Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Weboldalajánló
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3
zazie
Ötletes. Én ajánlom mindenkinek a www.PINK FLOYD.com -ot
Sanzi
Ezt nézze meg mindenki: LINK
Kovács Gyula (MiniDisc)
LINK biggrin.gif Jó!
ProFiler
Egész jó, csak kár, hogy mindig ugyanaz a videó. smile.gif

Ciao.
Athos
Ha valaki mostanság nem járt a Google nyitóoldalán, akkor látogasson el oda, mert a téli olimpia miatt megváltoztatták a feliratot. Szerintem gyönyörű! wub.gif Eddig már három téli olimpiás volt.
Neo
GeeXboX Most probáltam ki, aki már használta kérem írja meg a tapasztalatait! Köszi.
nagygabor
Radio Blog Club Klikk!
Éremes megnézni. Rengeteg zeneszám között tallózhatsz. Ha regisztrálsz, elkészítheted saját playlistedet és belehallgathatsz mások blogjaiba is.
Nagyon király.
Timer
Tudnátok ajánlani nekem olyan magyar webhelyet, ahol a Barts PE Builder-hez kaphatnék némi segítséget? Magyarosítás is jól esne.

Köszi!
zico
Ha jól emlékszem a decemberi Pc World újságban egy részletes leírás van róla, lépésről lépésre le van írva a használata.
Greene
LOL, áll a Prohardver. blink.gif sad.gif

9:00 Most már megy.
Athos
Nemzeti Audiovizuális Archivum
Nagy david
Sziasztok ma próbáltam felmenni a www.apronet.hu weboldalra de belépés előtt felhasználónevet és jelszót kérnek mi történt fizetős lett az aprónet?
eremit
Hallgassátok meg a Netidőket! Petőfi Rádió, július 28., 22:00 óra

És hallgassátok meg a Digitálist is! Kossuth Rádió, július 26., 17:00 óra

Mindkét honlapon a felső sor "Petőfi", illetve "Kossuth" linkjére kattintva érhetjük el a régebbi adások műsortárát.
Laali
720 Mpixeles 1,3GB-os fénykép: >>> Sydney ByNight
Garono
Ez már be volt egyszer linkelve, ha jól emlékszem. bulb.gif
Sebi
yes.gif Itt. ani_wink.gif
Jay

Több száz tévécsatorna ingyen.
Jay
Lyrics Training.
Sebi
Bitmatek. Annak akinek nehezebben megy az átszámítás. ani_wink.gif
Garono
Ezt a Google is tudja. ani_wink.gif http://www.google.hu/search?q=8+bit+in+byte
Fujitsu
IDÉZET(Jay @ 2008. június 3. 15:59) *

Na, ezt kipróbáltam a VLC-n keresztül, de közben egyik pillanatról a másikra (nagy merevlemeztekerés kíséretében) olyan szinten csontra fagyott a gépem, hogy még a hálózati csatlakozónál lévő, villogó sárga fény is kimerevedett. blink.gif Ilyet nem csinált már lassan háromnegyed éve.

Mindenesetre érdekes, hogy az általunk használt programoknak mennyi szolgáltatásáról nem is hallottunk még, pedig ott vannak a szemünk előtt. Nem is gondoltam volna, hogy a VLC ilyet is tud (a rádióadások vételéről már nem is beszélve). smile.gif
Jay
Nálam Ubuntun jó. Nekem valamiért mindig a DVD filmek lejátszásánál fagyott le.
Sebi
Dubai 45 gigapixels
Sebi
Hadd keressem meg neked Google-on bulb.gif ani_wink.gif
Jay
Szokol rádió smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.