Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: ACDSee problémák
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Multimédia > Grafikai programok
CSSANYA
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni, az ACDSee 7.0 képszerkesztő progival kapcsolatban.
Feltelepítettem a progit, de nem tudom kikapcsolni a regisztrációs panelt és minden kattintásra megjelenik. sad.gif
Ez nagyon idegesitő és időigényes a folytonos bezárogatása :wub:
Ha valaki ismeri kérem,hogy segítsen az eltávolításában :rolleyes:
Köszi! CSSanya
Utonium
Szerintem regisztrálni kell a programot és akkor soha többé nem fog felbukkanni. ani_wink.gif Persze lehet hogy tévedek. roll.gif
kori
Igen, a registrációs kódszám beírásával megszünik a probléma. ani_wink.gif Ha már itt tartunk nekem is lenne kérdésem. Jelenleg az 5-ös verziót használom,érdemes a 7-re váltani? Mennyivel tud többet az új verzió? roll.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Szebb, jobb, gyorsabb.
CSSANYA
Az 5-ös verziót nem használtam, csak egy ősrégi 3.1-es volt a gépemen, a 7-est még nem sikerült megismerni huh.gif
Az említett problémával, ill. a magyarosításával küszködtem, de sajnos az sem sikerült még megoldanom sad.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Honosítást a weboldalamon találsz a 7-eshez.
kori
Igen én is a weboldaladról töltöttem le a progit és a magyarosítást is. Tényleg szebb jobb,mint az 5-ös. Kösz. biggrin.gif
CSSANYA
Bocs, de nem tudom a weboldalad elérhetőségét :blink:
Légyszi megírni
Köszi smile.gif
kori
http://www.minidiscweb.hu/index.html és még sok jó progit tudsz letölteni innen,ill leírásokat is olvashatsz. ani_wink.gif Igaz csak az alapprogram magyarosíttása van meg. A kiegészítő programoké nincs. Azonban tényleg szuper a progi. biggrin.gif
CSSANYA
Köszi a segítséget roll.gif
Az ACDSee 7.0 magyarositás sikerült smile.gif
Viszont az ACDPhoto Editor és az ACD FotoSlate maradt a régi angol sad.gif
Üdv:CSSANYA
Charizard
A honosítás csak az ACDSee-re szól, tehát kizárólag a képnézőre, még a PowerPack esetében is. (Legalábbis MiniDisc ezt mondta)
thomy
Tudja valaki, hogy hogyan oldható meg a következő ACDSee.exe alkalmazáshiba? Emiatt lassabb a program és le is áll néha magától sad.gif :
"A "0x7c911e58" címen található utasítás a "0x2f2f3073" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
Halasi Miklós
Melyik verzióban jön elő a hibaüzenet?
Különben aki még nem tudná: ehavi mellékletünk teljes verziója az ACDSee 5-ös!
thomy
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. szeptember 05., 20:34 - hétfő)
Melyik verzióban jön elő a hibaüzenet?
Különben aki még nem tudná: ehavi mellékletünk teljes verziója az ACDSee 5-ös!

A verzió: 7.0
Jester
A 8-asban hol lehet kikapcsolni az avi fájlok lejátszását? Mert marhára idegesít, hogy annyit kell várni olyankor, amikor véletlenül rámegyek egy avi fájlra.
edmundheckler
Hol lehet beálítani az ACDSee 8-ban hogy ne mutasa a rejtet fájlokat? bulb.gif bulb.gif
mizsi
Nekem 5-ös van, gondolom a 8-asban is hasonló helyen van: Tools / Options / User Interface / File List / Show Hidden Items elől pipa ki.
Digital Silence
Nekem v4.0 van és a View menü Filter opciónál be lehet állítani, hogy ne mutassa a Media files-t, vagy a Hidden-t.
Giraffe
ACDSee Pro és ACDSee 9: Tools arrow.gif Options arrow.gif File List panel arrow.gif Configure Filters gomb arrow.gif Show hidden files and folders kapcsoló.
JU-HI
IDÉZET
' date='2005. május 8. 12:28' post='1809']Honosítást a weboldalamon találsz a 7-eshez.

Hol találom meg a magyaritást az ACD See 7.0 programhoz? A megnyitott web oldalon nem találtam. Segitségét köszönettel:Kezdő
ria
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Leszedtem a ACSee 9-es verzióját, de nem találtam hozzá magyarosítást. Honnan lehetne ezt letölteni?
Lalo
A 7-es verzióig volt egy lelkes programozó aki készített nyelvi kiegészitéseket, de a 8-as verzitól már a magyar forgalmazó - azzal, hogy ezek után ő készíti majd el - letiltotta. Azóta teljes a csönd.
evin
IDÉZET(Lalo @ 2007. május 7. 10:43) *
A 7-es verzióig volt egy lelkes programozó aki készített nyelvi kiegészitéseket, de a 8-as verzitól már a magyar forgalmazó - azzal, hogy ezek után ő készíti majd el - letiltotta. Azóta teljes a csönd.

Ha szájról szájra terjed a hír, milyen érdekes fordulatok csempésződnek bele. laughing.gif Először is én készítettem/készítem a magyarítást, de programozó nem vagyok.

Úgy volt, hogy a Codra Kft. készít a 8-hoz magyarítást. És az elején még úgy volt, hogy én is besegítek, vagy ilyesmi, de azóta (gondolom mindenkinek feltűnt) semmi hír. Azért is nem csináltam a 8-hoz fordítást, mert minek 2. De nem tiltottak le, saját döntés volt.

Egyébként tőlem letölthető minden eddigi magyarítás: ACDSee 5-6-7-9 A 9-hez a legújabb verzió (build108) kell! exclamat.gif

Már van ACDSee Pro 2 Béta, akit érdekel. Szeptemberben jelenik meg a végleges, addig ez a béta ingyen és korlátozás nélkül használható! Ehhez nem tudom készítek-e magyarítást, majd szeptemberben meglátom.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.