Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Weboldalajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3
nagygabor
IDÉZET(Neo @ 2005. november 10., 23:14 - csütörtök)

Először zenét kellene csinálni, aztán weboldalt. ani_wink.gif
ocsi
Szerintem maradjunk pártatlanok a tartalommal és inkább a profi munkával foglalkozzunk... mert erről szól a topic... ani_wink.gif
google
Én sem kívánom kommentálni a zenét, viszont a weboldal nekem nagyon tetszik! thumbsup.gif
Neo
Úgy tűnik nagygabor elfelejtette a topic címét! sad.gif

Másrészt, ha ennyire nagy szakértője vagy a zenének, egy másik topicban részletesen fejtsd ki a véleményedet, szigorúan szakmailag alátámasztott kritikára lennék kíváncsi! Különben így közhelyes duma. sad.gif (Nem tetszik!... Miért? ... Azért!) sad.gif

Kivéve - ha holnap már a boltban meg is vehetem nagygabor (előadó) első lemezét... smile.gif
nagygabor
Nem kell pénzt költened rá. Küldök egy dedikált példányt neked. tongue.gif
Különben meg a topic címéből nem derül ki, hogy itt csak a weboldal szerkezetével foglalkozunk.
IDÉZET
Weboldalajánló
Neked mi ugrik be róla? roll.gif
A címből semmi nem utal arra, hogy ne lehetne itt fikázni vagy isteníteni a tartalmat.
Ráadásul nem is a Websarokban van, hanem az Általános kategóriában. ani_wink.gif
offtopic.gif
ocsi
Ebben van valami, de ha én is leírtam volna akkor egy kicsit paradox lett volna a hozzászólásom... laughing.gif úgyhogy inkább kihagytam.. annoyed.gif Viszont a 'weboldalajánló' nem egyenlő a "szereted-e ezt a zenét vagy sem" topiccal!
Neo
Meggyőztél, átgondolva, bővítet formában tényleg értelmezhető, felfogható a topic címe így is! smile.gif

De, amit a tartalomra írtál magyarázatot, az erősen sántít. Egyszerűen arról van szó, hogy neked tré - pusztán Caramel zenéje miatt - az egész (rosszabb esetben a származása miatt), és ez befolyásolja a "szép" érzékedet!

Ugyanis, maga a weboldal nem tartalmazza a zenei fájlokat... szöveget, képet tartalmaz igényes elrendezésben, ezért negatív kritikád csak erre korlátozódhat, ezen keretek közt!

Azonban a kritikád egyértelműen a zenéjére vonatkozott... és ebből kiindulva nem összeegyeztethető a topic címével vagy azt módosítani kell!

Jelzem, egy másik topicban már megírtam a véleményemet a zenéjéről, ... ha érdekel, keresd meg! Természetesen nem baj, ha te nem szereted v. a nagy többség ue. gondolja, de biztos vannak olyanok is, akiknek "bejön". cheers3.gif
nagygabor
Akkor egy idevágó téma!

Ezt az oldalt nézzétek meg. Nagyon jó. Ismerem a srácokat, akik összehozták.
www.sadsunday.hu
clap_01.gif
google
A design nem rossz, bár kissé szimpla. És elnézést, hogy kekeckedem, de miért emlegetik a modern technikai trükköket, amikor a saját oldalukon sem alkalmazzák azokat? blush.gif blush.gif roll.gif
nagygabor
Most készül az új!
Meg nézd meg a referenciát, ott talán alkalmazzák.
ProFiler
Jéé! blink.gif A PCWorld benne van a legnépszerűbb fórumok között? biggrin.gif

De örülök, hogy ott is egy rendezettebb kép van a fórumunkról, semmint értelmetlen topikok gyülekezete. biggrin.gif

A tantuszról én is ma hallottam először a rádióban. Majd ránézek.

Ciao.
nagygabor
És azon belül is a most wanted topic van kiemelve.
Mért? Talán az a legnépszerűbb?
ProFiler
annoyed.gif Ezt nem értem én sem, hogy mi szerint rendezi...

Ciao.
nagygabor
Szerintem az a legnépszerübb topicunk. ahogy elnézem, minden 10 percben van új hozzászólás.
ProFiler
És nem is figyelem? blink.gif Ajjajj. Rábukok. cool.gif

Ciao.
nagygabor
Én is csak olvasgatom, mivel a progi még nincs meg...
ProFiler
Már nem azért, hanem moderálás szempontjából. biggrin.gif Ha már mások is azt látják a PCW "reklámjaként", akkor legyen is ott rend! ani_wink.gif

Ciao.
nagygabor
Hát igen. Mondjuk van rajta pát 800x600-as fép, amikor a kocsikat mutogatják a srácok.
De ez már nagyon offtopic2.gif
ocsi
Nem tudtam, hol kéne ezt veletek megosztani... mert igazából sehova sem tartozik.. de azért érdekes:

A gmail( google levelező szolgáltatásának) beléptetőoldalán van egy szöveg:
IDÉZET
Don't throw anything away.
Over 2670.379528 megabytes (and counting) of free storage so you'll never need to delete another message.
( persze van akinek magyarul..) Ebben csak az érdekes, hogy a szám másodpercenként változik.. bulb.gif cool.gif Tökjó... smile.gif
nagygabor
Mi érdekes ebben.
Már a kezdetek óta így van. ani_wink.gif
titusz
Osztálytársiam lapjai:

- DonMade Igényes és szép. (szerintem ani_wink.gif )
- B-made Egy kicsit gagyi, de nem akarom rombolni az önbizalmát

(A két lapot különböző emberek csinálták)
nagygabor
A Donmade tényleg izlésesebb, viszont a másik számomra sokkal érdekesebb tartalommal bír. ani_wink.gif
ProFiler
IDÉZET(titusz @ 2005. december 02., 22:51 - péntek)
Igényes és szép.

Nem akarom egyiküket sem megsérteni, de nekem egyik sem tetszik. Az már csak részletkérdés, hogy a kettő közül melyik jobban.

Ciao.
nagygabor
Egyik sem egy "T-online portál", de nem is azt kell nézni... ani_wink.gif
ProFiler
Azt meg aztán végképp hagyjuk... twisted.gif

Ciao.
nagygabor
Mit gondolsz miért tettem idézőjelbe. Csak átvitt értelemben értettem.

Nekem ez az oldal jön be: Íme!!
Nokiáék nagyon összehozták.
titusz
Nem én csináltam egyiket se ezért engem hidegen hagy. Csak azért raktam be, hogy legyen min. 1-2 látogatójuk és terjedjen a hírük. biggrin.gif
Egyébként ízlés dolga mi a szép.
DonTomika
IDÉZET(titusz @ 2005. december 03., 20:05 - szombat)
Csak azért raktam be, hogy legyen min. 1-2 látogatójuk és terjedjen a hírük. biggrin.gif

Köszi biggrin.gif
intruder
IDÉZET(ProFiler @ 2005. december 03., 7:35 - szombat)
Nem akarom egyiküket sem megsérteni, de nekem egyik sem tetszik. .

Csatlakoznék. Na nem rosszindulatból, de lehetne még csiszolgatni azért ezeket...

Nem összehasonlításként de ha már itt vagyok, egy kis színes érdekes smile.gif
nagygabor
B-Made oldal készítőjével szivesen konzultálnék a 3D Studio Max miatt.
Titusz esetleg szólhatnál neki, hogy keressen meg. ani_wink.gif
titusz
Én szólók, de Balázs nagyon feledékeny és unszolni kell, ha valamit akar tőle az ember. De, ha meghalja, hogy van egy érdeklődő örömben kézséggel segíteni fog. Szerintem. ani_wink.gif
nagygabor
Ok. Majd szólj neki. Köszi.
intruder
IDÉZET(nagygabor @ 2005. december 05., 18:05 - hétfő)
B-Made oldal készítőjével szivesen konzultálnék a 3D Studio Max miatt.

Miután jól lehúztuk szegény oldalát...azért pozitív, hogy a 3DS link a magyar tutorialokkal, azért hasznos. ani_wink.gif
nagygabor
Még is többet beszélünk az ő oldaláról, mit a másikról, ami szerintem szebben kivitelezett.
Ennyit számít a tartalom exclamat.gif ani_wink.gif
titusz
Inkább az, hogy kit melyik téma érdekli.
Egyébként a DonMade-en van agy program ami CPU monitor névre hallgat szerintem érdemes megnézni. ani_wink.gif
Sebi
20 éves a Windows
ProFiler
De hisz már 1 hónapja volt 20 éves! Lásd PC World! bulb.gif

Ciao.
Sebi
Tudom, de visszaolvastam és eddig nem linkelte be senki. blink.gif
Lehetnek itt olyanok is akik nem olvassák a PC World magazint valamilyen okból. bulb.gif
google
Biztos vannak - pl. jómagam még egy betűt sem olvastam a legújabból, mert nem volt rá időm. annoyed.gif (Ja de, a fotós cuccokat elolvastam belőle!)
ProFiler
Már a múlt haviban volt. ani_wink.gif

Ciao.
Neo
Alkohol-kalkulátor

Remélem, jól jön az ünnepek előtt... biggrin.gif
Sebi
Ez nagyon jó. clap_01.gif
hmm.gif Ezen számítások szerint én már párszor halálközeli állapotba ittam magam. whistling.gif eznemigaz.gif
Neo
Enya biggrin.gif Nagyszerű! (Lapozz bele a könyvekbe is...)
Bencce
IDÉZET(Neo @ 2005. december 16., 12:26 - péntek)
Alkohol-kalkulátor

Remélem, jól jön az ünnepek előtt... biggrin.gif

Szerintem ez kicsit túloz!

Nekem kb életemben egyszer volt, hogy nagyon berúgtam. Ráadásul akkor először. De ha kikalkulálom mit itttam már rég nem itt lennék. Pozitív volt az az este, mert azóta a sörön kívül semmi nem tudok inni, és nincs is kedvem smile.gif
Sebi
IDÉZET(Neo @ 2005. december 16., 19:48 - péntek)

Nagyon szép oldal. clap_01.gif
Athos
Küldj üzenetet a jövőbe!

IDÉZET(Neo @ 2005. december 16., 19:48 - péntek)

Váó! Szép oldal! clap_02.gif
nagygabor
Mindig is tetszettek a nokia oldalai, de EZ!! most nagyon ötletes. Érdemes az egeret húzkodni a gombok felett. Kíváncsi vagyok ráismertek-e a dallamra.
Jópofa. thumbsup.gif
Sebi
Valóban szép. clap_02.gif
nagygabor
Szerintem inkább ötletes. Nagyon találó a hangjáték.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.