Predator
2011. augusztus 1. 13:12
Sziasztok!
Van egy használtan vásárolt Diamond touch pda készülékem!
A gond az hogy főzött rom volt rajta én feltettem egy gyárit de furcsán viselkedik tehát nem tökéletes a rom csere!!!
Van egy Mtty nevű progi ami pont arra van hogy a rom csere tökéletes legyen tehát nem csak felül írja hanem teljesen le formázva teszi rá az új romot!
A gondom a következő hogy egyáltalán nem ismerem ezt a progit mit hogy stb.
Ha valaki ismeri olyan szájbarágósan le írhatná.
Előre is köszönök mindent!
KGigi
2011. augusztus 1. 17:48
Ha tudsz angolul, akkor
ez használhatónak tűnik.
Predator
2011. augusztus 3. 10:21
Köszi!
Igen használható is!!!
Egy problémám van hogy az eszközkezelőben nem látszik a mobil based device vagy actyve sync device és így nem tudom lecserélni a driverét és sajna csak ezzel tudom működtetni az Mtty!!!
Valami ötlet hogy miért nem látszik

a rejtett eszközöket természetesen be kapcsoltam!!!
Az actyve sync természetesen telepítve!!!
KGigi
2011. augusztus 3. 10:47
Milyen rendszert használsz? Nekem Windows 7-en az SP1 óta nem látszik a WM-os telefonom, előtte látszott.
[OP]Destroy-man
2011. augusztus 3. 10:48
Az ActivSyncet általában külön kell bekapcsolni a PDA-kon. Utána már müködni kell.
Én PNA-t használok, de azt szépen látja a Win7 SP1 is, ha ActivSyncre teszem a készüléket. Még internetet is tud szolgáltatni a készüléknek, ha kell. Pedig egy nem mai kütyüröl van szó (kb. 5 éves).
Predator
2011. augusztus 3. 11:45
Az actyve sync az látja a telomat és szinkronizál stb...
Hanem az eszközkezelőben nem látom a mobil device ill active sinc devicét! ÉS ha látja akkor miért nincs ott!!!???
Win 7 sp1 használok!
[OP]Destroy-man
2011. augusztus 3. 14:38
Predator
2011. augusztus 3. 15:09
Köszi!
Rom cserét már birok három félékepén is de úgy hogy tökéletes legyen az Mtty val kellene és hogy tudjam használni fel kellene tennem egy drivert a mobil device helyére de mivel az sp1 kilőtte így nem látom az eszközkezelőben!!!
Megpróbálom win 7 alat xp módban...
SkyBird
2011. augusztus 3. 19:35
KGigi szerint az SP1 óta nem látszik az eszközkezelőben.
Nem nagyon értem a problémát, ha egyébként működik, tudsz vele szinkronizálni, stb.
Az Eszközök és nyomtatók alatt sem látja?
PDA-t mostanában nem dugtam rá a Win7-re, de ha rádugom a telefonom USB-n, itt kiírja, hogy Samsung_Android.
Ennek a tulajdonságait megnyitva hozzáférek a hardver fül alatt összesítve az egyes eszközök tulajdonságaihoz és illesztőprogramjaihoz.
Windows 7-nél egyébként már nem ActiveSync van, nem is lehet telepíteni, hanem Windows Mobile Device Center. De ez nem is volt kérdés.
KGigi
2011. augusztus 3. 20:26
Nekem a Device Center sem látja, viszont a készülék az intézőben megjelenik.
Predator
2011. augusztus 3. 20:41
Nekem úgy jelenik meg az eszközkezelőben hogy hordozható eszközök !
De attól még a mobil device center driverét nem látom és így nem tudom lecserélni,az biztos hogy ott van valahol mert működik a szinkron!
De ismétlem ahhoz hogy letudjam cserélni a HTC diamon touch romját normálisan ,ki kell cserélnem egy drivert !!!
[OP]Destroy-man
2011. augusztus 3. 21:46
Nekem mondjuk androidos telefonom van, de annak telepítenem kell a saját softwaret is ahhoz, hogy minden szolgáltatást el tudjak érni. Ez azért van, mert a szoftver mellé plusz drivert is telepít, amivel debuggolni lehet a készüléket. Mondjuk a HTC oldalán nem látok letölthető szoftvert, deha adtak hozzá CD-n, akkor azt mindenképp telepitsed.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.