Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: NOD32 -- új vírusirtó a mellékleten
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > CD/DVD melléklet
Oldalak: 1, 2, 3
Painkiller
Köszönöm a Pc Worldnek, hogy választási lehetőséget ad nekünk a vírusírtók terén. Meg szeretném kérdezni, hogy ez meddig lesz.
Sanzi
Én is nagyon meglepődtem, amikor néztem az újságot. A NOD ezerszer jobb, mint a Panda. Gyorsan fel is tettem. ani_wink.gif
szecsa
IDÉZET
...Meg szeretném kérdezni, hogy ez meddig lesz. ...

Tényleg. Meddig?
eremit
keddig lol IPB kép lol
Spányik Balázs
Legalább egy évig. yes.gif
chipmix
Hát ez nem semmi igéret. Köszi. biggrin.gif
moo
Sztok!

Eddig úgy csináltam a NOD32-nél, hogy minden hónapban, mikor kiirta, hogy lejart a frissites, akkor letoltottem az újabb verziót, és telepítettem a régire, és láss csodát, nyertem megint 1 hónapot.
szerintem is nagyon jó a NOD32, átfogó, gyors, kicsi és mindent megtalál...ugye amit nem, arról nem is tudok smile.gif

Apropó, reggeltem, de még nem jött meg a jelszó!
Hétvégén nics aktiválás?

thanx 4 NoD32
benkovics
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. augusztus 06., 12:52 - szombat)
Legalább egy évig. yes.gif

king.gif thumbsup.gif
De ugye nem kell minden hónapban újratelepíteni mint a Pandat?
Utonium
Én csak tippelem hogy nem, ugyanis ez esetben nem sok értelme lenne, mivel korábban már valaki leírta (azt hiszem Chabi volt az elkövető), hogy ezt a próbaverzióval is megteheted és működni fog.
benkovics
A tippem nekem is ez, de még próbából sem szeretném lecserélni a megbízható vírusírtóm, egy olyanra, amivel havonta kellene babrálnom..... cool.gif
Szóval, ha lesz érdemi válasz, akkor fogom csak kipróbálni!
Athos
worship.gif Köszi PCWorld! Nagyon örültem a NOD32-nek.
kori
Szerintem minden hónapban kap a felhasználó egy új jelszót amivel regisztrálhat ismét tovább. Telepíteni nem kell. (Mint régen a Pandánál) smile.gif
Painkiller
PCWORLD THE KING!!! THANKS FOR YOU

A NOD egy csoda!!! (meghosszabítatom az előfizetésem! biggrin.gif tongue.gif )
PET^
Kérdésem csupán annyi lenne, hogy telepíthetem e ezt a NOD32-t legálisan 1db céges gépre???? roll.gif
Újság nincs előfizetve...
Spányik Balázs
Válaszom: simán. yes.gif biggrin.gif
benkovics
És az következő hónapokban, hogyan lesz a frissítés?
Remélem nem kell mindig újratelepíteni?
PET^
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. augusztus 08., 17:11 - hétfő)
Válaszom: simán. yes.gif biggrin.gif

Köszike! biggrin.gif
moo
IDÉZET(benkovics @ 2005. augusztus 08., 23:17 - hétfő)
És az következő hónapokban, hogyan lesz a frissítés?
Remélem nem kell mindig újratelepíteni?

Nem kell, csak a regisztrációt megtenni a megadott nod32.hu/pcworld honlapon, ahol majd küldenek egy új azonosítót, jelszót és csak azt kell átírnod a nodban, ennyi.

Egyébként megoldodott a regges kérdesem. Írtam a cég helpdeskjére és nagyon készségesen válaszoltak, megadták az azonosítót, jelszót. Le a kalappal a Nod HD előtt.
CHRIS111
Helló. Nemrég vettem meg a PC WORLD augusztusi számát és örömmel láttam benne a nod 32-őt. Megpróbáltam regisztráltatni ahogy kell a kóddal de azt irja ki hogy, hogy a szolgáltatás csak Magyarországról érhető el, Magyarországon kivűl nem áll módjukban regisztrálni. Akkor most nem használhatom a nod-ot? Valóban nem Magyarországon tartózkodok, de a Pandával még használtam ilyen probléma nem volt. Lehet itt tenni valamit vagy mondjak le a NOD-ról sad.gif ?
Chabi
IDÉZET(CHRIS111 @ 2005. augusztus 10., 13:17 - szerda)
Lehet itt tenni valamit vagy mondjak le a nod-ról sad.gif ?

Ha nem megerőltető 30naponta 8MB-ot letölteni, akkor használd a próbaverziót.
A 30nap leteltével úgyis kiírja hogy már nem frissíthető, ilyenkor kapcsold ki, de nehogy letöröld és az újat amit letöltöttél azt telepítsd rá és fel fogja ajánlani, hogy a beállításokat megtartsa. (kb. 3 perces munka az egész)
Így ezután teljeskörűen használható és frissíthető.
Spányik Balázs
Chris, nem tudok róla, hogy külföldön ne lehetne, utánakérdezek.
Vérpatkány
Nagyon köszönöm a NOD-ot. Ez a legjobb vírusíró worship.gif worship.gif cheers3.gif clap.gif
CHRIS111
Pedig tényleg kétszer is ugyanazt a választ kaptam,hogy a szolgáltatás külföldről nem csakis Magyarországon érhető el-pedig mindent úgy csináltam ahogy az újságban le van irva. Jó lenne pedig használni, mert itt a fórumon csak jókat irnak róla smile.gif .
Spányik Balázs
IDÉZET(Vérpatkány @ 2005. augusztus 10., 17:51 - szerda)
legjobb vírusíró

Csak nem teszünk már fel a CD-re vírusíró programot! biggrin.gif

De akkor megragadom az alkalmat, hogy itt meséljem el: az irt, irtani igét a magyarban rövid i betűvel írjuk, ebből következően a vírusirtó szó második i betűje is rövid.

vírusirtó

10-ből 8 ember elrontja itt a fórumon. no.gif
CHRIS111
Megpróbáltam megint, de ugyanaz.
Spányik Balázs
Bocs, de nem úgy gondoltam, hogy 1 percen belül meg is oldom. ani_wink.gif Ha lesz előrelépés, az csak holnap várható.
CHRIS111
Ok. Nem is gondoltam, csak a próba kedvéért megint megpróbáltam, és kösz hogy közbenjártál.
Chabi
@CHRIS111

Azt kipróbáltad amit az első(1) oldal alján írtam ? roll.gif

Úgy sem működik neked ?
PET^
Csak egy gépre lehet legálisan telepíteni az így kapott kóddal vagy többre is? Főleg cégre gondolok!
Feljebb kaptam a választ hogy egyre "simán". smile.gif
Spányik Balázs
Hogyan fogalmazzam meg finoman, szóval egy pöttyet égő szerintem céges vírusvédelmet egy újság mellékletén levő antivírussal megoldani. Nem kerül ez a NOD például olyan észveszejtően sokba, hogy egy cég ne engedhetné meg magának. Akár több gépre is, hm? roll.gif
PET^
Már megvolt az árajánlat mikor megvettem az újságot! smile.gif
Le a kalappal magyar képviselet előtt!
Égő lenne több tíz-száz gépnél. De nem 4 gépről 2-re csökkentett, és valószínűleg tovább csökkenő cégnél, ahol csak azért kell vírusirtó, mert a kedves kisasszonyok nem férnek a bőrükbe, és munka helyett "egyebet" csinálnak... smile.gif

Tényleg! Off! Korlátozott felhasználó XP Home alatt miért tud Skype-ot telepíteni?
On!
Spányik Balázs
Oké, vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. smile.gif Egyébként, miért ne tudna? A korlátozás nem azt jelenti, hogy nem tud telepíteni. Csak a rosszul megírt programok esetén.
Joebácsi
Tényleg csúcs a NOD! Kösz PC WORLD! A Pandával szenvedtem, mert nagyon lefékezte a gépet. Remélem még hosszú időn keresztül kapunk lehetőséget a használatára! laughing.gif
CHRIS111
Chabi, még nem próbáltam úgy a nodot használni ahogy javasoltad, de korábban már hallottam a módszerről, de még rávárok hátha végül is megoldódik a probléma de azért kösz.
Painkiller
Chris111:

akkor te végül is külföldön tartózkodsz?
CHRIS111
Igen, nem Magyarországon lakok, hanem délebbre smile.gif .
Kovács Dávid ( Davs )
Elmondhatnád, hogy hogyan oldottad meg, mert én még mindig nem tudok regelni.
CHRIS111
Én is újból megpróbáltam, de megint elküldött smile.gif . Még valami konkrét módja nem lesz hogy külföldről is lehessen regisztrálni addig nem is próbálkozom, márha lehetséges lesz majd egyszer.
benkovics
Miért nem regisztráltok, egy magyar freemail címet? hmm.gif
Bár én a gmail-os címem adtam meg.......
Spányik Balázs
Chris111, Davs és mindenki más, aki külföldön olvassa a lapot!

Kérlek, küldjétek el nekem privát üzenetben azt az e-mail címet, amivel regisztrálni akartok. A megoldás: majd mi regisztrálunk nektek a ti e-mail címetekkel, így hamarosan megkapjátok majd az e-mailt a kóddal. Ezt minden hónapban automatikusan megtesszük nektek.
skybot
Király a NOD32 ani_wink.gif Sokkal job mint a Panda és az is jó benne hogy nem kell havonta
újratelepíteni.

ole.gif Király a PCWORLD ole.gif
Painkiller
Ez így van!!! Köszönjük PCWORLD

Egy gond azért van a NODdal! Az MSN-t nem engedi ki. Hogy lehetne ezt megcsinálni? roll.gif
Spányik Balázs
A Messengert? Mindkettőt használom mindkét gépemen, gond nélkül. blink.gif
Chabi
Nekem is megy az MSN a Nod-dal blink.gif
CHRIS111
Hála Balázsnak meg a PC WORLD-nek végre fenn van a gépemen a nod és szépen teszi a dolgát. Köszönöm worship.gif .
fattila
Hello!
Nem lehetne valahogyan megoldani hogy Magyarországon kívülröl is lehessen regisztráni a Nod32-öt. Ugyanis Így aki kivül esik a határon az nem tudja hasznalni a progit. question.gif Pedig ugyanugy kifizeti az ujságot! Vagy jó volna ráírni az újsága hogy csak magyar állampolgárok részére a többi meg ne vegye!!!! annoyed.gif mad.gif mad.gif mad.gif
benkovics
Már valahol írtam, hogy baromi egyszerű a megoldás!
Reggelj egy magyar freemail címet! Utána az adatoknál "hazudhatsz" is........
Spányik Balázs
Nem ez a probléma: a regisztrációs webcím beírásánál ellenőrzik milyen IP-címről jössz, és az melyik országból származik.

fattila, nyitott ajtókat döngetsz. Ha lehiggadtál, kezdj el olvasni, és lehet, hogy segítünk. annoyed.gif
eremit
Ezt olvasd el!
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. augusztus 12., 11:22 - péntek)
Chris111, Davs és mindenki más, aki külföldön olvassa a lapot!

Kérlek, küldjétek el nekem privát üzenetben azt az e-mail címet, amivel regisztrálni akartok. A megoldás: majd mi regisztrálunk nektek a ti e-mail címetekkel, így hamarosan megkapjátok majd az e-mailt a kóddal. Ezt minden hónapban automatikusan megtesszük nektek.
Spányik Balázs
eremit, te egy áldott jó lélek vagy! smile.gif innocent.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.