos a Windows és az NT.
Enter!
mizsi
Hány Segélyvonalas kell ahhoz, hogy kicseréljen egy villanykörtét?

1. aki kicseréli a villanykörtét, és megírja, hogy kicserélte a villanykörtét
2. aki megosztja hasonló villanykörte-cserélési tapasztalatait, és megírja, hogyan lehetett volna másképp kicserélni a villanykörtét
3. aki figyelmeztet a villanykörte-cserélés veszélyeire
4. aki rámutat az eddigi hozzászólások helyesírási és nyelvtani hibáira
5. aki szidalmazza a nyelvészkedőket
6. aki a szidalmak helyesírási és nyelvi hibáit kijavítja
7. aki azon vitatkozik, hogy kötőjellel kell-e írni a "villanykörte-cserélés" szót
8. aki a fenti hatot kekeckedőnek nevezi
9. az ipari szakértő, aki tájékoztatja a hozzászólókat, hogy az "izzó" a helyes kifejezés
10. a tudálékos, aki közli, hogy ő is szakmabeli, és a villanykörte igenis helyes kifejezés
11. aki a hozzászólók internet-szolgáltatójánál panaszt tesz a felhasználói etikett megsértéséért
12. aki megírja, hogy a fórum nem villanykörtékről szól, és kéri, hogy a résztvevők a villanykörte-topicon folytassák a vitát
13. aki követeli, hogy vessenek gátat a hardveres topic, az "egyéb" topic és a villanykörtés topic közti keresztbe-irogatásnak
14. aki megvédi a jelen fórumba e témában írókat, mondván, hogy mindenki használ villanykörtét, ezért igenis témába vág minden ilyen tárgyú hozzászólás
15. aki azon vitatkozik, mi a legjobb módszer a villanykörte kicserélésére, hol lehet a legjobb villanykörtét megvásárolni, illetve melyik a legjobb villanykörte-márka
16. aki linkeket közöl, ahol különféle villanykörtékre láthatók példák
17. aki megírja, hogy a linkek hibásak voltak, és közli a javított linkeket
18. aki a belinkelt oldalakon a fórum témájába vágó linkeket talált, ezért megírja, hogy a villanykörték igenis a fórum témájába vágnak
19. aki az összes eddigi hozzászólást idézi teljes terjedelmében, és a végére írja, hogy "egyetértek"
20. aki megírja, hogy a villanykörte-téma körül elszabadult indulatok következtében soha többet nem fog hozzászólni
21. aki javasolja, hogy a hozzászólók kérjék ki a villanykörtés GYIK- et (FAQ-t)
22. aki megkérdezi, hogy mit jelent a "GYIK" ("FAQ")
23. aki felteszi a kérdést: "nem beszéltük már meg ugyanezt mostanában?"
24. aki javasolja, hogy mindenki keressen rá a Google-ben a villanykörtékre, mielőtt irogatni kezdene
+1 ólálkodó, aki fél év múlva megint válaszol az eredeti hozzászólásra, és kezdi az egészet elölről.

u.i: Még mielött belém kötnétek, hogy "ez nekem megvan, csak más címmel", Én írtam át a címet! ani_wink.gif
ProFiler
A negyediket helyből bevállalom... biggrin.gif laughing.gif

Ciao.
Gigah3rtz
EZ nagyon jó biggrin.gif Én bevállalom a 8.-at és a 14..et biggrin.gif
fapuma
IDÉZET(mizsi @ 2005. May 08., Sun 21:02)
...8. aki a fenti hatot kekeckedonek nevezi ...

Melyik hatot? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(Lásd: nem 6 van feljebb, hanem 7)
laughing.gif
Maverick
A 3., 4., 6., 7. pontokat símán bevállalom, de legfőképpen a 14-est, és ezzel összefüggésben a 18-ast... ani_wink.gif biggrin.gif

A 6. pontról: before és after.. ani_wink.gif biggrin.gif biggrin.gif

@ProFiler

Neked a 12-es pontot ajánlom a figyelmedbe; mintha kimondottan Neked szánták volna.. IPB kép

Persze még csomó más is eszembe jutott, de inkább nem írom le.. laughing.gif
Ezt is csak azért mertem, mert ProFiler érti a viccet, és szokta "venni a lapot".. ani_wink.gif biggrin.gif
Adani
@Mav

Ez találó volt.

még egyszer a számítópmániásról. Hogy hívják a barátnőjét a számítógépmániásnak?
-Winch Eszter
-Multi Edit
Méretei pedig: 1024x768 :-)
hope
Az USB tényleg fejlettebb, mint az USA? smile.gif
Adani
Pár közmondás algoritmusa:
/* Addig jar a korsó a kútra... */

while( state(Korso) != _BROKEN ) go( Korso, &Kut);

--------------------------------------------------------------------------------

/* Ki mint vet, úgy arat */

set_quality( Aratas, get_quality(Vetes) );

--------------------------------------------------------------------------------

/* Ajandék lónak... */

if( origin(Horse) == _SOUVENIR ) Allow_Look_At.Teeth=0;

/* Soha ne a falu legszebb lányát vedd feleségül! */

if( bride_ID == most_beautiful( GetAllGirls(_THIS_VILLAGE))) exit(-1);

{Ki korán kel, aranyat lel}

If TimeToInt(Wakeup.Time)<TimeToInt(StrToTime("06:00:00")) then
AddToList(UserLoggedIn.FoundItems,Gold);

{Nezd meg az anyjat, vedd el a lanyat}

Function May_I_Marry_Her(Girl: TGirl):boolean;
begin
With Girl.Mother do
May_I_Marry_Her:=((Body.Qality="attractive") and
(face.Quality="beautiful"));
end;

{Aki máasnak vermet ás az a sírásó}

type
TEmployed=class(THuman)
Job : String[30];
procedure OnGraveDigging( Sender: Tobject);
private
{ Private declarations }
public
{ Public declarations }
end;
Procedure TEmployed.OnGraveDigging( Sender: Tobject);
begin
Sender.Job:="GraveDigger";
end;

{Egyszer volt Budán kutyavásár}

Const
Num_Of_Dog_Buying_In_Buda=1;

/* Sok lúd disznót gyöz */

uses animals;
var lud, diszno: Tanimal;
Procedure Attack(A, B: Tanimal; NumA, NumB: Word);
begin
If NumA*A.Strength>NumB*B.Strength then write(A.Caption)
else if NumA*A.Strength<NumB*B.Strength then write(B.Caption)
else write('Nobody');
writeln(' Won');
end;
begin
Lud.Caption:='Lúd';
Lud.Strength:=10;
Diszno.Caption:='Disznó';
Diszno.Strength:=540;
Attack(Lud, Diszno, 1, 1 );
Attack(Lud, Diszno, 20, 1 );
Attack(Lud, Doszno, 60, 1 );
end.
F9 (Run)

Result:

Disznó Won.
Disznó Won.
Lúd Won.
google
Ez nagyon kemény! laughing.gif Köszönet érte! biggrin.gif
eremit
@Adani

Ez ismét rohadt jó! IPB kép

Barátnőm méretei: 800 x 600 x 32bit. Én így hallottam. IPB kép
ProFiler
laughing.gif Nem rossz...

Ciao.
mizsi
De pihent vagy, Adani! biggrin.gif
Adani
Egy tűzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, elrágcsál egy aprósüteményt, belelapoz az újságba, feláll, nyújtózkodik, majd megszólal:
- No, fiúk, lassan lehet szedelődzködni. Ég az APEH!!!
Csizmazia István [Rambo]
IDÉZET(mizsi @ 2005. May 08., Sun 21:02)
Hány Segélyvonalas kell ahhoz, hogy kicseréljen egy villanykörtét?  ani_wink.gif

Ez nagyon állat, köszönjük. biggrin.gif De kimaradt a 25. aki adminként lezárja a topikot roll.gif
Athos
laughing.gif Nem semmi!!! Nagyon jók! Adani ott a pont! B)
Maverick
IDÉZET(Adani @ 2005. May 09., Mon 10:46)
Pár közmondás algoritmusa:
[...]

Ezek esz-mé-let-len jók!! IPB kép
cereal180
@Adani: Az alatt a bő másfél év alatt mióta fórumozok, ezen nevettem a legnagyobbat. Ez egyszerűen K.O (Most valaki kijavít, hogy az O után pontot kell rakni és, hogy az ebben a zárójelben lévő "O" betűnek idézőjelben kellene lennie.)
Athos
Érettségin tanár a diákokhoz:

- Mindenki hozott magával tételsort, vagy osszak?

---------------------------------------------

IPB kép
Adani
Ez nagyon ott van!!!

Fél perc múlva: Ezen röhög már a fél könyvtár :-)
Athos
Matávból Magyar Telekom

A készüléket átneveztük T-elefonra,
A vidéki hívást T-ávolságira,
Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,
A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük!
Mindezt pedig T-e Fizeted!
ocsi
Most olvastam az Extreme digital oldalán egy mp3 lejátszó rendszerkövtelményei:
IDÉZET
Rendszerkövetelmények:
- Pentium 133MHz
- Windows XP
- CD ROM
- USB Port
- VGA kártya

Szerintetek az XP elfut 133MHz en? Memória nem is kell a gépbe?
Adani
Talán fel lehet rá instalálni, de hogy nem fog futni az szinte biztos. Pár óra alatt talán be is töltődne. Sőt még egy cigit is van időd elszívni mire megnyílik a start menü :-)

- Amit felinstalláltak estig, összeomlott reggelig...
- Egy több ezer oldalas szörfözés is egy egyszerű kattintással kezdődik.
- Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.
- Ép hardverben ép szoftver.
- Krisztus koporsóját se őrizték tűzfalak.
- Bízzál Gatesben, de tartsd készenlétben az install CD-t.
- Nem halat kell adni az eszkimónak, hanem megtanítani, hogyan használja a Hálót.
- Játszik vele, mint internetező az egérrel.
- Ember tervez, Windows lefagy.

A legrosszabb kijelentés az MS-nál: Majd ha fagy!
Athos
IDÉZET(Adani @ 2005. May 11., Wed 11:30)
... Talán fel lehet rá instalálni, de hogy nem fog futni az szinte biztos. Pár óra alatt talán be is töltődne. Sőt még egy cigit is van időd elszívni mire megnyílik a start menü :-) ...

Én tettem már fel 133Mhz-es gépre 128 RAM társaságában Windows XP-t. Indulása sem volt olyan lassú és futott. laughing.gif Igaz, nem is lett utána sem telepakolva minden szeméttel. ani_wink.gif
TheSaurus
Nekem meg volt szerencsém oktatni egy ilyen helyen, ahol 10 db P-I gépen volt az XP, a Panda meg az Office XP kíséretében. Mit mondjak...
Első nap megtanultuk leírtani a Luna felületet, hátha a klasszikus WinSkin gyorsabb. Másnap szólt a főnökség, hogy nem azért licencelik az XP-t, hogy a ronda szögletes ablakokat bámuljuk, Luna vissza.

(Mivel más csoportok már internetezni is tanultak, minket rendszeresen szép lányokkal teleszórt tapéta várt, és időnként ablakok ugrottak fel, V1agrát ajánlva. A csoportom 40 fölötti hölgyekből állt (erősen 40 fölöttiekből), akik ezeket az effekteket nem nagyon díjazták.
Szabadidőm terhére felraktam az Outpostot meg az Ad-Awaret (ez még az SP2 előtt volt), amit a többi oktató a szabadideje terhére leszedett, aztán panaszkodtak a felugró ablakokra meg az eltérített kezdőlapra, stb. De ezt csak úgy írtam, mert ugyanott volt, ahol a P-I + XP társulás.)
Adani
Hiába az emberi hülyeség végtelen.
fapuma
IDÉZET(TheSaurus @ 2005. May 11., Wed 12:52)
...nem azért licencelik az XP-t...

laughing.gif Szerintem nem licenszelik, mivel akkor már lenne pénzük normálisabb hardverre is... ani_wink.gif

Amúgy őszinte részvétem. blink.gif
Adani
Öreg Pityák kórházi látogatásra megy. A szokott busszal utazik, de nem tudja, hol kell majd leszállnia. Az ismerős sofőr megnyugtatja:
- Semmi gond, Pityák bácsi, majd szólok, ha odaértünk.
A busz el is ér a megállóhoz, a sofőr beleszól a hangosbemondóba:
- Öreg Pityák, leszállás!
Mire a busz végéből három öreg nő:
- Kötyönjük tyépen!
apacs
Nagyon jók! biggrin.gif

Kendermagos róka?
Athos
laughing.gif laughing.gif laughing.gif
chipmix
Néha napján feltévedek a Honfoglalóra és sajnos mivel elég kezdőcske vagyok, hát az eredményeim nem voltak valami fényesek.

Egyik nap ki tudja miért mégis megtáltosodtam, vagy az ADSL lett gyorsabb nem tudom, csak jóval gyorsabban és jobban ment a dolog.

Mire megkérdezik tőlem: te a számítógéppel születtél?
Csak ennyit feleltem: igen, újra. laughing.gif
web
Hello!
Én is találtam jó képeket pcrQl.
>>>pc kép klikk<<<
Athos
Ehető számítógép! biggrin.gif
Adani
Ez nagyon jó.
Adani
A legrosszabb dolgok, amik az élet császárával történhetnek:
1 A spojlere fennakad egy vasúti átjáróban, miközben piros fénysorompónál mentőt előz.
2. Amikor kopaszra nyírják, előkerül a tarkóján egy rég elfelejtett Dolly Roll tetoválás.
3. Miközben kihajol anyázni a rokkantparkolónál, rákönyököl az ablakhúzóra és beszorul a nyaka.
4. Amikor parkolás közben rátolat vonóhorgával egy Suzukira, akkor derül ki, hogy kettőjük között volt egy beton virágváza.
5. A hibás szteroid adagolástól annyira megnő a hónaljizma, hogy csak oldalsó középtartásban tudja tartani a karját, ráadásul hóna alá nem fér be a dezodor, ezért mindig büdös.
6. Kedvenc, két számmal kisebb bőrnadrágjában, vezetés közben kinyílik a rugós kés.
7. Az első randin beszorul a sportülésbe és tűzoltók szabadítják ki.
8. Rosszul sikerül a nyakredő piercingje, ezért úgy tartja a fejét egész nap, mintha a planetáriumban lenne.
Athos
Most röhögtem szét magam a következő viccen:

Egyszer régen, egy messzi-messzi Galaxisban...

Két Jedi lovag beszélget:

- Mondd Luke fiam, van errefelé Praktiker?

- Erre csak Obi van Kenobi... laughing.gif

------------------------------------

A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoró miatt.
google
IDÉZET(Athos @ 2005. May 13., Fri 8:10)
Ehető számítógép! biggrin.gif

Úh... ilyet én is szívesen elfogyasztanék! Most elképzeltem, milyen lenne ezt megenni... érdekes. roll.gif ani_wink.gif
Adani
@Athos

Én is hallottam egy viccet, ezt csak hardcore gamerek érthetik.
-Miért jó a Protoss légierő?
-Mert Corsairű
Athos
Jaj! Ez fájt! biggrin.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.