Takarítottam régi emiljeim között, és pár gyöngyszemet közrebocsátok. Ezektől nem csak a gép, de még a felhasználó is tönkremehet egyes esetekben.
(Az uccsó kettőt én írtam, a többit csak kaptam.)
----------------------------------------------------------------------------------------
"Az Y. emeleten, az xxx-as szoba előtti XEROX gép jelenleg csehül (v.
lengyelül, v. szlovákul) beszél, az előbb valaki nyomtatás közben (kifigyott
a papír) kikapcsolta és újra bekapcsolta. A "nehodnema cekaj potrebi"
jellegű kiírások alapján nem tudom eldönteni, hogy működőképes-e még
egyáltalán. Kérném a XEROX-ból kiképzett informatikus kollégákat, hogy a
nevezett gépet vizsgálják meg, és üzemszerű működése végett intézkedjenek."
-----------------------------------------------------------------------------------------
"Hiddjék el, hogy az Informatika csak akkor fog ilyen diktatórikus
utasítást végrehajtani, ha Önök már kimerítették demokratikus
jogaikból adódó érvrendszerüket, és a megfelelő megegyezés
megszületett."
----------------------------------------------------------------------------------------
"Subject: Re: Ne szorakozz!... ; Vírus van !!!
Date sent: Wed, 12 Jun 2002 13:44:36 +0200
Ja, és kis utóirat:
12 éve itt vagyok a Házban, és érdekes, NEKEM még soha nem volt
vírusom és nem is lesz; igaz, hogy én nem is dugdosok
meggondolatlanul sehova se floppikat, a levelezésben pedig Dezső és
Béla instrukcióinak megfelelően járok el, ezért webes férgeket se
szedtem össze sehonnan."
---------------------------------------------------------------------------------------
" -a parkolási tilalom feloldását a gazdasági udvaron szombat délután a kordon és az őr hiány jelzi majd,az Oroszlános udvaron pedig a jelentős mennyiségü lóKellemetlen."
(Egy régi, rendezvénnyel kapcsolatos levélből.)
---------------------------------------------------------------------------------------
"Gazdasági prognózisok 2004-re:
Lesz sáveltolás. HUF/EUR legkésobb januárra eléri a lélektani 300-as határt.
Az alultervezett inflációval átmenetileg javul a költségvetés helyzete.
Márciusban elkezd olvadni a hó, ennek közvetlen folyományaként a kormányzat megítélése pozitív irányba mozdul el.
A közalkalmazotti szférában várhatóan átlagosan 10%-os illetmény(bér)emelést hajtanak végre. A frissen utcára került közalkalmazottakat felszívják a környezo kocsmák.
Mezogazdaságunk bizakodva tekinthet a jövobe. A fu már nol.
NATO tagállamként a HM új kiképzési eszközöket vezet be: Szigorú tekintettel a nemzetközi terrorizmus ellen.
Fellendül az autópálya építés. A bezárt repüloterek beton kifutópályáit "recicling keretében" az M7 és M5 autópályák alapozási munkáihoz használják fel.
Erosödik a belföldi turizmus. Ennek elso jeleként fellendül a helyi munkaügyi központok látogatottsága. Aprilis 15-tol javul a családok helyzete. Véget ér a futési idény, a tehermentesülo családi kasszák
fejenként és hetente 1 liter tejjel többet vehetnek.
Betemetodnek a politikai élet árkai. Az MSZP-SZDSZ-FIDESZ-MIÉP-MUNKÁSPÁRT közös EU-parlamenter listáját a híres kolozsvári illetoségu filozófus T.G.M. vezeti. A volt Román Kommunista Párt tagsági igazolvány érvényes EU útlevélként használható.
Kulcsár Attila bakijának köszönhetoen 300 milliárd Euró landol a K&H számláján.
Reformkonyha ajánlatunk az egészséges életmód híveinek: fuleves, puliszka."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Címzett: navarro@mail.index.hu
Tárgy: Géprombolás
Érkezett: 2004.07.08. 09:44
Üdvözlöm Tisztelt Uram!
Ajánlom figyelmébe a következő linket:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=1219Az itt található topikot még én indítottam, a végső elkeseredés és a totális berúgási vágy között ingadozva.
A gépromboláshoz én legszívesebben karózó baltát használnék a jó fogás és ergonómia, valamint a kiváló egyensúly miatt. Nagy kihívást jelent azonban a "Samu" is, amely mint köztudott a húszkilós falbontó kalapács népies beceneve. Eme eszköznek a hatékonysága nyűgöz le már több mint 23 éve, főként bazaltsziklák és betontömbök ellenállási együtthatóinak eliminálásától indíttatván.
Tisztelettel: Zsivágó"