Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: kérdés amit nem kapcsolódik az eddigi témákhoz
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Weboldalajánló
kszkeksz
Én arra nagyon kiváncsi lennék hogy az olyan netes cégek, amelyeknek csak ingyenes szolgáltatásokkal foglalkoznak, azok honnan szereznek pénzt a fejlesztésekre, dolgozók kifizetésére?
Lehet hogy most hülyének néztek de tényleg nem tudom.
Sebi
Reklámokból.
Spányik Balázs
Például?
Sebi
Ez a kérdés nekem jött Balázs?
Spányik Balázs
Nem. smile.gif Hanem hogy melyik oldalakról beszélünk?
Sebi
Az jó, mert már elkezdtem gondolkodni azon, hogy milyen reklámokat írjak. smile.gif

Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy melyek azok a netes cégek, amelyek csak ingyenes szolgáltatásokkal foglalkoznak... hmm.gif
KGigi
A Mozzillának szerintem csak ingyenes szolgáltatásai vannak. Elvileg adományokból, és a kezdőlapként beállított, illetve a címsáv mellé tett Google keresőből élnek.
kszkeksz
Köszönöm a válaszokat jo tényleg nem sok olyan van ami csak ingyenes dolgokkal foglalkozik.
De akkor ezeket ezek szerint csak joszándékból csinálják.
Pedig azt hittem az internetszolgáltató küld mondjuk pár forintot annak az oldalnak amit egy hónapban sokszor látogatsz. biggrin.gif
KGigi
Miért küldene? Semmi köze hozzá.
Sz. Ago
Sziasztok!
Milyen ingyenes weboldal (pl: e-oldal, g-portal) szerkesztőt tudtok ajánlani, amin alkalmazni tudom a weboldalkészítő suli mesterfogásait? Remélem jó helyre írtam sad.gif
Spányik Balázs
Notepad2
http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html

A websulinak ugyanis kezdettől fogva pont az a lényege, hogy nem használsz weboldalszerkesztőt, hanem te írod meg az oldal kódját.
Giraffe
Az ízlések, a pofonok és a szerkesztőprogramok változatosak (és egyik mellé sem lehet forgalmi rendőrt állítani cool.gif).
Én speciel a mai napig a Macromedia HomeSite-ot favorizálom, amit az Adobe is csak tavaly vett le a palettájáról, pedig már vagy 4-5 éve nem nagyon nyúltak hozzá. Szerencsére nekem van egy saját példányom a régi szép időkből. biggrin.gif A HomeSite egyébként olyan népszerű volt, hogy nem egy "koppintása" készült. Az egyik ilyen az állítólag egész jól használható Evrsoft First Page 2006. (Régen próbálkoztam egy elődjével, de azután visszatértem a "forráshoz".)
Ha nem jön be sem ez, sem a Balázs által javasolt Notepad2, akkor még érdemes megnézni a méltán népszerű Notepad++-t is.

De a lényeg tényleg az, hogy Te írd a kódot, és ne egy programmal készült programmal írasd, mert abból ritkán sül ki jó. roll.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.