Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: XP témák
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Windows-szépítés
Red Boy
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni új Windows XP témákat, és azokat hogyan kell telepíteni/használni?
benkovics
Nézz körül a windows szépítés topicokban! ani_wink.gif
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showforum=71 bulb.gif
fapuma
http://www.customize.org/list/stylexp

Egy oldal, ahol xp stílusokat tölthetsz le.
A letöltött stílusok használatba vételéhez kattints duplán a bennük levő msstyle fájlra.
Spányik Balázs
Neowin, DeviantArt, WinCustomize
Kovács Gyula (MiniDisc)
Internet Explorer 7 téma thumbsup.gif
nascar
IDÉZET(fapuma @ 2005. augusztus 22., 22:46 - hétfő)
http://www.customize.org/list/stylexp

Egy oldal, ahol xp stílusokat tölthetsz le.
A letöltött stílusok használatba vételéhez kattints duplán a bennük levő msstyle fájlra.

Ezek .zip fájlok. Tehát letöltöm, kicsomagolom, és katt a msstyle fájlra, ennyi? blink.gif
És hogy állítom vissza az eredeti állapotot?
google
Jobb klikk az asztalon, és a már ismert módon. smile.gif
Halasi Miklós
Itt van két, hivatalos magyar téma XP-re:

http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=hu
http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=hu

Validálás szükséges!
Spányik Balázs
Mike, ezek nem "igazi" témák, szerintem. Ezek csak háttérképet, színeket meg ikonokat tartalmaznak, nem? De az ablakok meg a Start menü színét, kinézetét nem változtatják meg... Mindegy, végül is ezeknek a fogalmaknak a jelentése nem is enyhén összemosódik: mi téma, mi stílus stb.
Halasi Miklós
Még nem volt időm kipróbálni őket, ma kaptam levélben a linkeket. ani_wink.gif
Elvileg témák...
Kovács Gyula (MiniDisc)
Igen, én is a Microsoft hírlevélben kaptam a linkeket. És ott is azt írják, hogy téma. Szerintem ezek is olyanok, mint a karácsonykor kiadott verzió. És ha minden igaz, lesz mégegy belőle, ebből a témakörből.
Halasi Miklós
Ezek kifejezetten magyar témák, lokálisra fejlesztve. smile.gif
manguszta
Kedves ez az MS-től, de nekem nem túlságosan jötek be.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Mike: Igen így van!

Fel is tettem az állatvilágosat. Pár rendszerikon cserélődött (sajátgép, hálózatui helyek, lomtár) akkor a kurzor lett más, ( a homokórát egy ICQ virág váltotta fel! biggrin.gif ), illetve a háttérkép más, és az olajzöld téma egy módosított változata került még fel.

IPB kép
Klikk a képre.

Ez az állatvilágos verzió. A tájképes ugyanilyen, csak tájképek kerülnek a hátterek közé.

Manguszta: szerintem annyira nem rosszak. smile.gif Amit nem értek, az csak az, hogy miért félnek a rendszer ikonokhoz nyúlni.
Leito
Ha a msstyles fájlra kattintok semmi nem történik csak bejön a megjelenítés ablak!!! Lehet hogy az a probléma hogy sp2-m van?
Spányik Balázs
Minek kéne történnie? blink.gif
belataszajto
ÖÖÖ... cool.gif ...csak nem kéne egy styleXP? Elönyös lehet...
once
Sziasztok! Van egy kis problémám,hogyha bármilyen új Xp Skint,témát rakok fel(legyen az Style xp vagy akárhonann) az mindig eltünik az első újraindítás során.(Windows 98-as kínézetű lesz,sárga tálca,semmi árnyék csak a háttérkép marad meg,csak az eredeti xp kinézet nem tűnik el. Mindig tegyem fel minden bekapcsolás során a témát? ha nem inditom ujra akkor bármeddig ilyen marad.Miert tünik el az adott téma?
once
Sikerült. nem tudom mit vacakolt idáig smile.gif
fakfak
Én ezt most találtam: http://www.windowstemak.hu
Arkangyal
Kiadtak még egyet a magyar oldalon: virágok
sebo
csá
kérnék egy kis segítséget.
letöltöttem egy témát, de hiába kattintok a msstyle-ra csaka megjelenítés tulajdonságait hozza be.
hogyan tovább?
Mini Nyuszi Baba
IDÉZET(sebo @ 2007. március 6. 16:00) *
hiába kattintok a msstyle-ra csaka megjelenítés tulajdonságait hozza be.
hogyan tovább?

Már kérdezték, de ott a Megjelenés fülön kattints a lenyitáshoz az Ablakok és gombok melletti kis kék nyílra.
Ott keresd meg a Nevét. smile.gif
riddick
Vagy ha még nem tetted volna, akkor cseréld le az uxtheme.dll fájlt az itt látható módon (a témacserére alkalmas uxtheme-t is megtalálható itt).
mangacsajszi
Sziasztok!!!

Nagy bajban vagyok! Nemrég letöltöttem a StyleXP (SAJNOS) Trial verzióját, és bekrepált... Mostmár bárhonnan töltöm le, kiír egy regisztrációs vackot! Nem tudok mit csinálni! Tele wok vagyok kira király témákkal, de nincsen hozzá progim... Tudtok mondani egy másik ilyen hasonló Style-os Programot? Lécciléccilécci!

U.I.: Már kezd fájni a szemem az eredeti XP témáktól twisted.gif Tehát: SEGÍTSÉG!!!

Pusszancs: Reby
ertok
@mangacsajszi
Universal UXTheme Multi Patcher ani_wink.gif
Ezzel nem kell több stylexp.
k.andee112
Kérlek szépen segítsetek!!

Nincs styleXP-m, vagyis volt, de mivel csak shareware, ezért már nem tudom használni, újra letölteni nem lehet, megvenni pedig nem fogom. Viszont igénybe szeretném venni a deviantART témáit,és ha jól tudom az msstyle-t kellene valahogy átkonvertálni, vagy ilyesmi, és már 2 napja keresem a neten ennek a lehetőségét, de egyszerűen nem megy. tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ezt hogy csináljam??

előre is köszönöm!!!
maxtor4
IDÉZET(riddick @ 2007. március 7. 17:11) *
Vagy ha még nem tetted volna, akkor cseréld le az uxtheme.dll fájlt az itt látható módon (a témacserére alkalmas uxtheme-t is megtalálható itt).

Hali!

Nos, nekem is ez a problémám, hogy az Asztal > Jobbgomb > Megjelenés fülön sem engedi be a témafájlt, és a neve sincs benne a lenyíló menüben.
Viszont, volt egy tipp, hogy le kell cserélni egy dll. fájlt, de nem jön be az oldalt amit ajánlottatok.
Próbálkoztam StyleXP-vel is, de az meg nem fut, mert nem kompatibilis az oprendszeremmel (SP3), szóval az is behalt dolog.
Ha tudnátok segíteni nagyon jó lenne, mert van csomó témám de nem tudom használni őket!
Előre is köszi

Üdv.!
Unikey
Van egy topic az uxtheme.dll lecserélésről. Ott van számotokra a megoldás smile.gif.

Katt ide a topic gyors eléréshez.
Ha lecserélted az uxteheme.dll-t onnantól kezdve mennek a témák.
Jay
Egy egyszerű, fekete XP téma, csak installálni kell.
vanilia9
Sziasztok! Ha leszedek bármilyen témát xp-re, nem tudom beállítani mert azt írja, hogy nem valós téma. Valamilyen fájlom hiányozhat? Vagy miért van ez? Valamit ajánljatok! Köszi: Vanilia roll.gif
----
Hu, ahogy olvasom nekem is az UXTheme.dll lecserélése szükséges (?) Az a baj hogy nem értek hozzá... sad.gif
warynski
Itt olvashatsz róla Link 50. hozzászólás.

Ha esetleg SP3 van telepítve akkor pedig 63. hozzászólás.
Sun
Itt is vannak témák.
vanilia9
Sziasztok! Sikerült témát beállítanom, miután leszedtem az XP Style Hacker-t. Ki- és bekapcsoláskor azonban eltűnik és újra be kell állítanom.
Lalo
A buherálás helyett próbáld ki a BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 progit. Amellett, hogy Vista külsőt kölcsönöz, kapsz mellé egy "almás" dokkolót is (tud magyarul!). Itt olvashatsz róla bővebben: http://www.techline.hu/kiprobaltuk/2008032...ta_skin_xp.aspx
Ezt használom, ügyes kis progi, kevés erőforrást igényel.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.