Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Hogyan lyukasztható ki a tintapatron?
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Irodai eszközök
McLaci
Vettem egy HP PSC 1215 multifunkciós készüléket, ami eddig kitűnően működött, ám aránylag rövid idő múlva (100-120 lap után) a készülék „szólt”, hogy kevés benne a fekete tinta. Sebaj, gondoltam, veszek egy utántöltő kézi készüléket, és feltöltöm (még soha nem csináltam ilyet). Meg is vettem, egy db tűs végű tubusból áll, de a tűt nem tudtam a tintapatron azon részébe beleszúrni, ahová gondoltam, hogy kell (a patron alján egy kis kerek bemélyedés), mert olyan kemény volt, hogy később, amikor injekciós tűvel próbálkoztan, az elhajlott (az utántöltő tűjét nem próbáltam ennyire erősen). Kérdésem: milyen módszerrel lehet átszúrni, ezt az ellenálló patront, és ha netán sikerül feltöltenem, le kell-e zárni (és mivel) a lukat?

Válaszukat várom, előre is köszönöm:
Kárpáti László
Greene
E-mailben nem kérünk segítséget, úgyhogy töröltem az E-mail címet. Sorry.

Általában mellékelnek olyan eszközt a szetthez amivel be lehet nyomni a perforált részt. unsure.gif
atzs
Mikor utoljára HP patront láttam, akkor a tetején volt egy puhább műanyag dugó. Ilyet keress, valahol csak fel kellett tölteni nekik is.

Úgy tudom, utána légmentesen le kell zárni, különben alul néhány óra vagy néhány nap alatt simán kifolyik a festék.
Sanzi
Nekem a HP 8828-as meg 27-es patronomonat úgy lehet útántölteni, hogy a tetején lévő kis fóliamatricát leveszem, és akkor feltárul 5 luk. A szinesnél 1 piros, 2 sárga, 2 kék. Oda csak benyomod a festéket, és kész. Én egy kis celluxxal szoktam beragaztani, de már volt olyan, hogy semmivel, és nem lett tőle baja...
A feketénél is ugyan ez van, mármint az én esetemben. Akkor 5 luk van, és abban egyenletesen kell szétosztani a festéket. Remélem tudtam segíteni....
Reyorkin
Nehogy kilyukaszd a patron alját, mert akkor annak annyi!!!

Nekem egy PSC 1315-ös van, és ahogy Sanzi írja, a tetején lévő fóliát kell leszedni, és az ott található lyuk(akba) kell fecskendezni a tintát/tintákat.
Viszont ügyelj arra, hogy nagyon óvatosan kell tölteni.
rsz85
sziasztok!

az a problémám, hogy nem tudom hogyan kell ujratölteni a Canon 40 fekete patront. vettem hozzá ujratöltő szettet, de nem tudom hol kell kilyukasztani, stb. Szóval ha valaki otthon van a témában, az irjon 1 kis segitséget, köszi!!!!!!!!!
Sebi
Útmutató. bulb.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.