Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Videókártya bios frissités HELP!
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Videokártyák
erbalee1337
Üdv!

Szeretnék segítséget kérni videókártya biosz frissítési ügyben.
Hozzám került egy XFX 9800GT 512mb és az a helyzet , hogy nem akar semmit csinálni ha beállítom , hogy az alaplapi integrált cucc helyett a PCI expressz slotról olvassa a videókártyát a gép nem ad képet egyik monitor sloton se.
Ha erre tudtok más megoldást akkor azt is szívesen meghallgatom.

De a fő témától se térjünk el tehát szeretném ha valaki letudná írni a VGA biosz frissítés módját.
Nincs flopy meghajtóm tehát ha lehet akkor anélkül kéne megoldani.
Mivel az alaplapon van integrált videókártya ezért a windowsból nemtudnám lefrissíteni miközben az alaplapival bootolok?

A felesleges kommenteket mint pl. Inkább vegyél egy újat... & Ne próbálkozz biosz frissítéssel mert úgy is csak elrontod mellőzzük...
Csak az írjon aki tud mondani egy pontos okot a hibára kifolyólag vagy tudja , hogyan kell egy VGA bioszt lefrissíteni és ezt meg is osztaná velem!

Köszönöm!

Várom válaszaitokat.
Garono
Honnan szerzel be megbízható, nem buherált BIOS-t? De egyébként sem hiszem, hogy BIOS-frissítés ezen segít.
erbalee1337
A sajátomhoz ezek közül töltöttem : http://www.techpowerup.com/vgabios/index.p...=&memSize=0

De van ezeregy hely ahonnan megbízható bioszokat tudsz tölteni ezt az oldalt nekem is úgy ajánlották.
Garono
Mondjuk igen, ez tényleg egy megbízható oldal.
erbalee1337
Addig eljutottam h nbitor felismeri legalább is talál egy 9800gt-t de viszont semmit nem tud róla megjeleníteni de integrity : zöld
Garono
Egyébként VGA BIOS flash-selésről ugyanott: http://www.techpowerup.com/articles//overc...ng/vidcard/34/1
erbalee1337
Na szereztem floppy meghajtót de még ígysem vagyok előrébb biggrin.gif Szal jelenlegi állás geforce 6000-res alaplapi kártyáról fut most a gép és melette a socketben ott a XFX GF 9800-as kártya amire kéne a bios frissítés. Örülnék neki ha valaki pontosan leírná , hogy mit rakjak ki a flopy-ra és miket irogassak majd be a dosos képernyőn! kösz.
Pjotr
Kiindulási alap #1
Kiindulási alap #2

Ne próbálkozz BIOS-frissítéssel, mert jobb úgysem lesz, maximum ronthatsz rajta. Ennek a kártyának jó eséllyel annyi, dobd ki, vegyél újat. roll.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.