Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Splinter Cell
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2
Kovács Dávid ( Davs )
A ministri-s pályában (nem tudom, hogy ez-e a neve, kb. a 2. vagy 3., mission. Ja, és SC 1.) nem tudok mit csinálni. Lementem a parkolóba, kinyírtam a sofőrt (előtte vallattam), és ennyi. Nem tudok hova menni.
kori
Már régen játszottam vele, de úgy emlékszem, hogy vissza kell menni a kijárathoz. Visszafelé is lesz egy két ellen. ani_wink.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Milyen kijárat?
kori
Most megfogtál. smile.gif Keverednek bennem az események. Ha jól tudom ehhez a játékhoz csináltak magyarosítást is, de létezik végigjátszás is. Már Kb 2 éve toltam végig és minden pontra nem emlékszem. unsure.gif Bár az is lehet, hogy az autó melletti oszlopoknál tovább lehet menni, sötétebb részeknél kapcsold be az éjjellátód. Lesz egy ajtó. Bocs, de pontosat nem tudok most, csak ha utánanézek a neten. blink.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Ok, megpróbálom...
Kovács Dávid ( Davs )
Nem... De idôőözben "meghackeltem" a SC-t: A C:\PF\Ubi Soft\SC\maps mappában a tbilisis pálya nevét kicseréltem az utolsó pályávavl, így most azt játszom. tongue.gif
kori
Végigjátszás. http://gportal.hu/portal/arp/ ani_wink.gif vagy http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=48
Kovács Dávid ( Davs )
Ez jól jött, köszi! ani_wink.gif
Sanzi
Nekem is van egy kis gondom a játékkal. Nem igazán egyezik meg a topik nevével, de nem akartam újat nyitni. Nah, annyit, hogy én nem jutottam el odáig, hogy játszani tudjak vele. Felmegy a játék, minden ok. Csinálok új profilt, elkezdődik az első pálya, de nem tudok irányítani semmivel. Pedig a Control beállítások jók. Az az érdekes, hogy az ESC-gomb ok, de a W nem. Az egér is megy jól, csak nem reagálnak azok a billentyűk, amiket beállítottam. Csak nálam lépett fel ez a hiba? Van rá valamilyen patch?
Kovács Dávid ( Davs )
Magyarán nem tudsz mozogni, mi? laughing.gif Nyugi, én is így kezdtem. Van balra-jobbra, fent-lent egy világító piros lámpa (összesen 4), azokra kell ránézni... ani_wink.gif Sok sikert!
Sanzi
Oh, ne már! Behalok ha ez lesz! Most nem otthon vagyok, de majd kipróbálom. Köszönöm
Kovács Dávid ( Davs )
Ha nem tudsz mozogni, akkor ez lesz! Hallgatni kell a krapekra, aki mikrofonon, vagy min beszél hozzád... Persze kell tudni valamennyire angolul is... ani_wink.gif
kori
Van hozzá magyarosítás is. ani_wink.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Le lehet hozzá tölteni? Mekkora a mérete?

Ha netén hülyeségeket írok, az annak köszönhető, hogy most állok át angol billentyűzetről magyarra...
kori
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=S 99.35Kb
Kovács Dávid ( Davs )
Köszi!
Sanzi
Ez volt a megoldás, köszönöm. Angoltudásom van ennyi, csak egyáltalán nem figyeltem oda. A magyarosítás nekem is jól jön. ani_wink.gif
kori
Elakadtam a Pandora Tomorrow utólsó reptéri küldetésében. Ott tartok, ahol két őr nézeget valamilyen pókhálószerű dekorációt, lemegyek a mozgólépcsőn a liftekhez. Hiába lövöm ki az előtér világításait és likvidálom a teroristákat előtte, a liftajtó nem nyílik. Már többféle variációban is végigvittem a küldetés e részét, például leütöm a biztonsági őröket, de nem boldogulok. Sokat bosszant, mert ha nem úgy viszem végig, ahogy a készítők megálmodták, nem enged tovább, például nem nyílik az ajtó, pedig észrevétlen vagyok. mad.gif smile.gif
kori
Esetleg egy használható végigjátszást, ha kérhetném. sad.gif Úgy látom, ezt már el is felejtettétek. blink.gif
Spányik Balázs
splinter pandora walkthrough
kori
Köszi, de egy magyar oldalt jobban érteném. ani_wink.gif smile.gif
SHADOWMAN19
Az első résszel még eljátszottam, de a másodiknál már meguntam a bújkálós témát. sad.gif
Red Boy
IDÉZET(kori @ 2005. július 02., 9:32 - szombat)
Köszi, de egy magyar oldalt jobban érteném. ani_wink.gif smile.gif

Megoldás: Az előadóból ha kijössz az üvegajtón, akkor két irodai munkás néz le a teraszról a háló felé. Azokat shockerrel és Airfoillal kell elkábítani. Az elrejtéssel ne foglalkozz. Majd a lépcsőnél lévő lámpákat lődd ki a kamera miatt, majd menj le, és nézz át a párkány fölött a hődetektoros szemüvegben. Három erősen piros alakot kell látnod, majd a főnök dumál és akkor menj a liftek felé. Ha jól emlékszem a jobb oldalit kell használni. Innen a lift bedöglik, ki a szellőzőn és liftaknás ugrálós rész következik, majd pedig a pálya vége. Ez a legnehezebb, mert bombát kell hatástalanítani, míg ott van sok gyökér. Meg lehet csinálni, csak folyton sötétben kell lenni, és ha fényre kell menni, akkor max sebességgel kell átfutni, mert úgy nem vesznek észre. Én így csináltam, lehet hogy van más megoldás is.
Red Boy
Akinek megvan a Splinter Cell Chaos Theory, tud neten játszani és ki akarja próbálni a COOP módot az légy szíves írjon nekem.
Red Boy
Hogyan lehet kiszedni a zenét a játékból? Ha lenne soundtrack CD kiadva Magyarországon, akkor azt megvenném, de mivel nincs ezért szeretném kivenni belőle. Ha van ötlet akkor írjatok...
Greene
Tegnap játszottam Chaos Theory-t Cooperative módban, de csak osztott képernyőn. Hát hihetetlen játékélmény cool.gif . Annyira jól össze lehet, dolgozni, hogy az hihetetlen. Meg azok a speciális kétemberes mozdulatok... king.gif
Sajnos a 3. pálya vége felé elakadtunk. Azon a részen kéne átjutnunk, ami a víruskeverő fölött van, de sehogy sem sikerül... sad.gif
Greene
Jelentem solo-ban is elkezdtem a Chaos-t, és már a 3. pályánál tartok. Ez a Bank. Elég durva dolgokat kell csinálni. Főleg a mozgásérzékelős lámpák miatt lehet gond.
Mikor kapok 100%-ot? Én a hajós pályán mindenkit megöltem, és az összes küldetést teljesítettem, mégis 0%-om lett... sad.gif
Machado
Rosszul csinálod. Akkor kapsz nagyobb százalékot, ha minél több őrt ütsz le csak vagy kerülsz ki bulb.gif
Baludada
Megvan nekem is a játék eredetibe! De nem mozdul meg a figura. Bármit nyomok semmmi. A játékot Bécsben vettük, ennek lehet valami köze hozzá?
Red Boy
Nem hiszem, hogy lenne köze... Milyen konfigod van?
Baludada
AMD AthlonXP 2200+, ECS KT-600A, Geforce FX 5200 64MB, 786MB RAM,
PS/2 portos billentyűzet és egér ha ez számít.
Red Boy
Neked nem a Splinter Cell 1 van meg?
Ha igen, akkor az érthető, mert körbe kell az első (training) pályán nézni. Pontosan: a világító piros fényeket kell keresni a falon, földön, plafonon.
Baludada
Köszi, azóta már a felénél tartok biggrin.gif Csak akkor lusta voltam átolvasni a topikot pedig előtte bent van a válasz. blush.gif
Spányik Balázs
Na, megbékéltem a StarForce-szal (hogy rohadjon le a kezük azoknak, akik kódolták mad.gif), és újra felraktam a Chaost, hogy végigtoljam. Ma délután neki is állok.
Red Boy
Hajrá Mester!!!! biggrin.gif
Amennyiben neked, vagy bárkinek van kedve Coop-ban játszani egy jót, az szóljon privátba. ani_wink.gif
Spányik Balázs
Na, 10 óra alatt lenyomtam egészen a Batteryig. (Néhány pályát kétszer is végigtoltam, ha nem voltam megelégedve az eredménnyel.)

Például a Displace-es pályán ha optikai kábellel hallgatom ki teljesen tisztán a fószert, amikor elszólja magát a szerb fickó rendes nevéről, az nem jó. Lézermikrofon kell a falon keresztül, úgy hogy alig hallani belőle bármit is. mad.gif És persze csak a végén derül ki, amikor már a statisztikáknál vagy.

Ugyanígy jártam a bankban a kamu e-mailek feltöltésével: az utolsót (a biztonsági szobában) kifelé menet csináltam meg, amikor már beriasztott a lézer a széfajtóban, és erre leszaladt az ott üldögélő három ember. Nem fogadja el: riasztás után lelövi a kamu e-mail alküldetsét.

A Hokkaido már sok volt a rejtett mikrofonok keresgélésével, kénytelen voltam keresni egy végigjátszást, hogy mikrofont ne kelljen. Ezt a szedjél össze minden pályán n darabot valamiből akkora baromság, hogy elképesztő. sad.gif

Ha ehhez még hozzáveszem, hogy az átvezető animációk egy klasszissal rosszabbul néz ki, mint maga a játék, és még csúszik is a hangja. Hát, nem vagyok elragadtatva. tongue.gif
Red Boy
Hali!

1. A Displace-s dolog az tényleg érdekesre sikeredett a játékban, azt a részt mondjuk tényleg elszúrták. A lézermikrofonos lehallgatásnál egyébként ha egyhelyben állsz, akkor a végén a lényeget hallhatod: említi Milan-t és egy bizonyos jelentést amit egy adott időben kell leadnia.

2. A Bankban a z e mail feltöltésnek ha bele gondolsz riasztás után már nincs értelme ani_wink.gif Tudják hogy benn voltál, és bizonyítható is.

3. Hokkaidon a mikrofonokat a hőérzékelővel is le lehet nyomozni, vagy az EMF visionnal. De ha mást nem akkor megkérdezhetsz pár fegyverest is ani_wink.gif .

Az "n" darab cucc összeszedésére meg nem tudok mit mondani. Ha végigköveted a történetet, és minden egyes jegyzetet végigolvasol és értelmezel, tehát beleéled magad a történetbe, akkor fel sem tűnik. Ha viszont csak "nyomjuk végig azt jólvan" módszerrel állsz neki, akkor elhiszem, hogy dögunalmas. Van aki szereti ezt a műfajt, valaki nem. Én nagyon élveztem. biggrin.gif tongue.gif (a hatodik végigjátszás után is)

A videóban pedig szerintem nincs igazad. annoyed.gif Ha játszottál az előző részekkel, akkor azokhoz képest ég és föld a változás. A karakterek alakja, érzelemnyilvánításai jól kidolgozottak (az egyben és kettőben például valóban nem éreztem azt hogy élnének).
Például amikor Shetland és Fisher a Walsh elsüllyesztése után beszélget a bárban az szerintem zseniális.

A grafika rondaságával sem értek egyet. "átvezető animációk egy klasszissal rosszabbul néz ki, mint maga a játék" A grafika még minimumon is nagyszerűen néz ki, és ha még az extrákat is bekapcsolod, akkor egy közeli nézetben az esőben megcsodálhatod az esőcseppeket Sam búvárruháján is. De például ha esőben elkapsz egy őrt és a sátorból (ahol nem esik az eső) kiviszed a zivatarba, akkor szépen lassan átnedvesedik a ruhája és az arca is. Vagy ha csak a fényeket, lángokat, árnyékokat nézed, akkor is fényévekkel jobb mint bármilyen játék.
Greene
Én kétszer toltam végig, és imádom.

Kedvenc pályáim egyike a Bank. Amikor jössz kifelé a széfből van egy lézercsík az ajtóban. Arra figyelni kell. A Displace nem túl bonyolult, csak a kamerákra kell figyelni. A Hokkaido se túl nagy szám. A Battery az már nehezebb lesz, ott sokat kell molyolni.

A legszemetebb pálya a Bathhouse. Főleg amikor az a rész jön, ahol egy növényházból a szellőzőn kihallgatok egy beszélgetést, aztán meg visszamászok. Na ott ha nagy nehezen továbbjutsz, akkor jönnek a bújkálós oszlop mögül lövöldözős gázálarcos katonák. Vagy az már a Kokubo Sosho, mert úgy emlékszem azután a bombák jöttek? Hú de keveredik a vége blush.gif . A Bathhouse-t tudom, hogy nehezen vittem végig. Volt egy rész amikor az üres uszodán kellett átosonnom, és két őr sasolt ezerrel. Lekapcsoltam a generátort de végül mindig beriasztottak. Aztán a gerendákról lógva csináltam ki őket. Na meg a hőérzékelős géppuska...

Én mindig stealth felszerelést választok, mert úgy több sticky shockert meg hasonló finomságokat kapok. Pisztolyt csak elektromos eszközök kiiktatására használok.
Persze 100%-ra azért nem ment minden pálya, de nem is arra törekszek.

A legélvezetesebb a cooperative mód ahol ketten vagytok és segíteni kell egymásnak. 4 pálya van összesen, de hatalmas élmény, kétszer is végigtoltuk egy kollégámmal. Fergeteges, hogy egymásra vagytok utalva, segíteni kell mászni ugrani, stb.
Red Boy
Greene

A Bathhouse-ban van az a rész amit mondtál. szerintem az a játék legnehezebb pályája biggrin.gif eleinte sokat szitkozódtam miatta laughing.gif de aztán rájöttem, hogy kell kicselezni az őröket, és utána nem nehéz.

A Coop-módot én is szeretem, és egy német sráccal nyomtuk sokáig. És ahogy mondod: nagyon király feelingje van, ahogy megbeszélitek a taktikát és mint egy akciófilmben végrehajtjátok a dolgokat ninja.gif punk.gif . Csak az a baj, hogy az utóbbi időben a szerver mindig ledob játék közben teljesen random. Lehet hogy az 1.5-ös patch miatt van, vagy a rossz merevlemezem miatt hmm.gif laughing.gif.
Azóta inkább Versus módban játszunk 1V1, és az is nagyon jó (az érdekes mód nem dob le smile.gif ), bár messze nem olyan hangulatos mint a COOP.
Greene
Én XBOX-on játszom, úgyhogy ilyen problémám szerencsére nincs. A játék sem bugos.

Akkor jól emlékeztem én mert a Kokubo Sosho az amikor a végén a főemberrel elbánok és kilövöm az üvegfalat a víz alatt. doh.gif

A Bathhouse-nál amikor a gázálarcos, oszlop mőgé bújós őröket kicsinálja az ember, és örömmel rohan tovább, a falon meg ott van egy bomba...na az elég vicces. smile.gif
Red Boy
Igen... laughing.gif ilyeneket elég sokszor én is megszívtam. biggrin.gif
Az XBoxot lehet netre csatlakoztatni?
Greene
Igen lehet, a Microsoftnak van egy ún. XBOX Live szolgáltatása. Ugyanúgy lehet online is játszani. Azt hiszem a Chaos Theory is Live-os. Csak sajnos a Live starter kit 20000Ft...
Spányik Balázs
IDÉZET(Red Boy @ 2006. May 13., Sat 20:07) *
A lézermikrofonos lehallgatásnál egyébként ha egyhelyben állsz, akkor a végén a lényeget hallhatod

Hallod az egészet, nem azzal van gond, csak sokkal halkabban, gyengébben, mint az optikai kábelnél. Csak hát, ugye, úgy kell megcsinálni, ahogy a fejlesztők kitalálták.

IDÉZET
2. A Bankban az e mail feltöltésnek ha bele gondolsz riasztás után már nincs értelme. ani_wink.gif Tudják hogy benn voltál, és bizonyítható is.

Nem találkoztam senkivel, kamerák anyaga megsemmisítve, ki bizonyít mit?!

Apropó, azt honnan kell tudni a bankos küldetésnél, hogy a lézert "le lehet szerelni" a pisztollyal? Tréning videóban nincs, kézikönyvben nincs, utalás sincs rá az előző küldetésekben. Mivel nem tudtam, próbáltam átgurulni alatta, azt persze nem lehet. Megint: csak úgy, ahogy ők kitalálták.

Még egy kérdés a Bankkal kapcsolatban: második emeleti üveg biztonsági szoba. Ha elkapod az őrt, akkor elmondja, hogy madarak csiripelnek a ventilátoron át. Ennek mi volt a jelentősége? Nem jöttem rá. A ventilátort le tudtam kapcsolni, de felmászni nem tudtam bele, az álmennyezetre is fel tudtam jutni, de onnan sem volt bejárat. Ráadásul e nélkül is végig lehet csinálni... Nem értem.

A Penthouse-ban untam meg az őrök vallatását: egy idő után elkezdte elölről ugyanazt a dumát: mondj egy számot 1 és 10 között, már rég túl voltam azon a részen, amire az őr ilyenkor utalt.

IDÉZET
3. Hokkaidon a mikrofonokat a hőérzékelővel is le lehet nyomozni, vagy az EMF visionnal. De ha mást nem akkor megkérdezhetsz pár fegyverest is ani_wink.gif .

Csak hőérzékelővel és EMF-fel lehet, erről van szó. És hogy csináltad? Mert én végigjártam az össes rohadt szobát, és mindenhol pörögtem, mint a kommandós búgócsiga, hol éjjellátóval, hol hőérzékelővel, nehogy elpasszoljam. smile.gif És így is vissza kellett néhányszor menni.

IDÉZET
Ha végigköveted a történetet, és minden egyes jegyzetet végigolvasol és értelmezel, tehát beleéled magad a történetbe, akkor fel sem tűnik.

Igen. Nem tűnik fel az első pályán és a hajón. Talán nem tűnik fel a banknál, mert ott amúgy is átvizsgálsz minden számítógépet. Talán nem tűnik fel az apartmannos részben, mert vigyázol a kamerákkal, nehogy meglássanak. Még a Displace-en is kibírható, mindössze három helyen kellett matatni a szerverrel. De a mikrofon az vérgáz. Abszolút nem illik bele a dologba. Ez kb. olyan, mint a titkos ajtó keresés volt anno a Wolfensteinben és a Doomban.

IDÉZET
Ha viszont csak "nyomjuk végig azt jólvan" módszerrel állsz neki, akkor elhiszem, hogy dögunalmas.

Szó nincs róla, akkor fel sem raktam volna. Az első kettőt is végigjátszottam, ezt is végig fogom játszani.

IDÉZET
A videóban pedig szerintem nincs igazad. annoyed.gif Ha játszottál az előző részekkel, akkor azokhoz képest ég és föld a változás.

Nem emlékszem az első kettő videóira.

IDÉZET
A grafika rondaságával sem értek egyet. "átvezető animációk egy klasszissal rosszabbul néz ki, mint maga a játék".

biggrin.gif Olvasd el még egyszer, mit írtam.

IDÉZET
A grafika még minimumon is nagyszerűen néz ki

1280×1024 minden maxon. ani_wink.gif Épp ehhez képest néz ki rettentően gázul az összes átvezető animáció.
Red Boy
IDÉZET
Hallod az egészet, nem azzal van gond, csak sokkal halkabban, gyengébben, mint az optikai kábelnél. Csak hát, ugye, úgy kell megcsinálni, ahogy a fejlesztők kitalálták.

Hát ha nagyon védeni akarnám ezt a részt (bár nincs jelentőssége ani_wink.gif ), akkor azt mondanám, hogy a lézermikrofont jóval több zavaró tényező éri, mint az optikai kábelt (ott van a fal, ami ráadásul elektromos (Electrochromic Window), tehát a szerzők gondolata szerint zavarób is lehet).

IDÉZET
Nem találkoztam senkivel, kamerák anyaga megsemmisítve, ki bizonyít mit?!
Apropó, azt honnan kell tudni a bankos küldetésnél, hogy a lézert "le lehet szerelni" a pisztollyal? Tréning videóban nincs, kézikönyvben nincs, utalás sincs rá az előző küldetésekben. Mivel nem tudtam, próbáltam átgurulni alatta, azt persze nem lehet. Megint: csak úgy, ahogy ők kitalálták.

Ez az első mondjuk igaz, olyan szinten hogyha megsemmisíteted a biztonsági irodában a szallagokat (president's office előtti kis üvegház), akkor lényegében nem bizonyítható. Ha viszont figyeltél a szövegekre, akkor az a cél hogy elhitessük, hogy ez egy belső meló volt, tehát valaki a banki alkalmazottak közül rabolta ki a bankot. Ha viszont riasztasz, akkor egyértelműen bankrablás volt, nem belső ember. Ilyen szinten logikus, hogy nem kell tovább feltölteni az e-maileket.

A lézerrel kapcsolatban: Ha benne lenne a kézikönyvben, vagy a tréning videókban, akor nem lett volna értelme odatenni, mert mindenki tudná hogy van. laughing.gif Mondjuk ez különleges eset, de én pl amikor kinyitottam a széfet, már láttam a falon a lézer kibocsájtó egységet és kifelé menet a hőérzékelővel figyeltem hogy ott van-e tényleg. (De ez télleg spec eset.) Egyébként kifelé magától nem jelenik meg, láthatatlan végig a hőérzékelőnek is, csak akkor látod ha bekapcsolod a tűzoltó rendszert és akkor is csak halványan (ami megjegyzem tényleg nagy baromság annoyed.gif).

IDÉZET
Még egy kérdés a Bankkal kapcsolatban: második emeleti üveg biztonsági szoba. Ha elkapod az őrt, akkor elmondja, hogy madarak csiripelnek a ventilátoron át. Ennek mi volt a jelentősége? Nem jöttem rá. A ventilátort le tudtam kapcsolni, de felmászni nem tudtam bele, az álmennyezetre is fel tudtam jutni, de onnan sem volt bejárat. Ráadásul e nélkül is végig lehet csinálni... Nem értem.

Erre a beszélgetésre kifejezetten nem emlékszem blush.gif , de anyit el tudok képzelni hogy arra utal, hogy ki lehet az 1. szinten kerülni a retinascanneres ajtót úgy, hogy a másik üvegajtón át (1. szint) bemész a jobb oldalon lévő WC-be, és ott van egy szellőző cső egy raktárhelységig. Az ajtót kinyitva a pirosan világító exit folyosóra jutsz, így kikerülted a retinát, és a hackeléssel járó riasztást. (Ez mondjuk csak elképzelés hogy erre utalt, de vannak még ötleteim. Rengeteg szellőző van még.) biggrin.gif

IDÉZET
A Penthouse-ban untam meg az őrök vallatását: egy idő után elkezdte elölről ugyanazt a dumát: mondj egy számot 1 és 10 között, már rég túl voltam azon a részen, amire az őr ilyenkor utalt.

Igen, mondjuk a párbeszédek ismételgetése elég nagy buktája a játéknak, de ha hozzátesszük, hogy most nem kell noszogatni a delikvenst ahhoz hogy mindent elmondjon, akkor nem is érdekes annyira az ismétlés. roll.gif

IDÉZET
Csak hőérzékelővel és EMF-fel lehet, erről van szó. És hogy csináltad? Mert én végigjártam az össes rohadt szobát, és mindenhol pörögtem, mint a kommandós búgócsiga, hol éjjellátóval, hol hőérzékelővel, nehogy elpasszoljam. smile.gif És így is vissza kellett néhányszor menni.

Itt megint csak azt tudom mondani, hogy nekem elsőre megvolt sorrendben az összes. Csak kicsit hosszú meló végignézni az összes szobát hőkeresővel. Ennek ellenére én élveztem tongue.gif laughing.gif
Greene
Nekem csak a hajón volt gondom a ládák keresgélésével. Az első hamar megvolt, a másodikat pedig nem találtam sehol. Aztán nagy sokára meglett. A többi pályán nem volt ilyen problémám. A hajón abba a gépterembe érve ahol nem szabad lőni, elsőre sokat küszködtem, hogy felmenjek a felsőbb szintre, másodszori végigjátszásnál meg simán feljutottam... Vallatni csak azt szoktam akit muszáj.
Spányik Balázs
[OFF] Ma ki akartam írni valamit a Plextor PX-716-ommal, és az író nem ismeri fel a nyers DVD-t. Azt a nyers DVD-t, amiből a múlt héten 4-et megírtam. Átrakom ugyanezt a nyers DVD-t a PX-708-ba, tökéletesen megírja. A PX-716-ról raktam fel a Chaos Theoryt, arra "ült rá" a StarForce. Még hogy nincs semmi mellékhatása, elmennek ám a... [ON] mad.gif
Red Boy
Greene!
Ez az XBox live ez havi díjban ennyi vagy egyszer kell megvenni?
Greene
Egyszer meg kell venni az biztos, és ha jól emlékszem van havidíj is. De erre ne vegyél mérget! blush.gif
Red Boy
Sziasztok!
Megpróbáltam Coop-ozni online, és egyszer sikerült belépnem, de kb 15 mp után ledobott a szerver, mondván, hogy "you've disconnected!". Mondanom sem kell, hogy azalatt a 15 mp altt folyamatosan akadozott a játék. Utána sehová nem tudtam csatlakozni, és hozzám se tudott senki csatlakozni. Csak felvillan a neve 1mp-re és utána eltűnik. 1.05-ös patch van fenn, ami az updater szerint a legújabb. Mi erre a megoldás? Pls help!
Norbertboy
hali!

lenne egy problémám amire jólenne ha tudntok valami használhatót mondani.....

elkezdem telepíteni a sc-pt, kicserélem a 2. cd-re és amikor a harmadikra kéne cserélni azt írja ki hogy rossz kötet van benn (és az 1es cd-é kötetét keresi) bármelyiket teszembe leáll egy hiba üzenettel és auton uninstallt csinál...
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.