Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vélemények a 24. adásról - 2005. augusztus
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > PC STUDIO, PC World TV
Csizmazia István [Rambo]
A mai napon kikerült a PC Studió Webtárba a legeslegújabb rész, ezért gyorsan megnyitom a hozzátartozó témát is.

IPB kép

A tartalomjegyzék dióhéjban:

Pénzt és fáradságot nem kímélve repülőgépen teszteltük a Creative fejhallgatóját, amelynek elsődleges feladat kiszűrni a zene mellől a felesleges, monoton zajokat.

Ki az: sok díjat nyertek, világhírűek, idehaza azonban mégsem ismertek - lehetne akár barchoba kérdésünk is. A jó kedélyű magyar fejlesztőcsapattal tucatnyi PDA körében beszélgettünk.

Aki halad a korral, az ma már nemcsak a teljesítményre gyúr, de színes fényekkel is álmodik. A "kék fény" adásában bemutatunk néhány látványos megoldást.

A modernkori térkép és a GPS még nem minden -- lehet látványos is a földrajz! A PC Studio földrészeken át utazik: Budapesttől a New York-i felhőkarcolókig.

Bátrak voltunk és szakértő segítségével szétszedtük a HP egyik noteszgépét. Láttuk a hőcsöves megoldást, az alaplapot, a merevlemezt és a RAM-okat. Most már csak össze kéne szerelnie valakinek...

A fa testápoló elengedhetetlen kelléke e havi GameStar rovatunknak - aki nyugodtabb kalandra vágyik, válassza inkább a Retróban bemutatott online Commodore 64-es játékokat.

Akit érdekel, innen tudja letölteni:
http://www.pcworld.hu/pcstudio.php
Adani
Örömmel látom, hogy megint van Retro! Ez hiányzott már nagyon!

Azonkívül érdekelne még egy Videoton TV Computer bemutató is.
breinichadam
IDÉZET(Csizmazia István [Rambo)
,2005. augusztus 02., 9:55 - kedd] Ki az: sok díjat nyertek, világhírűek, idehaza azonban mégsem ismertek - lehetne akár barchoba kérdésünk is. A jó kedélyű magyar fejlesztőcsapattal tucatnyi PDA körében beszélgettünk.

Talán a PDAMill? smile.gif

Zwiebi

u.i.: ha lelőttem volna a poént, akkor elnézést kérek érte... blush.gif
Greene
,2005. augusztus 02., 9:55 - kedd] Bátrak voltunk és szakértő segítségével szétszedtük a HP egyik noteszgépét. Láttuk a hőcsöves megoldást, az alaplapot, a merevlemezt és a RAM-okat. Most már csak össze kéne szerelnie valakinek...

Majd Foltos Zsiráf nekiugrik az akkus csavarozóval biggrin.gif
Gereby
Szedtem már szét notebookot. Össze is raktam...
Kicsi Sims
Nagyon jó volt a műsor, mint mindig! thumbsup.gif
aadaam
Nekem most annyira nem tetszett ...

Tetszett viszont:
- az autósrádió
- notebook szétszerelés ( most már nem kell nekem )
- Google Earth

A Retro és a GameStar rovat annyira nekem nem hiányzott ...

BYE
ocsi
Nekem tetszett a mostani adás, mert igazán jó hangulatú volt... ( végre volt rendes bakiparádé!)

Ami nagyon tetszett:
IKEA féle házak... biggrin.gif

Ami zavart:
Voltak olyan részek, amikor az operatőr különöleges pályát leírva kígyózott az éppen beszélő szereplő előtt. Az volt a probléma, hogy a kép (nálam legalábbis...(DVD)) nagyon remeg....zavarja a szemet...
Giraffe
IDÉZET(Greene @ 2005. augusztus 02., 10:40 - kedd)
Majd Foltos Zsiráf nekiugrik az akkus csavarozóval biggrin.gif

Az ilyen személyeskedést kikérem magamnak! cool.gif

Különben is Sam. Joe már régen megmondta, hogy nincs veszélyesebb, mint egy szoftveres csavarhúzóval a kezében. Ez csak halmozod itt az akkus változattal roll.gif
Spányik Balázs
Foltos Zsiráf nem te vagy, hanem a rokonod, a HP kabalafigurája, amely néha feltűnik a PC Studio képkockáin is. biggrin.gif
Dzseko
Garatulálok, nekem nagyon tetszett a műsor!
Remélem a többi adás is ilyen hangulatban fog zajlani... biggrin.gif
mizsi
Igeeen, amióta DVD-n van a PcStúdió, most láttam újra először! thumbsup.gif
Remek volt a műsor, csak így tovább!
eremit
Az az USB-s autórádió marha nagy ötlet! És nem is drága, 30 akárhány ezer forint.
istfod
Nagyon tetszett, már nagyon bele jöttetek. Így tovább. Egyetlen kérésem lenne: jobban ügyeljetek a szavak kiejtésére, a beszéd gyorsaságára, a mikrofon helyzetére, netán érzékenységére. A szöveg érthetősége sokat jelent.
Humberto
Remek volt, gratula!!!
Adani
Csatlakozom az előttem szólóhoz, most néztem meg 10 perce, és csak jókat tudok róla mondani. Érdekes volt az mp3-as autórádió, gondolkodok a megvételén, egész jónak tűnik. A noteszgép szétszedése is érdekes volt. Örültem, hogy végre megint van retro, bár régi gép most nem volt, de kaptunk helyette egy jópofa oldalt.

A San Andreas bemutató pedig egyenesen király volt, jól vágtátok össze a klipet, külön gratulálok az aláfestő zenéhez (Dr.Dre - Nothin' but a 'G' thang egyik kedvenc számom biggrin.gif )
eremit
Most, hogy olvasom a hozzászólásodat, kedvet kaptam újra megnézni. smile.gif Most épp a csigák harcát lesem a "jókedélyű" PDA fejlesztők jóvoltából. Újra csak majd' leestem a székről, mikor egy sereg bolhát küldött az ellenfélre. eznemigaz.gif "Csiga-agresszió". Eszméletlen jó.
dreamer1
Nekem a DVD-n található menü is nagyon tetszett.
Ezt egy külsős cég csinálja?
Gereby
Durva ez a repülés... smile.gif

Jó volt az adás ani_wink.gif
Reyorkin
IDÉZET(Adani @ 2005. augusztus 08., 16:55 - hétfő)
...bár régi gép most nem volt, de kaptunk helyette egy jópofa oldalt.

Én próbáltam játszani pár játékkal, de valamiért nem akart beindulni egy sem.

Pedig voltak olyan szép idők, amikor még C64-es játékokkal "gyilkoltuk" egymást smile.gif

Jó lenne egy kicsit nosztalgiázni. Van tippetek, hogy miért nem megy?
Csizmazia István [Rambo]
Talán valami java kínja lehet. Milyen böngészővel próbáltad?
cucc
Valaki megtudja nekem mondani annak a háznak a típusát ami a Mistralban volt és LCD kijelző volt az elején?
Reyorkin
Talán valami java kínja lehet. Milyen böngészővel próbáltad?

Mezei Internet Explorerrel.
Lehet, hogy ezért nem megy?
Csizmazia István [Rambo]
Ha kávéscséssze van a képernyőn, akkor valószínű le kell tölteni java frissítést
Reyorkin
Nem az a probléma, mert van fent java.

Most már csak az irányítással van problémám: joystick nélkül nem megy biggrin.gif
ferii
A bakiparádé is nagyon jó volt!!!! "Egy adat menedszer, egy palmtop, egy egy tenyérgép, hát te most veszed?? biggrin.gif biggrin.gif Hát ez megbetegedett. yeah.gif

MINDEN TISZTELET AZ OPERATŐRÉ! worthy.gif

(Lehet, hogy nem pontosan idéztem.) Már ezért érdemes volt megvenni az újságot biggrin.gif
Adri
Talán nem ide kellene írnom.

Nagyon örülök, hogy a lemezre játékbemutatók is kerülnek!
Ezzel még sokoldalúbb lett a PC Studio, minden igényt kielégít.
smile.gif
Csizmazia István [Rambo]
IDÉZET(Reyorkin @ 2005. augusztus 18., 21:45 - csütörtök)
Most már csak az irányítással van problémám: joystick nélkül nem megy  biggrin.gif

Joystick emulation is as num-pad arrows indicates, with num-lock on (8-up, 4-left, 6-right, 2-down, 0-fire). biggrin.gif

Úgy látom, a forgatás óta is fejlesztettek, akkor még nem minden gépen volt hangja. bulb.gif
Reyorkin
IDÉZET(cucc @ 2005. augusztus 18., 0:02 - csütörtök)
Valaki megtudja nekem mondani annak a háznak a típusát ami a Mistralban volt és LCD kijelző volt az elején?

Szerintem arra gondolsz, aminél a csaj azt mondta, hogy észleli a hálózati aktivitást, stb...
Akkor az a Mistral típusú ház
Azt hiszem...

Én is szemeztem már vele smile.gif
cucc
Neharagudj de ez hülyeség. Az a szöveg csak reklám az elején, biztos van rendes gyártója.
mizsi
IDÉZET(eremit @ 2005. augusztus 06., 17:43 - szombat)
Az az USB-s autórádió marha nagy ötlet! És nem is drága, 30 akárhány ezer forint.

Nemsokára jönnek az USB-s autók is. Legalábbis a Mazda már csinált egyet.
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(cucc)
Neharagudj de ez hülyeség. Az a szöveg csak reklám az elején, biztos van rendes gyártója.

Codegen 604 tipusú ház.

400W-os tápegység van benne, és 10.350.-Ft
Charles
Ő szerintem a színes LCD-s házra gondolt, az pedig nem ez...

Erre lehet:
Mistral ház

11e körül bruttó.

Most sikerült csak megnézni ezt az adást, az egyik legjobb az utóbbi hónapokban. Megnézem a szeptemberit és már itt az októrberi is mindjárt... nyamm smile.gif

A GTA bemutató nagyon jól sikerült! A Notebook szétszerelés érdekes volt, a többiről meg pont annyi szó volt, amennyi kellett! Gratula!

Üdv!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.