Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Melyik e-mailszolgáltatót használod?
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Szolgáltatók > E-mailszolgáltatók
Oldalak: 1, 2
aadaam
Melyik e-mailszolgáltatót használod jelenleg, leggyakrabban?
benkovics
Én a G-mailt használom! cool.gif
eremit
Én is a Gmailre szavaztam. Nálam erre van átirányítva az összes többi, tehát elég csak egyet használni.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Gmail. Egy ideje csak ezt.
pannonboy
A PGSM levelzőrendszerét használom.
- ProFiler -
  • T-Online
  • Freenet.de
  • GMX.at
  • Netscape
  • GMail
  • Ultraweb
  • ATW
Ezeket mind egyszerre használom.

Ciao.
Shia-ko
A legtöbb szemét a freemailesre jön.
Adani
Freemailre szavaztam, a kezdetek óta használom.
fapuma
GMail.
kori
Régebben a mailbox-ot használtam,de rengeteg probléma volt a weblapjukkal,így már több mint egy éve a freemait használom. Igen sajnos igaz ,minden nap rengeteg szemét mailt kapok (persze azonnal törlöm).A viagrás a legnépszerűbb. laughing.gif annoyed.gif
cölöp
-freemail
-chello
-Gmail
-tvn
-netscape
IncrediMailon keresztül.
eremit
Ja, az előbb a web.de-t nem írtam fel. Hátha valaki kedvet kap egy németeshez. Én szeretem! smile.gif
aadaam
Ritkán:
- freemail (sok a szemét , de az uj spamfilter nagyon JÓ)
- hotmail

Nagyon ritkán:
-tonline
-yahoo

Mailbox: megszüntettem!

GMAIL A KIRÁLY !!!!!!
Kovács Dávid ( Davs )
GMail!!!! ani_wink.gif
Maverick
Freemailre szavaztam, mivel azt használom a leggyakrabban...
Priby
T-online-osra szavaztam!

Meg néha esetleg freemail, meg vipmail
breinichadam
Vipmail
Gmail
Sajátot
RPWNet Systems - internetszolgáltató, ahol akkora a tárhelyem, mint a szerver tárterülete... Részben saját rendszer...

Zwiebi
aty
Most vodamail, legalább küldenek smst ha jön mail. Előfizusoknak ráadásul ingyen van az egész, vitamaxnál is csak havidíj van. Egyébként a hosting csoportunk emailjét használom. Egyébegyébként a citromailt.
Most tervezem összevonni őket úgy hogy mindet átirányítom a vodára, így jön mindig sms, egy itthoni mail szerverre pedig begyűjtöm az összeset a vodás fiókból.
Darcy Tucker
Vagy 5 évig használtam Freemailt, de nem olyan régóta áttértem a Gmailre és most már csak arról küldök levelet. Én nem kaptam sok spamet a freemailes fiókra, ellenben az MSN-esre rengeteget. Azt csak a Messengerhez használom.
stroban
- chello
- freemail
- MSN

ezeket használom .
totalpc
Szerintem egyértelmű a GMail.
Pláne a rengeteg tárhely és a reklám nélküli levél meg stb....
szikidani
Ezeket használom:
yahoo
t-online
freemail

Erre szavaztam:
t-online
Athos
Kettőt használok gyakrabban a munkahelyin kívül:

arrow.gif GMail (erre szavaztam)
arrow.gif Postino

Ezen kívül még van egy DPG-s címem is, de oda csak a Pestiműsor jön és egy ismerősömtől levél. De ezt a címet sajnálnám megszüntetni, mert ez volt az első e-mail címem és 8 éve él. ani_wink.gif
Szanya
Én is használom a Gmailt, de a freemailre szavaztam.
Azért, mert mikor kikapcsolták az ADSLt nálam, akkor a 56k modemmel betárcsáztam a freemailt, és a levelezésem nem dugult be.
A Gmailt kicsit titkolom is nehogy elszemetesedjen. De egyik haveromnak kikötöttem, hogy csak arra küldhet bármit, mert 5 MB- osnál nagyobb leveleket is szokott.
De Gmail előnye az is, hogy már küldtem csaknem 100 MB- os levelet is valakinek (szintén Gmail- es címre).
Aztán van még vipmail- em, c2- m, citromail- em. Ezeket mind végignézi az Outlook Express.
De igazából a freemail marad a fő, amíg a sivatagból is Működik.
A GMail pedig szorosan követi. Bárcsak azt is olvashatnám egy mezei modemmel!
google
Az első (és eddigi egyetlen blink.gif ) szavazat tőlem ment a Vipmail-re!
Szanya
Te ménem góglemélt használsz? :-)
manguszta
GMail.
eremit
Még mindig a Gmailt. Oda van átirányítva az összes többi, egy kivételével.
Lex
Inter.net
Freeweb (weboldalhoz jár)
DPG

Pirossal légyszíves ne írjál, és főleg ne offtopicot! Greene
Neo
1. Freemail (kb. 97, 98 óta használom).
2. Az aktuális Internet szolgáltatótól kapott címet (eddig gyakran változott, ezért célszerű volt a freemail-t használnom).
3. GMail (regisztrálás után).
Bencce
A sulisat smile.gif
nagygabor
A saját domaineset.
Prímpostás, de ez már csak a messenger miatt van meg. kb.7 éve regisztráltam
Gmail. (frissen regeltem)
chipmix
1. Freemail
2. Gmail

Hát mondjuk csak végszükség esetén levelezgetek. Na meg kell egy szemétláda, a regisztrálásra ösztönző cégeknek. Most éppen CS és a SpySweeper-ék nyaggatnak.
ProFiler
- Netscape.net
- Freenet.de
- Gmail
- T-Online
- GMX.at
- UltraWeb
- ATW

Ciao.
Oke
Én a Gmail-t használom. biggrin.gif
nagygabor
IDÉZET(ProFiler @ 2005. november 03., 7:02 - csütörtök)
- Netscape.net
- Freenet.de
- Gmail
- T-Online
- GMX.at
- UltraWeb
- ATW

Minek ennyi? Én a 3-mal is bőven megvagyok. Néha sok is.
@Berecz Dénes@
Én G-MAIL-es vagyok.
biggrin.gif
ProFiler
IDÉZET(nagygabor @ 2005. november 03., 8:15 - csütörtök)
Minek ennyi? Én a 3-mal is bőven megvagyok. Néha sok is.

Kevés. Néha nagyon jól jön, ha többnél is vagyok. Egyébként nehogy azt hidd, hogy minden szolgáltatót felsoroltam! Sőt! A felsoroltak közül kivétel nélkül mindegyiknél egynél több e-mail címem is van. ani_wink.gif

Ciao.
nagygabor
Én egyet tartok a "kétes regisztrációk" miatt, hátha küldenek egy csomó spanet.
Egyet a magán, egyet pedig a céges szférának. Bőven elég.
Persze ha te átlátsz rajtuk, akkor simán jobb.
ProFiler
Teljesen átlátom az egészet. A Thunderbird-be be van állítva az összes és az automatikusan jelzi az érkezett maileket. Nem is kell esetleg azzal törődnöm, hogy valamelyik megtelne, mert általában mindenhol más-más címet adok meg.

Ciao.
nagygabor
Valahogy én is így képzeltem el. ani_wink.gif
Gyalo92
Én, leggyakrabban az axelerot,néha a g-mailt!
csibe283
GMail-en írok, Freemailre is jönnek levelek, T-Online-ost nem használom. biggrin.gif
Jester
Én egy ideje a freemail-t használom.
Baludada
Gmail!!! De használok egy freemail címet is akármilyen regisztrációnál azt szoktam használni akkor egy vivamail amit a netszolgáltató adott az a magán és a gmailre pedig minden más mag a haverral szoktunk ha nincs kedvünk MSN-ezni.
Ruzsa Dániel
Kár, hogy csak egyre lehet szavazni, a voks a vipmail-re ment, de ezenkívül, természetesen van gmail-em is exclamat.gif ani_wink.gif
Sebi
- Freemail
- Freestart
- T-Online
Fontossági sorrendben. ani_wink.gif
tike
A mailboxot mostanában szüntettem meg, azóta ők is megszűntek - kár, hogy levelezésem egy részét nem sikerült kimentenem - utóbb időben a mailboxra kritikátlanul sok szemét jött...

A freemail tárhely bővítése jókor jött. Ezen kívül

yahoo (erre szavaztam) és gmail, mindkettő thumbsup.gif
@Berecz Dénes@
Én GMAIL-t használok. Nem találtam más ingyenes szolgáltatót, ami ekkor tárhelyet adna, és "reklámcsíkmentes" leveleket lehetne vele küldeni. biggrin.gif
Richy
GMail!!!!!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.