Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: AOC CRT monitor 60 hertzen megy miért?
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Monitorok
Predakator
Sziasztok!
Remélem nem baj, hogy új témát nyitottam, de szükségem van segítségre. Adott egy 2003 AOC International (Europe) GmbH monitor aminek idáig rendben volt a képfrissítése 1024x768 100 hertz vagy 1280x1024 85 hertz. Most azonban nem hajlandó csak 60 hertz-en működni, mindegy, hogy milyen felbontást használok. A pontos típusa 9K="AOC 9K+
Az Ati Control Center azt írja ki, hogy a megjelenítendő adatcsatorna (DDC) nem támogatott. A megjelenítő neve nem támogatott. közölt maximális felbontás nem támogatott. A közölt frissítési frekvencia nem támogatott. Grafikus adapternek egy alapértelmezett VGA monitort ismer fel.
Fel van telepítve a monitor driver a VGA driver. Próbáltam újratelepíteni ez sem oldotta meg a problémát. Én nem értek a monitorokhoz lehet, hogy ez a vég? Ilyen esetekben meg lehet javítani vagy nem érdemes. Valaki írjon valami biztatót. A válaszokat előre is köszönöm
Csaba_#
Ez esetben ne a CCC-ben állítsd be, hanem a Windows-ban:

IPB kép
Predakator
Csaba!
Köszi a választ. smile.gif Most értem haza és azért most válaszolok.
Így se működik. Ezt is kipróbáltam. A Windowsban szépen átállítom mondjuk 100 hertzre, mutatja is de a valóságban a monitor nem állította át magát, mert a monitornak van kijelzője és ott meg tudom nézni 60 hertzet mutat. Biztos, hogy a monitor jól mutatja, mert nagyon húzza a szemem. sad.gif
Valami más ötlet?
nagyjani
Ha szabványos vga adaptert látni, akkor inkább vga probléma lesz. Próbáld meg az eszközkezelőben letörölni, aztán újraindítani a rendszert. Előtte az ati szoftvert is le kellene szedni a programok hozzáadása/törlése résznél a vezérlőpultban.
Talán ha újra felismeri a rendszer, helyreáll.
Predakator
nagyjani
Köszi a választ. smile.gif
Nem írtam de ez volt az első, amit kipróbáltam. Leszedtem az ati szoftvert, eltávolítottam az eszközkezelőből, újraindítottam és az eredmény ugyanaz, nem tudom használni csak 60 hertzen. sad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.