arpsoft
2005. május 8. 9:36
Sziasztok!
Ismét eltelt egy fél év!
Szerintem itt lenne az ideje elkezdeni gondolkodni a következő találkozón!
Vannak ötletek? Hol, mikor, stb...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Az étkezés díját (3500 Ft) ezidáig a következő résztvevők fizették be (zölddel jelölve). Érkezés
Ulala Bp.
ProFiler Keleti - 9:18
cölöp ?
Athos Bp./Déli
Shia-ko Bp.
Rambo Bp.
Adani Keleti - 9:00
arpsoft Autóval - Zsákbamacska
Spányik Balázs Bp.
Bognár Ákos Bp.
Wildjano Zsákbamacska
fapuma Nyugati - 10:02
google Bp.
Greene Bp./Nyugati
breinichadam (Zwiebi) Bp.
mizsi Bp.
ocsi Bp.
Utonium Nyugati - 10:02
Halasi Miklós Bp.
benkovics Bp./Nyugati
Gigah3rtz * Nyugati - 10:02
<PF>
Utonium
2005. május 8. 10:05
Nekem a hol-ra volna egy javaslatom: ne Sopronban.

Vagy ha ott lesz akkor legyen két napos. :angry:
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. május 8. 10:08
Akkor legyen most Szeged!
Greene
2005. május 8. 10:26
Hát Szeged az jó volna tekintve, hogy kapásból 3 ember lakik ott, akiket én tudok. Egyébként biztos több.
Tessék Szegediek, tietek a pálya

, így Utonium se panaszkodhat, hogy csak a tortára ér oda
Utonium
2005. május 8. 10:52
Nem ezért mondtam! Szerintem Szeged sem lenne jobb mint Sopron, hiszen körülbelül ugyanannyira kint van az ország határán. Rádásul (figyeljétek micsoda megállapítást teszek! -->) Szeged ugyanolyan messze van Soprontól, mint Sopron Szegedtől.

Így ha idén itt lenne a találkozó, akkor Arpsoft-ék járnának úgy, mint én tavaly. Valószínűleg valami Budapesthez közeli hely (vagy éppen maga a főváros) lenne a legmegfelelőbb helyszín, akkor talán a Szerkesztőségből is többen eljönnének. De ha nagyon reklamáltok, akkor tőlem lehet itt is, csak ne feledje senki hogy Budapesttől legalább 2,5 óra az út vonattal, ami oda-vissza kapásból 5 órát jelent ( <-- roppant bölcs megállapítás N°2

).
Gigah3rtz
2005. május 8. 10:59
És a Kecskemétiek is eltudnának menni Szegedre

Fapuma,Én,meg Adani

Vote Szeged
Greene
2005. május 8. 11:09
ProFilernek van autója, így esetleg el tudná hozni ArpSoft-ot, Cölöp-öt és Mosaic-ot (meg persze Ulala-t).
Budapesttel csak az a baj, hogy én rettentően unom már

.
Persze lehet Pesten is, csak akkor több fogadóbizottság kell a vidékről érkezőknek, mert Szegedről a Nyugatiba jön a vonat, Sopronból meg mondjuk a Keletibe

, aztán úgy kéne igazítani a dolgokat, hogy valami olyan helyre menjünk ami mindkét állomáshoz közel van. Mert lesz aki csak később ér fel Pestre. Tehát kicsit szervezésigényesebb a dolog, de mondjuk több ember van rá

.
Annyiból is jó, hogy BP-re relatíve jó a vonatközlekedés.
Indíthatnánk egy szavazást ha megvan legalább 3-4 lehetséges helyszín. Kettő már megvan, Budapest, és Szeged. Még ötleteljünk ki kettőt

.
Szeged akkor közel van a Kecskemétieknek is, és Maverick-nek is
fapuma
2005. május 8. 11:34
Nekem Bp. és Szeged is jó, jobb mint a Sopron.
Amúgy szerintem összességében is jobb, mivel Sopron az ország szélén van, Bp. meg Szeged pedig viszonylag a közepén.
google
2005. május 8. 12:36
Nekem mindegyik jó, szívesen utazom le Szegedre is. B) Szép város (és micsoda nők!...

).
Csak tényleg sajnálnám a soproni kvartettet, mert az nem kis út! Szóval akkor talán a köztes lenne tényleg a legjobb!
ProFiler
2005. május 8. 12:57
Budapest. Szeged az ittenieknek tényleg nem jó, mert ha azt számolom, akkor legjobb esetben kb. 12-13 óra felé érnénk oda, 15-16 óra felé meg már indulni is kellene haza. Ez csak két nap esetén lenne jó, de nekem 2 nap meg biztos, hogy nem menne.
Egyébként meg megint az lesz a vége, mint tavaly. Ha nem lesz senki, aki elvállalja a fővárosban, akkor ott lesz, ahol magára veszi valaki a szervezést.

Gondolom nem a soproniaknak, vagy a szegedieknek kell Budapesten találkozót szervezni.
Ciao.
cölöp
2005. május 8. 13:09
IDÉZET(Utonium @ 2005. May 08., Sun 11:05)
Nekem a hol-ra volna egy javaslatom: ne Sopronban.

Vagy ha ott lesz akkor legyen két napos. :angry:

Uti , miért?
Viccet félre ,

Szeged? tőlem ..miért ne ..a tortára ott leszünk
master
2005. május 8. 14:11
Vote BUDAPEST! Az mindenkinek jó.Nem?
arpsoft
2005. május 8. 16:24
nos, azért Szeged sincs az ország belsejében, de 4,5 óra alatt Sopronból is oda lehet érni. Persze nem vonattal.
Köszönöm, hogy ProFiler kocsiját mindjárt így kiosztottátok, de nekem is van ám autóm!
Vannak-e potenciális szervezők mondjuk Veszprémbe, vagy Fehérvárra?
(Szeretnék Utinak gratulálni azokhoz a magvas megállapításokhoz, amelyekkel e fórumot megajándékozni volt kedves. Megszívleljük, és igyekszünk azokat a fórum szabályainak megfelelően, csupa jó dologra felhasználni!

)
cölöp
2005. május 8. 16:47
Sőt nekem is , csak nem hiszem hogy abban bárkinek lenne kedve utazni , pláne Szegedre

, bár 20 ember elférne benne
(vwtransporter)
De azt is kell mondanom , van egy jóbarátom Szegeden , aki 3 éve nem jelentkezik - nem elérhető , akkor őt is megkeresném-látogatnám-elfenekelném.
(Uti , ha ráérsz megkereshetnéd

--ez csak vicc--

)
Shia-ko
2005. május 8. 18:17
Nekem mindegy, de szívesen venném, ha Pécsről vállalná valaki a szervezést.
mizsi
2005. május 8. 18:28
Nekem inkább Bp. jöhet szóba, de ha vidéken lesz az sem baj, remélem idén már tudok menni.
Athos
2005. május 8. 18:28
Nekem Szeged is jó lenne, mert nem sokkal hosszabb az út oda, mint Sopronba. Pécs már kicsit problémásabb lenne, de az is megoldható szerintem. Egyébként tényleg itt Budapesten lenne a legjobb, mert mindenhonnan viszonlag jól megközelíthető.
Lakatos Gergely [Stinger]
2005. május 8. 18:59
BP!

Igényes de olcsó kocsmában
mizsi
2005. május 8. 19:45
Kis alkoholista!
benkovics
2005. május 8. 20:08
IDÉZET(Lakatos Gergely [Stinger)
,2005. May 08., Sun 19:59] BP!

Igényes de olcsó kocsmában
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt nem hiszem el!
Stinger a fórumon!
:clap:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Szóval, én bárhová elmegyek! Ahova megszervezitek!
De ne mondjátok, hogy tavaly nem volt pesti szervező, mert igenis, én megpróbáltam, csak hamar le lettem szavazva!
Ettől függetlenül, szerintem, tényleg lehetne utazgatni! Olyan helyet, ami mindenkinek jó, úgysem találunk! Szóval Szeged rulez!
sirfrancisd
2005. május 8. 23:03
Na most önző disznó leszek, de én benne lennék egy Szegedben!
Ulala
2005. május 9. 7:40
Szép az önismeret sirfrancisd.
Szerintem Budapest lenne a legjobb mert relatív az országunk közepe felé esik. Ide szinte mindenhonann el lehet jutni átszállás nélkül vonattal.
Én rábeszélném Athost, hogy szervezze ő az első fórumtali helyére a Zsákbamacskába, mert szerintem azzal a jelenlévők mind meg volt elégedve és tényleg remek hely.
Lassan arról is nyilatkozhatna mindenki, hogy mikor legyen a találkozó mivel erre utaló hozzászólást még egyet sem találtam.

Pedig szervezés szempontjából elég fontos.
@ arpsoft
Remek ötlet volt a topic menyitása-
Adani
2005. május 9. 8:11
Szeged nekem is jó. Én rá szavazok. Viszonylag közel van (100 km) vonattal kb 1óra.
Budapestnek nem igazán örülnék, Szeged több szempontból is jobb. közelebb van,autóval és vonattla is könnyen megközelíthető.
@Fapuma
Én nem vagyok kecskeméti, igaz oda járok suliba :-)
fapuma
2005. május 9. 8:28
Én nem is mondtam hogy Kecsói vagy.
Gigah3rtz volt az!
Gigah3rtz
2005. május 9. 8:52

Bocs! Tudtam hogy ott tanulsz csak nem emlékeztem hogy hol laksz és beírtam Kecsó

Akkor majd kb 100hsz. után majd lehet szavazást csinálni
Adani
2005. május 9. 8:57
OFF:
Ok. El vannézve.Egyébként a profilomban bennevan, hogy Békés. Egyébként most néztem, hogy nálad is Városföld van írva, de az gondolom Kecsó egyik kerülete, mint a Máriaváros, ahol a Jász utcai kolesz van.
@Fapuma
Neked meg bocs, de két oldallal előbb volt, és nem emlékeztem.
ON:
Most már csak a mikort kéne megválaszolni. Szeretnék ottlenni, ha megtehetem el is fogok menni. Az előző talin mi volt a program?
benkovics
2005. május 9. 9:02
Sport, kaja, duma......
És nagyon jó volt! Hála Arpsoft-nak! :worship:
Adani
2005. május 9. 9:06
Jól hangzik, ha tehetem ott leszek. Meddig szokott tartani? Délután odaérünk és kifulladásig?
fapuma
2005. május 9. 9:30
@Adani
Nem gond.
@Gigah3rtz
Bocs hogy beárultalak.
Remélem olyan időpontban lesz a tali amire el tudok menni.
arpsoft
2005. május 9. 9:31
@Benkovics, @Ulala:
Köszönöm!
Én vagy Szegedre vagy Pestre raknám. (most sokat segítettem, mi

)
@Athos: Zsákbamacska?
@Utonium: Mit tudsz javasolni Szegeden?
Utonium
2005. május 9. 10:54
A gáz az, hogy én nem igazán ismerem Szegedet.

Nem lakok itt túl régóta, szóval leginkább semmit, körül kell néznem. :oops: De mindezt csak akkor teszem meg, ha majd szavazunk és a szavazásból Szeged kerül ki győztesen.
Adani
2005. május 9. 10:56
Én sem ismerem Szegedet, egyszer voltam ott szilveszterezni, de mivel nagyon jó a közlekedés, biztos, hogy odatalálnék előbb-utóbb.
Shia-ko
2005. május 9. 11:56
Ahhoz, hogy dönteni lehessen, korrekt pályázatokra lenne szükség, mert a város szvsz mindegy, de melyik szervező nyújt többet?
Greene
2005. május 9. 12:00
Csak nem tendereztetni akarod a szervezést?
Csizmazia István [Rambo]
2005. május 9. 12:16
Nekem a helyszín mindegy - lehet Szeged, bármi ami a többségnek jó, ahogy kialakul - én jövök B) Mondjuk ha messze van, akkor számomra max. a sörözésből ásványvizezés lesz...
Stingert pedig épp most csábítottam vissza a fórumra, enyhe képzavarral - remélem rákap az új motor ízére
Greene
2005. május 9. 12:20
Fontos: Olyan helyre szervezzük, ahol van Kékhal bolt, ha Shia-Ko és Ulala is jön
A hely nekem is mindegy, a vidék annyiból jobb, hogy kimozdulok BP-ről...
ProFiler
2005. május 9. 15:12
Nekem meg BP annyiból jobb, hogy kimozdulhatok vidékről..
Most az lenne a legfontosabb, hogy mondja meg, ki vállalná el a szervezést. Az időpont és a helyszín csak ezután következzen. Esetleg több szervező-jelentkező esetén nyithatjuk is a szavazást, hogy hol legyen.
Ui.:
Szegedet meggondoltam, oda nekem semmi értelme nem lenne lemenni (a távolság és az idő szűke miatt). De gondolom úgysem hiányzok senkinek.
Tudtommal ott Ulala sem lesz jelen.
Ciao.
fapuma
2005. május 9. 15:32
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 09., Mon 16:12)
...De gondolom úgysem hiányzok senkinek.

...
Ez kb olyan jellegű kijelentés, mint amikor Utonium leírta valami kapcsán, hogy biztos sokan utálják emiatt...
kori
2005. május 9. 15:51
IDÉZET(Csizmazia István [Rambo)
,2005. May 09., Mon 13:16]Stingert pedig épp most csábítottam vissza a fórumra, enyhe képzavarral - remélem rákap az új motor ízére
A hardver témában nagyon jók voltak a tanácsai. Örülünk a visszatérésének.

Már csak egy lépés és az újságba is írhat.
mizsi
2005. május 9. 16:10
Hmm, mit szólnátok Balatonszárszóhoz?
ProFiler
2005. május 9. 16:24
Ciao.
Shia-ko
2005. május 9. 16:27
IDÉZET(mizsi @ 2005. May 09., Mon 18:10)
Hmm, mit szólnátok Balatonszárszóhoz?
Ha számít a véleményem, akkor hagyjuk inkább.
cereal180
2005. május 9. 20:05
Én szívesen eljönnék, de most még nem tudom megmondani biztosra, mert igen sűrű mostanában az időbeosztásom (minden második hétvégén versenyem van), ha nyáron lesz már a tali, akkor nekem hétközben lenne a legjobb

Bp nekem távolságra jó lenne innen Győrből, csak szerintem Pesttel az a baj, hogy rengeteg idő elmegy a közlekedésre.
ProFiler
2005. május 9. 20:16
Szerintem az a legkevesebb. Hétvégén nem olyan veszélyes. A BKV általában egész jól halad (mondom ezt az ország másik végéből

)
Ui.: mármint nem Hozzád képest a másik vége...
Ciao.
mizsi
2005. május 9. 20:21
IDÉZET(ProFiler @ 2005. May 09., Mon 21:16)
Hétvégén nem olyan veszélyes. A BKV általában egész jól halad
Hahaha...

Na most akkor tényleg, Bp. v. vidék? Azért egy szavazást nem ártana indítani...
Ulala
2005. május 9. 20:28
IDÉZET(Greene @ 2005. May 09., Mon 13:20)
Fontos: Olyan helyre szervezzük, ahol van Kékhal bolt, ha Shia-Ko és Ulala is jön
@ Greene:
Már elég régen kiábrándultam a kékhalból. Amióta a jó dolgozók és a jó csapat feloszlott. Csak a hülyék maradtak. A lábamat sem dugtam be egy kékhal üzletbe. Már más a favorit Magyarországon, de az esetek nagytöbbségében már nem kis hazánkban vásárolok.
@ ProFiler:
ProFiler jól mondja, ha Szeged lesz belőle akkor nem hiszem, hogy el tudok menni.

Pedig én is és Profiler is nagyon szeretnénk részt véenni a találkozón. Továbbra is azt mondom hogy fűzzük meg Athost a Zsákbamacska ügyében.
ProFiler
2005. május 9. 20:38
IDÉZET(mizsi @ 2005. May 09., Mon 21:21)
Na most akkor tényleg, Bp. v. vidék? Azért egy szavazást nem ártana indítani...
SzavazásCiao.
cereal180
2005. május 10. 8:49
Lehet, hogy nem jó ötlet, de szerintem lehetne egy jó kis bográcsozást is rendezni. Mondjuk ennél a lehetőségnél Bp nem lenne túl jó helyszín.
Shia-ko
2005. május 10. 9:11
Gyalogtúrával egybekötve megoldható, de akkor legkorábban 1 hónap múlva.
Gigah3rtz
2005. május 10. 9:21
Jó ötlet cereal!

Kecskeméten vannak jó Bogárcsozó helyek szerintem!Sőt lehet Szegeden is van...Sajnos nem ismerem sem Kecskemétet sem SZegedet :angry: ű
{Városföld nem Kecskemét része!Hanem egy mellete 15km-re fekvő kis 2-3000-es lélekszámú település!}
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.