Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Hálózat interneten keresztül
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Egyéb szoftver
MSI
Meg szeretném oldani, hogy más felhasználók interneten keresztül kapcsolódjanak otthoni hálózatomhoz. Találtam is olyat az új kapcsolat létrehozásánál, hogy bejövő kapcsolatok elfogadása. De mindíg azt a hibaüzenetet kapom, hogy A bejövő kapcsolatok működése az Útválasztás és távvezérlés szolgáltatásoktól függ, melyeket nem sikerült elindítani.
Mi lehet a baj?
MSI
Ezt a problémát már sikerült megoldani, de nem vezetett semmire. Szerintem nekem a Virtual Private Network kell. Win XP-n lehet VPN servert csinálni? Esetleg ehhez kell egy külön progi? Vagy ez hogy működik???
Kpierre
Szerintem neked a Hamachi nevű progira van szükséged. Ingyenes, könnyű és magyar nyelvű.

A honosító műhelyről tölthető:
Hamachi

Nálam tökéletesen működik. cool.gif
MSI
THX.
Remélem nekem is jó lesz, mert még csak odáig jutottam, hogy csináltam egy servert. Most már csak azt kell kipróbálni, hogy rám tudnak-e lépni. De szerintem biztos jó lesz! ani_wink.gif
cölöp
@MSI
mi testvéreimmel , szüleimmel négyen vagyunk rajt , megy rendesen smile.gif
nagyjani
Lehet, hogy én is kipróbálom. Hol fog megjelenni a többi gép? Az intézőben, vagy hol? Csak informálódnék mielőtt telepítem.
Kpierre
Hálózati helyeken belűl, ahogy egy "normális" hálózat is.
nagyjani
Kösz! Mindenképpen kipróbálom.
nagyjani
Gyerekek, az normális ha az intézőben egy hálózati gépre megyek, akkor felhasználót és jelszót kér? Azt gondoltam, hogy a megosztott mappák elérhetőek simán. Vagy nálatok mi a helyzet?
arpsoft
Persze, ha az egyszerű fájlmegosztás incs kikapcsolva és prof-ot használsz.
nagyjani
Ok. Kösz. nekem ki volt kapcsolva, viszont nem volt megosztva egyetlen mappa sem alapban, még a megosztott dokumentumok sem. Megosztottam egy mappát, Így már jó.
gergyhune
mad.gif Kéne egy kis segítség, mert a Hamachi program nem működik játékon keresztül. Hogy lehetne ezt megoldani?
Tombrave
Sziasztok!

Nekem ugyanez a problémám! Lenne valaki, aki tudna segíteni?

Előre is kösz: Tombrave
Csaba86
Talán azért mert csak a 1.0.0.62 verzió a jó. A frissebbek nem jók valamiért.
Watto
Valaki tudna mondani Hamachihoz hasonló progit amivel lehet neten game-elni? (netes virtuális lan) A Hamachi nemigazán akar menni mostanában.

Duplázni csak a kaszinókban! ani_wink.gif <Pjotr>
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.