IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. július 05., 11:26 - kedd)
1.
Megoldás.2. Ha egy kicsit belegondolsz a dologba, szerintem számodra is világos lesz. A Virtual PC egy virtuális PC-t hoz létre. Van már PC-re Mac OS X? Nincs. Akkor nem.
Köszönöm a gyors választ.
1. Pontról pontra végigcsináltam, nem jött be.

Végül is nem nagyon hiányzik, mert a Tálcán jobb gombra előjövő menüből is le lehet kicsinyíteni egyszerre minden alkalmazást.
2. Nem szeretnék vitatkozni, de belegondoltam.

Mac-re van Xp? Legjobb tudomásom szerint nincs, mégis van egy Virtual Pc for Mac nevű Microsoft program, aminek segítségével - a honlapjuk tanúsága szerint - a csak win-re készült alkalmazások is szaladnak Macen. Tehát, ha odafelé működik, visszafelé is működHETNE??
IDÉZET
Van már PC-re Mac OS X? Nincs.
Már javában készül - jövőre itt az Intel procis MAc - , s ha értesüléseim helyesek, Torrenten már tölthető is.

Más kérdés, hogy csak mazoista és szuicid hajlamúaknak ajánlott még most a letöltése.

Tehát addig még kihúzom valahogy, márcsak azért is, mert időközben találtam egy programot, ami az Xp-t tiszta Tigerré alakítja. A boot képernyőtől kezdve a bejelentkező képernyőn át az ablakok árnyékolásáig, az ikonok, az ablakok gördítősávja, a kurzorok, a dock, a menük minden olyan, mint a Tigerben.
Kísérletező kedvüek innen tölthetik:
FlyakiteMellékhatások tekintetében, kérjük forduljon rendszergazdájához, szoftverészéhez!