Shia-ko
2005. május 24. 6:57
IDÉZET
Vidéki vendéglőben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor zene nincs...
Adani
2005. május 24. 9:29
Asszony palacsintát süt, mellette a férj:
-Vigyázz túl sok olajat teszel bele, lejjebb kéne venni a gázt, fordítsd meg mindjárt odaég! Pár perc után elunja az aszony:
-Ne csináld már, azt hiszed nem tudok egy palacsintát megsütni?
-Nem, csak próbálom megmutatni, milyen érzés amikor vezetek.
Adani
2005. május 24. 10:06
Ezt most olvastam, bár Rambo már tuti ismeri

A C64 emulátor olyan mint a guminő, el lehet szórakozni vele, de az igazit nem pótolhatja.
Shia-ko
2005. május 25. 6:31
IDÉZET
- Mi az élet?
- Isten egyik morbid módszere a hús tárolására.
benkovics
2005. május 25. 6:35
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje
mindig mellette virraszt.
Egyik éjjel Lajos magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon
közelebb.
- Drága Zsuzsa - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor
is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csödbe ment,
amikor meglöttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem
kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit
gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej.
- Azt gondolom, hogy

nem hozol szerencsét!
Athos
2005. május 25. 7:27
@Shia-ko

Ez nagyon ott van!
Shia-ko
2005. május 25. 8:12
IDÉZET
- Hová mész?
- Moziba.
- Mit adnak?
- Quo vadis?
- Mit jelent az?
- Hová mész?
- Moziba.
- Mit adnak?
- Quo vadis?
- Mit jelent az?
- Hová mész?
- Moziba.
.
.
.
Athos
2005. május 25. 12:19
RAID magyarázataEgylőre gondoltam ide teszem. Jópofa, de hasznos is, mert jól magyarázza el az egyes RAID típusokat.
benkovics
2005. május 25. 12:56
Komoly!
ProFiler
2005. május 25. 13:00

Tetszik! És ha belegondolok, tényleg nagyon jó hasonlat!
Ciao.
eremit
2005. május 25. 13:08
Ez a Raides-flakon nagyon jó!
mizsi
2005. május 25. 16:03
Valamikor egy Seattle-i férfinek benzinre volt szüksége, ráadásul nagyon gyorsan.
Pénze nem lévén, szerzett egy gumicsövet, ami igen alkalmasnak tűnt arra, hogy egy autó benzintartályából szerezze be a szükséges üzemanyagot. A fickó nem lévén különösebben rutinos benzintolvaj, úgy gondolta, hogy egy lakókocsi inkább megfelel a céljának, hiszen elég nagy ahhoz, hogy a cselekményt álcázza.
Ez így rendjén is lett volna, ha az úriember össze nem téveszti a benzintank sapkáját a... lakókocsikba széria-felszereltségként beépített WC-tartály kivezetőcsövével. A folytatás az előzményeknek megfelelően alakult: a rendőrök a rosszullét miatt a helyszínen találtak a tolvajra. A jármű tulajdonosa jót nevetett a dolgon, s nem tett feljelentést. Ha jól meggondoljuk, feljelentésének nem is lett volna tárgya.
Adani
2005. május 25. 16:08
Hát még mindig jobban járt, mint egy párfős benzintolvaj banda, akik szintén csővel és kannával indultak benzint szívni. Elkezdték szépen átszívni a benzint a kannába, majd miután végeztek, az egyik úgydöntött megnézi maradt e még a tankban... gyufával. Volt benne, kigyulladt a tank, és a nagy csapkodásban (oltás ürügyén) a kannát is sikerült feldönteni. Mehetett a kórházba a csávó és a garázs a kocsival is majdnem leégett.
mizsi
2005. május 25. 16:10
Ezek inkább már az Ápoltak kategóriába tartoznak
Shia-ko
2005. május 25. 16:26
És aki benzinlopás után rágyújtott?
Adani
2005. május 25. 16:33
Olyanról nemtudok, de volt egy ember Olaszországban, aki azzal játszott, hogy benzinnel öntött le hangyabolyokat és meggyújtotta, és egyszer egy mezőn találták meg darabokban. A vizsgálat szerint nem gyilkosság történt, csak a hobbija közben dohányzott :-)
Szanya
2005. május 25. 17:54
Az a Ladás sztori nagyon jó. Ki írta? Mert egy dolog megélni, de aki ezt így továbbadja az előtt le a kalappal.
Javaslom a fórumtársaknak, hogy tanuljanak meg olvasni, mert frankó dolgokból maradnak ki, ha ez már némelyiküknek hosszú.
ProFiler
2005. május 25. 20:59
A készüléket átneveztük T-elefonra,
A vidéki hivást T-ávolságira,
Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,
A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük.
Mindezt persze T-e fizeted!
Ciao.
Ulala
2005. május 25. 21:00
Adani
2005. május 25. 21:02
@ProFiler
Ez a T-s nagyon jó!!!
benkovics
2005. május 25. 21:07
sirfrancisd
2005. május 25. 21:38
@Benkovics
Mi már "vénebben" ezt másképp is látjuk
Pár éve láttam az RTL2- n egy amcsi vicces sorozatot, csúpa malőrről szólt. A nagyrésze sajnos nem elmesélhető, mert ki lenne moderálva, túl gusztustalan dolgok voltak, de röhögni pont jó. Szóval mutattak egy apókát, aki a sztrádáról behajtott egy McDrive- ba, és olyan tintás volt, hogy nem vette észre, hogy a kijárónál nem az úttesten ment fel, hanem az út széli gödörben landolt. Jött a rendőr, és odament gyalogszerrel megnézni a bácsikát, behajolt hozzá az ablakon, a bácsi erre: Fiam maga aztán nagyon sportos, ha bírja tartani velem a tempót!
Adani
2005. május 25. 21:41
Én olyanról hallottam, hogy egy autós megállt a leállósávon kereket cserélni. Rendőr látja odaáll mögé szirénázva, hogy a többi autós ne rohanjon bele véletlenül. Csávó kereket cserél már éppen indulna, amikor a rendőr kiszáll és szondáztatja. Persze, hogy részeg volt, a rendőr meg kiszúrta, mert nem a lapos kereket cserélte ki.
sirfrancisd
2005. május 25. 22:02
Ez nagyon jó!
ProFiler
2005. május 25. 22:19
A rendőr meg olyan hülye volt, hogy végignézi, amig kicseréli a jó kereket...
Ciao.
sirfrancisd
2005. május 25. 22:21
Vagy besegít mi?....
Adani
2005. május 26. 9:46
Magyarországon összeül az orvosok nemzetközi konferenciája. Egy francia orvos felszólal:
- Azért gyűltünk most össze, mert rájöttünk, hogy az emberi test szervei mennyire hasonlóak bizonyos egyszerű gépekhez. Miért ne nevezhetnénk hát ezeket (az egyszerűség kedvéért) ugyanúgy, mint azokat a gépeket?
Mivel Magyarországon vagyunk, illő, hogy magyarral kezdjük a dolgot. Az emberi test legnemesebb része a szív. Ez nagyon hasonló munkát végez, mint a pumpa. Miért nevezzük hát szívnek, miért ne nevezhetnénk pumpának?
Felszólal egy magyar orvos:
- Kérem, ez nálunk itt, Magyarországon teljesen lehetetlen.
Képzelje csak, hogyan szólna pl. a következő népdal:
Kalapomon piros szegfű, rószám tőled kaptam - cserébe a PUMPÁMAT hagytam...
Vagy hogyan szólna a szerelmesek levele:
Édes, drága, egyetlen PUMPÁM! Mióta PUMPÁM a PUMPÁDTÓL távol van, alig bírok a PUMPÁMMAL! Maradok szerető PUMPÁD...
Bizonyára önök is hallották a nemrég történt szörnyű esetet, mikor a gyilkos az ablakon át bemászott, és az ott fekvő gyönyörű hölgyet pont a PUMPÁJA közepén szúrta...A temetésen a pap a következőket mondta:
-Azért gyűltünk most össze, hogy búcsút vegyünk ettől a hölgytől. Ez a nagy PUMPA, ez a jó, PUMPA, ez a nemes és egyszerű PUMPA, kinek PUMPÁJA mindig az emberiség PUMPÁJÁÉRT dobogott, itt fekszit előttünk - kihűlt PUMPÁVAL...
Erre az összes orvosnak meglágyult a PUMPÁJA, és megegyeztek, hogy a szív maradjon csak szív, ne nevezzék többé pumpának...
TheSaurus
2005. május 26. 10:01
Megy a fickó az autópályán Porschéval, szolid 130-cal. Egyszer csak elhúz mellette egy tehén. A fickó csodálkozik, aztán gázt ad, visszaelőzi 200-zal. Hamarosan megint elhúz mellette a tehén. Padlógáz, üveghang, visszaelőz. Hamarosan megint elhúz mellette a tehén. Nem bírja tovább, megáll egy pihenőnél, betámolyog a büfébe és elmeséli a pultosnak, mi történt vele. Pultos:
- Jaaa, a tehén...? Az hülye...
Adani
2005. május 26. 11:13
Trabantos lerobban az autópályán. Megáll egy Porsche és vállalja, hogy az első szervízig elvontatja. Mennek 200-zal, a Trabantos örül, mert még sosem ment ilyen gyorsan. Később elhúz mellettük egy Ferraris, vezetője beint a Porschesnak, erre a Porsches begurul, és padlógázzal visszaelőzi a Ferrarist. A Trabantos, már nem bírja és folyamatosan dudál, hogy lassítsanak. Látja ezt egy kutas vezetője, és áttelefonál a következő kutasnak:
-Te ezt látnod kell, hárman versenyeznek elöl egy Porsche utánuk egy Trabant, mögöttük egy Ferrari, és a Trabantos folyamatosan dudál, mert előzni akar.
ProFiler
2005. május 26. 13:04

Ez jó!
Ciao.
Adani
2005. május 26. 16:33
Megasztár súgógépMűvelt sztárjaink!
Kiskalóz
2005. május 27. 12:51
Két barát találkozik. Mondja az egyik.
- Te nekem tegnap olyan szerencsés napom volt. Megyek az úton és találok egy húszezrest. Megyek tovább, elsétálok egy kupleráj előtt, mire az ott álló hölgy azt mondja, hogy ma én vagyok a 100-ik aki elsétál, ezért ingyen kapok mindent. Bemegyek leülök egy szobába. Bejön 3 gyögyörű szőke hölgy. Táncolni kezdenek majd levetkőznek. Hát én teljessen kész voltam.
- Hát barátom neked tényleg szerencsés napod volt.
- Várj... ez még nem minden. Ezek után bejön 3 fekete nő akik szintén levetkőznek, majd mindegyik orálissan kielégít.
- Hát tényleg Te vagy az év legszerencsésebb embere.
- Vááááárj.. tényleg nincs még vége. Ezek után bejön egy gyönyörű indiai Nő. Hatalmassat szeretkeztünk. Utána berszélgetni kezdünk. Mire Nekem feltűnt, hogy van a homlokán egy piros izéé. Tudod ami minden indiai Nőnek van. Na előkaptam egy huszast, lekaparom, és mi van alatta?? "Ön nyert egy biciklit"
Shia-ko
2005. május 27. 13:17
IDÉZET
Elmegy a Józsi a paphoz gyónni.
- Te vagy az, Józsi fiam? - kérdezi a pap.
- Bizony én, atyám.
- Hát mit vétkeztél már megint?
- Paráználkodtam, atyám. A falu egyik legledérebb asszonyával háltam.
- Teremtom! Csak nem Bíró Marissal?
- Nem, nem, atyám, ne is kérdezze!...
- Akkor csak Tóth Kata lehetett az.
- Nem o volt, de ne is kérdezze, atyám, nem mondhatom én azt meg.
- Ej, hát csak nem a traktoros Juhász Janinak a felesége, Klára?
- Nem, nem, atyám, ne kínozzon, csak oldozzon fel, kérem!
- No, jól van Józsi fiam! Mondj el 10 Miatyánkot, és tartsd távol magad a
buntol! Ezek a nok csak a pokolba vezeto utat jelölik ki számodra.
Józsi következo útja a kocsmába vezet. A kocsmáros mindjárt meg is kérdezi:
- Láttalak a templomból kijönni. Mi járatban voltál?
- Tippeket gyujtöttem.
eremit
2005. május 27. 13:20
Állati jó!!
Adani
2005. május 27. 13:35
Ez nagyon ott van!
Az öreg Pista bácsi már régen volt nővel, nagyon ki van már éhezve, gondolja ott a kecske. Kiviszi a kecskét a rétre, levetkőzik ráugrik a kecskére, aki megijed és elkezd szaladni, Pista bá kapaszkodik a a szarvába. Beérnek a faluba, meglátja őket a kocsmáros:
-Nézzétek már Pista bát!! Ruhára nincs pénze bezzeg robogóra van!
TheSaurus
2005. május 28. 21:19
Juliska kapál kinn a krumpliföldön, arra jön Józsi bácsi. Egy darabig áll, nézi a lányt, aztán megszólítja:
- Te, Julis, de megcsókolnálak...!
- Ugyan már, vén szamár!
- Nem sajnálnék 500 forintot se, ha megcsókolhatnálak...
- Na jó...
Kicsit később:
- Te, Julis, de megfogdosnálak...!
- Ugyan már, vén szamár!
- Nem sajnálnék 1000 forintot se, ha megfogdoshatnálak...
- Na jó...
Kicsit később:
- Te, Julis, de meg

nálak...!
- Ugyan már, vén szamár!
- Nem sajnálnék 1500 forintot se, ha meg

hatnálak...
- Na jó...
Józsi bácsi később elégedetten elsétál, Juliska elégedetten kapál tovább. Jön a téeszelnök:
- Te Julis, vót itt a Józsi bá?
- Vót hát!
- Odaadta a 3000 forint fizetésedet?
Adani
2005. május 28. 23:55
Ez nagyon jó!
Két ember beszélget:
-Képzeld a feleségem el akar hagyni.
-Miért?
-Egy feminista hülyeségért. A múltkor kinyitottam neki az ajtót és segítettem neki kiszállni a kocsiból
-És ezért?
-Lehet, hogy azért az is közrejátszott, hogy 160-nal mentünk egy autópályán.
mizsi
2005. május 29. 5:52
ProFiler
2005. május 29. 6:10
He-he... ezt ki kell nyomtatni...
Ciao.
eremit
2005. május 29. 6:43
Ezt kaptam e-mailban innen:
hirlevel[kukac]iqteszt.huIDÉZET
Kinek a neve rejlik az alábbi anagrammában?
NOKEDLI MANCI
Én nem tudom a választ.
Meg még más kérdéseket is.
mizsi
2005. május 29. 6:54
Hogy jön ez ide?
eremit
2005. május 29. 7:02
Figyelj, mizsi! Úgy jön ez ide, hogy beillesztettem! Tréfásan hangzó névből kell egy másikat kreálni. /gyengébbek kedvéért írtam/
Mi a gondod már megint?
SzoZo
2005. május 29. 9:06
NICOLE KIDMAN
Adani
2005. május 29. 9:44
@mizsi
Nagyon a jó a kép, amit belinkeltél!
eremit
2005. május 29. 13:14
Talált, SzoZo!
--------------------------
Három férfi beszélget, hogy kinek volt eddig a legnagyobb peche a nőkkel.
Az első azt mondja:
- Ültem a buszmegállóban, leült mellém egy gyönyörű szőke bombázó. Gondolkodtam, hogyan szólítsam meg, erre jön a busz, hát nem felszáll rá?
- Ez semmi. - Mondja a másik. - Én ültem a megállóban, és odaült mellém egy vörös meg egy szőke bombázó. Gondolkodtam, hogy melyiket szólítsam meg először, mire jön a busz és a villamos, az egyik a buszra, a másik a villamosra száll fel.
- Ez semmi. - Mondja a harmadik. - Ülök a megállóban, leül mellém két homokos. Se busz se villamos.
Shia-ko
2005. május 29. 15:31
IDÉZET
Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon át beszél.
- Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend... Ó, A FENÉBE!!!
Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikoris újból a kapitány hangja hallatszik:
- Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
Erre az egyik utas:
- Az enyémnek meg a hátulját...
Adani
2005. május 29. 15:39
Repülőgépen:
-Kedves utasaink sajnálattal közöljük, hogy leállt az egyik hajtómű, de semmi gond egy hajtóművel is biztonságban földet érünk.
Közben leáll a másik hajtómű is. Egy nőt feláll letépi magáról a ruhát:
-Valaki utoljára éreztesse velem, hogy nő vagyok.
Egyik férfi leveszi a pólóját és hozzávágja a nőhöz:
-VASALD KI!!!
nascar
2005. május 29. 16:09
A gazda állatorvost hív nagybeteg lovához! Az orvos kijön, és ellátja orvossággal, és jótanácsokkal.
- Gaz'd uram, adjon be a lovának minden reggel egy kis orvosságot, 3 napon keresztül, ha a 4. nap reggel a ló nem áll fel, és nem gyógyul meg, akkor sajnos el kell altatni!
Orvos el, gazda beadja az első napi adagot, és hagyja a lovat pihenni, de az nem javul, erre odamegy a disznó a lóhoz:
- Szia ló, próbáld meg összeszedni magad, mert baj lesz ha nem gyógyulsz meg, mi mind veled vagyunk!
A lónál nincs változás. Második nap a gazda megint beadja a gyógyszert, a ló még mindig nem mozdul, erre jön a disznó:
-Szia ló, látom nem javulsz, de próbáld meg, mert nagy baj lesz, én veled vagyok, és segítek ha kell!
Semmi javulás. Harmadik nap reggel gazda jön , gyógyszer be, és semmi. A disznó megint odamegy a lóhoz, és egyre lekesebben nógatja:
-Szia ló, utolsó lehetőséged, szedd össze magad, a maradék erődet, és próbálj meg felállni, segítek, ha akarod!!
Eljön a 4. nap reggel, jön az állatorvos, mennek a gazdával a pajtába, és csodák-csodája a ló feltápászkodik, lassan elkezd lépkedni, majd futni, és egyre jobban belelendül, erre felkiált a gazda:
- Jaj, doktor úr, nézze meggyógyult a lóvam. Azt mondom ünnepeljük meg, és... vágjuk le a disznót!!
Adani
2005. május 29. 18:25
@nascar
Ez jó!
Tanulság: Törődj a magad dolgával, abból nem lehet gond!
mizsi
2005. május 29. 19:19
IDÉZET(eremit @ 2005. May 29., Sun 8:02)
Mi a gondod már megint?
Az ég világon semmi, csak nem vettem a lapot!
Egyébként a másik vicced jó!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.