MSI
2005. augusztus 1. 19:14
Meg szeretném oldani, hogy más felhasználók interneten keresztül kapcsolódjanak otthoni hálózatomhoz. Találtam is olyat az új kapcsolat létrehozásánál, hogy bejövő kapcsolatok elfogadása. De mindíg azt a hibaüzenetet kapom, hogy A bejövő kapcsolatok működése az Útválasztás és távvezérlés szolgáltatásoktól függ, melyeket nem sikerült elindítani.
Mi lehet a baj?
MSI
2005. augusztus 8. 0:33
Ezt a problémát már sikerült megoldani, de nem vezetett semmire. Szerintem nekem a Virtual Private Network kell. Win XP-n lehet VPN servert csinálni? Esetleg ehhez kell egy külön progi? Vagy ez hogy működik???
Kpierre
2005. augusztus 18. 8:06
Szerintem neked a Hamachi nevű progira van szükséged. Ingyenes, könnyű és magyar nyelvű.
A honosító műhelyről tölthető:
HamachiNálam tökéletesen működik.
MSI
2005. augusztus 19. 23:20
THX.
Remélem nekem is jó lesz, mert még csak odáig jutottam, hogy csináltam egy servert. Most már csak azt kell kipróbálni, hogy rám tudnak-e lépni. De szerintem biztos jó lesz!
cölöp
2005. augusztus 20. 8:10
@MSI
mi testvéreimmel , szüleimmel négyen vagyunk rajt , megy rendesen
nagyjani
2005. augusztus 20. 8:27
Lehet, hogy én is kipróbálom. Hol fog megjelenni a többi gép? Az intézőben, vagy hol? Csak informálódnék mielőtt telepítem.
Kpierre
2005. augusztus 20. 10:16
Hálózati helyeken belűl, ahogy egy "normális" hálózat is.
nagyjani
2005. augusztus 21. 12:06
Kösz! Mindenképpen kipróbálom.
nagyjani
2005. augusztus 31. 7:17
Gyerekek, az normális ha az intézőben egy hálózati gépre megyek, akkor felhasználót és jelszót kér? Azt gondoltam, hogy a megosztott mappák elérhetőek simán. Vagy nálatok mi a helyzet?
arpsoft
2005. augusztus 31. 8:16
Persze, ha az egyszerű fájlmegosztás incs kikapcsolva és prof-ot használsz.
nagyjani
2005. szeptember 1. 10:55
Ok. Kösz. nekem ki volt kapcsolva, viszont nem volt megosztva egyetlen mappa sem alapban, még a megosztott dokumentumok sem. Megosztottam egy mappát, Így már jó.
gergyhune
2007. december 30. 10:12

Kéne egy kis segítség, mert a Hamachi program nem működik játékon keresztül. Hogy lehetne ezt megoldani?
Tombrave
2008. július 1. 11:08
Sziasztok!
Nekem ugyanez a problémám! Lenne valaki, aki tudna segíteni?
Előre is kösz: Tombrave
Csaba86
2008. július 1. 12:13
Talán azért mert csak a 1.0.0.62 verzió a jó. A frissebbek nem jók valamiért.
Watto
2009. január 9. 19:56
Valaki tudna mondani Hamachihoz hasonló progit amivel lehet neten game-elni? (netes virtuális lan) A Hamachi nemigazán akar menni mostanában.
Duplázni csak a kaszinókban!
<Pjotr>
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.