Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Filmek
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Darcy Tucker
Nem vagyok egy nagy Star Wars rajongó, de a barátnőm elrángatott, hogy nézzük meg. Ezután többször fogok hallgatni rá ani_wink.gif, mert nagyon szuper a film! Az, hogy mennyire Hollywood-i egy cseppet sem érdekel (ennyi erővel az első két rész is az! Sőt, a Gyűrűk Ura is, stb.)
Shia-ko
Nem a látvány teszi tönkre, hanem hogy nincs mögötte semmi. weep.gif
sirfrancisd
mad.gif brucelee.gif angry.gif boxing.gif ninjastar.gif Mi az hogy semmi question.gif exclamat.gif

Ha a Star Wars mögött semmi van, akkor pl.a Julia Roberts filmek mögött max. egy kiló nyál van, semmi más! twisted.gif
benkovics
@Sir Francis Drake!
Olvasd végig! Légyszíves, az előzőeket is!
cool.gif
TheSaurus
A filmek mögött általában a vászon van, amire vetítik, vagy a másik irányban az izzó, ami a fényt kelti. twisted.gif
Ami "mögött" mégis láttam valamit: Wilbur öngyilkos akar lenni.
TheSaurus
Honnan lehetne részleteket letölteni a Csillagok háborúja zenéjéből, különös tekintettel a Birodalom és D. V. motívumára?
benkovics
Úgyhiszem letölteni nem igazán szabad, de megvásárolni általában meglehet a filmzenéket! Előbb-utóbb...
TheSaurus
Hát .mid formátumban elértem ingyenesen, de az még az én botfülemnek is szörnyű volt. Esetleg ha megint lesz a tvben, rákötök valami hangrögzítő eszközt.
Chabi
IDÉZET(TheSaurus @ 2005. Jun 01., Wed 8:04)
Esetleg ha megint lesz a tvben, rákötök valami hangrögzítő eszközt.

A TV audio kimenetét a hangkártya audio bemenetével összekötöd és kész. ani_wink.gif

>> Vin Diesel alakítja Hitmant <<

smile.gif Ezt érdemes lesz majd megnézni exclamat.gif
Priby
Én nemrég néztem meg az xXx-et és a 2-őt. Nem azért mondom, de ég és föld a két film között a különbség. Az 1 100-szor jobb smile.gif Vin Diesel nélkül már nem is volt jó a 2 weep.gif Jó tudom, új kellett nekik mad.gif
8 ZenByte
Az SWIII-nak nagyon is van tartalma, jelentése, mondanivalója.
Szerintem már szinte mindenki látta a filmet, aki akarta: mik is azok a logikai bukfencek, szaltók, akármik?

Én az "A Da Vinci kód"-ot várom. Tom Hanks nagyon illik a főszeereplőhöz, jó választás volt, hogy ő játsza el.
fapuma
SW3:
Én megnéztem, és annak ellenére, hogy az osztálytársam már előtte elmondta a felét(majden agyonvertem érte, de akkor se tudta volna befogni a száját), még így is más volt, mint amire számítottam. Mi több: ez a rész tetszik most a legjobban!
A "szánalmas" grafikáról pedig:
1.) Nekem föl se tűnt.
2.) Nézzük meg a legújabb nemtudomhánymilliódolláros James Bond-filmet, és utána fintorogjunk. ani_wink.gif (Előre elárulom: nem lesz nehéz, ugyanis kétségbeejtően feltűnő, ahogy a hátteret összepakolták a színész alakjával sad.gif )

Szóval, szerintem jól sikerült(bár azt nem tartom túl logikusnak, hogy Wader Nagyúr szétégett testtel sétálgat fel-alá a bőr fürdőköpenykéjében, de ez legyen a legnagyobb gond tongue.gif )

Én mostanában ezeket láttam:
Horror:
Fűrész
Őrültek háza
Mindkét film vége nagyon ütős. biggrin.gif

Vígjáték:
Rrrrrrrrrrrrrrrr!
Ezt a filmet csak 10 óra alvás után ajánlom, mert iszonyatosan fárasztóak a poénjai. biggrin.gif

Madagaszkár-ez is szenzációs. cool.gif laughing.gif
Chabi
>> King Kong traliler <<

Nézzétek meg biggrin.gif

Lehet hogy egy marhaság a sztori, de látványos lesz (szerintem...)
Halasi Miklós
Most néztem meg... Hát a hideg futkározott a hátamon! Decemberben tutira megnézem! Peter Jackson és csapata jelenti a minőséget!!!
A sztorit az eredeti King Kong történet adja, tehát nem az utána lévő átdolgozásokat újították fel!

>> Itt van nagy felbontásban! (30 MB, QuickTime) <<
hans
Attól tartok az új King Kong is akkora bakklövés lesz, mint a Gus Van Sant-féle Psycho-remake. Az ősrégi eredeti változat plusz szépségét adja, hogy látszik az autón, hogy matchbox, meg az épületeken, hogy makett az egész, de mondjuk az óriásgyík az (szerintem) ütős, sajnos nem találtam képet róla, de nagyon élethűen mozog, ahoz képest, hogy '33-ban készült.

Na ehhez kapcsolódik a Világok harca... blush.gif , hát enyhe kifejezés, hogy nem jött be. Annyira lerágott csont már minden, csupa elcsépelt klisé, és a King Kong ebből a szempontból illeszkedik a sorba: nincs új ötlet, felturbóznak egy régi sztorit. sad.gif

Akinek bejön a keleti film: A hős; u.ettől a rendezőtől a Repülő tőrök klánja. Mindkettő gyönyörű, látványos, van történet és még egy kis romantika is smile.gif

Az Oldboy durvább, bosszútörténet (érzéstelenítő nélküli foghúzás, ujjlevágás, Ödipusz(erről többet nem, hogy ne lőjem le a film "poénját")), de szintén thumbsup.gif
google
IDÉZET(hans @ 2005. július 05., 22:39 - kedd)
...makett az egész, de mondjuk az óriásgyík az (szerintem) ütős...

A King Kongban? blink.gif blush.gif

A Világok Harca: még nem láttam, de az egyik legjobban várt film nálam. Jövő héten nézem meg.
Oldboy: Erről is sokat hallottam. Még a végén ezt is megnézem. smile.gif
apacs
IDÉZET(fapuma @ 2005. június 27., 22:59 - hétfő)
Vígjáték:
Rrrrrrrrrrrrrrrr!
Ezt a filmet csak 10 óra alvás után ajánlom, mert iszonyatosan fárasztóak a poénjai. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Ez így van. biggrin.gif biggrin.gif
Shia-ko
@hans
Ha már itt tartunk, a CTHD még ezeknél is jobb, magyaroknak butítva: Tigris és sárkány.

A világok harca végre más nézőpontból világítja meg a hasonló filmek történéseit, igazából a főszereplőn múlik, hogy mennyire lesz jó a film. Mivel szegény gyerek elég sok ürüléket csinált már, így kérdéses a végeredmény.

A king kong valószínűleg egy 0 film lesz, de az előzetes alapján nagyon látványosnak ígérkezik.
master
@fapuma:

A Fűrész: egy eszméletlen nagy film! Mindenkinek meg kell néznie. Én utálom ugyan a thrillereket meg az ilyen "csúnya filmeket" (tongue.gif ),de ez nagyon nagy volt.

A Rrrrrrrrrrr... hez hasonló a Ping-pong című film, ezt hajnali 2-kor néztem meg a havernál, és a felénél ki kellett kapcsolni annyira poén volt. Ezt is meg kell nézni mindenkinek!

A Macskajaj: Kusturica kultfilmje. Nagyon jó!
Mi történik ha az egyszeri roma zsivány olajszőkítőkkel és rettegett drogbárókkal üzletel? Gyakran megesik, hogy a mosógépet a tégla hajtja, vagy a gázolaj csupán egyszerű áporodott csapvíz.De roma emlékezet óta nem fordult még elő, hogy több vagonnyi szőkített olajat elnyeljen a föld. Itten pedig megesik ez a csoda, a lóvé meg elvész. Dadan Karambolo pedig pitbullal fenyegetőzik. Nem marad más hátra: Zarije odaígéri jóképű fiát dadan púpos és törpe hugicájához. Matko azonban a bögyös kocsmároslányt komázza. A lagzi nem maradhat el, noha a nagypapi hirtelen feldobja a talpát, majd iziben a másik is. Jeget kell hozatni, hogy a hullaszag ne árnyékolja be a frigyet. A púpos arát azonban elvitte a cica. A reterát meg összedőlt, Dadan pedig a pöcében végzi. (a film leggusztustalanabb jelenete)

SW3: Megnéztem, de az első 50 percből nekem csak az a nagy csata maradt meg Coruscant felett, meg Padme... cool.gif A film második fele már valamivel jobbnak tűnt, de ott meg valahogy nem arra figyeltem, mert ki az, aki egyedül jár moziba? smile.gif A haverom úgyis elmesélte az egészet....
Chabi
IDÉZET(google @ 2005. július 06., 11:07 - szerda)
A Világok Harca: még nem láttam, de az egyik legjobban várt film nálam. Jövő héten nézem meg.

Én is így voltam amíg meg nem néztem weep.gif

Azthittem Tom Cruise csak jó filmekben játszik roll.gif
Shia-ko
IDÉZET(Chabi @ 2005. július 06., 19:02 - szerda)
Azthittem Tom Cruise csak jó filmekben játszik roll.gif

roll.gif
Ideje volt rájönni. ani_wink.gif
benkovics
Én megnéztem a Sin City-t! king.gif thumbsup.gif Nagyon ... ütős film!
Halasi Miklós
IDÉZET(Shia-ko @ 2005. július 06., 14:07 - szerda)
A king kong valószínűleg egy 0 film lesz, de az előzetes alapján nagyon látványosnak ígérkezik.

Hát ezt azért kizártnak tartanám, sőt! Gondolom hallottál már Peter Jacksonról és csapatáról... Na ők jelentik a minőséget, hogy bármilyen kritika ellenére megnézzem a filmet!
Shia-ko
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. július 07., 10:03 - csütörtök)
Hát ezt azért kizártnak tartanám, sőt!

Én abból indulok ki, hogy manapság a fában a látvány a divat, és nem a mondanivaló. Ha pedig azt a keveset is kiölik a majomból, ami eredetileg volt benne, akkor már tényleg csak a látvány marad. Csak számomra akkor már 0, max jó nézni. ani_wink.gif
Halasi Miklós
Hát ezzel azért vitatkoznék, mert Jackson pont azért az eredeti verziót dolgozta fel, mert abban több az érzelem, a dráma és a feszültség. Az már más kérdés, hogy már látványilag is jól meg tudják csinálni.
Shia-ko
Legyen neked igazad, és csináljanak egy jó filmet. tongue.gif
Maverick
IDÉZET(Google @ 2005. július 06., 11:07 - szerda)

Ehhez kapcsolódó írás..
google
Igen, hallottam. tongue.gif
Mondtak már sok mindenre sok mindent, és megnéztem, és teljesen eltérő véleményem volt.
A cikket meg el sem olvastam, mert naná, hogy történetmesélésbe fogtak... sad.gif annoyed.gif
Márpedig nem úgy szeretnék rá beülni, hogy csak a legvégső csattanót nem tudom. twisted.gif
ordító egér
IDÉZET(Chabi @ 2005. június 28., 16:18 - kedd)
>> King Kong traliler <<

Nézzétek meg biggrin.gif

Lehet hogy egy marhaság a sztori, de látványos lesz (szerintem...)

Tipikusan amerikai mozi.
(Ezzel nem dícsérni akarom.)
Maverick
IDÉZET(Google @ 2005. július 07., 21:17 - csütörtök)
Mondtak már sok mindenre sok mindent, és megnéztem, és teljesen eltérő véleményem volt.

Persze, ezzel magam is sokszor voltam így!.. ani_wink.gif smile.gif
(Egyébként Tom Cruise filmjeinek a többsége tetszett, bár a Mission Impossible nem... roll.gif )
eremit
Mivel ennyi mindent mondanak a filmről, már csak azért is meg kell nézni! (Világok akármije)
google
Világok harca (War of The Worlds)
Chabi
IDÉZET(Maverick @ 2005. július 07., 15:53 - csütörtök)
IDÉZET(Google @ 2005. július 06., 11:07 - szerda)

Ehhez kapcsolódó írás..

Elolvastam az "Ehhez kapcsolódó írást".

Először azthittem valami más filmről írnak... A vliágok harcáról biztos nem. Mégcsak nem is 1938-ban játszódik ahogy írják... roll.gif
google
Addig jutottam el én is. És én is eléggé másra emlékeztem az előzetesből.
Na mindegy, nem olvastam el, tehát nem beszélek róla, inkább megnézem a filmet. ani_wink.gif
Maverick
Én pedig nem láttam a filmet.. ani_wink.gif
Mivel adaptációról van szó, nem feltétlenül kell akkor játszódnia, mindenesetre ha mondjuk egy normandiai partraszállást bemutatni szándékozó film nem 1944-ben játszódik, arról ugyebár nem a történelem tehet... twisted.gif
Priby
IDÉZET(google @ 2005. július 08., 16:27 - péntek)

Én holnap nézem meg, szóval már nagyon kíváncsi vagyok rá... biggrin.gif
hans
@Google
biggrin.gif Óriásgyík bizony, és nagyon félelmetesen néz ki biggrin.gif

A Világok harca egyébként szerintem "tanulságos" film, abból a szempontból, hogy a hollywoodi álomgyár, sőt, sajnos propagandagyár sok eszköze fel van sorakoztatva sad.gif . Csomó motívum utal pl. a szept.11-re (hamuval beszórt emberek rohangálnak, ahogy azt a híradókban láttuk; faliújság tele eltűnt hozzátartozók képeivel), ez számomra azért gusztustalan, mert ezekkel az amerikaiak számára zsigerekre ható eszközökkel csak a bevétel növelése a cél, nem tudom mennyire segíti ez az amerikaiakat a történtek feldolgozásában. Persze állítólag nagy siker a film USA-ban, úgyhogy, lehet, hogy nincs igazam, és az amerikaiak úgy érzik, hogy ez a film segít számukra fedolgozni a borzalmas emlékeket. Ha a film tényleg jó hatással van az amerikai emberekre, akkor ok., tényleg haszna van, akkor készült valamiért, nem csak a bevételért.
A film eleji és végi pátosszal teli narráció akkor is sok, és az egész üzenete (bárki megtámad minket, emberiséget, de nem győzhet le, valami ilyesmi), hát én azt hittem, hogy ekkora blőd dumát már senki nem mer elsütni, az meg még meglepőbb, hogy van aki ekkora blőd dumától meghatódik roll.gif , na jó, hagyjuk smile.gif Annak ellenére, hogy nem tetszett, érdemes megnézni mert végülis ez is egy reflexió a történtekre, és hát Spielberg így nyúlt a témához. Szóval jó mozizást, smile.gif

(Az E.T. ujjak ismét, az nagyon vicces volt, mint visszatérő motívum a mesternél biggrin.gif )

Sin City thumbsup.gif biggrin.gif
hans
@Shia-ko
Annak idején kimaradt a Tigris és sárkány blush.gif , néhány részletet láttam, azt hiszem ebben verekszenek padokból összerugott állványzat tetején lábujjhegyen állva (bár ez több kínai filmben is előfordul roll.gif), na pótlom sürgősen mulasztásomat smile.gif

És azért ne feledkezzünk meg a(z egyik) Mesterről: Kuroszawa-ról és az Ő legzseniálisabb A Testőr és A hét szamuráj c. filmjeiről, amelyek annak ellenére, hogy fekete-fehérek, meg az '50-es ill. '60-as években készültek, egyáltalán nem azok a tipikus művészfilmek amiktől mindenki első hallásra kidől, hanem viccesek, jó kis verekedős jelenetekkel meg az isteni Mifune Toshiro-val a főszerepben worship.gif
(Ennek a Testőr-nek semmi köze Kevin Costner-hez, A hét szamuráj-nak annál több a Hét mesterlövész-hez, ami hát szintén thumbsup.gif biggrin.gif
Shia-ko
A Világok Harca arról (akar) szól(ni), hogy egy hétköznapi ember, a körülmények nyomására, hogy próbál hőssé válni, a maga kis makrovilágában. Éppen a 911 hatására tetszik annyira az amerikaiaknak, és ezek után, csak visszautalni tudok, a korábbi, ezzel kapcsolatos hozzászólásomra.
Greene
Pillangó-hatás: Nagyon elvont, és néhol beteges, de csak a fele fikció. Ajánlom mindenkinek. Elgondolkodtató film bár egy kicsit egyveleg. yes.gif
fapuma
Megerősítem.

Valóban elgondolkodtató, bár egy nagyon kicsit elborult.
benkovics
Valaki látta a régi filmet? hmm.gif
cölöp
@Tomi
Ha a Világok Harcára gondolsz , én igen , kb marha régen.
benkovics
king.gif Akkor tudod miért írtam! cool.gif
Chabi
1953-as verzió is van ha jól emlékszem a dátumra. roll.gif
eremit
Valamilyen hasonló című (Világok háborúja?) filmzenére emlékszem, még régen hallgattam kazettáról. Lehet, hogy a filmből (a régiből) van.
google
IDÉZET(Chabi @ 2005. július 10., 4:50 - vasárnap)
1953-as verzió is van ha jól emlékszem a dátumra. roll.gif

Jól. Egyszer balesetszerűleg majdnem meg is néztem. Aztán hamar rájöttem, ez nem az a film, amit én keresek. biggrin.gif
Shia-ko
Megnéztem a SW3at.
Kiderült, hogy az egész cuccost egy nagyravágyó, öntelt kis alaknak köszönhetjük, akinek túl nagy hatalom került a kezébe. Hogy a klasszikust idézzem:
IDÉZET(Kiszel Tünde)
Hát, köszönjük szépen!

blink.gif twisted.gif
cölöp
Sin City thumbsup.gif
Evvel a hangalámondással tökéletes.
benkovics
Felirattal, tökéletes! A színészek, illetve a dremeturgia is tökéletes!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.