Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Ajánlom magamat!
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Weboldalajánló
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
web
No. Ha már van megint ilyen akkor, itt van egy kollégium saját gyártmány.
Priby
Alakul!
De szerintem az tök idegesítő, hogy a hover miatt a link mérete így ugrál... ani_wink.gif
benkovics
Nekem személy szerint nem tetszik... blush.gif
eremit
Nekem tetszik a kinézete. Amit kifogásolok, azt meg is indoklom (nem csak egy egyszerű "nem tetszik"-kel intézem el).

Nyilván még átalakítás alatt van, mert szaggat nálam, ha görgetem az oldalt.

A bejelentkező képben a linkre kattintva ugrándozik a sor, az eredeti szöveg nagyságát kellene a rákattintottéra növelni. Vagy: két, képbe írt szöveggel megoldani a MouseOver dolgot.

Néhány helyesírási hiba is becsúszott, nyilván felfigyeltetek már rájuk. Javítani illik. (készül, rendesen, <ezeket így kell írni>, ... az oldallal kapcsolatban, <ide vessző kell>, ... kérlek írj! <felkiáltójel>, április <kisbetűvel, mert köznév>, szavalóverseny <egy szó>,
stb ).

Kérlek, ne vedd ezeket okoskodásnak! Jobbító szándékkal írtam. Látszik, hogy sok munkátok van benne.

További sok sikert!
benkovics
IDÉZET(benkovics @ 2005. May 08., Sun 1:07)
Nekem személy szerint nem tetszik.... blush.gif

Elnézést, de azthiszem bővebb magyarázatot kell adjak!
Ez a topic eredetileg a "Szép Weboldalak - Ajánló" -ból ( Az eredeti topic! Nézd meg légyszíves a régi fórumon is, hogy mik vannak ott! ani_wink.gif ) lett idetéve! Ott a hozzászólásom megálta a helyét, hiszen ott tényleg a legszebb honlapokat gyűjtjük!
Itt már más a helyzet! Valóban kezd alakulni, de van még benne hiba, nem is kevés!

Tomi!
Miért nem halgatsz rám? Biflázd már be azt a nyavajás HTML-t! Neked, amilyen gyorsan tanulsz, kb. öt nap alatt menne! ani_wink.gif
master
Link

Nemsokára... saját gyártmány. huh.gif

A linket javítottam. A "http://" feliratú gombbal tudsz a jövőben linket beszúrni. <PF>
web
@benkovics
Nem értem a HTML-lel a gondodat.

@mindenki
Meg tudná mondani valaki, hogy miért esik szét az oldal egy hosszabb szövegnél? Mert php-san csinálom, csak szét esik.
benkovics
Nem! Rossz a html! Ezt magyarázom, már három hónapja! Ezért is szóltam! Bocs!
web
Nincsen semmi baj. Csak kérdeztem, megnézem, hogy hol hibás.
pap árpád
Sziasztok! Ajánlom én is magamat. Két oldalam is van, egy családi és egy másik:
Családi oldalam egyik oldalam
web
Hello! A koli honlappal kapcsolatba még egy kérédés lenne. Miért esik szét? Például: Koli
cereal180
Nekem egyben van az egész. Operával néztd már, mert nekem azzal tökéletes.

Végre elkészültünk az evezős klubbunk weblapjával és a domain-regisztrációs hercehurcának is vége van. Szeretném ha megnéznétek, hogy milyen.

Weblap
Fórum
Hírportál

A weblap megtekintéséhez flash-plugin szükséges!
Gigah3rtz
Szép! Te csináltad? Mivel?
apacs
King fórum. A weboldal még készül... tongue.gif
cereal180
A weboldalat nagy részt a fejlesztőtársam csinálta, én inkább a php-s dolgokat, meg a designt csináltam, mert ahhoz jobban értek, mint a Flash-hez, meg a HTML-hez.

Macromedia Flash MX, Dreamweaver MX, Fireworks MX, Photoshop 7.0, Mix-FX, notepad +php-nuke portálmotor, phpBB fórummotor.

Köszi!

@apacs:
Maga a fórum jó, de szerintem még a kinézeten van mit csiszolni. Miért nem raksz be egy egyedi logo-t?
apacs
Mert lusta voltam még rajzolni egyedit. ani_wink.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(pap árpád @ 2005. May 09., Mon 7:49)

Utóbbi oldalra reagálva kérdezném, hogy ugye azért a WebStyle-t megvetted? Ha már a Xara sablonjait használod sajátodként, ami önmagában sem túl szép, azért remélem ezt a gesztust megtetted a fejlesztők felé, ugye? roll.gif
cereal180
Elvileg a második weblap sablonja csak a fizetős verzióban van benne.
web
Én csak annyit teszek hozzá idézőjelben, hogy ha Xara Webstyle programmal csinálod a honlapokat, ami az oldaladon van, mint sablon már azért is nem éri meg, mert ha valaki rájön, hogy ez Webstyle progival van, akkor az jön elő, hogy "én is miért ne tudnék ilyet csinálni vele".

Javaslatom:
Ha tudod kezeleni a Photoshop progit és tudsz benne rajzolni mint pl.:
Kollégium
Katolikus Iskola Tapolca
Saját oldalam

Ha ezzel csinálnád és a sablonokat raknál fel akkor azzal tényleg lehet kaszálni eléggé sokat, meg jól kell programozni az oldalt (pl.:html, php, stb).

Amiket felsoroltam oldalakat, azokat mind a photoshop progival csináltam.
cereal180
Én is szoktam használni néhány elemet a Xaraból, mert vannak benne jó dolgok, de teljesen átszoktam szabni az egészet, szerintem fel sem lehet ismerni ezeket egy jó kis átgyúrás után.
benkovics
Hát... blink.gif Nem tudom!

A hibás oldal is rossz oldal, és a szabványos (mármint a szabvány után készült) is rossz oldal... Szóval.... A Xara-ból inkább tanulni kéne, stílust...
web
Oké!
De nem azt mondtam, hogy nem lehet felhasználni elemeket hanem én a sablonról beszélek azaz a honlapsablonról.
Lehet bármit csak én szoltam.
Sanzi
Ha már itt vagyok, én is szeretném, hogyha véleményt mondanátok az oldalamról.
RealOnline
Az oldalt nem én csinálom egyedül, de a nagyrésze az én érdemem. Az osztályunknak akartunk egy weboldalt csinálni, és ez lett belőle.
web
Jónak jó, tetszik nekem, csak egy nagy baj van: van az oldaladon olyan, hogy regisztráció, ami ok. De küld automatikussan egy e-mailt regisztráció után, ami nem jött meg, és ennek oka, hogy az uw-n van és csak naponta 30 db e-mait tudd küldeni a regisztráltaknak.
Sanzi
ÖÖÖ, nem tudom. Naponta 30? Ez a weboldal soha nem bonyolít le ekkora forgalmat regisztráció terén. Van, hogy nem küld rögtön, de előbb-utóbb biztos, hogy érkezik. Idáig senki se panaszkodott.
WonderCsabo
Ez az én oldalam, még kifejetlen, de dolgozok rajta:
web.t-online.hu/kozakla !
Légyszi, mondjatok egy-két dolgot mit lehjetne javítani rajta !
Kösz:
tzoli
1. A Javascriptet (Üdvözöllek) dobd el az elejéről, mert hihetetlen gagyi (elnézést).
2. Designban van még mit fejlődni. CSS-ben nagy lehetőségek vannak.
3. A jobbról balra mozgás nagyon zavaró. Alul is, felül is.
4. Buttonok helyett lehet, hogy szebb lenne szöveges linkeket használni. Szép nagy betűtípusokkal és akkor az már anti-aliasolva jelenik meg.
5. Ha nem valid az oldalad - már pedig nem az -, akkor legalább a validator linkjét ne illeszd bele...
6. Látogatottság számláló nem divat. Ráadásul ha kevesen látogatják, akkor nem is büszkélkednék vele.
Nagyjából ennyi.
benkovics
Kicsit én is javítottam, a mostani kedvencemen! blush.gif
http://desktopverseny.uw.hu
TheSaurus
Az enyém annyira egyszerű, hogy alig merem beírni:
bocs...
Greene
Nekem tetszenek a cikkek TheSaurus! smile.gif
WonderCsabo
Javascriptet kiszedtem, tényleg gagyi volt, a jobbról balra mozgást is. A gombok maradnak mert eddig mindenkinek tetszettek (bocs), a látogatottság számláló pedig azért marad, mert az osztályban nekem a leglátogatottab a honlapom, és legalább nekik dicsekedhetek vele...

Ja és a validatort is kiszedtem, régen még szabványos volt a honlapom, de most már nem törődök vele. Kösz a tanácsokat, te legalább megmondtat milyen a honlapom ténylegesen, nem csak kegyes hazugságokkal, mint legtöbben. CSS-t honnan lehetne tanulni ? Mert nagyon érdekelne.

Kösz!
tzoli
CSS:

http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=78
WonderCsabo
Kösz
Gigah3rtz
Hát igen a Desgin ani_wink.gif
Oke
http://www.gphp.hu/rcomputer
Darcy Tucker
- A Főmenüben 2× van a Képgaléria.
- Valamint elég üresek a lapok. Több tartalmat!
google
Nekem néhány kép is veszettül hiányzik. sad.gif
TheSaurus
IDÉZET(Greene @ 2005. May 26., Thu 10:37)
Nekem tetszenek a cikkek TheSaurus smile.gif

Köszi. De azért a finom célzást is értettem a sor között...
Greene
Hát igen...az oldal kinézete nem az én stílusom blush.gif
Mindenesetre tartalmilag szerintem tök jó ani_wink.gif
TheSaurus
Linkelj be egy oldalt, ami tetszik neked, tényleg kíváncsi vagyok.
Még nagyon régen csináltam a honlapomat, abszolút kezdőként, azóta csak toldozfoldozom, de ha egyszer sok időm lesz... majd... talán... akkor...
Mondjuk azokat a lapokat elvből utálom, ahol negyedóráig jönnek le az animációk, menük, ugráló gombok, stb., mire kiderül, hogy nem is azt keresem, főleg, hogy nyáron és otthon modemes vagyok, csak itt a suliban van gyorsabb elérésem.
Greene
Itt egy oldal ami szerintem teljesen korrekt:

http://www.fender.com

Nincs túlcicomázva, és nem túl bonyolult felépítésü, mégis dekoratív, és nem "veszek el" rajta.
Ez csak egy oldal a sok közül ami statikus és tetszik.
TheSaurus
Köszi. Tényleg jó. Majd ha nagy leszek... (ezt a mondatot hallom otthon legtöbbször.)
apacs
IDÉZET(Gigah3rtz @ 2005. May 28., Sat 7:52)
...a Desgin ani_wink.gif

a Design tongue.gif laughing.gif tongue.gif
Gigah3rtz
Jól van na'! Nem angolt tanulok ! blush.gif blush.gif biggrin.gif biggrin.gif
apacs
Bocs de nem hagyhattam ki. blush.gif laughing.gif laughing.gif laughing.gif biggrin.gif
tzoli
IDÉZET(Greene @ 2005. May 31., Tue 9:58)
Itt egy oldal ami szerintem teljesen korrekt:

http://www.fender.com

Nincs túlcicomázva, és nem túl bonyolult felépítésü, mégis dekoratív, és nem "veszek el" rajta.
Ez csak egy oldal a sok közül ami statikus és tetszik.

Ez a szép weboldalakba is beleférne...
csalasoft
Hy!

Akit érdekel az ASP.NET weblalkalmazás kézsítés, de nem tudja, hogy hol kezdje el, látogasson el a portálra.

Bemtutatja:
ASP.NET programozása BASIC illetve C# (egyenlőre csak BASIC még)
ASP.NET 2.0-t
Programozási alapismertek
Visual Studio.NET - hez tippek és trükkök
Windows Bugok
...

Folyamatosan frissülő tartalom, hetente kerülnek fel új cikkek és újdonságok a portálra.
Röviden: Nézd meg és tanulj!

Fontos: A cikkek mellet van példa alkalazás is, ami megtekinthető illetve letölthető, emellett a nehezebbeknél még videó is van! biggrin.gif

Tehát az oldal címe: Link

Üdv.:
CsalaSoft
....::: ASP.NET portál 2005 :::... adminja
robocat
Tudom, hogy nem vagyok túl jó a honlapkészítésben, de mivel ez a topic arról szól, hogy saját magunkat reklámozzuk, itt van az enyém is. itt
Oke
Új honlapot készítettem. Fejlesztés alatt van még!!! biggrin.gif
http://oke.uw.hu
Mi a véleményetek róla?
Kovács Dávid ( Davs )
Az enyém is biggrin.gif http://davs.uw.hu

Inkább csak ftp tárhelynek használom, de majd ha lesz kedvem, csinálok egy oldalt is ani_wink.gif Az asp.net nagyon jó oldal, engem érdekel nagyon!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.