Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vicces topik
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128
Scorpion Spyke
@Adani:
Ez marha jó! biggrin.gif A többi klipjük is ott van nagyon! ani_wink.gif biggrin.gif

@Gereby:
Ezen halálra röhögtem magam! biggrin.gif

Apropó: Láttátok már Speaket, a Hungarian Rappert? Ha nem hát ITT van! Nézzétek meg a paródiáit is, marha jók! ani_wink.gif
Adani
Ki ez a Speak? sose halottam róla, de hogy raphez semmi köze ennek a nyávogásnak az tuti. A paródiák viszont jók.

Ennél még ők is jobbak:
Crack - Temet az utca!

Azért rajtuk is röhög már régóta a fél hiphop.hu fórum.
Rádádádádérádádádádééééé! biggrin.gif LOL!!!!!!!!
Calyd
Link - nekem tetszett.

@Adani: megnéztem. Hát, nem értek ehhez a stílushoz, de talán ha nem próbálják meg ennyire elkeménykedni, akkor lehetett volna belőle Valami. Bár szerintem ez a magyaroknak egyáltalán nem jól. Ez maradjon meg a négereknek, ez az ő világuk szerintem. Magyarból egyedül a Belgának tetszik egy-két száma, azt hiszem az is rap vagy hip-hop vagy mi. smile.gif
kolimi

Haláli smile.gif
Greene
@Adani: Magyarországon senkinek sincs köze a RAP zenéhez. Az egész az amcsik majmolása. roll.gif
Calyd
Ezt mondhatnánk mondjuk a rock zenére is. Attól, hogy hatással van valami egy együttesre, szerintem még nem feltétlenül majmolás. Viszont amit Adani mutatott az az. Én abszolút nem vagyok járatos ebben a műfajban, de lakótársam hallgat Belgát néha. Ők szerintem elég eredetiek.
zsoltchelsea
Nekem pl. a Tankcsapda bejön. Talán ők hasonlítanak a legjobban a rockhoz. Az egyik olyan együttes, ami akkor is jó maradt, hogy sztárolni kezdték.
Adani
Azért ez így nem igaz, van több jó magyar csapat. Pl: Sub Bass Monster nagyon jó, és őt talán ismeritek ti is, mert azt a nagyobb rádiók is szokták játszani. De ott van még az NKS, kicsit populárisabb a Hősök, ők inkább a rétegzenét nyomják, ami jobban eladható. Egyébként pl: ott van Mikrofontos, aki mellesleg évek óta jó haverom.
Vagy régebbi előadók közül jó még a Last Players, az Árral szemben, a Zöldövezet, a Machos ( az egyetlen magyar cspaat, akik a Bone Thugs & Harmony stílusában próbált rappeléni és nem is csinálták rosszul, A Bone Thugsra utalás az egyik számuk címében is megvan, Csont nyomor harmónia).
Greene
Még az öltözködést is majmolják. SBM is majmolás, de már a Geszti is az volt a RAPülőkkel. Zeneileg nulla.
Nézzétek meg az Afro-Amerikai rapperek honnan indultak, és aztán nézzétek meg a Magyarokat, aki apuci 5 cégével a háta mögött aranylánccal a nyakában pofázik arról, hogy neki mekkora problémái vannak.
Adani
Ez a rétegzene, ami nem szól semmiről. Ezek az ún. mainstream előadók, ilyen pl: Ogli G, Majka, Ganxsta Zolee stb. De őket még a rapperek is lenézik.

Az undergroundban ilyet biztosan nem látsz. Idézet egy Háborgató Maszkura számból:
Klikk!

IDÉZET
Szomorúságról szólok csórón öltözve időben
Mert nyomorúságról nem illik beszélni NIKE vagy PUMA cipőben

SBM fellépésen meg voltam már többször is, és ő sok felkapott sztárral ellentétben nincs elszállva magától. A koncerten vagy utána beszélget az emberekkel, osztogat autogrammot, akik voltak fórumtalálkozón ők is aztm ondták, hogy teljesen közvetlenül elbeszélgetett velük, együtt söröztek és billiárdoztak. Ellentétben pl: a Hősökkel, akik mióta felkapottak lettek, nagyon átmentek beképzeltbe, a múltkor is jöttek Orosházáa egy kisebb buliba fellépni és olyan lekezelőek voltak mindenkivel, hogy arra nincs szó. Nem kéne attól így elszállni, hogy ők már a Hegyalján is felléptek, meg 50 ezer+ útiköltségért lemenni egy 10 perces fellépésre.
Vagy ott van pl: MC DC, aki mióta elindult az It's Rite-on akkora arca lett, hogy tehertaxival nem bírják utánavinni. Talán ti is halottatok róla, csinált vele riportot a Fókusz meg az Aktív, hogy ő az első mozgássérült rapper Magyarországon. Na, de ezzel arcoskodni utána, mi köze a rappeléshez, hogy valaki mozgássérült vagy nem? Nem gátfutásra nevezett, ahogyan azt egyik jóbarátom mondta.

A RAPülőket meg ne is említsük, már akkor is köpködték Gesztit miatta a már meglévő rapcsapatok. A Megasound System pl: az egyik számában jól beolvas Gesztinek.
Megasound System - Kis köcsögök
IDÉZET

Egy másik köcsög, zenét csinál
Ráfogja, hogy rap pedig nem is hasonlít rá
Diszkózenére idétlen szöveg
Az emberek meg azt hiszik, hogy ez az idétlen trágya rap
Így égeti ez a [ülő testrész] a rappet
De most mi égetjük egy kicsi ezt a [ülő testrész]et

Calyd
Tankcsapdával nem értek egyet. A Tankológiáig illetve Agyarországig követtem őket, már ezeken "átmentek gagyiba" [Jay és Néma Bob]. Totálisan populáris zene, össze sem hasonlítható a régivel. A régiek viszont jók! Rock on! smile.gif

A rap és hip-hophoz továbbra sem értek, de szerintem azért magyarok [pontsítok: nem afrók között] is vannak olyanok, akik jól csinálják. Ennek szerintem egyetlen feltételen van: alkalmazkodni a saját lehetőségeikhez. Például egy magyar rapper valószínűleg soha nem fog tudni olyan stílusban rappelni, mint egy feka [ez nem rasszista beszólás, sőt!]. De nem is ez a cél. Ha az eredetiség érzetét meg tudja teremteni, akkor el tudom ismerni, ha nem akkor majmol. Majkáról meg ilyenekről inkább szót se ejtsünk thumbdown.gif

Bár szerintem már off-topicok vagyunk...
Adani
Fapuma büfé
tanulo91
Huhh...

FireVuk, ThunderGombóc, NépmeseIE és TotalKorona. biggrin.gif Nem tudok mást mondani, minthogy LOL.
Gereby
Use Fire VUK!!! >>KLIKK<< laughing.gif
Babó22
Inkább ThunderGombócartúr. laughing.gif
Pentium XE
Ez nagyon LOL. laughing.gif
fapuma
Ez egyszer a PCW weboldalán is volt hírként. smile.gif
Digital Silence
NÉHÁNY GONDOLAT A FÉRFI-NŐI KAPCSOLATOKRÓL

A SZERELEM MATEMATIKÁJA
Eszes pasi + hülye nő = viszony
Eszes pasi + eszes nő = románc
Hülye pasi + eszes nő = házasság

IRODAI MATEMATIKA
Eszes főnök + eszes alkalmazott = profit
Eszes főnök + hülye alkalmazott = termelés
Hülye főnök + eszes alkalmazott = előléptetés
Hülye főnök + hülye alkalmazott = túlórázás

VÁSÁRLÁSI MATEMATIKA
Egy férfi két dollárt fizet egy egydolláros árucikkért,
amire szüksége van. Egy nő egy dollárt fizet egy kétdolláros
árucikkért, amire nincs szüksége.

STATISZTIKA
Egy nőt addig aggaszt a jövő, amíg férjhez nem megy. Egy
férfit sohasem aggaszt a jövő, amíg meg nem nősül. Sikeres
az a férfi, aki többet keres, mint amennyit a felesége el
tud költeni. Sikeres az a nő, aki ilyen férjet talál.

Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalat őrző-védőinek.
Kissé tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de a törzsfőnök Aghwopakitru-ra esküdött hogy nem fognak megenni senkit, legfeljebb csak a konkurenciától.

Fél évvel később eltűnik az egyik takarító.
Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják.
Összedobolják a kannibálokat, a törzsfőnök a rendőrök szeme láttára mindenkit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.

Nyomozók el, törzsfőnök bekérdez: Ki volt az?
Hátulról ifjú kannibál szól hogy ő volt.
Törzsfőnök: Bazzeg nem megmondtam, hogy a takarítókat ne bántsátok! Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót!??
zsoltchelsea
@Calyd: A TCS is csinál még jó számokat, de ahhoz az egész album kell, ugyanis, amit rádióban adnak sosem igazi, mert azt nem játszanák le.
Pár régi poén (ha ismeritek):
"Kedves tanárok, diákok, szülők,... Irma néni!"
"- A fiúk a bányában dolgoznak!
- Kussss!!!"
"-Halló! A Vasedény?
-Szálljon már ki a vonalból!"

Egy újabb:
"- Alhambrahambrabrahamra!
- Mi van b.meg, rosszul vagy?
- Alhambrahambrabrahamra!!!
- Köpd ki vagy nyeld le b. meg!"
Szerdahelyi Gergely
Nagy Knight Rider rajongó vagyok. Néhány David Hasselhoff videoklip:

David Hasselhoff - Jump in my car
Kitt jobbkormányos?? blink.gif Egyébként érdemes figyelni a szöveget meg a történetet smile.gif

David Hasselhoff - Hooked on a Feeling
Remekül látszik a vetített háttér. Ez annyira durva, hogy szerintem szándékos.

És a legjobb:
David Hasselhoff - Lookig for freedom
Ez a klip bemutatja a sorozatot. A 2 korcs műfa a csillogó műanyag sziklákkal nem kéne, ja meg a kendős nő. Ő nem tudom mit szenved a kendővel smile.gif Látszik egy csomó rámpa, meg egy csomó orraérkezés. Ja, a műanyag bikát majdnem kifelejtettem. Az a filmben is vicces volt smile.gif
Ha ezt végignézed, utolsó snittbe van egy nagyon durva ugratás. Filmből kivágták ani_wink.gif

Amúgy nekem zeneileg tetszenek a számok (főleg a 3.). Párszor meg kell hallgatni őket. Igaz, mindig is kilógtam a fórumból a zenei stílusommal...
Adani
Klikk!

Milyen igaza van.

Egyébként van itt egy jó kis oldal a MÁV-ról, érdemes beleolvasgatni:
Megint Állunk Vazze
Sebi
A katona őrt áll az erőd tetején. Egyszer csak lekiabál:
- Parancsnok, jönnek az indiánok!
- Barátok, vagy ellenségek?
- Valószínűleg barátok, mert együtt jönnek!
zsoltchelsea
Nemrégiben volt az NCIS-ben:
IDÉZET

Kate: A házas férfiak tovább élnek.
Tony: Dehogy, csak többnek tűnik.
Red Boy
Ez nem vicces, inkább ügyes.
Sebi
Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, a NASA kutatói kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül. Fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten.
Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került.
...
Az oroszok inkább ceruzát használtak...
Egilis
Ez a kocsi nemcsak kíméli a környezetet, de repülni is tud! smile.gif
h.arpad
IDÉZET
Ha a 2012-es EB rendezési jogot Magyarország nyerte volna, az ukrán miniszterelnök táviratozott volna a magyar miniszterelnöknek:
JÓK VOLTATOK STOP
GRATULÁLUNK STOP
KŐOLAJ STOP
FÖLDGÁZ STOP

laughing.gif
Crocket
Az állatorvos megkéri az asszisztensét, hogy adjon be hashajtót a Rárónak. Elmagyarázza, mi a teendő:
- Dugjon be egy csövet a ló szájába, tegye be a tablettát a csőbe, és fújjon bele jó erősen, így a gyógyszer a ló nyelőcsövébe kerül.
Fél óra múlva kérdi az asszisztenst:
- Na, hat már a hashajtó?
- Igen, de sajnos a ló fújt először.
Szerdahelyi Gergely
Hölgyeim, Uraim, amint ígértem elkészült a következő videó: biggrin.gif

Videó

(Ez most NFS jellegű)
Matvác
smile.gif
Mennyivel képes menni egy ilyen? Amint láttam azért nem téptétek szét a kocsikat, gondolom nem is a tiétek. smile.gif
De nem lett rossz, megmosojogtató. ani_wink.gif
Gereby
LOL! laughing.gif

Látom a "Pilótakeksz"-nél volt a befutó. smile.gif
Szerdahelyi Gergely
Kb 30-al mennek az autók, és mindegyik saját. ani_wink.gif

Az ajánlott videókban oldalt ott van a többi is, amiket én készítettem. Ez a legjobb.
Egilis
Nagypapa és unokája eső után ácsorognak az udvaron. A gyerek meglátja, hogy egy nagy giliszta kibújik a földből. Mondja a nagyapjának:
- Papi, fogadjunk egy százasba, hogy vissza tudom dugni a gilisztát a földbe!
- Ugyan már, hogy tudnád visszadugni?
Unoka beszalad a kamrába, kihoz egy flakon sprayt, ráfúj a gilisztára, az megkeményedik, és visszadugja a földbe. A nagyapja odaadja a százast, majd másnap újra egy százast nyom a gyerek kezébe.
- De nagypapa, tegnap már megadtad a százast.
- Tedd el nyugodtan kisfiam, ezt nagymamád küldi. blush.gif
Adani
Bash.hu:

IDÉZET
Laczkó üzenete:
hát ha amcsi verdám lesz akkor azt a garázsba fogom tartani és csak piros betüs üneppnél hozom elö
Santiago Munez üzenete:
biggrin.gif
hat igen
Laczkó üzenete:
meg az unokáknak mutogatom h régen milyen szép autok voltak és milyen jo büdösek:D
meg benzinnel müködtek és nem fénnyel
Santiago Munez üzenete:
mi az a benzin nagypapa?
biggrin.gif
Laczkó üzenete:
az egy dolog amiért régen lötték az arabokat
Santiago Munez üzenete:
biggrin.gif
Laczkó üzenete:
mik azok az arabok nagypapa?biggrin.gif
Santiago Munez üzenete:
:DDDDDDDDDDDDD
kolimi
Húúú, de gonosz! twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif
Betört LCD-t imitáló háttérkép
smile.gif
Egilis
A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot:
"Nyugodjék békében".
Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni:
- Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz".

Két rendőr beszélget:
- Mi az ott a kezedben?
- Termosz.
- Az mire jó?
- A hideget hidegen tartja, a meleget pedig melegen!
- Király! És mi van benne?
- Két gombóc fagyi és egy adag húsleves.

Szőke nő egy iskolában, mint pszichológus kap állást. Rögtön az első napon meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
- Jól érzed magad?
- Jól.
- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
- Mert én vagyok a kapus...

A plasztikai sebész új arcot varázsolt a hölgynek: eltüntette a ráncokat, és az orrát is kisebbre szabta. Amikor felépül a páciens, az orvos megkérdezi tőle:
- Mit tehetek még Önért, asszonyom?
- Tudna nekem nagy, kerek szemeket csinálni?
- Természetesen! - válaszol a sebész, majd kiszól az asszisztensnőjének:
- Legyen szíves, mutassa meg a hölgynek a számláját!
Dani991
Hárman rendelnek a vendéglőben:
- Én gyümölcs teát kérek.
- Én is azt.
- Én zöld teát kérek, de tiszta pohárban hozza!
Öt perc múlva megjelenik a pincér, és szétosztja a teákat.
- Melyikőjük kérte tiszta pohárban?
Babó22
Hackerjáték
tanulo91
Jack Bauer viccek.
Scorpion Spyke
Ki az a Jack Bauer?
Babó22
A férfi és a nő.
Aneurysm
Néhány Galla videó:

http://www.youtube.com/watch?v=dH2MllNz4LM
http://www.youtube.com/watch?v=kwNkPvqEU-A
http://www.youtube.com/watch?v=eP5ON7YfJ_E

Related-ben találtok még jópárat ha tetszett.
Crocket
Eu vs Italy
Crocket
A II. Világháborúban egy amerikai katona egy kemény bevetés után éppen szabadságára indult angliai állomáshelyéről. Felszállt egy vonatra, majd ülőhely után kutatva benyitott egy fülkébe. Ott egy elegáns angol úriember, a felesége és a lánya ült. A negyedik ülőhelyet egy kis szobakutya foglalta el.
A katona udvariasan megkérdezte a nőtől:
- Elnézést, szabad ez a hely?
- Maguk amerikaiaik olyan udvariatlanok! - felelte a nő gőgösen. - Nem látja, hogy foglalt a szék?
- Ne haragudjon hölgyem, de nem fogná az ölébe a kutyáját, hogy leülhessek? Nagyon fáradt vagyok, és még messze a végállomás!
A nő hidegen ránézett:
- Maguk, amerikaiak! Nemcsak udvariatlanok, de még ráadásul pimaszak is!
A katona erre megfogta a kutyát, majd a lady sikoltozása közepette lehúzta az ablakot, és kidobta a vonatból.
Ekkor megszólalt az angol úr:
- Maguk amerikaiak mindent rosszul csinálnak! Nem a jó kezükben fogják a villát, nem az út jó oldalán közlekednek, ráadásul nem a jó szukát dobják ki az ablakon...

Az álláshirdetésre jöttem titkárnőnek.
- Foglaljon helyet a számítógép előtt!
- Igenis.
- Ne ott, kisasszony, az a kávéautomata.

Nemi erőszak ügyében ítélkeznek egy rendőr fölött.
- Nem értem - mondja a bíró -, hogy ha igaz, amit mond, hogy homoszexuális, miért támadta meg azt a szerencsétlen apácát?
- Hmm... Hátulról úgy tűnt, mintha Zorró lenne...

Áron, a kocsis felvesz a kocsijára egy rabbit. Útközben beszédbe elegyednek, és a rabbi végig azt mondogatja, milyen nehéz is az ő hivatása. A kocsis azt javasolja, hogy cseréljenek egy rövid időre. A rabbinak tetszik az ötlet, végül is kocsisnak lenni könnyebb. Csak azon gondolkozik, jó lesz-e a kocsis rabbinak. Ahogy beérnek egy faluba, két diák megszólítja a rabbiruhába öltözött kocsist, hogy ugye így meg úgy kell értelmezni a Szentírást. Áron fitymálóan nézi őket:
- Ezt nálunk egy közönséges kocsis is kívülről fújja! Hé, Jankele, állítsd meg a lovakat és magyarázd el ennek a két semmirekellőnek!
Red Boy
Megvan hogy hová vitték Mazsolát. IDE biggrin.gif
JOINT72
Eszméletlen jó sportvideó: Link. biggrin.gif
Sebi
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek. A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva. A tanító megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:
- Bor?
- Nem. - feleli a fiú.
Újabb cseppet kóstol a tanító.
- Pezsgő?
- Nem.
- Szabad a gazda! Feladom. Mi ez? - mondja a tanító.
- Kiskutya.
Aneurysm
http://www.youtube.com/watch?v=toUcTzZS43s

Nem egy újdonság de nekem csak ma küldték el.
h.arpad
Verekedés közben miért nem szokott kitörni focimeccs?
Garono
Ez van Intruder aláírásában is. ani_wink.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.