IDÉZET
Hallod az egészet, nem azzal van gond, csak sokkal halkabban, gyengébben, mint az optikai kábelnél. Csak hát, ugye, úgy kell megcsinálni, ahogy a fejlesztők kitalálták.
Hát ha nagyon védeni akarnám ezt a részt (bár nincs jelentőssége

), akkor azt mondanám, hogy a lézermikrofont jóval több zavaró tényező éri, mint az optikai kábelt (ott van a fal, ami ráadásul elektromos (Electrochromic Window), tehát a szerzők gondolata szerint zavarób is lehet).
IDÉZET
Nem találkoztam senkivel, kamerák anyaga megsemmisítve, ki bizonyít mit?!
Apropó, azt honnan kell tudni a bankos küldetésnél, hogy a lézert "le lehet szerelni" a pisztollyal? Tréning videóban nincs, kézikönyvben nincs, utalás sincs rá az előző küldetésekben. Mivel nem tudtam, próbáltam átgurulni alatta, azt persze nem lehet. Megint: csak úgy, ahogy ők kitalálták.
Ez az első mondjuk igaz, olyan szinten hogyha megsemmisíteted a biztonsági irodában a szallagokat (president's office előtti kis üvegház), akkor lényegében nem bizonyítható. Ha viszont figyeltél a szövegekre, akkor az a cél hogy elhitessük, hogy ez egy belső meló volt, tehát valaki a banki alkalmazottak közül rabolta ki a bankot. Ha viszont riasztasz, akkor egyértelműen bankrablás volt, nem belső ember. Ilyen szinten logikus, hogy nem kell tovább feltölteni az e-maileket.
A lézerrel kapcsolatban: Ha benne lenne a kézikönyvben, vagy a tréning videókban, akor nem lett volna értelme odatenni, mert mindenki tudná hogy van.

Mondjuk ez különleges eset, de én pl amikor kinyitottam a széfet, már láttam a falon a lézer kibocsájtó egységet és kifelé menet a hőérzékelővel figyeltem hogy ott van-e tényleg. (De ez télleg spec eset.) Egyébként kifelé magától nem jelenik meg, láthatatlan végig a hőérzékelőnek is, csak akkor látod ha bekapcsolod a tűzoltó rendszert és akkor is csak halványan (ami megjegyzem tényleg nagy baromság

).
IDÉZET
Még egy kérdés a Bankkal kapcsolatban: második emeleti üveg biztonsági szoba. Ha elkapod az őrt, akkor elmondja, hogy madarak csiripelnek a ventilátoron át. Ennek mi volt a jelentősége? Nem jöttem rá. A ventilátort le tudtam kapcsolni, de felmászni nem tudtam bele, az álmennyezetre is fel tudtam jutni, de onnan sem volt bejárat. Ráadásul e nélkül is végig lehet csinálni... Nem értem.
Erre a beszélgetésre kifejezetten nem emlékszem

, de anyit el tudok képzelni hogy arra utal, hogy ki lehet az 1. szinten kerülni a retinascanneres ajtót úgy, hogy a másik üvegajtón át (1. szint) bemész a jobb oldalon lévő WC-be, és ott van egy szellőző cső egy raktárhelységig. Az ajtót kinyitva a pirosan világító exit folyosóra jutsz, így kikerülted a retinát, és a hackeléssel járó riasztást. (Ez mondjuk csak elképzelés hogy erre utalt, de vannak még ötleteim. Rengeteg szellőző van még.)

IDÉZET
A Penthouse-ban untam meg az őrök vallatását: egy idő után elkezdte elölről ugyanazt a dumát: mondj egy számot 1 és 10 között, már rég túl voltam azon a részen, amire az őr ilyenkor utalt.
Igen, mondjuk a párbeszédek ismételgetése elég nagy buktája a játéknak, de ha hozzátesszük, hogy most nem kell noszogatni a delikvenst ahhoz hogy mindent elmondjon, akkor nem is érdekes annyira az ismétlés.
IDÉZET
Csak hőérzékelővel és EMF-fel lehet, erről van szó. És hogy csináltad? Mert én végigjártam az össes rohadt szobát, és mindenhol pörögtem, mint a kommandós búgócsiga, hol éjjellátóval, hol hőérzékelővel, nehogy elpasszoljam.

És így is vissza kellett néhányszor menni.
Itt megint csak azt tudom mondani, hogy nekem elsőre megvolt sorrendben az összes. Csak kicsit hosszú meló végignézni az összes szobát hőkeresővel. Ennek ellenére én élveztem