Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: BestMedia Platinum DVD+R
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Adattárolás
GoodSpeed
Sziasztok!

A BestMedia Platinum DVD+R-ről szeretném kikérni a véleményeteket. Elég jó árban lenne, kb 130 FT lemezenként, ezért fontolgatom, hogy vennék belőle, de mielőtt döntenék, hogy mikor és mennyit, előszőr kikérném róla a véleményeteket.
A következő weblapokon találni róla leírást:
http://www.bestmedia.de/
link2
link3
http://dvdpapa.freeweb.hu/dvdlemez.htm
Utonium
Én nem tudom mennyire jó ez a lemez, de 130Ft-ért már TDK-t is kapsz, nem beszélve néhány G05-ös lemez 85Ft körüli áráról. Legalábbis olyan helyeken mint amit te belinkeltél ennyibe kerülnek. ani_wink.gif
Greene
Jó a Platinum, de ennyiért drága smile.gif
GoodSpeed
Mondjuk ezzel a márkával volt tele kb 1 -1,5 éve a Tesco is, akkoriban nem tartottam Best Buynak, így egyet sem vettem, igaz az még a CD-kről szólt mint lehetőség. A TDK nekem is sokkal szimpatikusabb.
Debrecenben tudtok olyan helyet, ahol lehet TDK-t kapni vagy Budapesten jó árban?

Vagy hogy ne legyen reklám az etikai kódex értelmében, ha valaki tud olyan címet, ahol lehet TDK DVD+R-t kapni Debrecenben vagy Budapesten, az inkább PÜ-ben jelezze ani_wink.gif
ordító egér
A 25 db-os 8x TDK+R biztosan nagyon jó, csak a NEC-3500 nekem nem hajlandó 4x-nél lassabban írni. :angry:

A Verbatimra a 2X sebességet is engedi, így aztán inkább az utóbbi. smile.gif
ProFiler
A Platinum és Bestmedia lemezekkel nekem régebben mindig meggyűlt a bajom. Azóta megfogadtam, hogy többet nem veszek.

Ciao.
GoodSpeed
Hát a TDK-val szerintem sem versenyezhet smile.gif Bestmedia CD-RW lemezem volt, az is bekrepált smile.gif
ProFiler
Nekem meg az összes! :angry:

Ciao.
GoodSpeed
Viszont éppen most láttam Philips DVD+R-t 8x-ost 100 Ft-ért ebből szerinted megéri rendelni ? Vagy még a Verbatim ami szimpi.
Athos
Nagyon régen a Philips CD-kel volt gondom, de úgy hallottam mostanság elég jó minőséget kínálnak. smile.gif
GoodSpeed
Igen azthiszem, 100 Ft-ért már megéri rendelni egy tégellyel, abban úgyis 25 van. Az meg nekem elég egy évig is talán.
ProFiler
Szerintem a Philipsekkel nincs gond.

Ciao.
GoodSpeed
Hol lehet megtalálni a minőségi szintek jelzéséről a leírást ?
ProFiler
A régi fórumban nem volt ilyen? roll.gif

Ciao.
GoodSpeed
Hát őőő én még ott nem néztem smile.gif
ordító egér
IDÉZET(GoodSpeed @ 2005. May 12., Thu 14:56)
Hol lehet megtalálni a minőségi szintek jelzéséről a leírást ?

Mit értesz azon, hogy minőségi szint?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.