Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Kinek mi a kezdőlapja?
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3
ocsi
Kiváncsi vagyok, hogy ki mint használ otthon 'Home Page' nek.
Nekem pillanatnyilag a PCWORLD fórum a nyitólapom...
Spányik Balázs
A Firefox saját honlapja, ami ugye alapból Google.
mizsi
about: blank biggrin.gif
eremit
Jó lenne egy about:blank pontot is felvenni, mert sokan erre fognak voksolni. Mint én is. Üres lap.
mizsi
Na, erre én is gondoltam, hogy be kéne illeszteni a szavazásba.
Machado
IDÉZET(eremit @ 2005. szeptember 03., 15:10 - szombat)
Jó lenne egy about:blank pontot is felvenni, mert sokan erre fognak voksolni. Mint én is. Üres lap.

Dettó cool.gif
cölöp
Szavazat ment a Bármi más-ra smile.gif
( http://fcb-www-02.odmedia.net/de/ )
Spányik Balázs
about:blank beillesztve, fiatalok! smile.gif
eremit
A fiatalok meg én is köszönik szépen!! IPB kép (Bácsi, kérem! Lehet itt focizni?)
ocsi
Hopsz.. tényleg..ez kimaradt... DE köszi, hogy szóltatok! blush.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Hát, nekem a PCW Fórum, talán csak azért, mert azt használom a legtöbbet, de nekem a foxiban van Bookmark toolbarom, úgyhogy a kedvenc helyeimre csak egy katt, és már ott is vagyok ani_wink.gif Gondolkozom én is az about:blankon...
Chabi
about: blank blush.gif
Shia-ko
utolsó
chipmix
utolsó
master
PCWORLD fórum a kezdőlapom
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. szeptember 03., 15:07 - szombat)
A Firefox saját honlapja, ami ugye alapból Google.

Szintúgy! Úgyhogy egy szavazat a Google-ra. smile.gif
Priby
Nekem is a Firefox kezdőoldala... smile.gif
Greene
Nekem semmi, ami nem egyenlő az about:blank-kel. Vagy ha úgy akarom akkor azok lesznek a kezdéskor feljövő ablakok, ahol múltkor abbahagytam... ani_wink.gif
Papp Norbert
Nekem origo. blush.gif
ProFiler
PCW Segélyvonal. Régebben www.chip.de.

Ciao.
Gereby
Nekem sok kezdőlapom van. (Operában mentem a böngészést, és mindíg onnan folytatom...) Jó módszer próbáljátok ki!
kori
A pcworld.hu. smile.gif Már több éve ez. biggrin.gif
Oke
Nekem a saját honlapom. ani_wink.gif http://oke.uw.hu
benkovics
Nekem Google... Minden böngészőben!
kissipos
Hali!

Az about:blank-nél még nem találtam jobbat...

A google minek, amikor operában ott van neki a kereső "toolbar" (vagy mi a fene).
Más oldalakkal ugyanez a helyzet. Operában van lehetőség personal toolbart használni, ahogyan tudtommal van erre lehetőség Firefoxban is. Akkor meg minek kezdőlap?

....
stroban
about:blank smile.gif
benkovics
IDÉZET(kissipos @ 2005. szeptember 04., 1:50 - vasárnap)
A google minek, amikor operában ott van neki a kereső "toolbar" (vagy mi a fene).
Más oldalakkal ugyanez a helyzet. Operában van lehetőség personal toolbart használni, ahogyan tudtommal van erre lehetőség Firefoxban is. Akkor meg minek kezdőlap?

Talán valamivel több lehetőséget ad mint a toolbar.... (képek, magyar találatok.... stb) Betöltődési idő nagyon kevés, szinte észrevehetetlen. Szóval, szeretem, ha ott figyel!
Sanzi
Csakis about:blank. Ezt még Vodaval is gyorsan be lehet tölteni. biggrin.gif ani_wink.gif
manguszta
Vagy a Firefox Google-mutációs kezdőlapja, vagy az about:mozilla.
kissipos
IDÉZET(benkovics @ 2005. szeptember 04., 9:11 - vasárnap)
Talán valamivel több lehetőséget ad mint a toolbar.... (képek, magyar találatok.... stb) Betöltődési idő nagyon kevés, szinte észrevehetetlen. Szóval, szeretem, ha ott figyel!

Hali!

Nos én Operát használok. Magyar nyelvre állítottam be. Így a Google nálam a magyar találatokra is vonatkozik. Aztán a beállításoknál a keresőnél 100 találat/oldalt állítottam be. Minden olyan lehetőség ott van, ami kell. az igaz, hogy nem egyből keresi mondjuk a képeket, de nekem megfelel... és magyar lapokon sem sűrűn kell keresnem...

Szóval sokkal jobb ez, sőt az Operát egy ideje lapok nélkül indítom.
google
őőő... www.nb1.hu ! biggrin.gif
Kiskalóz
about: blank
MOSAIC
PCWORLD fórum! Annak ellenére, hogy már jó régen szóltam hozzá témákhoz!
Adani
Utolsóra szavaztam, mindig üres lappal indulok, ill. ha úgy akarom az Opera a bezárása előtt megnyitott abalkokat hozza be.
IQ5.5
bulb.gif
Én kezdőlapnak egy egyedi lapot állítottam be:
Létrehoztam egy HTML lapot a gépemen, és ráhelyeztem azoknak az oldalaknak a linkjét, ahol gyakran járok (pl.: Startlap, Google, Pcworld-forum...).

Pillanatok alatt betöltődik, és gépelnem sem kell a bizonyos oldalak eléréséhez. laughing.gif
kissipos
Hali!

IQ5.5, ezt meg lehet oldani Operában a "személyes sáv" használatával. De amennyire én tudom van valami hasonló lehetőség Firefoxban is, csak azt én nem használok, bár fenn van a gépemen...
VINIKOR
origo.hu
eremit
kicsit (off)

Ez sem rossz:
http://www.kedvenceim.hu/

(on)
Conan
A google, mert a foxi alapból úgy indul,és mert szeretem használni a google-t, talán a legjobb kereső.
fapuma
GMail. biggrin.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Olyan, mint ez, csak Operásban, nincs?
benkovics
De van!
Itt találod meg! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Utival unatkoztunk egy kicsit! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Conan
De király, ezt ki csinálta?
benkovics
Utonium, és én..... De sajnos a magyar lapok, illetve magyar nyelvű találatok nem működnek.... weep.gif weep.gif weep.gif Ha valaki segítene átírni! worship.gif
Conan
Nagyon szép, akkor ti már nagyon vágjátok a témát.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Nagyon szép lett! thumbsup.gif (Egyébként azt hiszem, a Googleon keresztül is lehet saját kezdőlapot csinálni, de arra már nem emlékszem, hogy hogyan ... )
benkovics
Ha javítom a magyar nyelvű kereséseket, akkor szerintem ez is űberfasza lesz! blush.gif biggrin.gif thankyou.gif
Greene
Szerintem már most is nagyon jó (khm)! worship.gif
atzs
A saját cég kezdőlapja. Az ördög nem alszik, jobb azt rögtön észrevenni, ha valaki feltörte a szervert.
Neo
Nagyon idegesítő a kezdőlap beállításának lehetősége! mad.gif

Igen volt már rá példa, hogy addig nem segítettem semmit, amíg a kedves felhasználó nem törölte! whip.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.