Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Portfigyelő
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Egyéb internetes programok
Piegier
Üdv!

Rögtön a lényegre térnék:
Egy olyan programra lenne szüksgéem, ami a futó programokat figyeli és kilistázza melyik milyen porton kommunikál (mint a feladatkezelőben a folyamatoknál). Router miatt kéne, hogy netes játékhoz engedélyezhessem a megfelelő portokat.
KGigi
Bármelyik komolyabb tűzfalprogram megcsinálja, de ha nem sajnálod az időt turkálásra, akkor a Windows tűzfal is.
Pjotr
Vagy csak keressen rá a neten, mit kell kinyitni. roll.gif
Piegier
Nos igen itt jön a probléma, hogy a játékot GameRangerrel szeretném játszani. Ugyebár hostolni a router miatt nem tudok, csak ha kinyitom a játékhoz való portokat. (A GameRanger UPnP-t használ, az engedélyezve van...). A játék ellenben csak helyi hálózaton játszható, ezért is kell a GameRanger. Ehhez mérten nem találom sehol sem a neten (már összegugliztam az atyaúristent is), hogy milyen portokat kell neki nyitnom.
Pjotr
Mi a játék neve?
KGigi
Hamachi?
Piegier
Hamachit azért nem használok mert szépen összekuszálja a hálózati beállításokat, valamint a GameRanger szépen közösségi alapokra van építve tehát játékonként van rendezve minden rajta futó szerver.

A játék neve Yu-Gi-Oh! Power of Chaos - Joey the Passion laughing.gif
Tudom, hogy fájdalmas, de meg vagyok áldva vele. tongue.gif
Pjotr
UDP 16000-et mondják egyes helyeken (+ UPnP, de az nálad rendben van).
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.