Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Nero 6
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Multimédia > CD/DVD kezelő és író alkalmazások
andalas
Sziasztok!

A problémám a következő: Nero 6.6-al próbáltam DVD-R-e írni videófilmet, és az utolsó 3 perc előtt a számítógép a Runtime error hibaüzenetet írta ki.
Miért lehet ez?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Szabó Tünde
Halasi Miklós
Több hiba is okozhatja:
- rossz memória arrow.gif Memtest lefuttatása
- hibás adat/merevlemez arrow.gif Hibakeresés a merevlemezen (chkdsk)
- haldoklik az íród arrow.gif próbáld meg a következőt újraírható lemezre írni
- esetleg a Nero sérült meg. arrow.gif Legújabb verziót tedd fel
eremit
Csak kíváncsiságból: Milyen DVD-íród van?
internetmen
Sziasztok!!!

Nagyon kérlek titeket hogy adjatok egy serialt a NERO 6.6.0.1.3as verzióhoz mert tönkre ment a mobile rackem. weep.gif
légy szíves légy szíves légy szíves légy szíves
Kovács Dávid ( Davs )
Ez itt tilos.
internetmen
és hol nem tilos?????

kérlek titeket tényleg minden adatom a mobile rackemen van ami nem működik légy szíves segítsetek
kori
Nézd rengeteg weblap van ahol megtalálod,csak a Google-ba kell beírni a kulcsszavakat (pl.war... vagy cra.. nem írhatom ki) és megoldódik a problémád. twisted.gif
eremit
@Internetman

Hiányos infókat adtál tudtunkra, amiből mi rossz következtetéseket vontunk le. Neked nyilván egy hivatalosan vásárolt Neród van, de a mobilkeret hibája miatt nem férsz hozzá a kódodhoz. Ezen a fórumon a kódodat nem tudjuk megadni, mert egyrészt nem ismerjük, másrészt tilos.
Spányik Balázs
Davs, eremit, kori: thumbsup.gif
benkovics
IDÉZET(internetmen @ 2005. július 30., 14:28 - szombat)
kérlek titeket tényleg minden adatom a mobile rackemen van ami nem működik légy szíves segítsetek

Miért nem teszed be a gépbe a winyót, a mobil rack-ból?
És különben sem értem, hogy miért kell ehez a problémához Nero... hmm.gif
Mert az neked ebben a dologban nem segítene..... De használd a Googl-t! Biztosan találsz 30 napos Nerot, amit ha telepítessz, magad is rájössz!
manguszta
Hogyan tudok a menü szerkesztésénél almenüket, azaz title-eket csinálni?
Bimbi
Sziasztok!

Azután szeretnék érdeklődni, hogy a Neroban be lehet-e állítani valahol, hogy ha DVD-video formátomban írok egy lemezt akkor lehessen ékezetes karaktereket használni és 15 karakternél hosszabat beírni.
Lex
A Nero-t ugyan nem használom, de némi fogalommagyarázat:
A Title az a filmeknek felel meg, vagy címnek is hívják, a Title pedig chapter-ekre, azaz fejezetekre van osztva. Ehhez szoktak "almenüt", pontosabban jelenetmenüt készíteni. Az Ulead DVD Movie Factory-ben és a TMPEG DVD Author-ban alapból elkészíti, de ki/be lehet kapcsolni, ha csak főmenüt akarunk. Szerintem a Nero-ban is valami chapter menu-t kellene keresni.
Lex
Erre én is kíváncsi lennék, bár úgy tudom, hogy a DVD-Video szabvány csak ennyit támogat. Ha jól tudom. blush.gif
h.arpad
bulb.gif A arrow.gif Nero Burning ROM-ban a Szerkesztés\Beállítások\ISO fülnél tudod max. 11 [Level1] és max. 31 [Level2] karakteresre beállítani a szöveghosszt. Úgy nézem, az ékezetes karaktereket sajna sehol. roll.gif
Bimbi
IDÉZET(h.arpad @ 2005. december 11., 19:01 - vasárnap)
bulb.gif A arrow.gif Nero Burning ROM-ban a Szerkesztés\Beállítások\ISO fülnél tudod max. 11 [Level1] és max. 31 [Level2] karakteresre beállítani a szöveghosszt. Úgy nézem, az ékezetes karaktereket sajna sehol. roll.gif

Sajnos hiába állítom át max. 31 karakterre [Level2], ugyanúgy nem engedélyez csak 15 karaktert.
Sebi
IDÉZET(h.arpad @ 2005. december 11., 19:01 - vasárnap)
ISO fülnél tudod max. 11 [Level1] és max. 31 [Level2] karakteresre beállítani a szöveghosszt.

Ez a fájlnevekre vonatkozik. bulb.gif
h.arpad
blush.gif Sorry, nem tudtam milyen szövegre gondol... Akkor viszont kettőből semmi... sad.gif
Halasi Miklós
Én is kíváncsi vagyok, hogy a Neroban hogyan állítható be hosszabbra a lemezcimke... roll.gif
Sebi
IDÉZET(Halasi Miklós @ 2005. december 13., 14:22 - kedd)
Én is kíváncsi vagyok, hogy a Neroban hogyan állítható be hosszabbra a lemezcimke...  roll.gif

A lemezen. Nyomsz rá egy matricát és annyit írsz rá amennyit akarsz. bulb.gif eznemigaz.gif
Halasi Miklós
Nem, mert a cimke is csak olyan hosszú lehet, mint a lemez átmérője! tongue.gif
Lex
De egy jó lézernyomtatóval a fél Bibliát rá lehet nyomni. roll.gif tongue.gif
Halasi Miklós
Szóval a lemezcimkénél maradjunk, ne a lemez cimkézésénél. ani_wink.gif
h.arpad
Uupsz! Nekem fel se' tűnt...
Lex
Én azért tudtam, twisted.gif csak elvittelek balfelé. biggrin.gif
A Nero-nál sajnos vigyáznom kell, - bár nekem az Express van -, mert ha ékezetesen adom meg a cimkét, akkor az ékezetes betűket kicseréli aláhúzásra és így ronda is, érthetetlen is. Kénytelen vagyok ékezet nélkül megadni, ami nem túl esztétikus.
Halasi Miklós
És amúgy sem szerencsés ékezetes betűket használni cimkénél, mert a nem magyar Windowsok még megzavarodhatnak tőle. ani_wink.gif
n.j.u.
Teljes pc újra telepítés után DVD video írásakor ezeket az üzeneteket kapom.
Érvénytelen blokk cím.
Az Egymenetes /DAO/ lezárás nem hajtható végre.

De azt is irta már,hogy illegális lemez. annoyed.gif
PPeter
Olyan jelentéktelen apróságok, mint az alaplapod, íród típusa, firmware verziója, és a Nero verziószáma, nem kerül megosztásra velünk?
n.j.u.
IDÉZET(PPeter @ 2006. február 09., 15:57 - csütörtök)
Olyan jelentéktelen apróságok, mint az alaplapod, íród típusa, firmware verziója, és a Nero verziószáma, nem kerül megosztásra velünk?

Minden a régi. Csak az XP lett SP22-vel javítva. Mit jelent, hogy megosztva velük? sad.gif
mizsi
Nem velük, velünk. Talán akkor tudunk segíteni. ani_wink.gif
n.j.u.
IDÉZET(mizsi @ 2006. február 11., 12:05 - szombat)
Nem velük, velünk. Talán akkor tudunk segíteni ani_wink.gif

Bocs. Félreértettem. Azt hittem a Nero-val kellet volna megosztani valamit. laughing.gif
Hókuszpók
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy Nero 6.6.1.4-es progi Vision Expressével szerkesztettem dvd-t! Előtte semmi gond nem volt vele, viszont miután megszerkesztettem, szaggat a film! Valakinek lenne ötlete, mitől lehet?

Előre is köszi!
Sanzi
Nem a Nero verizószáma számít, van külön verziója a Nero Digital csomagnak. Azt kellene tudni...
Hókuszpók
A vision Express az 3.1.0.25-ös verziószámú nem tudom így már segít e valamit!

Köszi!
ata811
Nekem is hasonló problémám van: a Nero7-em egy ideig megírta a TDK RW 4x-es lemezem többször is, majd azt írta ki, hogy illegális lemez. A windows ugyanaz, ami volt (xpsp2) csak az automatikus frissítéseit szedi és driver, firmware frissítés sem volt, az író NEC DVD RW ND-3550A. weep.gif

Kép itt.

Ja, és egy másík gép felismeri és írja is a lemezt hiba nélkül.
eljenajudo
Szerintem a microsoft egyik frissítése kavar be. mad.gif Talán ha újrainstallálod a rendszert vagy letörlöd a frissítéseket, az segíthet. Persze ez csak egy ötlet.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Nekem egész jól sikerült a DVD-ket elkészíteni a neroval. Viszont nem értem, hogy ha 90 percnél hosszabb egy film, akkor kb. a DVD-videóvá konvertálás annyi időt vesz igénybe, mint maga a film. ha 90 perces, vagy kevesebb, akkor 12-15 perc alatt kész van. A digitalizálás (mpg ráta) mindig ugyanolyan. DVD ELP - 3MBit/s. A hang 384kBit/s 48kHz-en. Van erre valami ésszerű magyarázat?
Mirror
üdvözöllek n.j.u.!
Hasonló a hibám mint neked.. nem tudom miért, de mintha elszált volna a cd íróm.. pedig ezen csak 5 lemezt írtam eddig.. a gépem 7 hónapos. Ez az illegális lemez infó nekemi s bejött. Kerestem firmware-t a uj-840d-hez de sehol sem találtam.. Te hogyan oldottad meg a problémát? ha egyáltalán sikerült..
nekem mindenki a csere mellett voksool, de nem hiszem el, hogy a meghajtóm elromlott volna.. itt más lehet a bibi. Ha bárkinek van ötlete kérem ossza meg velünk..
Tisztelettel:

Mirror exclamat.gif
WeghA2
Hello!
Windows Media video formátumú videómat én is Nero Vision 4-gyel szerkesztettem DVD-be, de nekem is a kész anyag 3 mp-ként ugrál és a hang is, kattog. Mit lehet vele csinálni, mit javasoltok? Fontos lenne.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Semmit. Újra kell digitalizálni, vagy más programmal DVD-t csinálni a forrásanyagból.
Robee75
Sziasztok!

Nekem a Nero Vision Express 3.1.0.25. van.A gondom az,hogy szinte egyáltalán nem tudja megnyitni az
'avi' kiterjesztésű filmeket.Már többször újratelepítettem,de akkor sem akarja.Ha valaki tudná mi lehet a
gond az jó lenne.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.