Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Filmek
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shia-ko
Gyönyörű, nameg kinek-kinek a maga fenevada
KoPe.hu
Tökéletes, profi! A zene is, meg a kisérőhangok is.
Olyan kreatív, mintha amerikaiak (vagy maga Gates biggrin.gif ) csinálta volna, aztán látom, csupa európai csinálta. Ez igen, ez tutti!
A film címét még nem találtam meg... :blink:
Úgy látom a film is európai-western.
Jó, nagyon jó. smile.gif
Shia-ko
Azon kívül, hogy a vadnyugaton játszódik, semmi köze a westernhez.
A címe: Blueberry
KoPe.hu
Igen, a címlapon ott van nagy betűkkel a cím (a legnagyobbakkal) BLUEBERRY, :blink: - a főszereplő neve.
ordító egér
IDÉZET(KoPe.hu @ 2005. May 07., Sat 10:11)
...
Olyan kreatív, mintha amerikaiak (vagy maga Gates  biggrin.gif ) csinálta volna, aztán látom, csupa európai csinálta...

Az amerikaiak nem kreatívak. Amerikában az elszipkázott agyak kreatívak. roll.gif
A többi stimmel. smile.gif
Gigah3rtz
ÖÖ! Nem mind "nem kreativ" csak a nagy általánosság biggrin.gif Amúgy ne feledjük! Az amerikaiak ősei angolok ani_wink.gif
cereal180
Ilyenből már nincs túl sok.
Shia-ko
IDÉZET(Gigah3rtz @ 2005. May 11., Wed 12:49)
Az amerikaiak ősei angolok ani_wink.gif

Is. tongue.gif
eremit
40millió ír.
Shia-ko
Kegyetlen Játékok
Egy régi klasszikus, szigorúan kerülni kell a aDVDn lévő szinkront, és feliratot, akinek nem megy az angol, az keresse meg a neten az egyetemisták által készített első feliratot.
google
Képzeld Gabi, nekem megvan a gépemen! biggrin.gif
Nem is tudtam róla.
Na, majd megnézem, ha már úgy ajánlottátok!
De holnap Fehér zaj... smile.gif cool.gif
benkovics
Ha holnap időben végzek, akkor Star Wars lesz éjjel a program! Ha nem, akkor csak a hétvégén! bounce8.gif Már alig várom!
sirfrancisd
Most először vagyok kénytelen elhalasztani egy Star Wars film bemutatóját, itthon nézem most meg, és kénytelen vagyok bevárni vasárnapig a haverokat, addig meg küszködöm a vággyal. ranting.gif
benkovics
Tegnap éjszaka, végignéztem néhány bemutatót! Nem semmi látvány! thumbsup.gif
sirfrancisd
Aki ezekután rosszat szól... annoyed.gif
google
Az én lennék, szóval inkább hallgatok ... biggrin.gif
eremit
Mit nem szabad szólni? Valaki mondja meg, hogy milyen legyen az ízlésem!

Keménykalap és krumpliorr. Aki tud jobbat a kategóriájában, kérem, jelentkezzen!
Greene
Megint megőrültek az emberek. Mi ez a nagy Star Wars láz? Az egész sztori olyan sekélyes, hogy az már-már vicc. thumbdown.gif
Én is meg fogom nézni moziban (a hanghatások miatt), de nem rohanok, örjöngök, idegeskedek. Majd ha épp úgy esik elmegyek és megnézem. Van több ismerősöm is aki szabadnapot vett ki, csahogy elmenjen megnézni. blink.gif
eremit
@Greene

IPB kép

Azzal a különbséggel, hogy én nem tervezem megnézni. Félő, hogy elaludnék. IPB kép
Greene
Én szeretem nézni a nagy fénykardos csatákat, meg bírom ahogy surrog a levegőben a kard smile.gif . De azon én is elalszom, amikor Yoda mester a két órás filmben tízpercenként megjegyzi: "zavart érzek az erőben". twisted.gif

Az Űrgolyhók viszont nagyon tetszett biggrin.gif laughing.gif
nascar
Azért a Star Wars nem egy olyan film (sorozat), amin el lehet aludni! roll.gif
Ez is olyan, mint a többi, vagy megérint, és átérzed, és akkor lázban égsz, vagy nem érint meg, akkor meg csak úgy megnézed, ha megnézed... ani_wink.gif

Sok alap film van, persze ez is szubjektív, hogy kinek mi az alap!
Nemrég néztem meg a Keresztapa trilógiát (Al Pacino, Robert De Niro, Marlon Brando, Andy Garcia), iszonyatosan jó!
De imádtam a "Ryan közlegény megmentése"-t, az "Elit alakulat" minisorozatot, a "Sólyom végveszélyben"-t, meg még "mittudomén" még mennyit
A sorozatok közül: X-akták, J.A.G., Csillagkapu, Millenium, mert ilyen beállítottságú vagyok! tongue.gif
De másnak ezek nem jönnek be, mert ő más, ezen nincs mit vitatkozni! ani_wink.gif
Greene
A JAG-et én is nézem. Mindenki tudja, hogy vasárnap fél hattól fél hétig nem foglalkozom semmi mással biggrin.gif

A Keresztapa trilógiát még nem láttam blush.gif .
nascar
IDÉZET(Greene @ 2005. May 19., Thu 21:50)
A JAG-et én is nézem. Mindenki tudja, hogy vasárnap fél hattól fél hétig nem foglalkozom semmi mással biggrin.gif

Ez egyértelmű! tongue.gif
Ha vasárnap dolgozom, akkor hurcolom be a kis TV-met, és nézem ezerrel! tongue.gif
sirfrancisd
Na akkor reagálok egyet; a JAG- et én is szeretem, de amig nézem ki kell kapcsoljam magam, mert 1: rohadtul semmi köze a jogi munkához, de még hírből se, 2: az amerikaiak etéren nem végeznek semmi helyismereti munkát( amilyen buták, nekik simán eladható Kansas Panamaként cool.gif ), 3: mikor fröcsög a propaganda, akkor egy nagy hányinger sick.gif fog el. annoyed.gif

A Star Wars- t nem kell szeretni, én azt egy szóval se mondom, de ha én tisztelem más ízlését, akkor vice versa elvárom ugyanazt. Én se kezdem el szidni egyik feminista nyálcsúrgatót sem, pedig azokba közelről se fektetnek bele annyi szaktudást exclamat.gif Igen kérem szaktudást! bulb.gif Az egyik barátoméknak nagy könyvkiadójuk van, hatalmas hollywood- i kapcsolatrendszerrel, és ők a megmondhatói, hogy írói szinten milyen különbség van egy Star Wars, és egy tucatfilm között, és akkor még nem is beszéltem a minőségellenőrzésről, melyen ez a filmeposz, és a hozzá kapcsolódó kereskedelmi és technikai tevékenység átmegy exclamat.gif Azokat a tucatfilmeket tucat forgatókönyvekből írják, melyeket nem is igazi profik, hanem marketingszakemberek kreálnak vásárlói tömegpszichológiára építve. Nulla művészi érték! Példákat szándékosan nem mondok, mert én toleráns vagyok, ezért kérem no pocskondia!

Természetesen mindenki joga kritikát alkotni, de azért objektívan csak szakemberek tudnak ítélni, és nekik bejön a film exclamat.gif biggrin.gif Kicsit arra hasonlít a dolog, mikor laikusok elkezdik értelmezni (jó politikai tőkét is kovácsolva annoyed.gif ) a bírósági döntéseket, evidens hogy lehet, de milyen kútfőből. ani_wink.gif

A rajongás pedig valami szépért inkább becsülendő dolog, ebben az amúgy is sivár világban, és ebben a befásult kis országban exclamat.gif
benkovics
Most értem haza a moziból! (STAR WARS III)
Szóval....... egy kalap ......
Bocs, hogy ezt írom, de sajnos az, amiért régen annyira szerettem a Star Wars-ot (szerintem kétszáznál többször láttam, a 4,5,6-ot! ) az utolsó, illetve az első három rész alatt fokozatosan elfogyott!
A harmadik rész sajnos már totálisan olyan lett, mint amit nem is gondoltam! Ostoba, és ....... Áh! Hagyjuk!
Szóval az én korosztályom talán meg fogja érteni, amit írni szeretnék, mert mi ezen nőttünk fel! A régi három résznek volt egy varázsa! Természetesen az is csak egy mese volt, de tele érzelemmel, és olyan dolgokkal, amit más műfaj megvalósítani nem tudott volna!
Ellenben ez a harmadik rész, az amerikai tanulatlan tízenévesek szintjére helyez minket! A dialógusok borzalmasak!

De egy kicsi dícséret! A látvány lenyűgöző lenne, ha más egyébb filmben ugyanezt, ha nem jobbat is megkaphatunk! Szánalmas az a rengeteg rajz és grafika, amit teljesen feleslegesen alkalmaztak a filmben! Szóval az nem zavarna, hogy az oriási hadsereg (igaz, hogy 20-30 alaknál szinte soha sem látszik több egyszerre...) természetesen... rajzolva van, de, hogy egy közeli felvételnél miért csak a katonatiszt feje az eredeti, a teste már rajz, question.gif és ráadásul a kisfiam is kiszúrná mert zavaróan hat!
Ellenben a vívó jelenetek szépen kidolgozottak, és a város feletti repkedés, lélegzetelállító látvány!
Valószínű, hogy mi idősebbek csalódni fogunk, ám a fiatalok nem hiszem,.... mert ők szerintem el sem mennek! Megszámoltam! A Premier napján, az éjszakai előadáson 23-an voltunk, egy óriási teremben! Az átlagéletkor 27-30 év! De aki elmegy, ki fog minket nevetni, hogy nekünk ez a...., mitől lett mítosz és életérzés!

Sajnálom! Nekem óriási csalódás volt. weep.gif
Shia-ko
Sin City
benkovics
Ezt mindenképpen meg szeretném nézni! ani_wink.gif
Esetleg szervezhetnénk egy közös mozit?
Shia-ko
Tőlem kérded? tongue.gif
Blazkowicz
Én ezt a filmet várom már hónapok óta arrow.gif Világok Harca
benkovics
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. May 21., Sat 11:03)
Tőlem kérded? tongue.gif

Igen!
Esetleg szerdára? Vagy csak csütörtöktől játszák? blush.gif
Shia-ko
Június 2án mutatják csak be.
benkovics
brucelee.gif thumbsup.gif surrender.gif sorry.gif
Akkor júni kettő után?
Shia-ko
Eddig sem én lógtam el őket. twisted.gif
benkovics
Tudod, a melóm...... weep.gif
Chabi
IDÉZET(Blazkowicz @ 2005. May 21., Sat 22:06)
Én ezt  a filmet várom már hónapok óta arrow.gif  Világok Harca

Ezt én is nagyon várom smile.gif A régi fórumban is írtam róla.

Szeretem az ilyen filmeket smile.gif

Steven Spillberg jó rendező cool.gif
google
Láttam az előzetesét, egész jónak néz ki!
Ulala
Látta már valaki az új Csillagok háborúját?
Chabi
Benkovics egy pár hozzászólással elöbbre ezen az oldalon megírta a véleményét róla...
cölöp
Én most fogom nézni , ma este . Kiváncsi vagyok nagyon.
nascar
Én most jöttem a moziból (Star Wars III.).
Nekem nagyon tetszett!
Iszonyúan jók voltak a vívó jelenetek! Az egész nagyon igényesen lett megcsinálva, a végén nem maradt semmi elvarratlan szál, vagy logikai gubanc! Tökéletesen illeszkedik a IV. részhez! tongue.gif
Félelmetes, hogy hol tart a tecnika, és mi mindent lehet megjeleníteni a vásznon!
Persze lehet fanyalogni, meg művészi értékeket keresni, de ez a történet nem erről szól, hanem egy fantasztikusan kitalált történet utolsó kapcsa, amiből kiderül minden!
Szórakozni kell rajta, érteni a történetet, mert ezt csak így lehetett lezárni!
tongue.gif exclamat.gif bulb.gif
cölöp
Én is megnéztem , tetszett , de többet nem hiszem hogy megnézem .
(azért volt benn néhány nevetséges jelenet)
sirfrancisd
Most már végre láttam a Star Wars III. részét! biggrin.gif Nekem bejött, de nekem melyik része nem ani_wink.gif , na félretéve a viccet, nagyon igényes munka, szó se róla. Személy szerint találtam benne 2-3 logikai bukfencet, de nem írom le, mert hátha valaki még ezekután nézi a filmet. Summa summarum: majdnem tökéletes alkotás, és igazi életmű, remélem azok az ízlésficamosok odaát a tengerentúlon értékelni fogják majd egy pár szobrocskával. Még a legelveteműltebb ellenző is el kell ismerje az értéket benne.

@Benkovics

Nálunk itt Szegeden most vasárnap este, jó pár nappal a vetítés kezdete után is telt ház volt, a korosztályos megoszlás szintén kedvezőbb volt, nem csak nosztalgiázos felnőttek voltak ott, még jó hogy pár nappal előtte telefonon foglaltattam. ani_wink.gif
Shia-ko
IDÉZET(sirfrancisd @ 2005. May 23., Mon 2:20)
remélem azok az ízlésficamosok odaát a tengerentúlon értékelni fogják majd egy pár szobrocskával

Minden szükséges kritérimnak megfelel. annoyed.gif
sirfrancisd
Az emotikonból nem tudom eldönteni, hogy ezt most pejoratívan értetted, vagy sem, de sok olyan film kapott már oszkárt, amelyik csak mosólének jó max., még szakmai körökben is, emlékezzünk csak pl. Jim Carrey kirohanására pár éve, ani_wink.gif , ez a film pedig SFX téren azért megérdemelne egyet!
Shia-ko
Az előző fórumban volt már róla szó, hoyg az Oscar odaítélésében a legutolsó helyen van (, ha a nagy kategóriákat nézzük,) a film értéke, és a SW a szükséges mutatókban (sok pénzbe került, sokan nézték, kultusza van, nagy a marketingje, lobbiznak érte,) megfelel. evil.gif
A fintor az fintor. ani_wink.gif
Chabi
Ami most nagyon tetszik nekem az a Bíbor Folyók2 - Az apokalipszis angyalai című film.

Nagyon jó smile.gif Főleg a katakombákban a lövöldözős részt csinálták meg királyul cool.gif Tisztára mint a S.T.A.L.K.E.R.

Az első részét nem láttam még a filmnek, de amint lehetőségem lesz rá bepótolom.
sirfrancisd
A Star Wars- nak igenis van mondanivalója, és művészi értéke is, csak fogékonynak kell rá lenni, és valakiből ez hiánycikk. ani_wink.gif
nascar
Hát pont ezt mondtam én is! ani_wink.gif
Shia-ko
IDÉZET(Chabi @ 2005. May 24., Tue 21:39)
Ami most nagyon tetszik nekem az a Bíbor Folyók2 - Az apokalipszis angyalai című film.
.
.
.
Az első részét nem láttam még a filmnek, de amint lehetőségem lesz rá bepótolom.

Ezért tetszik annyira. weep.gif

@Star Wars
A most leforgatott 3 rész mér inkább hálivúd, mintsem eredeti SW, függetlenül attól, hogy valaki rajongó, vagy sem. bulb.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.