Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: VI. Fórumtalálkozó
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6
mizsi
Lassan itt az ideje egy újabb összeruccanásnak, nemde? ani_wink.gif
Pjotr
És hol? Budapest?
mike22
Hol nem voltatok még?
mizsi
Honolulu, Hawaii. laughing.gif

Viccet félretéve, voltunk: Sopron, Budapest, Kecskemét.
mizsi
Oda én a 2. vagy 3.-nál javasoltam is, de akkor elutasítást kaptam. Az ajánlat még most is áll: Balatonszárszó.
Gereby
Nem rossz ötlet... Támogatom. smile.gif
ProFiler
Természetesen ott leszek (akarom mondani leszünk, azaz lennénk, ha ott lenne smile.gif ). Így nyáron jó ötlet a Balaton. king.gif

Ui.:
mizsi, esetleg meg is tudnád szervezni?

Ciao.
Adani
Lehetett volna hamarabb, épp a héten voltam nyaralni Balatonbogláron Szárszó pedig nincs onnan messze átugorhattam volna. Már nem tudok menni, nincs több szabim, kimerítettem az összeset.
Pjotr
A Balaton számomra annyiból mindenképp problémás, hogy ~7 óra az út, hacsak nem építek egy FTL rendszert a biciklimre. tongue.gif
KGigi
Ha igényt tartotok rám, idén én is jönnék. smile.gif Egyébként itt dekkolok Balatonszemesen, bármikor átbiciklizek Szárszóra, ha kell. biggrin.gif
Pjotr
Éreztem a Balatont az erőben. blink.gif
mizsi
IDÉZET(ProFiler @ 2009. július 10. 22:55) *
Természetesen ott leszek (akarom mondani leszünk, azaz lennénk, ha ott lenne smile.gif ). Így nyáron jó ötlet a Balaton. king.gif

Ui.:
mizsi, esetleg meg is tudnád szervezni?

Ciao.

Ha tényleg ekkora igény van rá, akkor megkérdezem a csókát, mennyi szabad hely van. Persze ehhez konkrét időpont és egy kb.-i léstszám kellene. Az árban általában meg tudunk egyezni. biggrin.gif
De most szólok, hogy egyéb elfoglaltságaim és nyaralásom miatt lekorábban augusztus közepe-vége felé tehető a dolog (remélhetőleg ekkor még jó idő lesz a Balcsin).

KGigi
Akkor én előre szólok, hogy augusztus 7-15 és 21-27 foglalt. sad.gif
mizsi
Végülis nem fontos ott éjszakázni, elférünk az étteremben is. De tényleg, csak az a hátrány, hogy a temetőn meg a József Attila-lakon kívűl nincs látnivaló.
Javaslom a következő időpontokat: augusztus 15, 22. Egyéb javaslat?
Amennyiben van egyéb ötlet más helyszínre is...

(Nem kellene egy VI. Fórumtalálkozó topikot nyitni?)
ProFiler
De. ani_wink.gif

Nos, Ulalának és nekem mindenképp csak egy nap jöhet szóba, az is csak szombati nap lehet. Aug. 8. és 15. biztosan foglalt, 22. elvileg jó.

@ Pjotr:
Annyira sokáig azért csak nem tart... Én nagyobb kört teszek: Sopron-Budapest-Balaton útvonalon megyek. tongue.gif

Ui.: azért írtam Balatont, mert ha ott más helyet találtok ki, akkor is maradhat... smile.gif

Ciao.
Pjotr
Húzós.
Gereby
Nekem is eléggé húzós vonattal... Lehet kocsival jobban megérné...
Időpontilag nekem mindegy kb...
ProFiler
Van egy ajánlatom. Elvileg autóval mennénk, Budapestről velünk tudnak jönni ketten. Pjotr, ha Pestre esetleg könnyebben eljutsz, onnan már megoldjuk. ani_wink.gif

Ciao.
Pjotr
ole.gif Tervbe van véve egy utazás a rokonokhoz Budapestre, így összejöhet.

Emellett azért a Balaton megfontolandó, mert bár jó buli lenne, de kicsit nehezebben megoldható mindenkinek, mint pl. egy egy napos kirándulás Budapestre, vagy Budapesttől nem messze.
ProFiler
A Balaton Budapesttől végülis nincs messze... Szerintem megpróbálhatnánk. yes.gif

Ciao.
Adani
Balatonszárszón van tesóm volt sulijának üdülője és volt szerencsém olvasni a prospektust, amivel a diákok előtt reklámozták ,hogy menjenek oda nyaralni. Egy fejezetben József Attilát is megemlítik, megpróbálom szó szerint idézni. Minden a költőre emlékeztet Szárszón. A házak, a tó, a sínek. smile.gif

Egyébként én valószínűleg nem tudok menni, innen is húzós levonatozni.
mizsi
Azt hiszem, hogy talán egy szavazást fel kellene dobni, hogy Balaton, avagy nem Balaton, és annak függvényében továbbszervezni a dolgokat.
ProFiler
A kérdés adott. ani_wink.gif

Ciao.
Ulala
Eddig mindegyik talin ott voltam, szerintem erről sem maradhatok le! biggrin.gif
mizsi
Vasárnapig várok, hogy lesz-e érdemi érdeklődés a kérdéssel kapcsolatban. Ez eddig nem túl bíztató. roll.gif
Amúgy ennek a szállónak a kerthelyiségébe gondoltam. A szabadstrand innen 15 m, így tudunk csobbani is, ha kell.
ProFiler
Majd vedd figyelembe azt is, hogy hányan voltunk a talikon. Mondjuk a múltkor jól megtöltöttük a Cifra Palotát... biggrin.gif

Ciao.
mizsi
Nos, akkor mi legyen? roll.gif
ProFiler
Lennénk öten. biggrin.gif

Ciao.
Spányik Balázs
Ráadásul nekem az augusztusi hétvégéim jobbára mind foglaltak már... sad.gif

Nyárbúcsúztató utószezon-buli?
mike22
A 22-e talán nekem is jó lenne!
KGigi
A 21-27-ből nekem valószínűleg 24-27 lesz. Úgyhogy akár jó is. smile.gif
mizsi
Elnézést a késői bejelentkezésért, de szabadságon voltam.
Első körben agusztus 22-t javaslom, Kérném, hogy legkésöbb 9-ig jelentkezzenek nálam privátban, aki jönne. A többit utána meglátjuk.
Gereby
Igaz még nem tudom, hogyan tudok oda jutni, de jelentkeztem. ani_wink.gif
mizsi
Eddig két jelentkezőt regisztráltam. Egy kicsivel több lelkesedést a dolog iránt! ani_wink.gif
mizsi
Skacok, ennyi? weep.gif
Gereby
Akkor ebből sajnos nem lesz semmi... weep.gif
ProFiler
Ha lesz lehetőség az időmérő megnézésére, akkor Ulalával ott leszünk... ani_wink.gif

Schumi lesz a hibás mindenért! laughing.gif

Ciao.
Gereby
Uhh tényleg F1 is lesz... tongue.gif
mizsi
Gyerekek, feladom! Eddig ketten jelentkeztek. Talán majd máskor. no.gif weep.gif
Spányik Balázs
Mondjuk szeptemberben? ani_wink.gif
mizsi
Ez esetben szeptember eleje nekem megfelelne. Lehetne Szegeden, de eztet nem szervezem, Pestre esetleg.
ProFiler
Pest biztosabban összejönne...

Ciao.
Giraffe
A balatoni változatra azért nem jelentkeztem, mert kis családom teljesen jogosan kiakadt volna, ha az egyhetes nyaralás kellős közepén ott hagyom őket egy napra. blush.gif
Pesttől jelentősen (é. 20-30 km-nél távolibb) helyre utána sem mennék szívesen (így sem tudok eleget együtt lennem "legújabb gyermekemmel" biggrin.gif), de egy pesti bulit szívesen bevállalnék.
Gereby
Pesti találkozó is szóba jöhet... smile.gif
A Balatont sajnálom, hogy nem jött össze, hiányzik a magyar tenger.
Greene
Nem akarok beleszólni, de Pest az a hely ahova- és ahonnan van nagyjából rendes közlekedés mindenfelé.
Adani
Ez igaz. Gödöllőről meg főleg megy vonat 30 percenként HÉV 30 percenként, buszok is járnak arra.
KGigi
Én benne vagyok a szeptember elejében.
mizsi
Na, jó, úgy látom a szeptember többünknek is megfelelne. Akkor most a szervezés Pause állaporba kerül, augusztus végén pedig akkor Play.
KGigi
Up blush.gif

Szerk.
Hát ez nem jött be. laughing.gif
mizsi
Hát, ha nagyobb aktivítás van, mint a legutóbb, akkor tőlem mehet.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.